Jump to content
Alfredo

"Ori suntem singuri in Univers, ori ne pregatim de razboi intergalactic"

Recommended Posts

Posted

Eu stau si ma gandesc daca extraterestrii ( presupunem ca exista :) ) stau pe un forum si discuta daca o sa-i atace oamenii sau daca sunt singuri in univers ;;)

Te-ai uitat la prea multe filme doar :)).

Mai mult ca sigur, ca mai sunt si alte fiinte in acest univers, poate sunt si pe planeta noastra alte fiinte si noi nu stim inca, nimic nu putem stii pana nu vedem..

Posted

hai sa fim seriosi. :) filme de speriat copii.

nu stiu. nu stiu d'astea :rofl1: :)

decat sa ne agitam si sa ne facem griji referitor la alte civilizatii mai bine am fi grijulii de planeta noastra si de vietile noastre care se duc usor usor de rapa. cand se va distruge de tot Pamantul sa vad ce razboi intergalactic veti mai visa din mormant. hai sa fim serios.

Protejati Pamantul! :)

Posted

qleft1.gifkar.gif razboiii :))

oricum nu sumtem singuri in univers si poate ne considera extraterestrii prea nedezvoltati si nu are rost sa vina :))

Posted

Te-ai uitat la prea multe filme doar :)).

Mai mult ca sigur, ca mai sunt si alte fiinte in acest univers, poate sunt si pe planeta noastra alte fiinte si noi nu stim inca, nimic nu putem stii pana nu vedem..

pai da ma,stam si ne frecam cu curu' de scaun daca ne ataca cineva,cu asta presupun ca sunt mai inteligenti decat noi,ca pe ei ii doare in fund de noi,si pe noi ne doare fundul de atata framantat ;;)

Posted

TRebuie sa ne pregatim... :gun:

uau ! ai dreptate dar cum ? "poate sunt mai avansati ca noi" crezi ca o bomba nucleara doua si gata "i-am sters de pe fata universului"? :)) "poate au raze laser , drone ce te pot sterge / vaporiza de pe fata pamantului" -_- :))

a se lua la cunostinta ca am scris la figurat :D " " ( ghilimele )

Posted

daca razboiul rece s-a terminat, teroristii sunt mai mult in documentare si filme la tv, china nu ameninta sa distruga planeta cu arme atomice, iar iranul nu are tentative de a subjuga toate natiunile, atunci o dam in razboi intergalactic,nu? pe ceva trebuie aruncati banii si industria de razboi trebuie mentinuta cu orice pret, nu-i asa? :angry1: ce specie de imbelici e rasa umana...

Guest SherkaN
Posted

daca razboiul rece s-a terminat, teroristii sunt mai mult in documentare si filme la tv, china nu ameninta sa distruga planeta cu arme atomice, iar iranul nu are tentative de a subjuga toate natiunile, atunci o dam in razboi intergalactic,nu? pe ceva trebuie aruncati banii si industria de razboi trebuie mentinuta cu orice pret, nu-i asa? :angry1: ce specie de imbelici e rasa umana...

De la tine deci sa inteleg ca noi suntem singuri in univers, astia vor sa tina de trancane si grenade si nu stiu cum , si s-au gandit ei sa ne-o bage p-asta nasoala cu verzuii ca sa poata tine de ele , corect ?

Posted

Din pacate industria militara reprezinta 70% din descoperirile stiintifice transformate mai tarziu in tehnologie civila. Roaga-te sa evolueze cat mai mult, ca asa evoluam si noi. E adevarat ca o bomba care inconjoara Pamantul in 10 secunde nu te ajuta, dar un avion cu 3 propulsoare asemanatoare care poate inconjura Pamantul in 10 secunde te intereseaza (desigur e un exemplu ipotetic si cretin) .

Posted

De la tine deci sa inteleg ca noi suntem singuri in univers, astia vor sa tina de trancane si grenade si nu stiu cum , si s-au gandit ei sa ne-o bage p-asta nasoala cu verzuii ca sa poata tine de ele , corect ?

nu am sustinut nici o data ca suntem singuri in univers, dar motive pentru a baga bani in armament sunt multe...un pic de teoria conspiratiei...sa zicem,...

Posted

Pai dragilor,se prea poate ca ei sa n-aiba nevoie de nimic de la noi.De unde asta?

Sa zicem ca noi suntem abia la inceputul unei noi tehnologii,am descoperit ADN-ul,am descoperit ca fiecare metal,fiecare lucru are o anumita compozitie chimica.Numai faptul ca s-a ajuns sa se creeze diamante in laboratoare imitand mediul de fomare si materialele necesare ar trebui sa ne dea de gandit.Extraterestrii avansati n-au nevioe sa ne ia ei ceva,vreo resursa,pentru ca ei si le creeaza singuri.Asa ca de ce ne-ar ataca?Sclavie?sete de sange uman?Ridicol.Asa cum fiecare dintre voi stie ca a ucide nu este o solutie,ei fiind mult mai avansati ca noi si mai evoluati,inteleg lucrul asta la un nivel mult mai profund.

