Random Hero Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ahaha basinosi. am impresia ca e invers..mai da si tu cu lumea si socializeaza ( nu prin calculator ) ca vad ca asta faci tu..si pe urma putem sta de vb.desi nu prea cred. #daca voi aveti alte gusturi in materie de muzica tre sa va luati de interpreti etc.uite si eu am critici asupra multor chestii referitor la lady gaga..insa are 2-3 melodii ok chiar pot spune. got it ? afk. mai iesiti la aer...... socializare.cautati . ce inseamna .. nu pe gugal..iesiti pe strada si intrebati prima domnisoara care va iese in cale..veti intelege. In afara de argumente ad hominem mai stii sa contracarezi si altfel? Daca nu ascult ce e acum "pa sistem" nu sunt la moda, n-am o viata? Incredibil. Ce sa intreb prima domnisoara de pe strada?
Silverstone Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 OK..SA INTELEG CA LUMEA CARE MERGE IN CLUBURILE DE FITE DIN IASI SI ASCULTA GAGA AU 12 ANI :) MA FACI SA ZAMBESC PRIETENE.. Pai nu prea cred ca oamenii cu facultati... etc. merg prea des prin cluburi, in mare parte cocalari care au creierul dezvoltat ca al unui copil de 12 ani.
Guest spanky Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 (edited) Pai nu prea cred ca oamenii cu facultati... etc. merg prea des prin cluburi, in mare parte cocalari care au creierul dezvoltat ca al unui copil de 12 ani. uau .................................................................................. /feispalm @a da, ce-i cu toata ura asta pentru Gaga si Bieber ? nici mie nu imi plac melodiile lor (de fapt imi place Just Dance, e super :D ) , dar nu stau sa ii injur si sa ii urasc, gusturile nu se discuta Edited February 15, 2011 by spanky
Guest spanky Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nu ma impresionezi. Posteaza in alta parte! :gives: nu vreau sa te impresionez am vrut sa iti zic ca esti un mare ratat, in fine :D
Silverstone Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 nu vreau sa te impresionez am vrut sa iti zic ca esti un mare ratat, in fine :D Sunt ratat ca nu ies ca toti cocalarii in cluburi si nu ascult GaGa si Salam ca tine. :( .
Parazitu' Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 stati baa in casa inchisi in camera la pc 24/24 . ce sa va zic..daca n-ai un chior in buzunar logic ca nu iesi. preferi barurile ieftine unde canta la aparat si berea e 1 leu sau cat fi ? # true. gusturile nu se discuta.nu mai fiti asa critici priviti-va pe voi si pe urma comentati de x sau y. ce va deranjeaza ca au mai mult ca voi ? LA MUNCA NU LA CERSIT!SA MOARA CAPRA VECINULUI :) tare de tot. On Lain' SOCIALIZEAZA.
Motanul Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 stati baa in casa inchisi in camera la pc 24/24 . ce sa va zic..daca n-ai un chior in buzunar logic ca nu iesi. preferi barurile ieftine unde canta la aparat si berea e 1 leu sau cat fi ? # true. gusturile nu se discuta.nu mai fiti asa critici priviti-va pe voi si pe urma comentati de x sau y. ce va deranjeaza ca au mai mult ca voi ? LA MUNCA NU LA CERSIT!SA MOARA CAPRA VECINULUI :) tare de tot. On Lain' SOCIALIZEAZA. Scuza-mi nesimtirea domnule parazit, dar cat castigi dumneata pe luna ? P.S. Vezi ca exista si oameni normali care nu isi petrec scurta viata in baruri si cluburi de "fite".
Silverstone Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 stati baa in casa inchisi in camera la pc 24/24 . ce sa va zic..daca n-ai un chior in buzunar logic ca nu iesi. preferi barurile ieftine unde canta la aparat si berea e 1 leu sau cat fi ? # true. gusturile nu se discuta.nu mai fiti asa critici priviti-va pe voi si pe urma comentati de x sau y. ce va deranjeaza ca au mai mult ca voi ? LA MUNCA NU LA CERSIT!SA MOARA CAPRA VECINULUI :) tare de tot. On Lain' SOCIALIZEAZA. Ai fost macar odata la un concert simfonic? Ce, n-ai bani? :(
Random Hero Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 stati baa in casa inchisi in camera la pc 24/24 . ce sa va zic..daca n-ai un chior in buzunar logic ca nu iesi. preferi barurile ieftine unde canta la aparat si berea e 1 leu sau cat fi ? # true. gusturile nu se discuta.nu mai fiti asa critici priviti-va pe voi si pe urma comentati de x sau y. ce va deranjeaza ca au mai mult ca voi ? LA MUNCA NU LA CERSIT!SA MOARA CAPRA VECINULUI :) tare de tot. On Lain' SOCIALIZEAZA. Atunci tu cu ce drept ne critici pe noi? Sa stii ca prefer barurile alea, vezi mai jos de ce. Scuza-mi nesimtirea domnule parazit, dar cat castigi dumneata pe luna ? P.S. Vezi ca exista si oameni normali care nu isi petrec scurta viata in baruri si cluburi de "fite". Cat sa iasa si el o data pe luna si a doua zi sa-i chioraie matele dar sa fie mandru ca a fost in cel mai scump bar din oras... Altfel nu-mi explic atitudinea.
