Lucian Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ba nu prea am citit tot ca sunteti plictisitori cand va plangeti aiurea DAR ALEXEY MERITA MOD WHAT UP a e topic de multumiri. mersi iisus
luk Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ba nu prea am citit tot ca sunteti plictisitori cand va plangeti aiurea DAR ALEXEY MERITA MOD WHAT UP a e topic de multumiri. mersi iisus legen ... wait for it ... daaary
uLise Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Cat de des avem gm care calca pe langa? Esti un punct de referinta, cel putin pentru mine, pentru ca altul in afara de tine si ulise nu stiu. Eu :mellow: ? Eu nu am facut nimic , am fost acuzat la un event ( cel mai mare la vremea aia ) ca ajut HH-ul cu sign-uri si nu a fost adevarat. Da' nimeni o zis " ba ce FAQ misto o facut ulise" , nein toata lumea a zis ca e copiat :-< ps. pt tentativele care au fost in HH sa ziceti mersi ca v-am facut reclama si ati jucat in HH cand o fost mai greu :right: ( si nu ma refer la alianta si al guild )
Lexa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Eu :mellow: ? Eu nu am facut nimic , am fost acuzat la un event ( cel mai mare la vremea aia ) ca ajut HH-ul cu sign-uri si nu a fost adevarat. Da' nimeni o zis " ba ce FAQ misto o facut ulise" , nein toata lumea a zis ca e copiat :-< Eh, stii tu cazul in care s-a facut tam-tam, pe un spot in devias :). Putea sa ti se scoata gm-ul si sa ramai doar mod la tehnic.
uLise Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 De ce dadeam d/c la cei afk si le puneam doar o intrebare ? Simplu . vdragosh a spus ca daca nu-i trecem la contor ( aka nu-i postam ) ii intrebam doar odata si le dadeam d/c. In icarus de exemplu daca nu dadeam d/c stateau aceasi jucator non stop. Desi parca acuma ar fi mers sa va fi intrebat de 3x si sa va fi postat. A big thank you to me ca nu v-am postat.
thoricik Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Multumesc Lexa ca dintr-un topic de multumiri ai ajuns din nou sa iti dezvalui problemele de orice natura si cu orice scop prin jigniri si acuze aiurea in vant. Rog un admin sa inchida topicul ! p.s. Daca se poate sa fie votata Lexa ca GM sa pot si eu sa ii analizez fiecare cuvant si reactie a acestei preacurate si preacuvincioase jucatoare de mu care nu face distinctia intre un caracter de joc si unul de GM si mai ales care nu realizeaza ca daca esti tratat cu nesimtire si ipocrizie in ziua de azi tratezi la fel si nu intorci si celalalt obraz in special intr-un joc virtual. p.s.s. Ar fi trebuit dupa spusele tale de mai sus ca Rudy sa te posteze pentru atitudine si insulta la adresa Gm-ului (doar stiati cine era). Conform celor spuse de tine el sufera de dubla personalitate si nu realizeaza ca el ca si caracter de joc si ca si char de Gm e una si aceasi persoana....sau stai...aici s-ar delimita caracterele?
