bunny Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Are dreptatea asta. Dupa ce te musca ramai calm si nu-i bagi in seama, dar scoti aparatu si faci poze (vezi cum faci cu blitzu ca daca-i enervezi iar te musca). Asa muscat cum esti te duci frumusel la primarie si te pui pe scris plangeri (atentie ca e coada). N-ar fi rau sa treci si pe la medic (iar coada). In eventualitatea ca esti copil ce sa zic...foarte naspa, trebuie sa-ti convingi parinti sa se duca sa faca poze, apoi la primarie la coada. Ba da' e si destept. ok, you made my day. numai de facut poze nu-ti arde cand sar cainii pe tine. ^_^ Link to comment
Nagasaky Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Da Dani uite acum o sa donez bani pentru jigodiile astea. Recunosc ca sunt capabil sa ies cu o bata si sa ii masacrez efectiv (nu gasesti caini in jurul blocului meu). Un animal nu are ce cauta liber pe strazile unui oras civilizat. Ce ma enerveaza e ca de cate ori ieseam sa mai dau 2 shuturi venea cate o baba si urla ca e cainele ei. Da? Ia-l in casa nu mi-l lasi mie sa ma maraie si sa imi latre toata ziua in cap. Cat despre politia animalelor ma c*c pe ei. Pana nu ma scapa de caini sa ma investigheze pana nu mai pot. Sau fac puscarie ca am batut o jivina turbata? Link to comment
Dani Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Da , ce-mi place mie de Dani ca o arde numai cu "comentati pe forum, dar nu faceti nimic in privinta asta" , pai ma Dani am mai zis de 10000 de ori circa, EU DE CE PLATESC IMPOZITE, TAXE ? Nu pt. asta ? Tre sa fac EU ? E bun daca nu stii de ce le platesti. N-are rost sa mai continuam. M-ai lamurit. Are dreptatea asta. Dupa ce te musca ramai calm si nu-i bagi in seama, dar scoti aparatu si faci poze (vezi cum faci cu blitzu ca daca-i enervezi iar te musca). Asa muscat cum esti te duci frumusel la primarie si te pui pe scris plangeri (atentie ca e coada). N-ar fi rau sa treci si pe la medic (iar coada). In eventualitatea ca esti copil ce sa zic...foarte naspa, trebuie sa-ti convingi parinti sa se duca sa faca poze, apoi la primarie la coada. Ba da' e si destept. Am zis de poze, inainte sa se intample ceva. Previi lucrurile, nu te plangi dupa ce se intampla. Doi la mana, voi mai bine va plangeti pe forum, in loc sa faceti ceva. Credeti ca problema de la Oradea s-a rezolvat singura? Sau au fost cativa oameni, care au luat atitudine si i-au adus pe englezi? Binenteles, dupa ce s-au rezolvat problemele, niste veterinari au sarit ca arsi si s-au gandit sa ceara socoteala ca de ce Primaria nu i-a platit pe ei ca sa faca sterilizarile. Asa e romanul, n-ai ce-i face. Incep sa cred ca suntem fara scapare. Cat despre copii, parintii au obligatia sa-si educe copiii, ca sa stie cum sa se comporte in astfel de situatii. Nagasaky' date='30 January 2011 - 14:23' timestamp='1296390219' post='5613627'] Da Dani uite acum o sa donez bani pentru jigodiile astea. Recunosc ca sunt capabil sa ies cu o bata si sa ii masacrez efectiv (nu gasesti caini in jurul blocului meu). Un animal nu are ce cauta liber pe strazile unui oras civilizat. Ce ma enerveaza e ca de cate ori ieseam sa mai dau 2 shuturi venea cate o baba si urla ca e cainele ei. Da? Ia-l in casa nu mi-l lasi mie sa ma maraie si sa imi latre toata ziua in cap. Cat despre politia animalelor ma c*c pe ei. Pana nu ma scapa de caini sa ma investigheze pana nu mai pot. Sau fac puscarie ca am batut o jivina turbata? Si ai facut ceva, ca oficialitatile sa te scape de caini? Sau te-ai plans doar pe forum? Link to comment
