Guest Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Justin Bieber a fost dus de urgen?? la spitalul Burbank din California, dup? ce i s-a f?cut r?u pe platoul de filmare al serialului “CSI: Crime Scene Investigation”. Cânt?re?ul canadian, care interpreteaz? rolul unui adolescent cu probleme în produc?ia american?, se afla în mijlocul actului artistic atunci când a început s? sufoce. În doar câteva minute tân?rul star a fost transportat la spital ?i a primit îngrijirile necesare. Dup? doar 30 de minute, Bieber a fost externat. Nu se ?tie ce anume i-a provocat lui Justin reac?ia alergic?, îns? incidentul a fost confirmat de managerul artistului. Justin se simte bine acum ?i s-a reîntors pe platourile de filmare. Resursa: libertatea
2dor Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pana si reclama de sub articol mi-a starnit curiozitatea mai mult decat articolul in sine desi stiu ca e o prostie acea reclama.
Mihnea Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mda , prea popular a ajuns accest pusti , din nimic . Mi se pare o stire neinteresanta , este o chestie minora
Parazitu' Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 N-am auzit de el.. :) cine e? sa ii dea Dumnezeu sanatate oricum si lui si la toata lumea :) a tras praf pe nas si nu mai putea sa respire ? :rofl2: glumeam.
Tavi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 who's Justin Bieber? :dontknow: OT: Probabil ca e insarcinat :lol: ...sincer nu ma intereseaza, acum se fac stiri si din ce a mancat la pranz.Sa fie santos.
Guest Anazayr Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Shit...so close... Sper sa moara data viitoare. :sef:
Edy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Am si eu o intrebare : cand se caca da la ziar sau macar stie cineva ? :D
Guest Anazayr Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 who's Justin Bieber? Pe scurt? Disney wannabe singer care a rasarit peste noapte si toate prepubescent girls are after him... Well he's the icon of all the things metalheads are sick of.... He's a..pardon ... She's a cunt.
Puffz Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pe scurt? Disney wannabe singer care a rasarit beste noapte si toate prepubescent girls are after him... Well he's the icon of all the things metalheads are sick of.... He's a..pardon ... She's a cunt. Hahaha.. gata stiu. L-am vazut la stiri ... ca cica vrea sa vina in Romania sa tina copii orfani in brate . He/She should watch his pockets xD
Edy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pe scurt? Disney wannabe singer care a rasarit peste noapte si toate prepubescent girls are after him... Well he's the icon of all the things metalheads are sick of.... He's a..pardon ... She's a cunt. de acord , dar uita-te ca are ferrari la 15 ani, 80% dintre adolescentele mai avansate ( nu somalezele alea sau aia din Africa , ca aia n-au ce manca,doar nu striga prin padure : " Baby,baby" ) 10% dintre baietii isi lasa freza ca el,are un succes imens . Eu unul nu am nimic cu el,nu il ascult , dar o duce super binee . Cel mai probabil,peste 2 ani nu o sa mai auda nimeni de el
Guest Anazayr Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 de acord , dar uita-te ca are ferrari la 15 ani, 80% dintre adolescentele mai avansate ( nu somalezele alea sau aia din Africa , ca aia n-au ce manca,doar nu striga prin padure : " Baby,baby" ) 10% dintre baietii isi lasa freza ca el,are un succes imens . Eu unul nu am nimic cu el,nu il ascult , dar o duce super binee . Cel mai probabil,peste 2 ani nu o sa mai auda nimeni de el Doar prostii vorbesti.... Nu adolescentii isi fac freaza ca el, ci el isi face freza ca adolescentii pentru simplul fapt ca asta e moda. Si unde scrie ca are Ferrari? Si unde scrie ca are 15 ani? Tu stii ce scrii? Plus ca in America 16 ani e varsta legala pentru a conduce, si deci, chiar daca ar avea 15 ani si Ferrari s-ar da tata-su cu el....
