bunny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Eu nu prea inteleg rubrica asta de La categoria speciala Sunt linkmaniac, deci exist!: E de bine? E de rau? :)) Vad ca m-a votat grasunu de oick. xD DE CE MA? DE CE?! IN ALTA PARTE NU GASEAI!!
boomeey Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 cand se termina gala asta, o sa fac si eu una, cu premii in joc. o sa am nevoie de ajutorul tau lexa. care se baga sa ma ajute? (dintre moderatori)
Dumnezeu Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Eu nu prea inteleg rubrica asta de La categoria speciala Sunt linkmaniac, deci exist!: E de bine? E de rau? :)) Vad ca m-a votat grasunu de oick. xD DE CE MA? DE CE?! IN ALTA PARTE NU GASEAI!! :violent: e de bine daca apari pe undeva esti vedeta :)) nu vezi ca Lexsana nu ma pus si pe mine la o categorie :((
Lexa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Eu nu prea inteleg rubrica asta de La categoria speciala Sunt linkmaniac, deci exist!: E de bine? E de rau? :)) Vad ca m-a votat grasunu de oick. xD DE CE MA? DE CE?! IN ALTA PARTE NU GASEAI!! E si de bine, e si de rau. E interpretabila. Se poate intelege ceva bun prin faptul ca e reprezentativ (profesionist, serios, sociabil, reprezinta linkmania etc) ori acel freak care se da cu capul de statura si lumina soarelui ii e straina. Ma rog, am exagerat la partea negativa dar intelegi ce vreau sa zic. cand se termina gala asta, o sa fac si eu una, cu premii in joc. o sa am nevoie de ajutorul tau lexa. care se baga sa ma ajute? (dintre moderatori) In functie de timp. Spune-mi pe pm ce e. :violent: e de bine daca apari pe undeva esti vedeta :)) nu vezi ca Lexsana nu ma pus si pe mine la o categorie :(( Ewwww.... Lexsana <_<.
oick Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nu bai nub eu am citit ce a scris lexa acolo si am considerat ca ti se potriveste. La categoria speciala Sunt linkmaniac, deci exist!: la aceasta categorie veti nominaliza maxim 5 jucatori; jucatorii sa fie alesi pe baza urmatoarelor criterii: cel / cei care a/au fost cel mai activ(i) pe forum intr-un mod util, cel / cei care s-a / s-au integrat cel mai bine in comunitatea linkmania si, in special, user-ul / userii reprezentativ (i) sectiunii MU Linkmania S2. Activ ai fost, de ajutat ai ajutat ca deh e meseria ta :), integrat bine si reprezentativ esti, drept dovata ai cateva voturi la cel mai popular.. dupa mine si conform descrierii categoriei tu esti ala :)
bunny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nu bai nub eu am citit ce a scris lexa acolo si am considerat ca ti se potriveste. Activ ai fost, de ajutat ai ajutat ca deh e meseria ta :), integrat bine si reprezentativ esti, drept dovata ai cateva voturi la cel mai popular.. dupa mine si conform descrierii categoriei tu esti ala :) Aww, manca-l-as pe el de baiat. :X
ija4ok Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 cand se termina gala asta, o sa fac si eu una, cu premii in joc. o sa am nevoie de ajutorul tau lexa. care se baga sa ma ajute? (dintre moderatori) Sper sa reusesti sa faci ceva serios :), momentan vad ca doar membrii unor guilde se voteaza intre ei. Desi...sincer cred ca-ti va fi destul de greu.
acelasi_bandit Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ewwww.... Lexsana <_<. kinky:> @dumnezeu nu exista categoria ''Agramatul anului''. Eu nu prea inteleg rubrica asta de La categoria speciala Sunt linkmaniac, deci exist!: E de bine? E de rau? :)) Vad ca m-a votat grasunu de oick. xD DE CE MA? DE CE?! IN ALTA PARTE NU GASEAI!! esti cea mai tare iepuroaica ever. d'aia. cand se termina gala asta, o sa fac si eu una, cu premii in joc. o sa am nevoie de ajutorul tau lexa. care se baga sa ma ajute? (dintre moderatori) Interesant,dar cum ar fi categoriile?Banuiesc ca majoritatea vor fi cele de pe forum.. Cel mai activ jucator: - s0are007 Cea mai unita guilda: - oldGard Cel mai iubit GM de guilda: - s0are007 Cel mai iubit GM de alianta: -jardy what a hack..