gexy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 La mine depinde de situatie. Voi cum procedati?
DuR@nG0_* Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Cel mai normal lucru ar fi sa faci un dus....
DanyR8 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 dupa ce o las gravida mai stau 30 minute si iara ca sa fiu sigur ca o sa fie gemeni 1
Str1k3 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ce fac dupa o partida de sex? Ma imbrac pana nu vine sotul vecinei de la 2, deschid usa, ies, inchid usa si plec.
Redix Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ^ Da ce faci cu big grandma de la 2? Dupa a 2-a tura urmeaza a 3-a daca gogul e inca teapan, iar apoi un dus.
DanyR8 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ce fac dupa o partida de sex? Ma imbrac pana nu vine sotul vecinei de la 2, deschid usa, ies, inchid usa si plec. Incearca sai furi pisica ca sa ai de lucru si la tine acasa
SlowLy` Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 *Ce coincidenta, bunica sta la etaju 2. >.< 2
DuR@nG0_* Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 @JackReader @R_SupeRstaR @Redix @Radu_Razvan Parca zicea ce faci dupa....
Redix Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Pai exact, dupa o tura, doua, inca una si la dus btw..imi place avatarul tau
SlowLy` Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Pai mai repet. Daca nu ma plictiseste tipa mai dau de o tura sau chiar doua.. Depinde cat de dotata e. :whistle:
Str1k3 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Incearca sai furi pisica ca sa ai de lucru si la tine acasa Incearca sa pari destept inainte sa-mi demonstrezi contrariul *Ce coincidenta, bunica sta la etaju 2. >.< Sa-i transmiti salutari, dar ce legatura are cu subiectul? Pai mai repet. Daca nu ma plictiseste tipa mai dau de o tura sau chiar doua.. Depinde cat de dotata e. :whistle: Si tu la 15 ani dai la gaurica :> ? Cu iubita e alta treaba, de obicei adorm dupa 10 minute
JackReader Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 @JackReader @R_SupeRstaR @Redix @Radu_Razvan Parca zicea ce faci dupa.... Eu chiar asta fac " MA super Odihnesc"
DanyR8 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Incearca sa pari destept inainte sa-mi demonstrezi contrariul AA tu erai ala care sio tragea cu dobermanu ? imi cer scuze ca team luat cu pisicile ... nu trebuia sa te jignesc , spor la treaba app iti intra prin botnita ?
DuR@nG0_* Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Eu chiar asta fac " MA super Odihnesc" Ciudat....eu fac 2 ture de stadion :o 1
SlowLy` Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Sa-i transmiti salutari, dar ce legatura are cu subiectul? Pai ai zis ca ti-o tragi cu vecina de la 2, si m-am gandit, poate suntem vecini ceva. :-s Si tu la 15 ani dai la gaurica :> ? Nuuu, dau la prapastie. :-j Daca tu nu faci asa ceva nu te baga. :D Cu iubita e alta treaba, de obicei adorm dupa 10 minute Nasol frate, inseamna ca nu arata prea bine, sau ai luato din plictiseala. >.<
Random Hero Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 @JackReader @R_SupeRstaR @Redix @Radu_Razvan Parca zicea ce faci dupa.... Exact, dupa o partida, o incep pe a doua. Apoi alte alea.
thierry.henry Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Faci o pauza, si apoi inapoi la munca sa te tina minte toata viata :D
gexy Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 @JackReader @R_SupeRstaR @Redix @Radu_Razvan Parca zicea ce faci dupa.... Corect , incercati si voi sa nu faceti asa mare spam incat sa nu inchida topicul. P.S: nu am mai ras demult in halul asta ,mi-au dat lacrimile
Str1k3 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 AA tu erai ala care sio tragea cu dobermanu ? imi cer scuze ca team luat cu pisicile ... nu trebuia sa te jignesc , spor la treaba app iti intra prin botnita ? Asculta-mi sfatul Pai ai zis ca ti-o tragi cu vecina de la 2, si m-am gandit, poate suntem vecini ceva. :-s Nuuu, dau la prapastie. :-j Daca tu nu faci asa ceva nu te baga. :D Nasol frate, inseamna ca nu arata prea bine, sau ai luato din plictiseala. >.< 1. Nu cred ca ne cunoastem indeajuns incat sa ne permitem glume 2. Cumpara-ti un prezervativ sa nu-ti lasi mana dreapta insarcinata 3. Da, arata nasol, ea m-a luat pe mine din plictiseala 1
SlowLy` Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 3. Da, arata nasol, ea m-a luat pe mine din plictiseala Prin asta inteleg de ce esti asa posomorat. :whistle: ON : Dupa cum spuneam, daca e dotata, mai adaugam o tura hai doua.
Str1k3 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Prin asta inteleg de ce esti asa posomorat. :whistle: ON : Dupa cum spuneam, daca e dotata, mai adaugam o tura hai doua. Nu mi-e teama sa pun casa mea la un pariu ca tu inca esti virgin si vorbesti despre raporturi sexuale #-o Sunt posomorat? Mi-ai identificat tu starea de spirit pe forum, yeah, right. Daca e dotata, mai dai o tura cu ea, daca nu e, o schimbi. Mare gigolo esti ma la 15 ani...