Edy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Doar prostii vorbesti.... Nu adolescentii isi fac freaza ca el, ci el isi face freza ca adolescentii pentru simplul fapt ca asta e moda. Si unde scrie ca are Ferrari? Si unde scrie ca are 15 ani? Tu stii ce scrii? Plus ca in America 16 ani e varsta legala pentru a conduce, si deci, chiar daca ar avea 15 ani si Ferrari s-ar da tata-su cu el.... Click! Are 16 pardon,nu 15,m-am incurcat eu. Oricum,nu cred ca aveau asa multi baieti o claia de par in cap,bagat placa in el zilnic ps. eu zic ca tu vorbesti mai multe prostii ..
Guest Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Da tu crezi ca am auzit eu de el ? Ma uitam si eu si dau de "kidu" asta...Dar am avertizat fani =))Tot nu imi vine sa cred ca acest "miniclip" are si el Ferrari o.O ma duc sa-l jefuiesc imediat
Guest Anazayr Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Click! Are 16 pardon,nu 15,m-am incurcat eu. Oricum,nu cred ca aveau asa multi baieti o claia de par in cap,bagat placa in el zilnic ps. eu zic ca tu vorbesti mai multe prostii .. A fost vazut la bordul unui Ferrari, te gandesti ca restu pot fi speculatii? Si care e problema ta cu parul lung? Crezi ca a fost descoperit doar dupa aparitia lui? Iti aduc la cunostinta ca eu personal am par lung si crezi ca ascult Justin Shitber?
Edy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 e ferrari-ul lui iti garantez , nu mai stiu unde am citit + ca se vede clar in poze . Tu chiar nu intelegi,nu ma refer la par lung,genul ala de freaza cu perciuni asa intr-o parte ... greu ? Eu unul chiar am auzit pe cineva care a cerut la coafor sa-l tunda c pe justin bieber si am vazut multi,dar multi de tot cu perciuni,cu breton in ochi si parul asa ca al lui :) Bine,dar tu esti satanist,iesi din casa doar noaptea cand nu mai e nimeni afara,greu pentru tine sa te intalnesti cu cineva uman sa vezi si tu ce e in "trend" ps. Trei barbati intrun bar.Primul barbat:-ba eu am cea mai mica mana. al doilea:-ba,eu am cel mai mic picior. al treilea:-ba eu am cea mai mica p**a.Asa ca se decid sa mearga la cartea recordurilor.Intra primul,care dupa 5 min iese extrem de fericit:-Ieeeee am cea mai mica mana! Al doilea la fel:-Ieeeee am cel mai mic picior! Intra al treile......a dupa care iese foarte dezamagit:Ma cine dracu' ii Justin Bieber?!
HighVoltage Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) e ferrari-ul lui iti garantez , nu mai stiu unde am citit + ca se vede clar in poze . Tu chiar nu intelegi,nu ma refer la par lung,genul ala de freaza cu perciuni asa intr-o parte ... greu ? Eu unul chiar am auzit pe cineva care a cerut la coafor sa-l tunda ce pe justin bieber si am vazut multi,dar multi de tot cu perciuni,cu breton in ochi si parul asa ca al lui :) Bine,dar tu esti satanist,iesi din casa doar noaptea cand nu mai e nimeni afara,greu pentru tine sa te intalnesti cu cineva uman sa vezi si tu ce e in "trend" satanist esti tu ba sh!thead e in trend sa`ti faci capu mop si sa asculti flegme,nu? ce ma distreaza inteligentii care vin cu "cine e justin bieber". cat despre biber,pana si sistemul imunitar s`a saturat de el. Vezi ca nu esti in jungla 5 zile pauza pentru limbaj(degeaba e codat) Edited January 14, 2011 by Tybork
Edy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 e in trend sa`ti faci capu mop si sa asculti flegme,nu? da,tu nu te uiti in jur? HighVoltage = Anazayr ?