bunny Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 si mie nu-mi multumeste nimeni nimic? :angry: [-(
btk.dumy Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Esti bolnav? Ai personalitate multipla de separi "gm-ul" fata de caracterul de joc? Nu e aceeasi persoana in spatele ambelor caractere? Nu e vorba despre cine iese mai sfant. Tu nu ai voie sa gresesti, mai ales cum ai gresit recent. Noi nu suntem sfinti dar din cauza functiei tu esti :). Ori esti sfant, ori treci in randul pacatosilor, jos. Te mai si crezi corect (deja asta e nesimtire crasa) crezandu-ti ironia una fondata :blink:. Scuzati-ma ca ma bag dar de ieri ma tot uit pe acesti topic:) si observ ca pentru aceasta LEXA Rudy a.k.a TsuTzi este Dumnezeul ei, deoarece spune "din cauza functiei tu esti sfant". Daca e GM asta inseamna ca e Dumnezeu?.. vrei sa imi zici ca Basescu care e PRESEDINTELE romaniei... este un exemplu pentru tara noastra:))))? .... Este Dumnezeul tau ca sa faci ceea ce spune? sau ceea ce face el? :crazy: GET A LIFE ON Topic: Ii iert pe acesti oameni... care vor sa para Inteligenti... dar sunt :crazy: . :tiphat:
Lexa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Multumesc Lexa ca dintr-un topic de multumiri ai ajuns din nou sa iti dezvalui problemele de orice natura si cu orice scop prin jigniri si acuze aiurea in vant. Rog un admin sa inchida topicul ! p.s. Daca se poate sa fie votata Lexa ca GM sa pot si eu sa ii analizez fiecare cuvant si reactie a acestei preacurate si preacuvincioase jucatoare de mu care nu face distinctia intre un caracter de joc si unul de GM si mai ales care nu realizeaza ca daca esti tratat cu nesimtire si ipocrizie in ziua de azi tratezi la fel si nu intorci si celalalt obraz in special intr-un joc virtual. p.s.s. Ar fi trebuit dupa spusele tale de mai sus ca Rudy sa te posteze pentru atitudine si insulta la adresa Gm-ului (doar stiati cine era). Conform celor spuse de tine el sufera de dubla personalitate si nu realizeaza ca el ca si caracter de joc si ca si char de Gm e una si aceasi persoana....sau stai...aici s-ar delimita caracterele? Bla bla bla, si iar bla bla bla. Scuza-ma ca nu am jignit subtil si nu am fost nesimtita, n-am ironizat ca cel care urmeaza: Poza cu spotul imediat dupa ce au incercat sa dea pk si nu le-a reusit: (trebuia sa denaturez ca Rudy si sa ignor ca am incalcat regulamentul) http://img155.images...2413320002.jpg/ Cred ca acel "marsh" sort of back fired. (trebuia sa ironizez ca Rudy) Poza spartanului cu pk imediat dupa: (again, trebuia sa ironizez ca Rudy) http://img171.images...2413370003.jpg/ U Mad Bro? (and again again, trebuia sa devin nesimtita ironizand ca Rudy) Ok, iti este sot, prieten, ce ti-o fi dar daca vezi ca greseste nu trebuie sa-i sufli tu iaurtul :blink:. Nu-i iei tu vina. Nu vreau gm pentru ca nu m-as potrivi si daca am crezut vreodata ca mi se potriveste am fost naiva. Scuzati-ma ca ma bag dar de ieri ma tot uit pe acesti topic:) si observ ca pentru aceasta LEXA Rudy a.k.a TsuTzi este Dumnezeul ei, deiarece spune "din cauza functiei tu esti sfant". Daca e GM asta inseamna ca e Dumnezeu?.. vrei sa imi zici ca Basescu care e PRESEDINTELE romaniei... este un exemplu pentru tara noastra:))))? .... Este Dumnezeul tau ca sa faci ceea ce spune? sau ceea ce face el? :crazy: GET A LIFE ON Topic: Ii iert pe acesti oameni... care vor sa para Inteligenti... dar sunt :crazy: . :tiphat: Chill, daca postezi aici nu mai luati o titulatura pentru cea mai unita guilda. Chiar si asa, exista o limita de uniti. Sunt vaccinati, destul de inaintati in varsta si pot vorbi pentru ei. No need to bark! @bunny: merci pentru user, na :)).
