Jump to content
Alfredo

"Ori suntem singuri in Univers, ori ne pregatim de razboi intergalactic"

Recommended Posts

Posted

Da poate sunt niste rame idioade care nu sunt in stare de nimic ? Varianta ca sunt cu mult mai slabi ca noi unde o lasam ?

Nu cred in extraterestri, cred in alte forme de viata, unde extraterestri=aia verzi cu ochi mari si negri, care au arme super tari si ne fac praf intr-o clipita doar ca ei sunt mari inteligenti si nu vor, si folosesc ca limbaj niste piuituri pe care nu le putem intelege

Sigur ca exista si fiinte suficient de primitive incat noi sa fim semi-zei pe langa ele, dar nu suntem in stare sa le descoperim deocamdata, dupa cum se vede. Probabil pe Titan sau Europa ar exista asemenea vietati.

Posted

Da poate sunt niste rame idioade care nu sunt in stare de nimic ? Varianta ca sunt cu mult mai slabi ca noi unde o lasam ?

Nu cred in extraterestri, cred in alte forme de viata, unde extraterestri=aia verzi cu ochi mari si negri, care au arme super tari si ne fac praf intr-o clipita doar ca ei sunt mari inteligenti si nu vor, si folosesc ca limbaj niste piuituri pe care nu le putem intelege

Pai noi numim extraterestri o forma de viata inteligenta care se afla oriunde in univers.

Chestia cu ochi mari si negri,limbaj cu piuituri e bullshit,inventia unor oameni care au vandut gogosi pe banda.Cat priveste armele super-tari,aici e...adevarat,sau poate nu.Adevarat - datorita tehnologiei superioare care ar detine-o,si Nu,pentru ca o civilizatie avansata intelege efectul unei arme,si anume arma=distrugere.Sa n-o bagati pe aia cu autoapararea,la ei nu e cazul pentru asa ceva - evolutia.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...