Jump to content
Worer

S-a trezit in cosciug cu doar cateva ore inainte de a fi ingropata de vie!

Recommended Posts

Posted

De minuni ati auzit?De Iisus Hristos ati auzit?

8-| Oh..

ce minunat poate sa fie pt o baba de 88 ani sa "invie" ?:)), cred k prefera sa ramana in sicriu, si nu doar ea, cred k si familia ei, mai ales k e si bolnava

Guest WhiteSword
Posted

Nagasaky' date='10 January 2011 - 12:47' timestamp='1294656421' post='5577141']

Sper ca erai ironic.

Pacatosule :))

Nu am fost ironic,daca baba era credincioasa si se ruga la Dumnezeu , poate fi vorba de o minune... Dar poate exista o explicatie pt. care babuta a ' inviat ' :-??

Eu sunt o fire mai credincioasa si la fel de superstitioasa , deci cred in minuni :)

Posted

Mi se pare prea fake sa fie real...DACA a declarato moarta cum a inviat ?:o Ma mira rau dar e fake 100%

Posted

Pacatosule :))

Nu am fost ironic,daca baba era credincioasa si se ruga la Dumnezeu , poate fi vorba de o minune... Dar poate exista o explicatie pt. care babuta a ' inviat ' :-??

Eu sunt o fire mai credincioasa si la fel de superstitioasa , deci cred in minuni :)

la 88 ani si bolnava u crezi k aia isi mai dorea sa traiasca?:)), pt ce, sa`l cunoasca pe Fat-Frumos?:))

Posted

Da oare cum de s-a trezit :-?? femeii aleia nu i sa facut autopsie ? nu i s-au scos toate .. din ea ?

lolwat tu sti ce inseamna autopsie?

AUTOPSÍE, autopsii, s. f. Disec?ie a unui cadavru ?i examinare anatomic? a organelor lui interne pentru a stabili cauza mor?ii;

asta nu inseamnda ca ii scot toate matele,si cine crezi ca face autopsia unei babe de 88 de ani?

Posted

Autopsia se face cand cauzele mortii sunt necunoscute/suspecte. Si chestii ca asta s-au mai intamplat, exista o explicatie medicala, nu e nici un miracol. Sorry to burst your bubble.

Posted

Autopsia se face cand cauzele mortii sunt necunoscute/suspecte. Si chestii ca asta s-au mai intamplat, exista o explicatie medicala, nu e nici un miracol. Sorry to burst your bubble.

Pai da bai frate,dar cum,daca nu mai respira si medici au declarat-o moarta cum sa MAI FIE VIE ?:o Asta ma mira.

Posted

Pai da bai frate,dar cum,daca nu mai respira si medici au declarat-o moarta cum sa MAI FIE VIE ?:o Asta ma mira.

Sufera de o boala ( nu stiu cum se cheama ) in care pur si simplu cazi din picioare si nu mai respiri nimic iara dupa ceva timp iti revii -_- am vazut la tv tot asa un caz cum mergea una cu copilul pe strada si a cazut pur si simplu si aia de la spital au declarat-o moarta iar fiul le-a spus ca nu e moarta si ca sufera de o boala iar femeia si-a revenit dupa vreo o ora ..

Posted

Sufera de o boala ( nu stiu cum se cheama ) in care pur si simplu cazi din picioare si nu mai respiri nimic iara dupa ceva timp iti revii -_- am vazut la tv tot asa un caz cum mergea una cu copilul pe strada si a cazut pur si simplu si aia de la spital au declarat-o moarta iar fiul le-a spus ca nu e moarta si ca sufera de o boala iar femeia si-a revenit dupa vreo o ora ..

epilepsie se numeste parca, corectati`ma daca gresesc :)

Guest WhiteSword
Posted

pfff deci nu e minune cum credeam eu :((

Posted

OMG ?!?!?!?! minuni ? Din cate stiu se poate intampla asta si cand se intampla ceva la creier hmm stop cardio cerebral sau ceva de genu nu mai stiu exact am auzit acum cativa ani de asta.Nu mai prezinta nici un semn vital dar ea este "moarta" o perioada de 1-2 zile dar isi revine,asa tin eu minte nu sunt sigur deci nu-mi sariti in cap.

Posted

pfff deci nu e minune cum credeam eu :((

Tu esti genul de persoana care crede ca tot ceea ce se intampla in jur e facut de dumnezeu,ca sunt minuni,ca nu exista extraterestrii(ca asa zice biblia),ca omul a aparut dupa ce doi masculi s`au imperecheat si ca in rai ai net de la clicknet cu viteza supersonica?

Cu siguranta,da.

Posted

Tu esti genul de persoana care crede ca tot ceea ce se intampla in jur e facut de dumnezeu,ca sunt minuni,ca nu exista extraterestrii(ca asa zice biblia),ca omul a aparut dupa ce doi masculi s`au imperecheat si ca in rai ai net de la clicknet cu viteza supersonica?

Cu siguranta,da.

Click

Posted

e cale lunga de la a vrea pana la a pune in aplicare.

romanii tot incuiati sunt,cu biblia lor cu tot.

Cre?tinismul nu trebuie propov?duit civiliza?iei lor brusc, ci trebuie asimilat ca o component? natural? a acesteia. Dup? acest pas, ar urma c?l?toriile misionare c?tre planeta de ba?tin? a extratere?trilor, pentru r?spândirea cre?tinismului. “Mai întâi îi vom l?sa s? fie ei în?i?i, f?r? s? for??m botezul”,

bun,deci ce am aflat:

-ca o sa crestinizeze pana si extraterestrii

-ca sunt niste bastinasi(DECI DIN NOU INCEPEM)

Posted (edited)

Mi se pare prea fake sa fie real...DACA a declarato moarta cum a inviat ?:o Ma mira rau dar e fake 100%

esti prost 100%

cine a spus ca medicii nu se pot insela? o mai fi avut si aia vreo amestecatura de boli extraterestre. O_o

Warn Up!

Edited by Tybork
Posted (edited)

esti prost 100%

cine a spus ca medicii nu se pot insela? o mai fi avut si aia vre-o amestecatura de boli extraterestre. O_o

ur going to be warneeed,dudeeeeeeeeee

Warn Up!

Esti moderator?

Edited by Tybork
Posted

ur going to be warneeed,dudeeeeeeeeee

de ce mno le e rusine cu rasa ?

edit: sunt sute de astfel de afirmatii pe forum , de ce s-ar lua modii tocmai de mine? ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...