AeliusMaximus Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 p.s.s. Ar fi trebuit dupa spusele tale de mai sus ca Rudy sa te posteze pentru atitudine si insulta la adresa Gm-ului (doar stiati cine era). Conform celor spuse de tine el sufera de dubla personalitate si nu realizeaza ca el ca si caracter de joc si ca si char de Gm e una si aceasi persoana....sau stai...aici s-ar delimita caracterele? deci daca rudy si TsuTzi nu sunt aceasi persoana inseamna ca pot sa spun ma Tsu tu chiar nu intelegi despre ce e vb Ce dracu tot te agiti ca un pepsi si te dai mare si tare cu dume spirituale? Sau poate ai impresia ca sunt vreun copchil de ala prost? Si pt informatia ta Thora eu nu stiam ca Tsu Tzi e Rudy eu am reactionat ca la orice alt player doar singura diferenta e ca daca era alt payer(soare007 de ex :hello: ) ma gandesc ca pana la urma ajungeam la o intelegere Eu am impresia ca tu chiar nu vrei sa intelegi despre ce este vorba? adica chiar nu vrei sa intelegi de ce sunt eu suparat? NU PENTRU SS spre deosebire de voi nu dorm cu capu pe tastatura sunt suparat de felul in care ai tratat problema si de felul in care gandesti ca om (nu ca GM) aia e o functie fictiva nu valoreaza doi bani, ca daca eu dau DELETE la MU faptul ca tu esti GM nu ma afecteaza in nici un fel. Dar stau si ma gandesc daca asa de razbunator esti in joc, probabil asa esti si in viata reala. Toata lumea greseste inclusiv tu dar mai si iertam. Uite sa fie treba buna te iert ca ai dat dovada de lipsa de fairplay chiar nu am nimic cu tine (ar fi culmea sa ma culc si sa iti port sambetele pt un joculet de 300 Mb) :D Cu aceasta ocazia vreau si eu sa multumesc G Sicily u rock! Sunteti cei mai tari si la tot serveru chiar daca m am mai ciondanit cu unii (fara sare nu poti manca painea)
boomeey Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 eu nu iert pe nimeni fraierilor O SA MA RAZBUN PE TOTI !!!! asta a fost originala. mi-a placut :)) Multumesc Lexa ca dintr-un topic de multumiri ai ajuns din nou sa iti dezvalui problemele de orice natura si cu orice scop prin jigniri si acuze aiurea in vant. Rog un admin sa inchida topicul ! p.s. Daca se poate sa fie votata Lexa ca GM sa pot si eu sa ii analizez fiecare cuvant si reactie a acestei preacurate si preacuvincioase jucatoare de mu care nu face distinctia intre un caracter de joc si unul de GM si mai ales care nu realizeaza ca daca esti tratat cu nesimtire si ipocrizie in ziua de azi tratezi la fel si nu intorci si celalalt obraz in special intr-un joc virtual. p.s.s. Ar fi trebuit dupa spusele tale de mai sus ca Rudy sa te posteze pentru atitudine si insulta la adresa Gm-ului (doar stiati cine era). Conform celor spuse de tine el sufera de dubla personalitate si nu realizeaza ca el ca si caracter de joc si ca si char de Gm e una si aceasi persoana....sau stai...aici s-ar delimita caracterele? mai thoriciko, daca stau bine si ma gandesc, cand se fac recrutari se analizeaza foarte minutios, exagerat de atent, cazierul care-l are omu', daca a facut scandaluri, daca are cazier, daca este un model pentru comunitatea mu - intr-un cuvant un newbie. daca in momentul cand se alege un admin se iau in calcul toate chestiile astea, cand se da afara unul ce se mai ia in calcul? pai tot urlati pe aici ca un gm e gm, si cand e pe charul de joc e simplu jucator. atunci la ce va mai uitati in cazierul playerului cand alegeti un admin? ca la urma urmei nu e una si aceeasi persoana cu adminul care va urma sa se numeasca, nu? daca adminul nu e tot aia cu jucatorul, atunci de ce alexey a luat suspend si pe charul de joc TyreXelu cand a dat d/c de pe admin? hai te rog, sa nu cadem in ridicol, ca nu e cazul. ce am intalnit pe linkmania nu am intalnit pe nici un alt server pe care am jucat. @ulise ai in mare parte dreptate :) ce-i drept, am judecat "concurenta" la vremea respectiva. acum e totul putin mai clar.
MurDoc Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 N-am inteles nimic :) @LE: Am recapitulat, din tot ce scrie pe aici inteleg ca rudy a facut pk pe unu ce i-a dat selfdefence si pe unii afk. Asa si ?
Lexa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 N-am inteles nimic :) @LE: Am recapitulat, din tot ce scrie pe aici inteleg ca rudy a facut pk pe unu ce i-a dat selfdefence si pe unii afk. Asa si ? Zi si tu, Dane :)).... Ce naiba sa mai zici :))? Ii dam lectii lui don Quijote la luptatul cu morile de vant?
bunny Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 bai, sa fiu sincer, pe vremea lui kitte, luai suspend pe char de joc = te ardea si pe gm, sau cel putin te avertiza. si nu glumea. la o adica, e vorba de aceeasi persoana, nu e ca si cum pe gm e alt om, dar ma rog, stiti bine ca asa e. desi rudy e si el om, nu-i sfant, a dat si el un pk pe langa ale voastre 1000, ce va tot ridicati fustele ca tigancile.
