F@NT@ Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cand mai dati si voi pe la cs? cand atacau honey erati cate 2 , cand ataca hh nimeni ... cum au facut ei gura ca vor admin la cs asa vrem si noi ... va rog sa ne onorati cu prezenta. o seara buna.
boomeey Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ok. o sa fac tot posibilul sa fiu si eu prezent.
tranced Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 si mai ziceati ca suntem noi plangaciosi , dar acum ca s-a intors roata parca nu mai e chiar asa , nu? p.s. din partea mea sa fie mereu admin la cs indiferent de alianta care ataca
Konvict Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cand mai dati si voi pe la cs? cand atacau honey erati cate 2 , cand ataca hh nimeni ... cum au facut ei gura ca vor admin la cs asa vrem si noi ... va rog sa ne onorati cu prezenta. o seara buna. si mai ziceati ca suntem noi plangaciosi , dar acum ca s-a intors roata parca nu mai e chiar asa , nu? p.s. din partea mea sa fie mereu admin la cs indiferent de alianta care ataca si ce ar putea sa faca un admin acolo? cand sau cerut poze pt x sa raspuns "mai taci ma", pacat ca nu le pot da pk ca era vai de curu lor :))
mau Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cand mai dati si voi pe la cs? cand atacau honey erati cate 2 , cand ataca hh nimeni ... cum au facut ei gura ca vor admin la cs asa vrem si noi ... va rog sa ne onorati cu prezenta. o seara buna. acum invitati adminii sa tina switch`urile?:)), voi nu sunteti in stare sa le tineti, dak numai aveti clickere/charuri de sacrificiu apelati la admini :dooh:
Guest GunitHH2 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 esti mai prost decat credeam... cum sa tina un admin switch ?
Ion cu vaca Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 acum invitati adminii sa tina switch`urile?:)), voi nu sunteti in stare sa le tineti, dak numai aveti clickere/charuri de sacrificiu apelati la admini :dooh: Foarte tare =)) Pupa`l in cur pe boddom ca a reusit sa va faca o ally mare si tare :))
_uNu_ Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Foarte tare =)) Pupa`l in cur pe boddom ca a reusit sa va faca o ally mare si tare :)) =)))) Poi da ma tyre Cat a fost cs`ul la noi Voi plangeati , vrem admin , vrem admin Aqm ca ati luat cs`ul cu ajutoru ... cu rosu + tot sv+ boom =)) :)) gata ! Toti adminii sunt pedepsiti nu mai au voie la cs ! LA COLT =))) .. =)) =)))) Cat timp osa tina ally Royal Poate ea tine Dar membrii din ea ... 2 pct bara
F@NT@ Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 ok. o sa fac tot posibilul sa fiu si eu prezent. sa nu uiti camera...fii atent sa ai si baterii sa te tina 2 ore.. :crazy: si mai ziceati ca suntem noi plangaciosi , dar acum ca s-a intors roata parca nu mai e chiar asa , nu? p.s. din partea mea sa fie mereu admin la cs indiferent de alianta care ataca unii sunt destepti si altii sunt prosti sau cum ? ... cs`u trecut a fost de tot kktu , knives ala dadea 2 combo pe sec....rosica , de fiecare data taie si spanzura cat 10 la un loc. si ce ar putea sa faca un admin acolo? cand sau cerut poze pt x sa raspuns "mai taci ma", pacat ca nu le pot da pk ca era vai de curu lor :)) adminii in loc sa ceara poze ar putea filma ce i sar parea suspect apoi ar verifica .
tranced Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=386694 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=389045 aduceti-va aminte cand ne-ati luat la misto si ce raspunsuri am primit din partea staff-ului probabil va fi acelasi raspuns p.s. oare topicul asta nu e tendentios?
F@NT@ Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 acum invitati adminii sa tina switch`urile?:)), voi nu sunteti in stare sa le tineti, dak numai aveti clickere/charuri de sacrificiu apelati la admini :dooh: da chemam admini sa ne ajute la cs,,,buff ms sweal alea alea,o maslina un disconect o aguda si asa luam si noi cs`u. pai ? ori suntem 3 alliante ori nu mai suntem.
Guest bogdan87 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mah un admin sa intre la cs sa fie akolo nu neaparat sa ceara printuri, macar asa numai folosesc astea in nesimtire spedu gen liquidlove Rosica :tiphat:
F@NT@ Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=386694 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=389045 aduceti-va aminte cand ne-ati luat la misto si ce raspunsuri am primit din partea staff-ului probabil va fi acelasi raspuns p.s. oare topicul asta nu e tendentios? si totusi sau prezentat adminii la cs ...
