Jump to content
Guest NightWishMaster

Se reuneste trupa ABBA

Recommended Posts

Guest NightWishMaster
Posted (edited)

Trupa ABBA se va reuni mai mult ca sigur pe scena, dar in cadrul unui singur eveniment, cel mai probabil un eveniment caritabil, neluand exemplul Rolling Stones de a face un turneu.

Agnetha Faltskog, mezina trupei, la cei 60 de ani ai sai, cea care se opunea cel mai mult ideii reunirii trupei, a declarat, in sfarsit, ca se va gandi la aceasta posibilitate, relateaza Daily Telegraph. Aceasta a declarat unei reviste suedeze ca trupa s-ar putea reuni pentru un singur concert, “cel mai probabil pentru o cauza buna”.

Membrii trupei care s-a destramat in 1982 au refuzat oferta de 1 miliard de dolari pentru a sustine un turneu cu 100 de concerte in 2000. La acea vreme, Bjorn Ulvaeus, in varsta de 65 de ani, declara: “Este bugetul unei tari mici, asa ca a trebuit sa ne gandim serios. In cele din urma am decis ca indiferent de oferta, ar fi stupid sa ne reunim si sa schimbam imaginea pe care oamenii din intreaga lume o au despre noi”.

Si Benny Andersson, in varsta de 64 de ani, a declarat: “Am avea nevoie de un motiv bun pentru a ne reuni si nu vad unul. Niciodata nu vom putea recrea vechile vremuri. Mai degraba mi-ar placea ca lumea sa-si aminteasca de mine asa cum eram in urma cu 30 de ani”. In vremurile despre care ambii amintesc, trupa ABBA vindea 370 de milioane de discuri.

Se pare insa ca cei patru – Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad si Agnetha Faltskog – au ajuns, in cele din urma, la sentimente mai bune.

sursa

Edited by Tybork
Posted

melodiile celebrei formatii sunt nemuritoare..si vor fi ascultate de inca n generatii.muzica de calitate!ar fi frumos din partea lor sa se reuneasca in scopuri caritabile.

Posted

Agnetha Faltskog, mezina trupei, la cei 60 de ani ai sai, cea care se opunea cel mai mult ideii reunirii trupei, a declarat, in sfarsit, ca se va gandi la aceasta posibilitate

Trupa ABBA se va reuni mai mult ca sigur pe scena, dar in cadrul unui singur eveniment, cel mai probabil un eveniment caritabil

Cale lunga de la una pana la alta.. Ar fi misto sa fi facut acel turneu in 2000 cand erau mai tineri putin. Acuma deja sunt prea batrani.

p.s. ai uitat sursa :P

Posted

Cale lunga de la una pana la alta.. Ar fi misto sa fi facut acel turneu in 2000 cand erau mai tineri putin. Acuma deja sunt prea batrani.

p.s. ai uitat sursa :P

Stai linistit ca membrii ABBA traiesc si acuma foarte bine, dupa drepturile de autor. Mi se pare ca ei platesc impozit mai mult ca si Volvo si Saab la un loc (asa am auzit). Nu sunt sigur, dar stiu ca platesc foarte mult...

Ma bucur ca mai vezi oameni, pe care nu-i fac banii. Au si explicat de ce au refuzat. Foarte frumos.

Acum ma gandesc ca se reunesc de dragul vremurilor trecute, nu pentru bani.

Posted

O veste buna, nimeni nu i-a uitat, cred ca multi si-ar dori un concert, facut de ABBA, dar, nu cred ca mai pot face fata unui efort atat de mare la varsta lor...

Posted

Stai linistit ca membrii ABBA traiesc si acuma foarte bine, dupa drepturile de autor. Mi se pare ca ei platesc impozit mai mult ca si Volvo si Saab la un loc (asa am auzit). Nu sunt sigur, dar stiu ca platesc foarte mult...

De fapt atunci cand inregistrezi un album tu practic iti vinzi drepturile de autor asupra acelui album casei de discuri.

Daca nu cumva au propria lor casa de discuri, ei nu primesc niciun leu daca tu le cumperi lor albumul acum.

Traiesc bine dar au cat, 60 ani? O sa fie o lalaiala, nu o sa fie concert. La 50 ar mai fi putut sa faca ceva dar la un moment dat iti mai dispare si vocea. Mai ales daca nu ai mai cantat 30 ani..

Posted

Ma bucur ca mai vezi oameni, pe care nu-i fac banii. Au si explicat de ce au refuzat. Foarte frumos.

Acum ma gandesc ca se reunesc de dragul vremurilor trecute, nu pentru bani.

Pe ce se plateste atata impozit ? :D Nu sunt ironic sau ceva, doar curios, mi-ai starnit interesul.

@ ABBA, hmmm, parca stiam o melodie care imi placea, trebuie sa dau de ea neaparat :)).

Posted

Mai au venituri atat de mari, incat doar impozitul e cat Volvo si Saab la un loc ? :| Bani cacalau frate ... :))

Cred ca n-ai inteles. Impozitul trupei ABBA e cat impozitele Volvo si Saab la un loc :))

Posted

Au avut o cariera exceptionala , stralucita as putea spune . Daca intr-adevar se reunesc in scopuri caritabile , jos palaria , deoarece ei isi "risca" toata imaginea . S-au retras in glorie , oamenii vazandu-i ca pe un intreg , mai mult decat ca pe o simpla trupa . Sa nu fie acum la inaltimea asteptarilor , sa scada putin in ochii oamenilor , sa dovedeasca contrariul , ar insemna ca tot ce au construit in acesti ani de truda a fost in zadar . It's better to burn out that to fade away =D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...