Guest NightWishMaster Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 30 de ani de bere, gratis Una dintre cele mai spectaculoase metode de sustragere s-a înregistrat în anii 80 la fabrica de bere „Aurora” din Dârste. Cu ocazia unor lucr?ri de repara?ie ?i între?inere la recipientele uria?e ale fabricii, cineva a observat o conduct?, aparent f?r? folos. Ulterior s-a dovedit c? aceasta transporta bere direct la robinetul din buc?t?ria unui cet??ean care locuia în vecin?tate. Omul nu a putut fi tras la r?spundere întrucât decedase de ceva timp, îns? conducta „func?ionase” vreo treizeci de ani, bine-mersi. Chefurile care aveau loc zilnic în buc?t?ria iste?ului r?posat au r?mas mult timp în amintirea semenilor lui. Sursa
RAPTURE- Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hhahahhahahhahahha Ce sa-ti doresti mai mult in viata asta ?!
Guest GamerX Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ce sa-ti doresti mai mult in viata asta ?! agree :right: anyway, cum naiba (pt ca alta expresie nu pot folosi) a ajuns conducta aia in casa omului? pentru ca nu cred ca s-a pus el sa s-o traga pana in casa (deoarece bineinteles vecinii/politisti/etc. vedeau si direct raportau) si muncitorii nu pot fi chiar asa de batuti in cap sa bage o conducta de bere in casa omului
Alfredo Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 super inteligent barbatul macar a murit fericit si a facut si alti oameni fericiti dupa el )
angelthegood Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Eu am acasa o conducta cu Whisky :D On:WTF!?!? Cum ma sa ai bere la robinet ? ))) Cred ca a dat bere gratis la toti prietenii
acelasi_bandit Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ba cat noroc a avut ala,chiar si-a trait viata fericit.
Eric Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Macar a murit fericit, R.I.P. . Ce viata o fi dus, numa in chindii cred ca a tinut-o.
Finnick Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Bravo lui! Daca l-a dus capu' a avut de castigat .. si inca cum...
The Wizard Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 aveam ganduri d-astea. cum ar fi sa ai bere la robinet. OMFG. viata nu gluma :)
Juan Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 credeam ca acest vis, de a curge bere din senin, nu poate fi realizabil. i s'a intamplat persoanei respective, care a trait ca un adevarat barbat. imi imaginez ca si'a tras un furtun de la robinet, si urmarea meciurile de la TV cu furtunul in mana si cu
Mihnea Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A murit cu burta plina de bere , a fost foarte fericit un ultimii 30 de ani cred . Folosea bere in loc de apa
Miu Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ce viata a mai dus omul acesta )) cred ca era manga in fiecare zi )
Denzel_Lsd Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Singuru om care nu merita puscaria pentru furt :P
Shadow * ClimaCool Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ce poate fi mai frumos decat sa iti curga berea de la robinet
Comy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ce poate fi mai frumos decat sa iti curga berea de la robinet Sa ploua cu bani :>
Jerk_W Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hoooouuu bietu' om nu avea si el apa ))....da tu ai postat sa le faci la unii in ciuda? ))
Cristi-MG- Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 asta da stire , bravo :) ce sa zic ... a avut pile
Argentin Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Bravo lui berea era in loc de apa Ce ia mai placut viata
Puscarie Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 cand ai bere , cui ii mai trebuie apa ? parca era o reclama la bere romaneasca si ii curgea lu ala berea cand deschidea robinetu'
Bobby Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 30 de ani de bere, gratis Una dintre cele mai spectaculoase metode de sustragere s-a înregistrat în anii 80 la fabrica de bere „Aurora” din Dârste. Cu ocazia unor lucr?ri de repara?ie ?i între?inere la recipientele uria?e ale fabricii, cineva a observat o conduct?, aparent f?r? folos. Ulterior s-a dovedit c? aceasta transporta bere direct la robinetul din buc?t?ria unui cet??ean care locuia în vecin?tate. Omul nu a putut fi tras la r?spundere întrucât decedase de ceva timp, îns? conducta „func?ionase” vreo treizeci de ani, bine-mersi. Chefurile care aveau loc zilnic în buc?t?ria iste?ului r?posat au r?mas mult timp în amintirea semenilor lui. Super inteligent omul,cred ca a furat ideea dela mine Imi pot imagina ce senzatie a avut,am fost o data la o berarie,unde erau mese si in mijlocul meselori era robinetul dela bere,tu mergeai si plateai la bar si tie la masa pe robinet ati vinea cantitatea de bere ce ai platit,a fost super fain senzatia.
2dor Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 De la aceiasi sursa precizata in primul post. Moneda care a isterizat Germania Pe lîng? aceste ?mecherii casnice au existat multe altele, probabil c? nu ne-ar ajunge un volum întreg. Una dintre cele mai celebre a fost f?cut?, culmea, cu largul concurs al statului. E vorba de lansarea, dup? 1990, a celebrei monede de 10 lei care a isterizat Germania. Avînd exact dimensiunile monedei de o marc?, moneda de 10 lei a umplut la refuz automatele nem?e?ti, producînd pagube de milioane de m?rci. Se spune chiar c? moneda în cauz? a fost retras? de BNR în urma unui protest oficial al ambasadei germane la Bucure?ti. Un alt caz de senza?ie s-a petrecut în porturile unei ??ri scandinave, mai exact în hotelurile de mîna a treia unde ad?stau marinarii români pe durata sta?ion?rii în port. Ca în toate hotelurile f?r? preten?ii, o parte dintre servicii (curent electric, ap? cald?, TV etc) se livrau prin intermediul unor dispozitive în care se introducea monede. În loc de monede îns?, patronii hotelurilor g?seau aer ?i rugin? peste tot. ?mecheria s-a aflat cu greu: românii introduceau o moneda local? în plastilin?, dup? care o scoteau ?i turnat în loc ap? pe care o ?ineau în frigider. Ei observaser? c? moneda de ghea?? astfel ob?inut? avea exact forma ?i greutatea celei originale, de aluminiu. (R?zvan Mateescu)
Guest Antikrist Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a luat chestia cu "save water drink beer" literar. xD