Jump to content
Finnick

Stiati ca friptura si salata se pot bea?

Recommended Posts

Posted

void.jpg?width=600

Stabilit în New York, Till Krautkraemer este fondatorul “MeatWater”, o companie produc?toare de suplimente nutritive sub forma unor b?uturi cu arome neobi?nuite de cheeseburger, pui la gr?tar, cârnat, friptur?, salat? ?i alte alimente pe care suntem obi?nui?i s? le mestec?m.

Dorind s? promoveze un stil de via?? s?n?tos, pe început de 2011 firma american? a lansat patru noi produse pe gustul vegetarienilor. De?i acestea sunt caracterizate de arome tipice diferitelor tipuri de carne, produsele nu con?in deloc ingrediente de origine animal?.

meat-3.jpg?width=600&height=450

Astfel, noile versiuni alimentare din linia MeatWaterVOID includ arome precum: * salat? de somon -gust de file de somon cu l?ptuci, sparanghel ?i semin?e de mu?tar;

meat-6.jpg?width=289&height=579

salat? de pui la gr?tar - o b?utur? de culoare verde care se presupune ca ar avea gust de pui fript, spanac, ceap? ?i o?et balsamic;

meat-5.jpg

salat? thailandez? din carne de vac? - o b?utur? de un ro?u închis, u?or picant?, dar cu un foarte pregnant gust de friptur? de vit?, amestecat cu cele de castravete, l?ptuci ?i usturoi;

meat-4.jpg?width=289&height=579

?i aroma favorit? a produc?torului, salata caraibian? de creve?i, un amestec lichid de un roz deschis având gust de creve?i la gr?tar ?i mirodenii felurite.

meat-7.jpg?width=289&height=579

Cele patru sortimente combin? pân? la 300 de arome diferite, dozate cu pricepere de speciali?tii laboratoarelor MeatWater. Pentru a savura deplin oricare dintre produsele companiei, creatorul lor sugereaza consumarea în variant? u?or înc?lzit? a acestora.

meat-1.jpg?width=600&height=591

Exceptând cele patru amestecuri recent promovate, firma american? mai dispune de alte 60 de sortimente la fel de interesante, cu succese r?sun?toare prin diverse p?r?i de lume, îndeosebi gra?ie imit?rii unor gusturi tradi?ionale, accesibile altfel numai în urma unor laborioase procese gastronomice. Spre deosebire de noua linie de produse, VOID, multe dintre celelalte marca MeatWater con?in compu?i de origine animal?.

descopera

• Upvote 1
Guest SherkaN
Posted

Cand oi fi astronaut o sa beau d-astea, pana atunci prefer piciorusuele de porc si slana cu ceapa, sa put a barbat :)) , oricum pt. d-aia epilati pe picioare care le e scarba sa o tina in mana cand fac pipilica cred ca e buna chestia.

Posted

Nu sunt adeptul mancarii vegetariene, mai ales in perioada asta a sarbatorilor, zilnic am degustat din bucataria romaneasca. Chiar azi am citit intr-un ziar un articol cu privire la excesul de grasimi din perioada sarbatorilor, erau acolo niste sfaturi sa mancam fructe, salate bla bla bla, dar nu sunt asa de preocupat de alimentatie,nu renunt la carnea de porc decat atunci cand pun geana pe geana pentru ultima oara. Hmm...salata, poate doar vara...

Arome din astea la borcan, niciodata!

Guest SherkaN
Posted

Nu sunt adeptul mancarii vegetariene, mai ales in perioada asta a sarbatorilor, zilnic am degustat din bucataria romaneasca. Chiar azi am citit intr-un ziar un articol cu privire la excesul de grasimi din perioada sarbatorilor, erau acolo niste sfaturi sa mancam fructe, salate bla bla bla, dar nu sunt asa de preocupat de alimentatie,nu renunt la carnea de porc decat atunci cand pun geana pe geana pentru ultima oara. Hmm...salata, poate doar vara...

Arome din astea la borcan, niciodata!

@ 27 ianuarie , care sarbatori ? :))

Posted

@ 27 ianuarie , care sarbatori ? :))

inca sarbatoresc, a fost si ziua mea aniversara de curand, iar eu termin sarbatorile cand se epuizeaza stocurile de carne de porc. apoi cumpar carne de pui.

apoi vin sarbatorile pascale, tai un iepure

apoi vine ziua americii, tai curcanul

apoi vine vara, putina salata de rosii nu strica

dar arome la borcan, never^^

Posted

vreau sa vad de astea in supermarketurile din romania ! :P

Nu o sa le vezi prea curand..

Acesta "apa-mancare" iti tine de sete si iti alina senzatia de foame.

• Upvote 1
Posted

t3h fk, daca nu musc dintr-un ciortan nu ma simt fericit, sa bea cui ii place, i like chewing meat. =P~

Idem.

Dar totusi cand esti la servici............................nu te apuci sa manci asa ca "PORCU" :coffee: iei o sticluta 2..............si.....................gata

Guest SherkaN
Posted

Idem.

Dar totusi cand esti la servici............................nu te apuci sa manci asa ca "PORCU" :coffee: iei o sticluta 2..............si.....................gata

Asta la noi unde patronii nu te lasa nici sa respiri, insa in lumea civilizata ai pauza de masa o ora, deci ... ai timp sa molfai o fripturica ;x , dar ar fi buna chestia asta pt. doctori spre ex. , la mine in oras vezi salvarile trase la fast food-uri sa isi cumpere shaorme, se duc si stau acolo la coada, lucru care nu mi se pare normal , deci ... ar fi de bun augur o chestie de asta :D

Posted

chestia asta ma duce cu gandul la un singur lucru :| .. e ca si cum ai bea apa cu care ai spalat tava de friptura. Bleah ... numai gandul imi intoarce stomacul pe dos :|.

Guest alexandra56
Posted

sa bei??????doamne ......sa bea ei:)))

Posted

daca "inteligentii" inventatori ale acestor produse ar face o tura prin saloanele unde zac pacientii in coma de ani de zile, si-ar schimba parerile si si-ar cere scuze publicului larg...sunt deja inventate multe produse care sunt introduse direct in stomac pt a tine in viata pacientul care nu poate inghiti...numai cand ma gandesc ma cu durerea de cap... :dooh:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...