Guest Antikrist Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Chestia e ca va plangeti de ea dar tot datorita voua a ajuns populara. Keep it up! A da si mai vad ca o si faceti nebuna dar nici nu aveti un motiv concret. Ea vrea sa iasa in evidenta, si o face bine. Nu inseamna ca e nebuna; Dar cat timp va enerveaza pe voi eu sunt multumit de ea.
bookmarks Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 pe vodka Nemiroff nu-i vine melodia sau o lasa lata?
Heini Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 gaga e doar o "T4RF4" ... asa ca nu are rost sa ne batem capul.
Juan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Si daca ea vrea sa-si traiasca viata asa, care e ma problema voastra? N-o inghititi, ignorati-o. La fel ca si cu Justin Bieber, ii ocarati de parca v-a luat mancarea de la gura, sunteti mai interesanti daca va exprimati in ultimal hal antipatia pentru astia doi? Foarte bine, sa bea si soda caustica, daca scoate piese precum Paparazzi, Poker face, Alejandro sau Telephone eu sunt multumit.
Maledicere Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 sunteti mai interesanti daca va exprimati in ultimal hal antipatia pentru astia doi? Foarte bine, sa bea si soda caustica, daca scoate piese precum Paparazzi, Poker face, Alejandro sau Telephone eu sunt multumit. Da pe tine te plateste ma sa ii iei apararea ca un veritabil fecior de popa? Oh wait tu esti din ala care saliveaza la popularitatea altora si asculta lady gogu ca sa'l placa fetili; my bad
Juan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Da pe tine te plateste ma sa ii iei apararea ca un veritabil fecior de popa? Oh wait tu esti din ala care saliveaza la popularitatea altora si asculta lady gogu ca sa'l placa fetili; my bad Da ma, ascult Lady Gaga si Justin Bieber, care e problema ta?
DivinE Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mie imi pare rau de ea, saraca nu are voce, promoveaza prostia, dar wow..nu ma mira, are f multi fani :) . Daca eram acolo cand s a imbracat cu bucati de carne, o puneam pe gratar si terminam joaca.. Legat de faptul ca bea wiskey si fumeaza marijuana, wtf? ce mare lucru.. poate moare mai repede :) O noapte placuta!
LeNoR Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Si Bruno Mars ia coca, si totusi, are niste cantece bunicele. Cine stie, asta le da inspiratie mare
Maledicere Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Da ma, ascult Lady Gaga si Justin Bieber, care e problema ta? Problema e ca ti se umfla venele cam tare pe'aici ca se ia lumea de iubirea ta din postere si ma enerveaza; in rest nimic.
Juan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Problema e ca ti se umfla venele cam tare pe'aici ca se ia lumea de iubirea ta din postere si ma enerveaza; in rest nimic. ok, atunci reciteste primul meu post inainte sa-ti dai cu parerea despre persoana mea. am zis s-o ignorati. de ce? cainele moare de drum lung, si voi de grija la ceea ce face lady gaga
Motanul Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ok, atunci reciteste primul meu post inainte sa-ti dai cu parerea despre persoana mea. am zis s-o ignorati. de ce? cainele moare de drum lung, si voi de grija la ceea ce face lady gaga Suntem pe un forum. P.S. Nu cred ca petrece cineva de aici ore intregi gandidu-se la GaGa.
Maledicere Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ok, atunci reciteste primul meu post inainte sa-ti dai cu parerea despre persoana mea. am zis s-o ignorati. de ce? cainele moare de drum lung, si voi de grija la ceea ce face lady gaga nu ma intereseaza primul tau post. postul #39 e "ala" naspa; dupa cum am zis pe pagina cealalta, lady gogu nu aduce nimic sub soare. madonna era la fel de tacanita pe vremea ei, bob marley s'a suit pe scena sa cante dupa ce a fost impuscat; cand va face asta lady gorgon , imi schimb parerea; intre timp...o alta retardata. LE : defapt nu, atat timp cat rescrie istoria in loc sa inventeze istorie pt generatiile urmatoare...as prefera sa nu mai copieze stiluri.
Juan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Suntem pe un forum. Si de-aia nu mai poate ea, ca o injurati voi pe un forum. Eu nu am aparat-o, dar ma uit cu dispret la comentariile voastre despre ea
Motanul Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Si de-aia nu mai poate ea, ca o injurati voi pe un forum. Eu nu am aparat-o, dar ma uit cu dispret la comentariile voastre despre ea Eu nu am injurat-o. P.S. Poti sa te uiti cu dispret la posturile anterioare si fara sa postezi.
Juan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Eu nu am injurat-o. P.S. Poti sa te uiti cu dispret la posturile anterioare si fara sa postezi. si rabdarea are o limita
blk Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ce stire de 2 lei despre o 'artista' de 2 lei. Nimeni care are macar un dram de cultura muzicala sau care a ascultat ceva muzica inainte de '90 sau '80 nu are cum sa aprecieze.. mizeria asta ce o scoate gaga pe gura. Ca o asculta toti pustanii prin cluburi alaturi de salam si eminem si ceilalti manelisti americani putin imi pasa. Face bani, da. Nu face muzica. E o diferenta intre a fi popular si bogat si a fi un artist. Daca discutati despre muzica, numele asteia nu trebuie sa apara.