Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

F@NT@

Haideti la cs si cand ataca hh

Recommended Posts

Posted

Ce spuneti de astea...tinand cont ca era full agil si vit bk-ul pe care am jucat (Tribix) + mana shield si buff.

nu era nevoie sa ne spui nick-ul tau, ca se vede in filmare "pe party" :) da sm-ul cu care erai in party ce nick are? ca nu-mi dau seama.

LE: l-am gasit scriind pe party. e kyku.

la prima aruncatura de ochi a filmelor, se vede cat de bine stii sa joci pe bk. tu, la full agil si vit doar, cu sweal de 8000 ene, stai si te bagi in batalii cu bk full care au si seturi de defence pe ei. iar tu ai pe tine un pishulica de rd +13 presupun. pentru optiunile de pe setu ala nu garanteaza nimeni. asa ca intrebarea mea este urmatoarea: cu ce fatza vii aici pe forum sa acuzi pe altii de hack cand tu de fapt n-ai nici o baza la filmele puse de tine? :)) in filmele tale n-ai nici un membru al party-ului tau langa tine, care sa-ti ofere avantajul de a nu muri pe campul de lupta (aici ma refer la sm-ul tau full si la elfa ta cu 3000 vit)

elfa aia nu ajunge sa treaca de primul rand de porti. pentru cunostinta ta generala, buff-ul primit inainte/pe/dupa pod, dispare inainte sa ajungi tu la ultima poarta.

Oficial il acuz si eu pe bradarhud de prostie. cer sa se ia masuri impotriva acestui individ. multumesc!

CandidCamero care esti :rofl2:

Posted

http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php?ord=0&selectpagina=1&strCauta=Tribix&x=0&y=0

1. hp de rahat nu ai avut full sweal si nici bk cu full sweal in party

2. party de rahat cu elfa slaba care nu e full ene , si sm slab nush care e ca nu se vede nick

3. setu varza ... obtiunea galbena defens inc

4. bk-i toti aveau buff max mureai ca un erou ceva logic.

continu ?

app mi-a placut faza cu liquidlove ... cand sa te omor ti-a dat summon si pe urma nu mai apar in film :happy1:

so enjoy it :D

Guest bogdan87
Posted

http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php?ord=0&selectpagina=1&strCauta=Tribix&x=0&y=0

2. party de rahat cu elfa slaba care nu e full ene , si sm slab nush care e ca nu se vede nick

continu ?

app mi-a placut faza cu liquidlove ... cand sa te omor ti-a dat summon si pe urma nu mai apar in film :happy1:

lasa capu in pamant si taci

grozav tupeu mai ai :banghead:

sper sa iei ceea ce iti apartine (99)

P@ nu te mai chinui sa imi dai replay

Posted

nu era nevoie sa ne spui nick-ul tau, ca se vede in filmare "pe party" :) da sm-ul cu care erai in party ce nick are? ca nu-mi dau seama.

kyku era sm-ul, din cate stiu in sticluta nu imi arata viata reala, am apasat la un moment dat P si aveam life cu tot cu sweal 200k parca ...chiar nu am nici o poza .

elfa ange* are 32k

sm kyku e full

Cum poti spune tu , elfa slaba , si sm slab.

continu ?

Posted

lasa capu in pamant si taci

grozav tupeu mai ai :banghead:

sper sa iei ceea ce iti apartine (99)

P@ nu te mai chinui sa imi dai replay

tu la ce te tot bagi ?

ca tu nu stai intr-un cs mai mult de 5 min legate in camera?

pentru tine toti au speed si coade , cand nu e auto q-ul acasa esti = 0

Guest bogdan87
Posted

tu la ce te tot bagi ?

ca tu nu stai intr-un cs mai mult de 5 min legate in camera?

pentru tine toti au speed si coade , cand nu e auto q-ul acasa esti = 0

ba ma lasi cu replicile tale?

pana akum 3-4 luni stateam in camera cate 40-50 de min fara buff ms

si eram atacat de 6-7 bk-ii full(cu buff)

PS:auto-q meu e mereu akasa la CS :tiphat:

Posted

ba ma lasi cu replicile tale?

pana akum 3-4 luni stateam in camera cate 40-50 de min fara buff ms

si eram atacat de 6-7 bk-ii full(cu buff)

PS:auto-q meu e mereu akasa la CS :tiphat:

stateai pentru ca atuncia se ataca in spirit de turma toti cu ts-ul

mai mult se omorau intre ei

decat sa dea in tine

si doar cu ts nu ai cum sa dobori bk-ul de pe sw din scut daca are ms cel putin , doar cu combo

dar tu ce sa sti daca nu apuci sa vezi nimic la cs ... cum intri asa iesi OLIMPICAMENTE