bunny Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nagasaky' date='30 January 2011 - 14:23' timestamp='1296390219' post='5613627'] Sau fac puscarie ca am batut o jivina turbata? Parca da. :-? Da cainele care m-a muscat de ce nu face puscarie? :crazy: Eh, eye for an eye. xDD Eh, nici violenta asupra animalului nu prea ma incanta, atata timp cat nu m-a deranjat cu nimic. Unde sunt ma hingherii aia de-i vezi prin filme cu batzu ala smecher de le prinde jugulara? <_< Si dubita dintr-aia misto cu grilaj, n-avem si noi dintr-astia? Link to comment
blk Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 majoritatea comentatorilor, fara sa aiba nici o treaba cu domeniul, au sarit cu gura pe acei caini, care de fapt si-au aparat teritoriul. ADP Bucuresti este in proprietatea personala a javrelor bucurestene. good to know. Si ca un proprietar in regula, are drept de ucidere a oricui calca pe terenul sau. Link to comment
Guest SherkaN Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 E bun daca nu stii de ce le platesti. N-are rost sa mai continuam. M-ai lamurit. Ia, dar pt. ce platesc ? Termopanele ministrilor si gentile lu` Udrea ? EXplica tu unde se duc banii aia. Explica tu cum ar trebui ei sa se duca la buget de unde se impart la bugete locale (culmea ... primariile) , aceleasi primarii care nu ELE ar trebui sa se ocupe ? Deci de ce te-am lamurit? ce ti se pare tie pe langa? Link to comment
Edy Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 ADP Bucuresti este in proprietatea personala a javrelor bucurestene. good to know. Si ca un proprietar in regula, are drept de ucidere a oricui calca pe terenul sau. pai la mine in oras,colcaie de caini jegosi . Un om care are un hotel aici in Urziceni a luat o pusca si a macelarit vreo 7 caini care era la el pe propietatea,in spatele hotelului unde se mai arunca resturi de la bucatarie si n-a patit nimic ceea ce mi se pare normal , caini aia latrau toti cazati care ieseau sau intrau + ca au muscat cainele proprietarului . Oricum,daca le pui otrava la astia de la bloc ai ce sa patesti ? :D Link to comment
Dani Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ia, dar pt. ce platesc ? Termopanele ministrilor si gentile lu` Udrea ? EXplica tu unde se duc banii aia. Explica tu cum ar trebui ei sa se duca la buget de unde se impart la bugete locale (culmea ... primariile) , aceleasi primarii care nu ELE ar trebui sa se ocupe ? Deci de ce te-am lamurit? ce ti se pare tie pe langa? Eu sa-ti spun pt ce le platesti? Intereseaza-te ca nu degeaba esti adult vaccinat. Daca nu esti multimit, da sistemul in judecata si gata. Dar e mai simplu sa ne plangem si sa lasam toate problemele pe seama autoritatilor. @darkness03 In Romania este interzisa aruncarea de substante toxice in locuri deschise pentru uciderea animalelor. Poti sa faci pana la trei ani. Citeste legea. Mai departe, tine de bun simt. Link to comment
Guest SherkaN Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 pai la mine in oras,colcaie de caini jegosi . Un om care are un hotel aici in Urziceni a luat o pusca si a macelarit vreo 7 caini care era la el pe propietatea,in spatele hotelului unde se mai arunca resturi de la bucatarie si n-a patit nimic ceea ce mi se pare normal , caini aia latrau toti cazati care ieseau sau intrau + ca au muscat cainele proprietarului . Oricum,daca le pui otrava la astia de la bloc ai ce sa patesti ? :D Nimic, la mine anul trecut a omorat unu` vreo 14 caini cu otrava, nici macar nu a intrebat cineva ce e cu ei imprastiati pe jos , probabil au crezut ca e epidemie de bubat printre ei @ dani esti aerian ma jur, pai daca PLATESC cum dracu sa nu am pretentii ? ??? ?/ ?? ? ? ? ? ? ? Cum dracu sa nu-mi pun intrebari atata timp cat aia imi ia DIN BANII MEI .... LUNAR aproape jumate ? CUMMM ? Si taxe si impozite nu`s doar alea pe salariu , platesti taxe si impozite si cand cumperi un kg de zahar. Toti banii aia unde sunt ? De ce sa fac EU ??? Link to comment
