Jump to content
Random Hero

Istoria se repeta: Intai vine criza, urmata de Razboiul Mondial

Recommended Posts

Posted

Cu toate c?, la prima vedere, enun?ul are un iz apocaliptico-alarmist, opinia în cauz? a fost emis? de nimeni altul decât Gerald Celente, celebru analist politic mondial ?i fondator al Institutului de Cercetare a Tendin?elor, considerat de multi exper?i drept cea mai mare autoritate în domeniu.

razboi-mondial.jpg

Gerard Celente sus?ine c? butada conform c?reia istoria se repet? mai ales în condi?iile în care oamenii nu trag înv???mintele necesare, este cu totul ?i cu totul adev?rat?; mai mult: o vom retr?i pe pielea noastr? în viitorul apropiat. Dr. Celente subliniaz? faptul c? revoltele generate de s?r?cirea iminent? ?i lipsa alimentelor vor duce la tensiuni sociale de mare anvergur?, foarte asem?n?toare cu cele care au dus la declan?area celui de-al doilea R?zboi Mondial

" Unii exper?i estimeaz? c? ceea se întâmpl? în prezent în Tunisia ?i Egipt nu reprezint? nimic altceva decât evenimente izolate, la nivelul na?iunilor arabe. Eu v? spun c? nu este decât partea vizibil? a aisbergului. Este mult mai important decât pare la prima vedere. R?zboaiele civile de asemenea dimensiuni se transform? în r?zboaie regionale, care duc în mod sigur la conflagra?ii mondiale. Crahul din anul 1929 seam?n? cu Marea Recesiune Economic? din 2008. Vrem, nu vrem, avem foarte clar premizele primului Mare R?zboi din secolul 21", declar? Gerard Celente, care adaug? c? inegalit??ile sociale ?i colapsul clasei de mijloc vor accelera criza actual?.

sursa: descopera

Posted

razboaie mondiale nu or sa mai fie de acum incolo .. cel putin nu cum au fost cele 2 :)

de ce ? pai americanii,rusii si mai multe tari au arme nucleare,atomice si alte nebunii si pot tine alte tari foarte usor la respect .. iar daca e ceva de un atac cu o nucleara zboara un oras ... deci nu e nevoie de infanterie , tanculete si altele :)

si totusi nu inteleg .. marea criza din 33 nu a fost o cauza a celui de'al doilea razboi mondial :|

Posted

razboi mondial nu va fi in viitorul apropiat poate dupa ,200ani

de ce?

pentru ca acum globalizarea este in crestere ,razboaie vor fi in tarile musulmane sau in tarile care sunt alcatuite din regiuni cu limbi si traditi diferite.

Posted

Nici nu este nevoie de un razboi mondial, orice putere mondiala poate purta un razboi economic. de ex rusia daca opreste gazele in europa, game over.

Guest WhiteSword
Posted

Voi visati razboaie mondiale :))

Nu criza din '23 a fost motivul pentru care a inceput al 2-lea razboi mondial, mai dati pe la scoala...

zi-le celor de la " Descopera " , poate iei vre`un premiu pentru brain of the year

# :-j razboi mondial?Nu cred...poate peste cateva sute de ani dar .. in viitorul apropiat ( 50-60 de ani ) nu -_-

Posted

zi-le celor de la " Descopera " , poate iei vre`un premiu pentru brain of the year

# :-j razboi mondial?Nu cred...poate peste cateva sute de ani dar .. in viitorul apropiat ( 50-60 de ani ) nu -_-

Peste "sute de ani" la prima arma folosita planeta o sa faca boom.

Guest WhiteSword
Posted

Peste "sute de ani" la prima arma folosita planeta o sa faca boom.