Lexa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 bai, sa fiu sincer, pe vremea lui kitte, luai suspend pe char de joc = te ardea si pe gm, sau cel putin te avertiza. si nu glumea. la o adica, e vorba de aceeasi persoana, nu e ca si cum pe gm e alt om, dar ma rog, stiti bine ca asa e. desi rudy e si el om, nu-i sfant, a dat si el un pk pe langa ale voastre 1000, ce va tot ridicati fustele ca tigancile. Citeste bine ce scrie si compara cu ceea ce a facut el acum :)): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=396515&view=findpost&p=5586018 Din nou, Rudy se face ca nu stie regulamentul: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=360622&view=findpost&p=5056886 Link-ul la recenta nazbatie il stii. 3/3 e destul? Stii si tu ca fiind gm... de fapt citeste ce a zis boom mai sus, nu are rost sa mai repet.
Guest Rudy Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Bla bla bla, si iar bla bla bla. Scuza-ma ca nu am jignit subtil si nu am fost nesimtita, n-am ironizat ca cel care urmeaza: Ok, iti este sot, prieten, ce ti-o fi dar daca vezi ca greseste nu trebuie sa-i sufli tu iaurtul :blink:. Nu-i iei tu vina. Nu vreau gm pentru ca nu m-as potrivi si daca am crezut vreodata ca mi se potriveste am fost naiva. Chill, daca postezi aici nu mai luati o titulatura pentru cea mai unita guilda. Chiar si asa, exista o limita de uniti. Sunt vaccinati, destul de inaintati in varsta si pot vorbi pentru ei. No need to bark! @bunny: merci pentru user, na :)). Nu m-am putut abtine cand am vazut replyul asta, jur. Asa Alexa, musca, trage de par, arata-le cine mai e ca tine! :)) Fi rea... ..what a dumb ass. Sa imi dai si mie pm cand te saturi si am sa rog pe cineva sa inchida topicul. :)) Boom, el cu ale lui,:)) ce il deranjeaza si pe el, numai ca uita sa cantareasca ce am facut eu inainte sa fiu ales ca membru in staff si ce a facut si inca face el. Revenind, mai bunny, cum adica? Nu intelegi? Ei vor sânje maica. Pana nu imi dau demisia si plec de la Cotroceni nu inceteaza cu dansul pinguinului in centru. :)) Scuzati smileurile insistente, dar radeam in hohote cand am scris randurile astea.
bunny Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Depinde din ce extrema vezi situatia, Lexa. De exemplu, Rudy ca gm, cel putin din punctul meu de vedere a fost corect mai mereu. Ii puteti reprosa ceva? S-a folosit de GM pentru folosul binelui sau sau a guildei sale? Nu cred. TsuTzi ca player, a jucat, a interactionat, a calcat si stramb, exista player care sa nu calce stramb? Macar odata? Actiunile pe care le face el pe GM nu sunt deloc asemanatoare cu cele pe care le face pe caracterul de experienta. Pentru a fi tras la raspundere pentru chestia asta, depinde doar de coordonator. Desi e acelasi om, are 2 atributii diferite, insa nu s-a folosit de una pentru binele celeilalte, cum au facut altii..
Lexa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nu m-am putut abtine cand am vazut replyul asta, jur. Asa Alexa, musca, trage de par, arata-le cine mai e ca tine! :)) Fi rea... ..what a dumb ass. Sa imi dai si mie pm cand te saturi si am sa rog pe cineva sa inchida topicul. :)) Boom, el cu ale lui,:)) ce il deranjeaza si pe el, numai ca uita sa cantareasca ce am facut eu inainte sa fiu ales ca membru in staff si ce a facut si inca face el. Revenind, mai bunny, cum adica? Nu intelegi? Ei voi sânje maica. Pana nu imi dau demisia si plec de la Cotroceni nu inceteaza cu dansul pinguinului in centru. :)) Din nou, o atitudine pe care nu trebuie sa o ai, mai ales dupa ce ai facut buba. Uita-te din nou la reply-urile tale la plangeri si ai sa vezi ca nu e prima data cand te prefaci strain fata de regulament si nici prima oara cand ironizezi pe cel care e, de fapt, pabugit, tu pozand in victima. Si tot mai ai tupeul sa zici ca nu e nesimtire? Cum naiba sa nu ti se suie piticii pe cap cand vezi atata aroganta la cineva care stie ca a gresit dar continua sa persifleze. Cazurile arata ca judecata ta poate fi pusa la indoiala. De unde