Puffz Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Din moment ce nu se face nimic "din lipsa de fonduri" .. eu as dona o suma modica pe luna.. numai sa scap de javrele astea. Cat timp am fost la facultate nu a existat nicio zi in care sa n-am probleme cu cainii. Imaginati-va cum e sa mergi linistit pe strada ... si de pe dealul din stanga ta sa alerge 20 de caini spre tine .. latrand si maraind, gata sa te sfasie. Stiu ca nu e corect sa cotizam tot noi ... dar as face-o oricand numai sa scap de ei . Link to comment
Dani Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nimic, la mine anul trecut a omorat unu` vreo 14 caini cu otrava, nici macar nu a intrebat cineva ce e cu ei imprastiati pe jos , probabil au crezut ca e epidemie de bubat printre ei @ dani esti aerian ma jur, pai daca PLATESC cum dracu sa nu am pretentii ? ??? ?/ ?? ? ? ? ? ? ? Cum dracu sa nu-mi pun intrebari atata timp cat aia imi ia DIN BANII MEI .... LUNAR aproape jumate ? CUMMM ? Si taxe si impozite nu`s doar alea pe salariu , platesti taxe si impozite si cand cumperi un kg de zahar. Toti banii aia unde sunt ? De ce sa fac EU ??? Si ce faci ca sa schimbi situatia? Crezi ca ajunge sa te plangi pe forum? Cand a murit mama anul trecut, eu am vrut sa dau sistemul medical in judecata, dar din pacate n-am avut destule resurse financiare pentru ca taica-meu a ramas cu tot creditul pe care l-au luat amandoi. Dar stai linistit ca nu va ramane asa. In curand o sa iau atitudine pentru ca mor prea multi oameni, care pot fi salvati. @FallOutGirl Multumesc pentru atitudinea corecta pe care o mentii. Nu vb aici de bani ci de cum raspunzi. Respect Link to comment
RammsteinWelt Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 @RammsteinWelt da tu bani pt chips-uri, suc-uri si fast food ca eu dau pt copii si caini. Pai mai bine dau banii unui copil sarman decat unui caine. Asa ma enerveaza oamenii care ar ajuta mai bine un caine decat un om sarac. De ce sa nu facem si noi avion si hotel special cainilor ca in alte tarii "civilizate". Link to comment
Dani Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Pai mai bine dau banii unui copil sarman decat unui caine. Asa ma enerveaza oamenii care ar ajuta mai bine un caine decat un om sarac. De ce sa nu facem si noi avion si hotel special cainilor ca in alte tarii "civilizate". Depinde ce intelegi tu prin oameni saraci. La aia din Delta Dunarii care le intra apa in casa, la aia din munti care n-au nici lumina sau la sinistrati, oricand. Dar la aia saraci, carora le e lene sa munceasca, niciodata. p.s. Am mai zis-o si o mai zic. Eu donez 150 de ron in fiecare luna pt doi copii. O sa maresc suma curand pt ca pot si vreau. Link to comment
bookmarks Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Si ai facut ceva, ca oficialitatile sa te scape de caini? Sau te-ai plans doar pe forum? Hai sa incerc sa fiu si putin serios. AI idee cate persoane sunt muscate anual in romania de caini fara stapani? Crezi ca ar fi normal ca anumite institutii sa cunoasca lucrul asta si sa contribuie efectiv la reducerea numarului persoanelor muscate ? Altfel de ce mai exista? Daca se spune ca peste 13.000 de persoane sunt muscate anual, crezi ca mai e nevoie sa facem poze si plangeri? Aaa sa-i ajut eu pe ei sa-si faca treaba? Sa le aduc eu asociatii din alte tari ca sa faca lucrul pentru care ei sunt platiti?? Pai hai sa aducem atunci si medici si agricultori si guvern si profesori si ce mai avem nevoie. Daca aia muncesc gratis, de ce nu. Daca sunteti pregatiti sa contribuiti cu sume de bani pentru a rezolva astfel de situatii, va asigur ca are si cine sa-i fure. Sa ma anuntati cand incepem sa dam bani pentru spitale. Link to comment