Guest bogdan87
Posted

stateai pentru ca atuncia se ataca in spirit de turma toti cu ts-ul

mai mult se omorau intre ei

decat sa dea in tine

si doar cu ts nu ai cum sa dobori bk-ul de pe sw din scut daca are ms cel putin , doar cu combo

dar tu ce sa sti daca nu apuci sa vezi nimic la cs ... cum intri asa iesi OLIMPICAMENTE

iti zic eu cum stateam pe sw-ici atunci

nu se juca cu auto combo si sped :violent:

hai nb copile :tiphat:

Posted

LE: l-am gasit scriind pe party. e kyku.

la prima aruncatura de ochi a filmelor, se vede cat de bine stii sa joci pe bk. tu, la full agil si vit doar, cu sweal de 8000 ene, stai si te bagi in batalii cu bk full care au si seturi de defence pe ei. iar tu ai pe tine un pishulica de rd +13 presupun. pentru optiunile de pe setu ala nu garanteaza nimeni. asa ca intrebarea mea este urmatoarea: cu ce fatza vii aici pe forum sa acuzi pe altii de hack cand tu de fapt n-ai nici o baza la filmele puse de tine? :)) in filmele tale n-ai nici un membru al party-ului tau langa tine, care sa-ti ofere avantajul de a nu muri pe campul de lupta (aici ma refer la sm-ul tau full si la elfa ta cu 3000 vit)

elfa aia nu ajunge sa treaca de primul rand de porti. pentru cunostinta ta generala, buff-ul primit inainte/pe/dupa pod, dispare inainte sa ajungi tu la ultima poarta.

Oficial il acuz si eu pe bradarhud de prostie. cer sa se ia masuri impotriva acestui individ. multumesc!

CandidCamero care esti :rofl2:

ti-am raspuns aici bradarhude. dadusem edit. so, citeste si invata. m-am oferit mai de mult sa-ti fiu profesor, da m-ai refuzat. iti mai acord o ultima sansa :D

Posted

iti zic eu cum stateam pe sw-ici atunci

nu se juca cu auto combo si sped :violent:

hai nb copile :tiphat:

esti pamant de meserie .... pai si eu ce ti-am zis mai sus ? nu asa ti-am zis ca dadeau toti cu ts?

care speed? vai mie sti altceva inafara de speed? tu ce pretenti ai sa bati pe cineva cu cel mai prost dmg de pe srv? eventual campii o sa-i bati .. puneti 2 shielduri poate rezisti si tu

Posted

ti-am raspuns aici bradarhude. dadusem edit. so, citeste si invata. m-am oferit mai de mult sa-ti fiu profesor, da m-ai refuzat. iti mai acord o ultima sansa :D

Nu sunt in masura sa comentez asupra filmuletelor, dar banuiesc ca sunt destui care se pricep si stiu , nu acuz pe nimeni, sunt destui care stiu daca cineva din filmuletele alea avea ceva ...

Mentionez aveam full agil , vit , mana shield de la un sm full , buff, se vede si in filmulete ms, buff si sweall ,si set red dragon lk dd + 13 + op defense increase.

Intradevar nu sunt as in asa ceva, nu tin mint sa fi zis ca stiu sa joc pe bk , dar unele filmari chiar dau de banuit, nu crezi ?

In unele filmari knavish imi da de 2 ori cate 60k dmg ...explica asta.

:tiphat:

Posted

mana shieldu si bufu trec rpd pe srv2 ... si de cele mai multe ori ramane bug mai ales la mana shield

ar mai fi de adaugat ... nu inteleg cum tu cu statusu tau ai 214k hp ... cand un bk ful are 220k hp ... obt galbena e praf ca si cum nu ai avea

app tu vezi cum iti incarca pots cand te bati ? 1 la 2 ani

Posted

mana shieldu si bufu trec rpd pe srv2 ... si de cele mai multe ori ramane bug mai ales la mana shield

ar mai fi de adaugat ... nu inteleg cum tu cu statusu tau ai 214k hp ... cand un bk ful are 220k hp ... obt galbena e praf ca si cum nu ai avea

app tu vezi cum iti incarca pots cand te bati ? 1 la 2 ani

La ultima filmare 00:30, exact ce-ti spuneam in joc liq 218 k vit se vede ca aveam sweall tot timpul deasupra capului ....