Noi inca ucidem animale pentru hrana pentru ca inca n-am descoperit o modalitate de a crea un tip de hrana similar cu "bucata de ceafa" care sa contina toate elementele nutritive samd.

Asa cum si noi avem o istorie de mii de ani,asa si ei au o istorie a lor.Ori sunt cu ochii pe noi si ne mai dau din cand in cand un "impuls tehnologic" ori pur si simplu nu le pasa de "dosul nostru" - din propria experienta ei stiu ca aceasta curiozitate si sete de "putere" n-au dus la nimic bun - ceea ce este evident doar citind propria noastra istorie si vazand realitatea de azi.La aceste civilizatii,cel mai probabil se merge pe "e destul pentru toti" si din cate se pare,pe o "politica" de neinterventie,fiecare tre sa se descurce singur,sa ajunga acolo prin propriile puteri ceea ce mi se pare destul de okay.

Asa ca uitati de prostiile cu razboaie intergalactice,epuizare de resurse,sclavii samd.

Sa facem doar o mica comparatie.Ei stiu mult mai multe decat noi,insa in comparatie cu o infinitate,e....

Ceea ce stim noi,in comparatie cu ei este....dar apoi in comparatie cu infinitatea?

De unde chestia asta cu infinitatea?Matematica o dovedeste,mereu se mai poate inca un numar in plus,si inca unul,si inca unul si tot asa.

Scopul nostru in viata a ramas acelasi de milenii - familie,cariera,bani cat mai multi,prestigiu.Scopul lor este cu siguranta altul.Asa ca,cine a spus "ca sa schimbi regatul trebuie sa schimbi omul",tare intelept a mai fost.

Guest SherkaN
Posted

la mancare exista o gramada de substituenti, nu vrea lumea sa foloseasca asta e altceva dar exista, si care e treaba cu "comparativ cu infinitatea" , ca nu prea am inteles.

Posted

Pai imagineaza-ti cunoasterea universului.E infinita ca si universul insusi.Asta e lectia matematicii.Incepe sa numeri de la 1.Mergi mai departe cu 2,3,4.....20001.20002.....samd.Ideea este ca,oricat de departe ai ajunge cu numaratul,tot se mai poate un numar mai departe - asa este si cu aceasta cunoastere.E infinita.

Ei poate ca au ajuns sa inteleaga mai profund aparitia vietii,rolul ei si mai ales ce se intampla dupa ce trecem pragul mortii,lucruri care noi doar "cam stim" cum a aparut viata,dar in ceea ce priveste rolul vietii si ce se intampla dupa trecerea pragului mortii,inca suntem la nivelul speculatiilor.Ei poate inteleg profund ce inseamna aceasta "suflare a lui Dumnezeu" care ne face vii,acel suflet,constienta a fiecarei fiinta vie pe care o cunoastem,de la purice pana la mamut sau cel mai mare dinozaur cunoscut de noi.

Imagineaza-ti - acum cateva mii de ani,poate zeci de mii de ani,omul abia a scos capul prin deschizatura pesterii.Pe vremea lui Columb,abia am scos capul din continent.Pe vremea lui Armstrong abia am scos capul de pe pamant.Fa o comparatie:

Ce e pestera in comparatie cu un continent?

Ce e un continent in comparatie cu intreaga planeta?

Ce e intreaga planeta in comparatie cu sistemul solar?

Mai nou,ce e sistemul solar in comparatie cu galaxia noastra Calea Lactee?

Mai nou ce e galaxia noastra in comparatie cu grupul de galaxii din care face parte?

Ce este grupul nostru de galaxii fata de intregul univers?

Si tehnologia noastra inca nu ne-au dus la capatul universului,sa putem zice - i-am gasit marginea.

Punand toate cunostintele in fata infinitatii,realizezi cat de putine stii.Iar extraterestrii nostri sunt mai mult ca sigur constienti de asta;nu pot spune care ar fi scopul lor,insa sunt la fel de sigur ca acumularea de cunostinte si intelegerea lor este una din ele.Iar faptul ca acest lucru se intampla la infinit ,au gasit o modalitate de a putea invata incontinuu - lucru care se intampla si cu noi,insa la o scara mult mai redusa.Ce ne deosebeste de ei,asa cum cred eu,ei au o constienta comuna,merg "toti pentru unul si unul pentru toti",lucru la care noi mai avem muuuult de lucrat

Noi inca mai folosim vechile metode de comunicare - scris si vorbit,unde avem nevoie de acele repere - acele nume care le-am atribuit fiecarui obiect,stare fizica/sufleteasca,eveniment de orice natura,dar trebuie sa fim constienti ca singurele metode de comunicare acestea nu sunt.

