Jump to content
Random Hero

Istoria se repeta: Intai vine criza, urmata de Razboiul Mondial

Recommended Posts

Posted

Nici peste sute de ani nu e posibil ca informatia sa reprezinte o arma :). Cel putin nu vad cum.

Intrebare pentru elevi: cum poti naviga pe INTERNET?

Ii dau 3 bombonele si o steluta cui raspunde.

Torni apa pe scaun/tastatura/mouse/cablul de net !....E bine ?

Posted

Nu am zis CALCULATOR, asta a zis el, eu am zis INTERNET !

Evident, pentru ca internetul mai merge si pe telefoane mobile. =))

Ce informatii, ce baza de date iti trebuie pentru crearea unei bombe nuclare ma, tu esti sanatos la cap? Si daca intr-adevar exista asemenea schite, tutoriale ( =))), date care le mentionezi tu, ai dracu asa de destepti sunt incat se vor conecta si la internet cu acea baza de date. Ba ce le stii tu pe toate...

Ii vine iranianului de-o laba si se conecteaza la net, si gata blueprint-ul bombei, l-au furat "smecherii". =))

Posted

Daca vede un militar ce ai zis te imbraca in scuipat de sus pana jos.

E sinucidere curata ceea ce insinuezi. Nu poti trimite la lupta programe care pot fi usor schimbate sau virusate.

Si totusi se folosesc acum.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,509684,00.html

Its robot brain, a sophisticated computer, controls locomotion sensors that adapt rapidly to the environment. The entire control system regulates, steers and navigates ground contact. A laser gyroscope keeps BigDog on his metal paws — even when the robot slips, stumbles or is kicked over.
Posted

Evident, pentru ca internetul mai merge si pe telefoane mobile. =))

Ce informatii, ce baza de date iti trebuie pentru crearea unei bombe nuclare ma, tu esti sanatos la cap? Si daca intr-adevar exista asemenea schite, tutoriale ( =))), date care le mentinezi tu, ai dracu asa de destepti sunt incat se vor conecta si la internet cu acea baza de date. Ba ce le stii tu pe toate...

Ii vine iranianului de-o laba si se conecteaza la net, si gata blueprint-ul bombei, l-au furat "smecherii". =))

Pls bunny vino pana la mine si adu niste fludor. :hair: . .mai am un condensator de pus si e gata bomba ......!

Posted

E sinucidere curata ceea ce insinuezi. Nu poti trimite la lupta programe care pot fi usor schimbate sau virusate.

nu ca nu le face wireless sa aiba retea deschisa [=vulnerabila].. Informatia o sa se transmita prin fir =))

Guest SherkaN
Posted

Pls bunny vino pana la mine si adu niste fludor. :hair: . .mai am un condensator de pus si e gata bomba ......!

Esti mai glumet ca ala cu NU STIU! ne spui si noua ce cauti in discutie ca nu prea iti vad vreo parere, doar niste glume proaste .... AAAAAA ... sunteti prieteni BA ? de ce nu spuneti ma asa ....

Cum pot sa navighez pe internet ... i`auzi :

Ce faci cu un calculator fara internet ?

Posted

Deci... un robot sau program pentru a putea fi controlat presupune o conexiune prin satelit si un panou de comanda (calculatorul).

Atat timp cat tu ai o conexiune deschisa cu programul sau cu robotul exista sanse imense ca sa fie depistata conexiunea si sa fie bombardata de atacuri cu virusi.

De aia nu se folosesc in razboi. Acum doar se joaca cu ei si raman atat, jucarele.

nu ca nu le face wireless sa aiba retea deschisa [=vulnerabila].. Informatia o sa se transmita prin fir =))

Da, merge avionul cu rulou de 1500 de km de cablaj.

Posted

Esti mai prost decat ala cu NU STIU....sfatul meu ...nu te mai uita la filme cu ""hackeri"" care ""sparg"" tot de la NASA pana la geamurile de la parter de la ""butic""

Daca vor fi probleme va fi mereu Bruce Willis sa ne salveze ! :clap:

Posted

De aia nu se folosesc in razboi. Acum doar se joaca cu ei si raman atat, jucarele.

Aha, deci americanii investesc miliarde de dolari in astfel de proiecte doar pentru a se juca cu ele.

Posted

Esti mai glumet ca ala cu NU STIU! ne spui si noua ce cauti in discutie ca nu prea iti vad vreo parere, doar niste glume proaste .... AAAAAA ... sunteti prieteni BA ? de ce nu spuneti ma asa ....

Cum pot sa navighez pe internet ... i`auzi :

Estem, estem, dar nu l-am invocat in discutie. E parerea lui, si deobicei ma contrazice cand gresesc.

Asa e, arunca-l da-l dracu..

Tocmai, numai tu te puteai gandi ca niste informatii atat de importante intr-o baza de date vor fi expuse la internet. NUUUUUUUUUUUuuuu

Guest SherkaN
Posted

Estem, estem, dar nu l-am invocat in discutie. E parerea lui, si deobicei ma contrazice cand gresesc.

Asa e, arunca-l da-l dracu..

Tocmai, numai tu te puteai gandi ca niste informatii atat de importante intr-o baza de date vor fi expuse la internet. NUUUUUUUUUUUuuuu

Nu ba, ca ei nu le pun spre a fi ulterior folosite , transmise ... ei le pun intr-un hdd pe care-l ingroapa in pamant.

