Ioana Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Mi se pare o chestie exagerata...i s-o cam urcat faima la cap.dar in fine...poate o sa aiba succes..cine stie :)
Guest WhiteSword Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 O sa ajunga sa scoata parfum cu miros de carne si varza murata Probabil fetele vor adora acest parfum ... cine stie... cel putin fanele nebunii asteia :despair:
Guest alexandra56 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 doamne cum asa ceva???nu se gandea si ea la altceva.......
Eric Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mda, e ceva specific pentru Lady Gaga, de cand a inceput sa cante, toate videoclipurile ei erau ciudate, unele scarboase, nu ma mira ca a facut asemenea parfum..
Stargate Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 adica cu miros de amor facut pe ciclu si rezultatul...parfum lady Gaga... :blink:
JUV3NTUSSS Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Cica mare artista.. I s-a urcat 'faima' la cap.. dar cine stie, poate o sa aiba succes.. Fanii ei loiali poate o sa adore acest parfum.. :blink:
Ryan Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Cum naiba sa te dai cu asa ceva? Mergi pe strada si mirosi a sperma, zic astia ca ai dat o .... inainte. Dar daca esti fata si te dai cu asa ceva e si mai rau.
DeejayR8 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 vedete dc nu mai mai mira nimic, oricum gaga nui normala deloc na cine stie poate ii place asa de mult ei mirosul de ciclu + sperma, cine stie #ps juant interesant si punctul tau de vedere
rebourne Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Un parfum ce se va vinde ca painea calda pentru inceput (curiozitatea presupun -_-)
andrei2009_ro Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 De obicei nu postez la asemenea porcarii de ,,stiri'',dar pot sa afirm faptul ca o gramada de oameni vor lua acest ,,parfum''' fiindca o sa fie ,cool'',deasta lumea e manipulata mondial fara sa-si dea seama. Nu i s-a urcat faima la cap vrea sa demonstreze ceva..cum ar fi de ce e in stare lumea in ziua de azi.
Guest SherkaN Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 De obicei nu postez la asemenea porcarii de ,,stiri'',dar pot sa afirm faptul ca o gramada de oameni vor lua acest ,,parfum''' fiindca o sa fie ,cool'',deasta lumea e manipulata mondial fara sa-si dea seama. Nu i s-a urcat faima la cap vrea sa demonstreze ceva..cum ar fi de ce e in stare lumea in ziua de azi. Ma indoiesc ca e aia capabila de un plan de genu` asta, si ma indoiesc ca ea ar prezenta vreun interes pt. "lume" in maniera in care sugerezi tu, e doar un moft tampit pe care idiotii il vor considera plin de originalitate (si cred ca asta crede si ea , ca e originala, sau ma rog... asta vrea sa fie).
2dor Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 MAmamamamamam :o Prostii is aia care asculta Lady Gaga, Fani vo cumpara 100% Parfumul,nici nu imi vine sa cred cum va mirosii sperma aia. Prosti sunt si aia care tasteaza fara sa gandeasca. E o mare diferenta intre muzica si videoclipurile artistei Gaga.```` Mda, e ceva specific pentru Lady Gaga, de cand a inceput sa cante, toate videoclipurile ei erau ciudate, unele scarboase, nu ma mira ca a facut asemenea parfum.. Altu care nu stie citi un post. Un parfum ce se va vinde ca painea calda pentru inceput (curiozitatea presupun -_-) Sa stii ca si eu sunt curios cum va mirosi pana la urma. Si chiar as vrea sa vad opinia unei persoane despre parfum , care nu stie din ce va fii compus parfumul.
marius_truckerfan Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sa stii ca si eu sunt curios cum va mirosi pana la urma. Si chiar as vrea sa vad opinia unei persoane despre parfum , care nu stie din ce va fii compus parfumul. De fapt nu va fi compus din elemente naturale, cu siguranta cineva n-o sa-si taie venele si n-o sa-si faca laba pentru o sticluta de parfum. Altu' care nu stie sa se exprime -_- @ Ma intreb uneori cand vad stiri despre Lady Gaga, oare femeia asta are vreo problema grava la cap ?
2dor Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 De fapt nu va fi compus din elemente naturale, cu siguranta cineva n-o sa-si taie venele si n-o sa-si faca laba pentru o sticluta de parfum. Altu' care nu stie sa se exprime -_- @ Ma intreb uneori cand vad stiri despre Lady Gaga, oare femeia asta are vreo problema grava la cap ? o singura virgula am pus in tot postul si paia nu ai observat-o. Era vorba ca daca ti-as da sa-mi mirosi rahatul cu umpic de mireasma de axe , s-ar putea sa nu ti se para oripilant, ci doar ciudat. @ Fiecare face ce stie pentru a trai, decent sau mai mult.
de7con Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Maybe goth girls/boys xD Nici sa-mi dai bani si nu mi-as da cu un asemenea parfum pe mine... Ai vorbit de toti banii. Ce legatura au bietii goth boys/girls cu gaga, numai tu stii. Cat despre "parfum", ce sa zic, nimic nu ma mai mira.
xIcarus Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Fac si eu un parfum care miroase a BORHOT! Srsly. She's insane. Bai daca le iei separat, mai zici ma. Poate are aia ceva cu sangele sau poate ii place mirostul de sperma dar ambele.. Wtf!? Mie imi suna ca si-a amintit de vremea dezvirginarii.
Guest Antikrist Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 De ce o faceti toti nebuna? Mie imi place, ca si caracter chiar pentru ca e extravaganta in ceea ce face si da o palma lumii voastre "normale". Nu ii ascult muzica, iese cu desavarsire din lista mea, dar are tot respectul meu pentru ceea ce face. Cat despre parfum, bravo ei si celor care au curajul sa il poarte. Cine stie unii sunt mai normali in sinea lor decat voi astia care se cred "normali" si mai presus decat oricine.
cosmyn39b Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Am citit acum o saptamana intr-un ziar de scandal despre chestia asta mi se pare foarte foarte ciudat . Fata asta trebuie sa isi faca un control amanuntit la CAP este bolnava ....
Guest Antikrist Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Am citit acum o saptamana intr-un ziar de scandal despre chestia asta mi se pare foarte foarte ciudat . Fata asta trebuie sa isi faca un control amanuntit la CAP este bolnava .... Altu.... Hai ma lasa-te, ca nu sti tu cat ii umbla ei mintea.Nu mai judeca oamenii mai presus de tine