"Nu sunt in masura sa comentez asupra filmuletelor, dar banuiesc ca sunt destui care se pricep si stiu , nu acuz pe nimeni, sunt destui care stiu daca cineva din filmuletele alea avea ceva ...

Mentionez aveam full agil , vit , mana shield de la un sm full , buff, se vede si in filmulete ms, buff si sweall ,si set red dragon lk dd + 13 + op defense increase.

Intradevar nu sunt as in asa ceva, nu tin mint sa fi zis ca stiu sa joc pe bk , dar unele filmari chiar dau de banuit, nu crezi ? "

Posted

La ultima filmare , exact ce-ti spunema 218 k vit ....aveam si ring cu incrs hp dd ref,

in fine pentru mn totul e clar nu vad nici un sf acolo , cum spuneam ai set slab , party slab , nu esti full si swealu dispare foarte rpd deci nu avem nici o garantie ca tu erai bufat tot timpu tinand cont ca swealu , ms in general raman bug pe s2 dupa ce le dai 1 data + hp tau nu creste ... nu dai q sau nu inteleg ... ai prea mare loss din cauza ca filmezi si nu intra q + mereu esti singur nu ai nici un membru al partyului langa tine

adversari tai cu buf pana-n dinti si critical

c-am asta am avut de spus ... sa vina si alti cu pareri ... fara cioby ca el e pe dinafara nare o treaba cu jocu asta cat e el simplu :D

Posted

Nu sunt in masura sa comentez asupra filmuletelor, dar banuiesc ca sunt destui care se pricep si stiu , nu acuz pe nimeni, sunt destui care stiu daca cineva din filmuletele alea avea ceva ...

Intradevar nu sunt as in asa ceva, nu tin mint sa fi zis ca stiu sa joc pe bk , dar unele filmari chiar dau de banuit, nu crezi ?

In unele filmari knavish imi da de 2 ori cate 60k dmg ...explica asta.

nu esti in masura sa comentezi asupra filmelor, dar le-ai postat cu intentia de a acuza adversarul de cheating fara sa ai o baza solida la ceea ce sustii. sari la gatul omului si acum dai inapoi? cei ce stiu sa joace ti-au explicat cum sta treaba da vad ca o tii pe a ta.

ala e 1 singur combo ce zici tu acolo pe switch 60k x 2 cu rosu nu sunt 2 dmg-uri separate .

n-are de unde sa stie el asta, v-am zis ca e papaleasca in d'ale mu-ului. daca-i ziceai ca e de la speed dmg-ul ala dublu te-ar fi crezut :)

Posted

nu esti in masura sa comentezi asupra filmelor, dar le-ai postat cu intentia de a acuza adversarul de cheating fara sa ai o baza solida la ceea ce sustii. sari la gatul omului si acum dai inapoi? cei ce stiu sa joace ti-au explicat cum sta treaba da vad ca o tii pe a ta.

n-are de unde sa stie el asta, v-am zis ca e papaleasca in d'ale mu-ului. daca-i ziceai ca e de la speed dmg-ul ala dublu te-ar fi crezut :)

...se pare ca pe o ureche ti-a intrat, si pe alta ti-a iesit, ceea ce am vb noi doi pe servar in pm ,...las-o balta ....am promis ca nu te voi mai jigni, sau sa-ti vorbesc urat, eu imi vad de treaba mea , vad ca tu nu iti vezi de treaba ta.

Chiar ca esti penibil, in loc sa explici daca ai ideie despre filmulete, daca sa folosit ceva , tu incerci sa ma scoti pe mine lipsa., bravo, bun baiat si mai sustii sus si tare ca nici tie nu iti plac "codatii" ...

Posted

bine boom,numai filmele tale arata "codatii" :)) devii penibil,sincer...

Prutus sincer te credeam mai destept. :)

...se pare ca pe o ureche ti-a intrat, si pe alta ti-a iesit, ceea ce am vb noi doi pe servar in pm ,...las-o balta ....am promis ca nu te voi mai jigni, sau sa-ti vorbesc urat, eu imi vad de treaba mea , vad ca tu nu iti vezi de treaba ta.

Chiar ca esti penibil, in loc sa explici daca ai ideie despre filmulete, daca sa folosit ceva , tu incerci sa ma scoti pe mine lipsa., bravo, bun baiat si mai sustii sus si tare ca nici tie nu iti plac "codatii" ...

pai ma tata. DIN START esti dezavantajat fata de ceilalti adversari. sa-ti explic si de ce:

* set cu mult inferior - red dragon, o singura optiune.