Mass Destruction , o melodie de la faithless :

Whether long-range weapon or suicide bomber

Wicked mind is a weapon of mass destruction

Whether soaraway Sun or BBC 1

Misinformation is a weapon of mass destruct

You coulda Caucasian or a poor Asian

Racism is a weapon of mass destruction

Whether inflation or globalization

Fear is a weapon of mass destruction

Un retardat si asta sa moara fratii mei , eu ma inspir mult din muzica, o stiti pe aia a lu` Salam ?

Posted

Gata ma, ne-am lamurit, pentru tine oricine te contrazice e un prost si-un retardat. =)) Dar nici nu ma mir, cand nu te mai duce mintea, apelezi si la insulte.

Ma intreb oare la ce profil din harvard oi fi studiat. :-?

[...] sa moara fratii mei , [...]

Mai ai rude? Aolo..adunati aveti iq-ul cat greutatea unei nuci?

LE: Hai gata, ca apoi vei crede ca ne imprietenim. Gandesti prost, atat am vrut sa-ti zic de la inceput, dar asa e cand te iei cu vorba.

Posted

Aha, deci americanii investesc miliarde de dolari in astfel de proiecte doar pentru a se juca cu ele.

Cam da. Poate le vor folosi in spatiu.

Posted

adevaru e ca pc-ul si internetu reprezinta un pericol imens. pai va ganditi ca din cauza astora am ajuns sa-mi fac cont aici?

preferam sa mor de bomba atomica facuta pe genunchi si lasata pe ulita, decat sa aflu ca mi-am ucis juma din intelect citind tampenii pe forum.

Posted

Cam da. Poate le vor folosi in spatiu.

Abia acum imi dau seama ca ceea ce zici tu e adevarat. Cum de nu m-am gandit ca o sa investeasca miliarde de dolari in tancuri si avioane robotizate pentru a le folosi in spatiu.

Posted

Abia acum imi dau seama ca ceea ce zici tu e adevarat. Cum de nu m-am gandit ca o sa investeasca miliarde de dolari in tancuri si avioane robotizate pentru a le folosi in spatiu.

Atunci explica cum poate "functiona" un razboi cu atacuri cibernetice si tancuri, avioane robotizate.

Guest SherkaN
Posted

Atunci explica cum poate "functiona" un razboi cu atacuri cibernetice si tancuri, avioane robotizate.

Pai nu se poate ...

Posted

Pai nu se poate ...

Daca vine hackerul si face "hac!" pa internet cu laptoapa cad avioanele alea bre sau ti le da tie in cap cu ajutorul lu' iphone3. Da' nu-i problem, ma jur, mor 10^-15 persoane, da' nu-i problem ca e mai rau ca ala da cu avioane in cap la oameni cu ajutoru' lu' htc smart. :)

ON: Nu cred in asemenea estimari.

Posted

Vad ca vorbiti despre chestii robotizate despre actiuni care sa fie controlate de la distanta. Unii cred altii nu

Ei bine spun eu ati cercetat s-au va-ti documentat sa vedeti daca este adevarat sau nu?Si dupaaceea sa spuneti ca nu cred sau ca este adevarat?

Este valabil pentru ambele tabere.

Uite cum sta treaba:

Americanii spun ca mai bine lupta cu sisteme robotizate decat cu militarul direct pe front,de ce?

SUA: O masinarie de lupta o poti cumpara dar un soldat decedat nu ii mai poti face nimic.

Acum din surse sigure la ceea ce stiu eu:

1.Exista masinarii nu roboti.

2.Ultima arma creata de americani este foarte inteligenta(nu stiu cum se mai numeste dar revin cu informatii concrete) acea arma are un glont numit "Glontul inteligent" o data fixata tinta acel glont urmareste tinta pana la impact.

3.Ultima masinarie este de ucidere in masa:

*Are suporturi de artilerie,grenade,rachete.

*Poate fii plasata pe un teren iar de la circa 500 de metrii poate fii controlata de un singur soldat,unde are in fata un monitor care poate vedea orice fel de miscare pe o raza de 1 KM chiar si isi atinge tinta negresit.

*Veti zice iarasi de hackeri:Hai mai ma lasati?,va-ti pus problema ca acele sisteme poate fi greu de detectat de unde ataca?iar in momentul cand este detectata va fi distrusa masinaria iar soldatul va scapa,intrebarea este: Cati militari vor fi pusi la pamant pana aceasta va fii detectata.

*Aceasta masinarie poate fii amplasata si pe tancuri si poate fii controlata din interiorul tancului,are niste senzori care la miscarea tancului in lateral aceasta masinarie se misca in sens opus pentru stabilirea imaginii,senzorii foarte sensibili la detectare da un avantaj sa atace primii.

P.S: Dabia astept sa vad cate critici primesc,nu o sa pun nici un documentar sau dovada la ceea ce am spus decat dupa ce veti spune ideiile care va vin asa in cap peurma demonstrez sa vedeti testele care se fac in instructiile militare din America.

Posted

Razboiul mondial al treilea va fi foarte curand,tarile musulmane au inceput doar.In China n-o sa fie revolte fiindca o sa ajunga o tara conducatoare,deja e mult mai puternica decat SUA care e moarta din toate punctele de vedere ( al armatei de exemplu ) .

O sa fie foarte curand,probabil pana in 2020

Posted

cum sa crezi ca in sua mor aia de foame?

pai aia is grasi.... cum sa moara de foame? :)) tu gandesti ce vorbesti?

au asa multa mancare ca nu au ce face cu ea...si se ingrasa ca porcii...:))

Asta nu este discutie pentru copii de 10 ani ca tine.

Americanii sunt grasi pentru ca strang 1$ in 5 zile si se duc la Mc Donald's si mananca ca porcii.Daia sunt grasi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...