Stef Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Imi plac hateri lui Bieber.50% spun ca nu stiu cine e bieber dar evident stiu. si restul spun ca e vedeta degeaba. amice daca a devenit vedeta degeaba atunci tu dc nu esti vedeta? ca traiesti pe bani parintilor si freci menta toata ziua? Mda , prea popular a ajuns accest pusti , din nimic . Mi se pare o stire neinteresanta , este o chestie minora Va simtiti frustrati ca un pusti mai mic ca voi este mai popular? Tbh a ajuns popular din cauza haterilor ca tine. Ca sa evit alte discutii inutile, nu's fan bieber.
Guest *Juan* Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Iarasi nu inteleg antipatia voastra pentru acel pusti. Puteti sa-l ignorati, nu cred ca v-a luat mancarea de la gura. N-am nimic cu el, nu-l simpatizez, nu-l antipatizez, imi plac cateva melodii de-ale lui...si cam atat. Ii doresc insanatosire grabnica!
Puffz Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Imi plac hateri lui Bieber.50% spun ca nu stiu cine e bieber dar evident stiu. si restul spun ca e vedeta degeaba. amice daca a devenit vedeta degeaba atunci tu dc nu esti vedeta? ca traiesti pe bani parintilor si freci menta toata ziua? Va simtiti frustrati ca un pusti mai mic ca voi este mai popular? Tbh a ajuns popular din cauza haterilor ca tine. Ca sa evit alte discutii inutile, nu's fan bieber. Exact!!! Pentru ca haterii astia au i-au cumparat albumele, s-au dus la concertele lui si au iesit isterici in strada urland JUSTIIIN I LOVEEEEE YOUUUU!!! Si poate astia, niste cretinoizi evident, care au spus "cine e justin?", s-au referit la faptul ca Justin e un nimic :), si nu merita mentionat, bagat in seama etc. Dar nuuuuu ... se putea sa nu sara cineva de cur in sus ... doar suntem pe un forum de cearta!
Edy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Din vizualizarea pozelor cu tine postate la comunitate, nu prea vad mare diferenta intre frizura ta si a lui, probabil cauti si tu acelasi succes :dontknow: (no offence) #### Iarasi nu inteleg antipatia voastra pentru acel pusti. Puteti sa-l ignorati, nu cred ca v-a luat mancarea de la gura. N-am nimic cu el, nu-l simpatizez, nu-l antipatizez, imi plac cateva melodii de-ale lui...si cam atat. Ii doresc insanatosire grabnica! Nu ma supar cu nimic ca eu n-am nimic cu tine,cea ce mi se pare invers la ce crezi tu despre mine chiar nu incerc sa-l imit cu ceva. :D Aaaa,si total de acord cu ce am ingrosat din ce ai spus tu
Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 speram ca la sfarsitul articolului sa scrie ca a murit sufocat , dar am fost total dezamagit. :( @darkness03 , mai devreme cu 2 ani nu se poate ? :D
HighVoltage Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 HighVoltage = Anazayr ? nu Exact!!! Pentru ca haterii astia au i-au cumparat albumele, s-au dus la concertele lui si au iesit isterici in strada urland JUSTIIIN I LOVEEEEE YOUUUU!!! Si poate astia, niste cretinoizi evident, care au spus "cine e justin?", s-au referit la faptul ca Justin e un nimic :), si nu merita mentionat, bagat in seama etc. Dar nuuuuu ... se putea sa nu sara cineva de cur in sus ... doar suntem pe un forum de cearta! parca nu stiai cine e printesa ...
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mie-mi moare profu de electrotehnica si n-apuc sa-mi iau 5-u si voi imi postati pe-asta ca a lesinat pe scena. Ia mai da-l in spume. Evident ca zici "who the duck is justin bieber?" cand respectivul nu reprezinta nimic pentru tine ca persoana. Sau poate va este idol... Sunt unii care au plans dupa Michael Jackson mai mult decat pentru propriile rude, sa n-ajungeti dracu la fel...Eu inteleg ca omul era iubit, dar nu asa.