Aha , si tu de unde stii?Esti un fel de Wikileaks?Ba esti tare ... #-o

si nu inteleg .. de ce ai pus sute de ani intre ghilimele? :))

Posted

Aha , si tu de unde stii?Esti un fel de Wikileaks?Ba esti tare ... #-o

si nu inteleg .. de ce ai pus sute de ani intre ghilimele? :))

Compara armele de acum 6-700 de ani cu cele de azi . Deasemenea tine cont si de faptul ca avanseaza din ce in ce mai repede.

Dar hai totusi sa te citez :

tu de unde stii?Esti un fel de Wikileaks?Ba esti tare

Guest WhiteSword
Posted

Compara armele de acum 6-700 de ani cu cele de azi . Deasemenea tine cont si de faptul ca avanseaza din ce in ce mai repede.

Dar hai totusi sa te citez :

tu de unde stii?Esti un fel de Wikileaks?Ba esti tare

Mi-am luat papagal :D

on : Da , le compar , dar cat timp a durat sa evolueze tehnologia?Tu ai zis , 600-700 de ani , right?Tu compari munca de 700 de ani cu o munca de 200 de ani?C'mon .. sa fim seriosi :)

Posted

Mi-am luat papagal :D

on : Da , le compar , dar cat timp a durat sa evolueze tehnologia?Tu ai zis , 600-700 de ani , right?Tu compari munca de 700 de ani cu o munca de 200 de ani?C'mon .. sa fim seriosi :)

Vrei sa te duci la Hyperion ? Acum inteleg de unde ai scos pe aia 200 de ani si cum ai omis faptul ca tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede.

Guest WhiteSword
Posted

Vrei sa te duci la Hyperion ? Acum inteleg de unde ai scos pe aia 200 de ani si cum ai omis faptul ca tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede.

nu vreau sa ma duc la hyperion =)) ... nu i-am scos eu pe cei 200 de ani,take a look Peste "sute de ani" la prima arma folosita planeta o sa faca boom. - by Dark__

Nu cred...poate peste cateva sute de ani dar -> by WhiteSword

Repet: ai tu informatii ca se fac nu stiu ce bombe?De unde ai dedus ca tehnologia evolueaza din ce in ce mai repede?Cine ti-a zis? ... nu vorbi prostii

Posted

dar acu 6-700 de ani, ce Razboi Mondial a avut loc?, eu unul in 12ani de scoala am invatat doar de 2Razboaie Mondiale 1914-1918 si 1939-1945 :-"

Posted

Al doilea razboi mondial a inceput din cauza ca Germania a invadat Polonia

Hmm Razboaiel Mondiale nu or sa mai fie,in urmatorii ani or sa fie Razboaie Biologice ;) ( daca nu au inceput deja )

Posted

dar acu 6-700 de ani, ce Razboi Mondial a avut loc?, eu unul in 12ani de scoala am invatat doar de 2Razboaie Mondiale 1914-1918 si 1939-1945 :-"

Ce relevanta are ? :dooh: Eu nu sunt Nostradamus ca WhiteSword. Doar am spus ca tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede.

Guest WhiteSword
Posted

Ce relevanta are ? :dooh: Eu nu sunt Nostradamus ca WhiteSword. Doar am spus ca tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede.

Corect,tu esti WikiLeaks =)) ... termin-o cu gesturile astea .. nu vezi ca nici nu stii ce vorbesti?Te faci de ras aiurea...

Nici nu stii cine a fost Nostradamus... ce am prezis eu?Nu tu o iei aiurea pe ulei ca stii tu ca peste 200 de ani se vor inventa nu stiu ce bombe? :rofl2: ..?Ah?Cine e Nostradamus?

# Adrian .. da , cele biologice au inceput deja .. dar e bine ca macar cu astea ne luptam cat de cat

Posted

Voi visati razboaie mondiale :))

Nu criza din '23 a fost motivul pentru care a inceput al 2-lea razboi mondial, mai dati pe la scoala...

ma scuzi, Hitler a ajuns la putere datorita unei crize :whistle:

descopera.ro cea mai cretina si cea mai putin credibila sursa. eva`

Posted

Corect,tu esti WikiLeaks =)) ... termin-o cu gesturile astea .. nu vezi ca nici nu stii ce vorbesti?Te faci de ras aiurea...