Guest SherkaN
Posted

Da, nu sunt singurele metode de comunicare , mai avem mobile. Comparatiile alea nu-si au rostu` , sunt degeaba . Ce ma intereseaza pe mine orice tip de cunoastere in functie de-o anumita scara ? Daca e pe asa iti dau si eu termen de comparatie - Nimic , si unde ajungem ? Vorbeste-mi strict pe subiect , nu adevararuri generale ce nu pot fi contrazise (urasc sa zic asta pt. ca cred ca am mai spus de 1000 de ori pana acum, majoritatea din voi contraziceti (nu e cazul tau, spun la general) fara argument si veniti cu o batraneasca d-asta care e adevarata dar n-are sens si legatura). Cum spuneam iti dau si ca pct. de reper - 0 (nimic) si atunci iti dau si un exemplu scurt . Tu ai un milion de euro, esti bogat pe langa mine sarac pe langa Tiriac, sau in cazul tau , ce e o tara in comparatie cu un continent ? Nah bun, atunci te intreb si eu ce e o tara in comparatie cu un judet ? Si deci .. n-ajungem nicaieri, zi doar de aia si de noi.

Posted

Pai ai vrut sa-ti explic despre infinitate si ti-am explicat.

Mobilele nu sunt alt mijloc de comunicare - folosesti tot vorbirea.E doar un accesoriu.

Repet - noi oamenii inca judecam "dupa masura" si ne deosebim de ceilalti prin diverse lucruri,fie bani,case,masini,mai multa carte,mai putina carte.Noi inca mergem pe individual,o civilizatie avansata probabil merge pe o constienta comuna.Noi inca nu putem intelege acest tip de civilizatie daramite sa o si aplicam.Politica o dovedeste.Am incercat acest lucru prin Hitler,comunism,si acum o incercam prin democratie si din cate stim n-a iesit nimic bun.

Comparatiile care le-am facut demonstreaza ca sunt atatea de descoperit,de invatat,de cunoscut.Demonstreaza cat de putine a stiut omenirea dealungul istoriei si cum a scos capul,pe rand si in timp,ajungand aici.Extraterestrii nostri avansati cunosc lucrurile astea,si ei stiu ca este o etapa a calatoriei noastre catre o civilizatie mai avansata.

Nu cred ca suntem singurii in acest mare univers,dar noi abia am iesit din cresa si ne indreptam spre gradinita.Ne jucam cu focul,spargem geamuri,umblam la butoane,ne suparam ca n-avem jucaria aia,etc.

Unde vreau sa ajung cu toate astea - e motivul pentru care inca suntem "izolati" de "martieni".

Posted

Offff iar ne salveaza americanii ...ciudat e ca nu e si Bruce Willis acolo ...la CV-ul lui are multe ""salvari de lume""

On Topic. Nu cred ca suntem singuri ...sunt multe ,prea multe aparitii filmate/dovedite inexplicabile..inclin sa cred ca suntem doar supravegheati/cercetati...

Posted

Eu astept un scenariu gen Mass Effect.

@SHARK_SHARK

Filmul Battle : Los Angeles este inspirat , oarecum, dintr-un "caz real".

Battle of LA sau The Great Los Angeles Air Raid.

musthyzz iarta-mi reticenta dac cand spui ""inspirat"" dintr-un caz real...trebuie sa fie o samanta de adevar deci pliz spune-mi si mie din ce caz real e inspirat ptr ca eu nu cred ca exista vreo situatie in viata reala de unde sa fie pusa baza regiei acelui film !

Posted

musthyzz iarta-mi reticenta dac cand spui ""inspirat"" dintr-un caz real...trebuie sa fie o samanta de adevar deci pliz spune-mi si mie din ce caz real e inspirat ptr ca eu nu cred ca exista vreo situatie in viata reala de unde sa fie pusa baza regiei acelui film !

Ai dat click pe linkul de la sfarsitul reply-ului meu si ai citit ? Apropo ... citeste bine ce am scris si vezi unde am pus ghilimele. Daca nu intelegi ce am dorit sa spun atunci ori m-am exprimat gresit , ori esti tu prea greu de cap sa intelegi.

Posted

Da poate sunt niste rame idioade care nu sunt in stare de nimic ? Varianta ca sunt cu mult mai slabi ca noi unde o lasam ?

Nu cred in extraterestri, cred in alte forme de viata, unde extraterestri=aia verzi cu ochi mari si negri, care au arme super tari si ne fac praf intr-o clipita doar ca ei sunt mari inteligenti si nu vor, si folosesc ca limbaj niste piuituri pe care nu le putem intelege

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...