BOATENG Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 =)))) Poi da ma tyre Cat a fost cs`ul la noi Voi plangeati , vrem admin , vrem admin Aqm ca ati luat cs`ul cu ajutoru ... cu rosu + tot sv+ boom =)) :)) gata ! Toti adminii sunt pedepsiti nu mai au voie la cs ! LA COLT =))) .. =)) =)))) Cat timp osa tina ally Royal Poate ea tine Dar membrii din ea ... 2 pct bara boom inca n-a fost la nici un cs cu ally royal :-s care tot srv? eu vad doar 5 guilde ? care boddom ? e doar 1 ? face diferenta 1? atuncia inseamna ca deaia sunteti voi la podea cum ca nu e gunit ? care speed cioby ? daca tu nu esti capabil sa intri in camera cu tot partyul si sa ramai fara bufe nu inseamna ca ceilalati au speed si de obicei hotu striga hotu ... tu deocamdata ai un ss de speed la activ pe servarul ala fantoma Zohan sau cum ii zice , deci ce te tot cufuresti atata pe tine si te bati cu pumnii in piept pe aici putem spune ca si HH a luat castelu ca ia ajutat addictedu + cioby ultima data nu ? cum sau dus ei si cioby si-a facut ally lui si addicted sau bagat cu royal , cum au pierdut castelu hai sa nu ne mai dam asa importanti si sa ne batem cu pumnii in piept ca vezi doamne ce cinstiti suntem noi ps: vin eu la castel , fiti pe faza ca cer printuri :photo:
boomeey Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 esti mai prost decat credeam... cum sa tina un admin switch ? cu click stanga? :blink: =)))) Poi da ma tyre Cat a fost cs`ul la noi Voi plangeati , vrem admin , vrem admin Aqm ca ati luat cs`ul cu ajutoru ... cu rosu + tot sv+ boom =)) :)) gata ! Toti adminii sunt pedepsiti nu mai au voie la cs ! LA COLT =))) .. =)) =)))) Cat timp osa tina ally Royal Poate ea tine Dar membrii din ea ... 2 pct bara punctuletz eu n-am fost ma la nici un CS de mai bine de 3 luni cred, daca nu si mai mult. intram, faceam o caterinca pe global si ieseam. sa inteleg ca va este dor de mine? :D
Protector Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Daca nu am putut sa vin diminica la CS (probleme personale) asta nu inseamna ca saptamana asta nu am sa fiu prezent. :>
capcaunu Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Daca mi se va aproba cererea,contati pe mine.
Konvict Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Daca mi se va aproba cererea,contati pe mine. ok, good luck :)
PETRUT998 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 sa vina si admin mi se pare ceva corect daca nu puteti lua cs nu inseamna neaparat ca ally Royal joaca cu coade....suntem mai multi si mai buni :D
Bobby Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Daca mi se va aproba cererea,contati pe mine. Din partea mea ai votul meu... :hello: :hello: Cred ca-i un topic inutil,adminu vine cand are timp si asa a facut mereu,indiferent de cine ataca.
tranced Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 acum invitati adminii sa tina switch`urile?:)), voi nu sunteti in stare sa le tineti, dak numai aveti clickere/charuri de sacrificiu apelati la admini :dooh: cu click stanga? :blink: tre sa fii inscris ca sa tii switch :D Aqm ca ati luat cs`ul cu ajutoru ... cu rosu + tot sv+ boom =)) :)) de unde ati scos-o pe asta cu tot serverul? cand veneau astia din addicted si cioby la voi sa va ajute nu era tot aia? acuma ca au schimbat tabara gata suntem tot serverul si corcitura pe deasupra :)) deh pentru unii muma si pentru altii ciuma p.s. l-ati vazut pe boom la vreun cs? vorbiti aiurea ca de obicei
shootervl Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 de fapt addicted au fost in honey inca de la inceputu db-ului :)))))) (asta ca il roade pe gunit) ps: sa nu uitam pe kenvelo mike4ever care erau glamour si acu is in regal pe la voi deci uitativa in curtea voastra apoi la vecinu ...asta daca puteti :tiphat:
boomeey Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Daca mi se va aproba cererea,contati pe mine. =)) tre sa fii inscris ca sa tii switch :D p.s. l-ati vazut pe boom la vreun cs? vorbiti aiurea ca de obicei faceam misto ma la faza cu tinutul switch-urilor de catre admini :)) au baietii si acum cosmaruri cu boom. stau cu morcovu sa nu-i filmeze saracia.. cine stie pe ce charuri mai joaca :rofl2:
shootervl Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 faceam misto ma la faza cu tinutul switch-urilor de catre admini :)) au baietii si acum cosmaruri cu boom. stau cu morcovu sa nu-i filmeze saracia.. cine stie pe ce charuri mai joaca :rofl2: te angajez eu cameraman :-> ahh uitai de bogdan alias garone pe el il angajez ca ajutor de cameraman :)))) Ps:aveti grija ca duminica vin am2 sa filmeze cs-ul aveti grija ce folositi :D