Jump to content
Andrei2011

Alien abduction

Recommended Posts

Sute si chiar mii de oameni, din diverse parti ale lumii, au afirmat ca au avut de-a face cu extraterestrii intr-un fel sau altul. Fenomenul cunoaste un larg interes in rindul publicului si o evolutie nebanuita in ultimii ani. Desi sint multi care, de dragul publicitatii, inventeaza povesti demne de romanele SF, contactele cu entitatile nepamintene sint o realitate a zilelor noastre.

Am fost ajutati sa evoluam. Nu sintem singuri in Univers.

Pamintul a fost vizitat de multe ori si-n trecut, si acum de diferite tipuri de extraterestri. Se presupune ca acestia s-au interesat si chiar implicat in evolutia omenirii, influentind religiile, credintele, miturile si creatia noastra.

Unii specialisti sint de parere ca intilnirea oamenilor cu extraterestrii dateaza din timpuri stravechi si ca fara aceastia niciodata oamenii nu ar fi evoluat pina la nivelul actual.

Mai exista si teorii care spun ca oamenii au fost creati de un grup de extraterestri, folosind in laboratoarele lor tehnici de inginerie genetica deosebit de avansate.

Ne pregatim de schimbari majore.

Un salt major in constiinta si evolutia oamenilor a avut loc: intreaga serie de urme ale OZN-urilor: cercuri, contacte vizuale si experiente de rapiri umane sau animale sint doar citeva semne care au rolul de a ne pregati pentru astfel de schimbari.

Aceasta teorie se sustine pe numeroase marturii care confirma experiente terifiante de contacte cu extraterestri: rapiri, aparitii ale unor copii hibrizi si chiar recunoasterea unui gen de limbaj ce foloseste simboluri sau hieroglife. Toate acestea par a fi in perfecta concordanta cu cercetarile care se fac asupra numeroaselor cazuri de rapiri ale oamenilor, mutilari de animale.

Figuri cunoscute sau invizibile care ne controleaza.

Dr. Karla Turner a lucrat cu aproximativ 400 de oameni care au sustinut ca au fost rapiti de extraterestri si a ajuns la concluzia ca acesti umanoizi ne pot influenta si controla perceptiile si gindirea. Ei pot sa apara sub diverse forme si infatisari. Ei pot, de asemenea, sa fie in prezenta noastra sub o forma invizibila sau se pot face vazuti doar partial.

Cei rapiti pot prezenta pe corpul lor, dupa astfel de evenimente, diverse semne, altele decit cele stiute, cum sint: ranile, simple puncte sau multiple colorate, vinatai, urme de zgirieturi.

Un mare numar de rapiti au acuzat aparitia unor boli grave. Femeile rapite de extraterestri sufera de multe ori de probleme ginecologice in urma intilnirii cu acestia care uneori conduc la chisturi, tumori, cancer la sin sau uter.

Un mare numar de rapiti au acuzat aparitia unor boli grave de care nu sufereau inainte. Unii au slabit foarte mult din cauze necunoscute, le-au aparut numeroase chisturi si tumori ce au necesitat interventii chirurgicale complicate sau chiar au murit. Ei au spus ca au fost amenintati, jigniti si batjocoriti de rapitori. De asemenea, cei rapiti spun ca li s-au prelevat probe din zona genitala si anala intr-un mod foarte dureros.

Uneori le-au fost injectate fluide necunoscute.

Multi din cei care au trait trauma unor astfel de experiente marturisesc ca au vazut creaturi grotesti, unii vorbesc de o cresa unde erau crescuti foetusi umani carora li se administrau tot felul de lichide colorate in diverse parti ale corpului.

Se vorbeste de laboratoare in care zac oameni plini de singe, mutilati, jupuiti, dezmembrati, lipsiti de viata. Unii dintre cei care au raportat rapiri au marturisit ca au fost amenintati in acest fel daca nu vor coopera.

Copii rapiti de linga parinti.

Extraterestrii pot patrunde in case si, temporar sau nu, pot lua copii, lasindu-i pe parintii acestora complet paralizati si neajutorati. In cazul in care un parinte poate protesta, extraterestrii insista spunind: copiii ne apartin noua.

