Jump to content
Razvan

Inscrieri / Aftergame Mafia 13

Recommended Posts

Posted

Deci.

Thor investigheaza falloutgirl -> murdar

Eu ma iau de falloutgirl -> o da in diverse, nu raspunde la niciun atac

Lumea voteaza random pe komisaru fara nicio investigatie (wtf)

falloutgirl ma omoara pe mine (lanterna arata criminalul)

thor va aduce aminte ca falloutgirl e murdara

nimeni n-o voteaza pe falloutgirl (wtf)

falloutgirl moare (mafiot)

thor investigheaza rapture -> murdar

nimeni nu-l voteaza pe rapture (wtf)

thor moare (politist)

rapture supravietuieste

Aveti o logica de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Si cu toti politistii in viata tot degeaba era ca toti ati votat dupa cum v-ati trezit cu fata la podea in dimineata respectiva.

Posted

Deci.

thor moare (politist)

rapture supravietuieste

Aveti o logica de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Si cu toti politistii in viata tot degeaba era ca toti ati votat dupa cum v-ati trezit cu fata la podea in dimineata respectiva.

ai uitat de 2 personaje care au contribuit pentru ca lucrurile sa se desfasoare asa :D

Posted

Deci.

thor moare (politist)

rapture supravietuieste

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca fallout nu avea fratele antagonist (crazykid) ...

@thor

fallout e murdara

votez lancelot...

EPIC

Am capiat de ras cand am vazut :rofl1:

Posted

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca fallout nu avea fratele antagonist (crazykid) ...

@thor

EPIC

Am capiat de ras cand am vazut :rofl1:

faza aia m-a facut sa cred ca nu trebuie sa ma bazez 100% in thor

as fi facut-o daca nu era asa dobitoc liquid. acum pe bune, lasand la o parte orice pica as avea pe el in momentul asta, a avut o prestanta de mafiot pe ultima suta de metri

Posted

faza aia m-a facut sa cred ca nu trebuie sa ma bazez 100% in thor

as fi facut-o daca nu era asa dobitoc liquid. acum pe bune, lasand la o parte orice pica as avea pe el in momentul asta, a avut o prestanta de mafiot pe ultima suta de metri

am jucat eu bine

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Deci.

thor moare (politist)

rapture supravietuieste

Vezi ca nu te-ai uitat bine 8-|

Cat m-am chinuit sa-i fac sa voteze rapture si ei au devotat instigati de....liquid :) :

"Lucian prietene, te stiu! :D

Nu trebuie sa negi asta.. :(

Da, stiu ..din nou fac aceasi greseala doar de a elimina un om. Rapture e de-al nostru, curat.

devotez rapture, votez gazerock"

Si chiar daca si gazerock era mafiot , era mai usor de intuit decat rapture care v-a fraierit din miscari :)

Eh asta e, waiting for the next game :D

Posted

Initial credeam ca partea pozitiva sunt oleaca overpowered..

si un mic comentariu:

-mafia 1 [gazerock+lukl+fallout+rapture] - good game. Eu zic ca meritati cate un warn-down fiecare :P Gj rapture - "za brein", si tuturor defapt :D Mi-a placut cum ati tinut-o atata timp pe gabi in viata, desi erau 2 oameni care stiau sigur ca e mafioata :D

-mafia 2[andi+andix+darkness] - daca andi nu se ataca asa poate statea altfel treaba :D

-sinister - eu tind sa cred ca ai fost cel mai bun rol pozitiv :D din punctul meu de vedere, este meritul tau faptul ca cea de a doua mafie a fost scoasa in primele zile. Mi-a placut faptul ca spre deosebire de alti playeri care aveau morfina si stiau ca vor muri, tu nu ai spus "maine mor, asa ca am sa zic ce cred", si ai incearcat sa atragi mafia asupra ta.. si ti-a reusit: tinta lui darkness erai tu, tinta lui gazerock erai de asemenea tu. Gj :P

-lucian, liquid, equi, wanksta, masonii - puteati face mai mult..

-brokenlord - daca jucai puteai contribui si tu cu ceva.. rolul tau era destul de frumos

-politistii nu mi-au placut cum au jucat oricum

-thor - sa fim seriosi, dar stii 2 mafioti si votezi dupa vant? ..

-superstar, irnk, crazy - rolurile voastre puteau ajuta foarte mult factiunea..

-memmo - noroc sau nu, mie mi-a placut cum ai jucat.. terbuie sa spun ca tu si cu sinister ati fost cei mai buni politisti :)) din partea mea meriti un warn-down

[lucian si liquid] -> nabs, terminati cu certurile inutile -_-

k, si jocul: click*

*rapture putea sa blocheze un vot in fiecare zi.

**au castigat mafiotii deoarece la sfarsit erau 3 oameni cinstiti si 2 mafioti ramasi in viata, dintre care rapture care putea sa blocheze cate un vot pe timp de zi, iar satenii nu aveau niciunul puterea de a omori noaptea. In concluzie singura solutie era cea in care castiga mafia..

@astept injuraturi, alimente stricate aruncate spre mine / etc :)) [adica pareri, sugestii, unde am gresit, /etc]

-> imi cer scuze pentru confuzia cu linsarile..

Posted

ca a blocat votul lui lucio [ziua 6] -> uita-te pe zile..

in ziua 7 era imposibil sa se ajunga la instant cu vreounul dintre mafioti.. erati 6 in total, 2 mafioti

Posted

a da, pe el

deci iar...eu mi-am schimbat votul de la rapture spre gazerock fiindca tot liquid m-a facut. eram sigur ca-i instanta asa ca am zis sa-l schimb doar de ochii lumii, sa nu ma voteze a doua zi in caz ca nu-i mafiot rapture :banghead:

edit: a da. deci a facut un bine fara sa vrea

Posted

-memmo - noroc sau nu, mie mi-a placut cum ai jucat.. terbuie sa spun ca tu si cu sinister ati fost cei mai buni politisti :)) din partea mea meriti un warn-down

HEYOOOOOOOOOOOO!!!

Revin cu o parere putin mai tarziu :D .

Posted

pe liquid il inteleg si eu ca l-au apucat dracii cand a vazut cat de prost votati

politistii va pun mafioti pe tava si voi votati dupa cum vi se scoala..

Posted

pe liquid il inteleg si eu ca l-au apucat dracii cand a vazut cat de prost votati

politistii va pun mafioti pe tava si voi votati dupa cum vi se scoala..

zi zau! :nanana:

Posted

si eu care credeam ca nu e niciun medic in jocul asta <_< gg...

daca ma apara liquid in noaptea in care am murit, eu tocmai ce-l investigasem pe rapture si nu va lasam sa nu-l votati pe el. n-am apucat sa-mi folosesc nici pistolul <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...