marius_truckerfan Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Daca ar exista probleme mari si aici in oras si s-ar face un adapost, cel mai probabil n-as contribui cu bani, ca n-am innebunit sa-mi dau si cei cativa lei de suc pe javre, dar as incerca sa pot da o mana de ajutor pe acolo pe la adapostul respectiv. Cel putin aici la mine in cartier chiar nu sunt probleme, cate o javra doua, dar si alea calme, is caini d-aia mici. Cel putin de la intamplarea de acum 3 sau 4 ani, cand o fetita din scara vecina a fost sfasiata de 2 dulai jegosi, n-am mai prea vazut caini pe aici. Stiu doar ca atunci tatal fetitei s-a ocupat personal de javre, adica i-a macelarit nu stiu pe ce camp . Link to comment
blk Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 @darkness03 In Romania este interzisa aruncarea de substante toxice in locuri deschise pentru uciderea animalelor. Poti sa faci pana la trei ani. Citeste legea. Mai departe, tine de bun simt. Dar nu prea au cum sa isi dea seama cine a facut-o. Si daca te vede un vecin mai degraba iti multumeste decat sa te dea in gat. Deci go wild. Link to comment
RammsteinWelt Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Depinde ce intelegi tu prin oameni saraci. La aia din Delta Dunarii care le intra apa in casa, la aia din munti care n-au nici lumina sau la sinistrati, oricand. Dar la aia saraci, carora le e lene sa munceasca, niciodata. p.s. Am mai zis-o si o mai zic. Eu donez 150 de ron in fiecare luna pt doi copii. O sa maresc suma curand pt ca pot si vreau. Pai asa da.Bravo! Da nu sa dai 150 ron pentru niste caini amarati. :) Link to comment
Dani Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Hai sa incerc sa fiu si putin serios. AI idee cate persoane sunt muscate anual in romania de caini fara stapani? Crezi ca ar fi normal ca anumite institutii sa cunoasca lucrul asta si sa contribuie efectiv la reducerea numarului persoanelor muscate ? Altfel de ce mai exista? Daca se spune ca peste 13.000 de persoane sunt muscate anual, crezi ca mai e nevoie sa facem poze si plangeri? Aaa sa-i ajut eu pe ei sa-si faca treaba? Sa le aduc eu asociatii din alte tari ca sa faca lucrul pentru care ei sunt platiti?? Pai hai sa aducem atunci si medici si agricultori si guvern si profesori si ce mai avem nevoie. Daca aia muncesc gratis, de ce nu. Binenteles ca stiu. Pai "oficialii" s-au obisnuit ca oamenii nu fac plangeri, ca pe oameni nu-i "intereseaza" si comenteaza doar in fata calculatorului si televizorului. Trebuia sa vada ca ne pasa si sa-i sustinem. Deocamdata Romania duce lipsa de sustinere. Niciodata n-am fost in stare sa sustinem pe cineva (ex Constantinescu, care a incercat sa faca ceva). L-am sustinut? Nu. L-am votat si ne-a durat in paispe dupaia. Link to comment
Edy Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nimic, la mine anul trecut a omorat unu` vreo 14 caini cu otrava, nici macar nu a intrebat cineva ce e cu ei imprastiati pe jos , probabil au crezut ca e epidemie de bubat printre ei nici nu vreau sa-mi dau seama ce priveliste era :wub: stiu,ca nu suport javrele de afara de niciun fel,in schimb imi plac mult cainii de casa :D pai e si normal,uneori nici nu pot sa intru in bloc ca sunt 5 caini la usa maraind,cum sa nu-mi fie frica ? uneori ma latra chiar daca nu-i vad,asa ca nu se pune problema de frica. Incep sa ma uit mai des in oglinda,mi se pare ca am trasaturi de pisica Link to comment
Parazitu' Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 RIP. pacat .. cainii comunitari ar trebui dusi in adaposturi..insa de unde bani pentru a-i intretine . etc .in ultimul decat sa fim noi sau copii nostri afectati..mai bine ar fi ucisi..desi nici asta nu e cea mai buna solutie..bietele animale nu sunt de vina ca stapanii ii abandoneaza.. Link to comment