Deci nu te prefaci. Tu chiar nu intelegi de ce tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede.

Explicatie :

-In tarile civilizate majoritate indivizilor au minime cunostiinte stiintifice datorita sistemelor educationale care se imbunatatesc pe zi ce trece ( Romania nu este inclusa )

-Ultimele descoperiri favorizeaza schimbul si accesul la informatii ( Internetul ; TV-ul ; Telefonul )

-Cercetarile stiintifice se realizeaza mai rapid datorita calculatoarelor ( care si ele la randul lor avanseaza foarte repede : ca sa nu te incurci in numere, doar o istorie a ultimilor 10-15 ani este suficienta )

-Cum multe persoane cu bagaj genetic "special" au acces la informatii , pot foarte usor sa urmeze o "cariera in stiinta".

P.S. Nu stiu ce este amuzant. Mie mi se pare foarte trist.

Posted

nu vreau sa ma duc la hyperion =)) ... nu i-am scos eu pe cei 200 de ani,take a look Peste "sute de ani" la prima arma folosita planeta o sa faca boom. - by Dark__

Nu cred...poate peste cateva sute de ani dar -> by WhiteSword

Repet: ai tu informatii ca se fac nu stiu ce bombe?De unde ai dedus ca tehnologia evolueaza din ce in ce mai repede?Cine ti-a zis? ... nu vorbi prostii

Trebuie s? fi orb,surd ?i s? tr?ie?ti într-o pe?ter? ca s? nu observi asta.În fine,î?i sugerez s? te întorci la topic-ul despre Silkroad,acolo subiectul nu te dep??e?te.

OT: Dac? într-adev?r va fi un a?a-zis "al 3-lea r?zboi mondial",se va termina înainte ca noi s? ne fi dat seama c?nd a început.

Guest SherkaN
Posted

Nah ... o tara problema dupa parerea mea, care devine din ce in ce mai cunoscuta si emite din ce in ce mai multe pretentii e China. Nu stiu de ce dar am o mare presimtire ca China asta o sa faca ceva pan` la coada.

Posted

OT: Dac? într-adev?r va fi un a?a-zis "al 3-lea r?zboi mondial",se va termina înainte ca noi s? ne fi dat seama c?nd a început.

Stii, scenariul pe care se bazeaza seria de jocuri Fallout nu e atat de science-fiction pe cat ar parea, lumea poate avea soarta de acolo si noi sa n-avem habar ca a inceput razboiul...

Posted

Nah ... o tara problema dupa parerea mea, care devine din ce in ce mai cunoscuta si emite din ce in ce mai multe pretentii e China. Nu stiu de ce dar am o mare presimtire ca China asta o sa faca ceva pan` la coada.

da, or sa atace cu canile de ceai. se vor alia cu japonezii pentru asta. au coreeni niste mig-uri dintr-alea imprumutate de la rusi, taman' fix. bombarding teacups.

brici va merge mintea aia. uimiti forumul pe zi ce trece. auzi si la ala cu tehnologia...

Posted

am ramas :| cand am citit unele replyuri...

1. sunteti (voi ca eu nu) prea mici (la figurat) pentru a va da cu parerea despre razboaie, tehnologie, etc.

2. nimeni nu e cretin sa faca bombe care sa rada tot pamantul.

3. nicio super putere nu va da in alta super putere cu bombe de distrugere in masa si nici alte tari nu vor folosi asa ceva.

4. inchideti televizoarele si cancanurile sa vedeti ce bine va simtiti cand nu aveti creieru incarcat de toate prostiile de pe net/tv/etc.

arme biologice, etc, etc, prea mult otv baieti. oricum voi ca indivizi nu puteti face nimic in privinta asta, deci de ce sa iti incarci capu cu ceva ce nu poti controla?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...