Asa s-a intimplat cu o familie din Australia care, acum citiva ani, in miezul noptii, a fost trezita de o lumina puternica care razbatea din camera copilului lor de numai 5 ani. Ajungind in camera mama micutului a ramas pur si simplu paralizata, fara sa mai poata face vreo miscare sau scoate vreun sunet, privind cum sub ochii ei niste creaturi mici de inaltime ii iau copilul adormit din pat si ies cu el pe fereastra, indreptindu-se spre lumina cea puternica. Cazul nu a fost elucidat nici pina in prezent.

Extraterestrii sint interesati de sex.

Extraterestrii i-au fortat pe cei rapiti sa intretina relatii sexuale cu ei, iar unii povestesc ca in acest timp grupuri de fiinte nepamintene priveau. In unele intilniri, extraterestrii se deghizau in ideea de a cistiga increderea celor rapiti, folosindu-se de imaginea unor personalitati celebre sau chiar a unor rude decedate ale acestor nefericiti.

Creaturile folosesc procedee extrem de dureroase in experimentele lor cu oameni, spunind ca acestea sint absolut necesare, dar fara sa dea vreo alta explicatie.

Predictii referitoare la o iminenta perioada de haos general.

Extraterestrii au facut predictii referitoare la o iminenta perioada de haos general si distrugator. Ei spun ca un numar de oameni vor fi salvati de ei de pe planeta in scopul conservarii speciei si readusi pe pamint dupa ce distrugerile vor inceta, lucru greu de crezut pentru cei rapiti, care au trecut prin experiente sinistre.

In rapoartele acestor cazuri se evidentiaza faptul ca, in urma rapirilor relatate, oamenii au fost atit de traumatizati incit multi si-au pierdut mintile.

Acest experimente care se fac pe oameni nu pot fi explicate ca fiind cercetari stiintifice asupra psihologiei umane.

Inainte de a da crezare intentiei lor bune ne punem totusi o serie de intrebari: sint teama, durerea, trauma psihica un mod de evolutie spirituala?

Unele rapiri recente.

Doi barbati din SUA au avut parte de o intimplare neobisnuita: intr-o seara, pe cind erau la pescuit, pe neasteptate au vazut deasupra barcii lor o nava mare, ovala, luminata in albastru, care scotea un usor biziit.

in timp ce priveau plini de uimire surprinzatoarea aparitie, ceva ca o usa imensa s-a deschis si trei entitati ciudate au plutit catre iesire. Unul din barbati a spus: Fiintele nu purtau haine, aveau si un fel de picioare si erau mici de inaltime. Creaturile pareau niste stafii, cu o pielea cutata, iar in loc de urechi aveau niste forme conice. Miinile prezentau terminatii precum clestii crabilor.

Barbatii povestesc cum doi extraterestri l-au luat intii pe unul din pescari si l-au introdus in OZN, dupa care s-au intors si l-au luat si cel de-al doilea.

Aflindu-se in nava, ei au spus ca nu se puteau misca, erau ca paralizati, dar constienti. A urmat un fel de examen medical realizat cu ajutorul unui dispozitiv ce parea un ochi mare.

Dupa mai bine de 20-30 de minute pescarii s-a trezit pe chei, singuri. OZN-ul disparuse. El s-a dus sa raporteze evenimentul ofiterului de politie din zona, dar acesta nu i-a crezut. Au urmat diverse investigatii ale specialittilor in domeniu si au trecut cu bine si de testul cu detectorul de minciuni.

La numai cinci zile de la aceasta raportare, un alt barbat a povestit politistilor ca, in timp ce isi conducea automobilul, intre Alabama si Pensacola, a fost atacat de un obiect ce venea din cer, rapit si examinat de sase fiinte ciudate.

Nu-si aminteste exact ce s-a intimplat cu el acolo, dar in urma acestui eveniment barbatul s-a simtit foarte rau si s-a ales cu citeva rani pe fata, piept si brate, o serie de vinatai destul de urite pe tot corpul si chiar fara doi dinti.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...