* scut la fel de slab

* hp mult mai mic - tin sa-ti amintesc, 30-40k hp in plus sau in minus conteaza enorm de mult

* n-ai buff - elfa nu-ti trece de pod cu 3000 hp.

* ai un lag enorm de mare - uita-te cum ti se incarca qqq-ul (asta nu e valabila doar in cazul in care dadeai qqq la misto - desi tare am impresia ca rupeai tastatura)

* sm-ul nu e langa tine in nici una din filmarile la care m-am uitat

pai cum poti aduce tu astfel de acuzatii cand de fapt esti cu mult sub cei cu care te bati? cand ai sa indeplinesti toate conditiile poti sa faci alte filmulete si o sa se discute altfel situatia.

si nu, nu am urmarit toate filmele ca mi s-au parut o pierdere de timp avand in vedere elementele enumerate de mine mai sus

Posted

Prutus sincer te credeam mai destept. :)

pai ma tata. DIN START esti dezavantajat fata de ceilalti adversari. sa-ti explic si de ce:

* set cu mult inferior - red dragon, o singura optiune.

* scut la fel de slab

* hp mult mai mic - tin sa-ti amintesc, 30-40k hp in plus sau in minus conteaza enorm de mult

* n-ai buff - elfa nu-ti trece de pod cu 3000 hp.

* ai un lag enorm de mare - uita-te cum ti se incarca qqq-ul (asta nu e valabila doar in cazul in care dadeai qqq la misto - desi tare am impresia ca rupeai tastatura)

* sm-ul nu e langa tine in nici una din filmarile la care m-am uitat

pai cum poti aduce tu astfel de acuzatii cand de fapt esti cu mult sub cei cu care te bati? cand ai sa indeplinesti toate conditiile poti sa faci alte filmulete si o sa se discute altfel situatia.

si nu, nu am urmarit toate filmele ca mi s-au parut o pierdere de timp avand in vedere elementele enumerate de mine mai sus

Uite-te la filmari, si ai sa vezi raspunsul la toate intrebarile enumerate de tine mai sus,

(setul scutul erau lk dd add + 13 + defence increase, hp vre-o 200k uite-te la ultima filmare in 00:30 tot timpul am aura aia deasupra capului , o sa spui ca e bug si asta , elfa si sm uneori sunt lang mine dar am buf si mana shield tot timpul, uneori buf de la alta elfa , )

Cu toatea astea, mai trage o privire peste filmari...si ai sa ramai surprins , dar na, am uitat ca tu esti boom care se contrazice cu toti, numai tu ai dreptate, alti nu au, numai tu cunosti alti nu

Posted

bRn_BK

Stai ca nu inteleg, ce vrei sa dovedesti prin filmuletul asta? Ca ai murit dintr`un combo sau care`i faza? Nu aveai buff se vede cum a disparut inainte de a primi combo-ul care te-a omorat, si probabil nici viata prea mare nu aveai datorita faptului ca la aproximativ 70k dmg ai murit..

Posted

Uite-te la filmari, si ai sa vezi raspunsul la toate intrebarile enumerate de tine mai sus,

(setul scutul erau lk dd add + 13 + defence increase, hp vre-o 200k uite-te la ultima filmare in 00:30 tot timpul am aura aia deasupra capului , o sa spui ca e bug si asta , elfa si sm uneori sunt lang mine dar am buf si mana shield tot timpul, uneori buf de la alta elfa , )

Cu toatea astea, mai trage o privire peste filmari...si ai sa ramai surprins , dar na, am uitat ca tu esti boom care se contrazice cu toti, numai tu ai dreptate, alti nu au, numai tu cunosti alti nu

deci eu cu bk full am pe server 2 225k HP deci mai taie tu mult din cele 200k care le ai pe server 1 si cat despre optiunea galbena pot sa spun ca e patetica,cum sa-ti pui defence increase?si sa te mai si lauzi?cred ca aveai in jur de 100-120k hp si fara ddi,fara MS/buff in fata unor BK full si cu buff.cum dumnezeu te omorau aia oare? nu stiu de ce aveti capu ala pe umeri

Posted

mi se pare penibil sa vii cu niste filmulete in care un bk care nici macar nu e full isi ia castane la greu , pai ce ai vrea frate cu 40 rr sa rupi pe toti? ca sa nu mai zic de set ca e praf si de elfa aia cu 3k vit

pe jetli aka gunit presupun ca nu l-a vazut nimeni in ultimele 15 min cand curata toata camera

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...