Finnick Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Conceptul “Smell-O-Vision”- combinarea, prin diferite tehnologii, a imaginilor si a mirosului – a a facut un pas inainte: firma americana Scent Sciences a inventat un dispozitiv care, conectat la computer, elibereaza in aer diferite mirosuri, alese astfel incat sa se potriveasca situatiilor intalnite in joc. ScentScape, cum a fost numit dispozitivul, adauga jocurilor o noua dimensiune: simtul olfactiv este si el implicat, alaturi de vaz si auz, in senzatiile asociate cu jocul. Dotat cu aproximativ 20 de mirosuri diferite, ScentScape se conecteaza la computer sau consola si este programat astfel incat "sa raspunda" la ceea ce se intampla pe ecran, eliberand in aer amestecuri odorante corespunzatoare si creand, astfel, ambientul olfactiv potrivit, de la mirosul unei paduri de pini pana la mirosul marii. Aparatul (care costa 69.99 USD) are si o functie de "control al volumului" emisiilor, pentru ca utilizatorii sa nu inhaleze cantitati excesive de substante. Creatorii lui ScentScape l-au dotat si cu o functie de "editare", care ar permite utilizatorilor sa creeze ei insisi "arome" noi. Sursa: descopera
Shadow * ClimaCool Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Majoritatea jocurilor is pline de sange si de cadavre, n-as vrea sa stiu ce miros elimina tomberonul ala. Dar nici la drifturi de masini, miros de cauciuc ars?
Finnick Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Atunci cand sunt cadavre emana un miros de hoit,cred :-?. La curse,da,emana miros de cauciuc incins/ars. Daca esti intr-un restarurant,emana miros de mancare.. si tot asa.
hacptiu Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Si daca ma joc PlayBoy Mansion va mirosi a ..... ?
Stargate Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 da, la inceput e interesant, dar apoi devine (cred) enervant....
Eric Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Eh, e ceva frumos Dar nu cred ca as cumpara asa ceva, chiar nu ma intereseaza cum miroase in joc...pana la urma e un joc, cum a zis si Stargate, la inceput e fun, dar dupa e stresant...
hacptiu Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Il puteti opri cand devine stresant , daca sunteti curiosi , veti fi cei mai smecheri ca puteti mirosi jocurile ^_^
Finnick Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Nu oricine ar putea da bani pe un asemenea dispozitiv pentru a-si satisface o curiozitate,chiar daca e doar 70$, ceea ce nu mi se pare scump.
Cristi-MG- Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 si banuiesc ca trebuie reincarcat cu niste substante ca altfel ... ar fi ceva sa nu trebuiasca incarcat niciodata .. ca la 70 dolari nu mi se pare mult .. si se v-a mai ieftini pe parcurs ... e dragut sa stai sa te uiti la desktop si sa iti miroasa a mare ( asta am eu pe desktop , o mare :D )
Guest Antikrist Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ma indoiesc ca aparatul este precis... la 70 $...
marius_truckerfan Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ar fi interesant, dupa o tura de Shift sa simt miros de frane pe aici
Guest Antikrist Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ar fi interesant, dupa o tura de Shift sa simt miros de frane pe aici parerea mea e ca nu se va intampla. Cel putin nu un miros exact. Probabil ca ar emana un miros de plastic ars, dar nu ceva concret
GoodHope Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Joci cs pe o harta cu praf gen dust2 si incepi sa tusesti din cauza prafului, nu mai zic daca esti alergic ce se intampla .
marius_truckerfan Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 parerea mea e ca nu se va intampla. Cel putin nu un miros exact. Probabil ca ar emana un miros de plastic ars, dar nu ceva concret Ziceam si eu ca ar fi interesant sa se intample.
Finnick Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Va dati seama ca nu emana un miros exact ca cel din joc.Totusi,costa doar 70 de dolari.Pe parcurs,daca acest aparat va avea succes,se vor introduce pe piata altele mai performante,cred.
Syzu Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 si daca ma joc postal 2 si scot **** sa ma *** pe aia va mirosi a pisat? :-?
Random Hero Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Exagerati fara motiv ca de obicei. Inainte sa postati mai bine cautati informatii despre ScentScape, dar nu, voua va place sa aberati si sa vorbiti despre miros de cadavre.
Lazyb0y Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Exagerati fara motiv ca de obicei. Inainte sa postati mai bine cautati informatii despre ScentScape, dar nu, voua va place sa aberati si sa vorbiti despre miros de cadavre. Mda,bine zis
Andrei2011 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Sa folosesti asta la CS. Player 1 : "De unde ai stiut frate ca vin..eram pe shift" Player 2 : "Te-am Mirosit" :coffee: :coffee:
mortallx Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Sa folosesti asta la CS. Player 1 : "De unde ai stiut frate ca vin..eram pe shift" Player 2 : "Te-am Mirosit" :coffee: :coffee: Buna asta ))) ON:Are de gand careva dintre linkmaniaci sa-si cumpere asa ceva?
Zozo Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Interesant dar nu cred ca se poate aplica in toate jocurile si mai mult ca sigur trebuie si incarcat destul de des deci more money.
Andrei2011 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 sau cel mai tare este in Call of duty 4 si 6 cand sare un caine pe tine.............. Vai ce ii pute gura. SAu in HAlf LIfe 1 si 2 cand umbli prin apele alea urat mirositoare........cu zombii aia... Iti face in casa o atmosfera de "morga" mai putin vizual Dupaia mai sti in jocuri unde se consuma droguri :banana2:
Tybork Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Bine bine...hai ca ne-am distrat destul de ideile tale dar totusi sa revenim la subiect, ok?