Jump to content
Dropkillerz

A baut in supermarket =))

Recommended Posts

Totusi, e un om bolnav, chiar el specifica lucrul acesta. Cand suferi de schizofrenie cei din jurul tau si nu numai, ar trebui sa fie mai toleranti...

Schizofrenia reprezinta un grup de tulburari psihice in care realitatea este interpretata in mod anormal. Schizofrenia se caracterizeaza prin halucinatii, delir, comportment si gandire dezorganizata. Persoanele cu schizofrenie se izoleaza de ceilalti oameni si de activitatile din jurul lor, retragandu-se intr-o lume interioara marcata de psihoza.

Contrar credintei populare, schizofrenia nu este acelasi lucru cu personalitatea scindata sau personalitatea multipla. In timp ce cuvantul “schizofrenia” inseamna ”minte-scindata”, ea se refera la o tulburare a echilibrului emotiilor si gandirii.

Schizofrenia este o boala cronica, ce necesita tratament pe toata durata vietii. Dar datorita noilor medicamente, simptomele schizofeniei pot fi ameliorate, permitand pacientului sa aiba o viata productiva si placuta.

Link to comment
Share on other sites

Sal'tari.

Topicuri unite & closed.

Dat fiind faptul ca am primit si PM cu solicitarea de a inchide acest topic va adresez respectuos rugamintea de a selecta pentru sectiunea noastra doar filmulete cu persoane care nu sufera de boli psihice.

Multumesc frumos pentru intelegere.

Cu stima,

Io, Drops

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...