bookmarks Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Binenteles ca stiu. Pai "oficialii" s-au obisnuit ca oamenii nu fac plangeri, ca pe oameni nu-i "intereseaza" si comenteaza doar in fata calculatorului si televizorului. Trebuia sa vada ca ne pasa si sa-i sustinem. Deocamdata Romania duce lipsa de sustinere. Niciodata n-am fost in stare sa sustinem pe cineva (ex Constantinescu, care a incercat sa faca ceva). L-am sustinut? Nu. L-am votat si ne-a durat in paispe dupaia. Hmm de unde poti stii tu cate plangeri se fac si cate sunt solutionate? Pot spune doar ca de cate ori am facut o plangere, de atatea ori n-am rezolvat nimic. E drept ca poate nu ma pricep. RIP. pacat .. cainii comunitari ar trebui dusi in adaposturi..insa de unde bani pentru a-i intretine . etc .in ultimul decat sa fim noi sau copii nostri afectati..mai bine ar fi ucisi..desi nici asta nu e cea mai buna solutie..bietele animale nu sunt de vina ca stapanii ii abandoneaza.. Animalele abandonate anterior s-au inmultit, ca doar nu abandonam noi caini saptamanal....Aia cu stapanii care-si abandoneaza animalele e o poveste pentru stupizi. N-am date statistice dar sunt convins ca numarul animalelor abandonate este mult mai mic decat al celor nascute din catei abandonati, de-aici avem si haitele si atacurile. Animale nascute si crescute in semi-salbaticie. Se face o greseala cand se vorbeste de caini domestici abandonati. Nu mai sunt de mult domestici, iar de abandon nu poate fi vorba pentru ca s-au nascut direct in strada. Link to comment
Stalk3r Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 ultima oara cand am fost plecat din tara am fost in Viena, eu nu tin minte sa fi vazut nici urma de caine .. banuiesc ca autoritatile au infiintat un spatiu destinat maidanezilo astora .. sau ceva de genu. Daca la ei se poate la noi de ce nu ? Nu prea cred ca e costisitor un astfel de spatiu. Link to comment
Lexa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Animalele abandonate anterior s-au inmultit, ca doar nu abandonam noi caini saptamanal....Aia cu stapanii care-si abandoneaza animalele e o poveste pentru stupizi. Bosorogii (majoritari) care iau caini de la adapost, ii tin o saptamana in casa (cate 15) si apoi le da drumul crezand ca le fac un bine tinandu-i si dandu-le de mancare pe langa scara blocului. Treaba ar trebui facuta altfel: - stransi toti cainii - un termen limita -> cainii care nu sunt preluati sub tutela sunt eutanasiati - cainii care sunt preluati sub tutela -> pentru a-i putea prelua cineva sub tutela trebuie sa plateasca un sistem de marcare si monitorizare (pentru a preveni abandonul) - daca cainii preluati ulterior sunt gasiti vinovati de vatamare corporala sau omor, nu numai ca cainele va muri dar stapanul va fi pus sub invinuire ca si faptas. Un astfel de sistem ar linisti toti fanii Brigitte Bardot (sau cum i-o zice) si toti oamenii total tampiti care au o manie bolnava de a lua caini de la adapost pentru a-i trimite pe strada. Link to comment
blk Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 ultima oara cand am fost plecat din tara am fost in Viena, eu nu tin minte sa fi vazut nici urma de caine .. banuiesc ca autoritatile au infiintat un spatiu destinat maidanezilo astora .. sau ceva de genu. Daca la ei se poate la noi de ce nu ? Nu prea cred ca e costisitor un astfel de spatiu. E foarte costisitor. Angajati + mancare cu tona + spatiul in sine. Pentru ce? Link to comment
Edy Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 E foarte costisitor. Angajati + mancare cu tona + spatiul in sine. Pentru ce? dar sa-i bage pe toti intr-o incapere si sa-i gazeze sau sa le dea foc o fi costisitor? ceva in genul cum facea Hitler cu evreii Link to comment