stiu colegii tai ca tu faci raziile cum trebuie? De unde stiu colegii tai ca tu folosesti regulamentul cum trebuie? Cred ca le pot da 2-3 indicii. Depinde din ce extrema vezi situatia, Lexa. De exemplu, Rudy ca gm, cel putin din punctul meu de vedere a fost corect mai mereu. Ii puteti reprosa ceva? S-a folosit de GM pentru folosul binelui sau sau a guildei sale? Nu cred. TsuTzi ca player, a jucat, a interactionat, a calcat si stramb, exista player care sa nu calce stramb? Macar odata? Actiunile pe care le face el pe GM nu sunt deloc asemanatoare cu cele pe care le face pe caracterul de experienta. Pentru a fi tras la raspundere pentru chestia asta, depinde doar de coordonator. Desi e acelasi om, are 2 atributii diferite, insa nu s-a folosit de una pentru binele celeilalte, cum au facut altii.. Doar pentru ca nu a ajuns la plangeri nu inseamna ca nu a mai facut asta. Cum zicea si boom si cum am zis mai inainte, daca nu se ia comportamentul in joc, ce se ia? Inseamna ca ne intindem pe varianta "E prieten cu Cutarica". Uite ca iti pot da 2 exemple de jucatori corecti (full pack, inclusiv gm): -john- (aka yu-gi-oh!) si follyc (aka ZbumDemon).
bunny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 acolo sunt 3. :P john, follyc si zbumdeamon. xD eh, comportamentul. e si normal, si eu m-as fi comportat la fel, de fapt, el e mic copil pe langa cum m-am comportat eu cu playerii cand eram pe caracterul de experienta. stii si tu, doar am jucat amandoi pe bk-ul meu. :D e un joc de romani, romani prosti (trebuie sa recunoastem), romani nesimtiti, romani inculti si inapti ce-ti pui mana in cap si rupi cateva fire de par cand ii vezi pana unde li se invarte mintea. trebuie cumva sa te impui, multi o facem prin atitudine, unde ma implic si eu. la o adica renunt si la functie ca sa-l fac pe unu prost daca e nevoie. nu cred ca am mancat cu toti cocalarii din aceeasi farfurie ca sa mi se spuna fel si fel. ori ne respectam ori sa se duca dracu.
Guest Rudy Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Your failing distortions space-time continuam. http://img571.imageshack.us/i/picardfacepalmr.jpg/
Lexa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 acolo sunt 3. :P john, follyc si zbumdeamon. xD eh, comportamentul. e si normal, si eu m-as fi comportat la fel, de fapt, el e mic copil pe langa cum m-am comportat eu cu playerii cand eram pe caracterul de experienta. stii si tu, doar am jucat amandoi pe bk-ul meu. :D e un joc de romani, romani prosti (trebuie sa recunoastem), romani nesimtiti, romani inculti si inapti ce-ti pui mana in cap si rupi cateva fire de par cand ii vezi pana unde li se invarte mintea. trebuie cumva sa te impui, multi o facem prin atitudine, unde ma implic si eu. la o adica renunt si la functie ca sa-l fac pe unu prost daca e nevoie. nu cred ca am mancat cu toti cocalarii din aceeasi farfurie ca sa mi se spuna fel si fel. ori ne respectam ori sa se duca dracu. Tu te-ai comportat 99% dupa fapta si consecinta. Rareori erau persoane care sa iti tina consecinta pe banda lunga (gen Danzel, parca, sau Pepsi). Insa, dupa cum am mentionat, ai actionat dupa fapta si consecinta si nu fiind un jackass, ca sa nu zic altfel donsorului Rudy. El a facut pk pentru ca i s-a sculat lui cand a batut vantul de miazazi cu influente de precipitatii dinspre miazanoapte, fara sa fie provocat de restul, fara sa ii fi adresat vreun cuvant. Cel care il provocase isi luase castana si asta nu ii reproseaza nimeni ci continuarea, ce a facut dupa fiind constient. Aveam impresia ca follyc e zbumdemon. Anyway, yu-gi-oh! si ZbumDemon, ei sunt prototipul curat.
oldGard Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Aici este un topic in care toata lumea se cearta ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: de ce nu faceti schimb de id-uri sau de hi5 uri si va lasati comuri cu ce ati scris aici :))))?
Cr1stY Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Eu am facut un om mare de zapada ... voi ce ati facut zilele astea ?