Jump to content
Random Hero

SOCANT: Un barbat s-a aruncat de la balconul Parlamentului

Recommended Posts

Posted

Felicitari CryNow... jos palaria. Nu m-am obosit nici o data sa comentez in topicurile politice pentru ca ma gandeam ca nu are rost. Macar tu le-ai inchis gura. M-am saturat sa aud toti copii cum comenteaza "HAOLEU BASEEESCU? MAMI ZICE CA NU E BUN". Informati-va dragi ciobani ai Republicii Bananiere Romania si nu va mai plangeti atata. Nimeni nu o sa urce la putere si sa schimbe statul si sa va dea salarii a doua zi. Mai ganditi dracu si voi, ca m-am saturat sa o faca altii pentru voi/noi. 

Posted

avand in vdere ca n-am mai deschis un televizor pe posturi romanesti (exceptie meciuri si alte alea) de vreo 3 ani de zile nu sunt la curent cu absolut toate chestiile astea. dar pot sa spun niste lucruri. sa - mi explice cineva de ce merita profesorii atat de mult marirea de salariu? a? o fi nivel invatamantului in romania pana la cer si nu stiu eu. s-au poate cat am trecut prin liceu am visat eu frumos ca aveam note mari si cunostiinte ioc. nu deschid si problema medicilor pentru ca sincer sa fiu problema se leaga. invatamant canci cu siguranta medicii sunt de prima mana, mai ales ca aia buni au inceput sa se carabanesca din tara.

functionarii ei o meritau marirea de salariu, adica e dreptul lor. in definitiv e foarte greu sa stai in fata unui birou sa ai un chip sictirit cand iti apare cineva in fata si sa-l tratezi de parca toate problemele tale i se datoareaza lui.

dar multumim politiei romanei pentru faptul ca poti umbla linistit pe strada la orice ora din zi si din noapte. e o adevarata demonstratia ca Politia Romana isi face treaba. (NOT).

cat despre masurile luate de boc. o sa-mi spun din nou parerea legata de micsorarea salariilor a pensiilor si a altor alea. masura trebuia sa vina. e imposibil ca 4-5 milioane de oameni sa duca in spate alti 15 milioane pentru ca statistic la asta ne referim. 4-5 milioane de oameni muncesc privat in tara asta. Masurile inca nu s-au luat in directia care trebuie, in sensul ca in tara asta ca sa produci 100 lei trebuie sa platesti statului 200 lei. tare nu? dar hai sa aruncam cu pietre in guvern ca au scazut salariile la bugetari, saracutii de ei.

poate ca sunt acid, asta e si ideea. cert e ca lumea trebuie sa deschida ochii cand pune votu nu dupa aia, personal cred ca basescu asa cum a facut a facut o treaba buna. e o vorba intrun mediu corupt ai 2 variante: ori mananci tu "mediul", ori te mananca el pe tine.

Posted

Poate daca nu era asa corupta tara asta( este cea mai corupta din Uniunea Europeana) ajungeau mai multi bani si la oamenii de rand, ieri am vazut cica au fost alocati bani pt niste licee si construirea unor gradiniti, si liceul nici nu a cerut, iar adresa gradinitei era intr-o mare intersectie din buc., banii logic ca au fost dati dar nu se stie cine i-a primit :)) cica a fost o eroare....se fura din toate partile la nivel inalt. Romania...

Guest SherkaN
Posted

Poate daca nu era asa corupta tara asta( este cea mai corupta din Uniunea Europeana) ajungeau mai multi bani si la oamenii de rand, ieri am vazut cica au fost alocati bani pt niste licee si construirea unor gradiniti, si liceul nici nu a cerut, iar adresa gradinitei era intr-o mare intersectie din buc., banii logic ca au fost dati dar nu se stie cine i-a primit :)) cica a fost o eroare....se fura din toate partile la nivel inalt. Romania...

Nu stiam asta, incredibil , ce-ai ba frate , asa ceva ..... nu mai am cuvinte :))

Posted

Cand o sa intelegi o data in vietisoara ta, precum si gramada care-ti canta isonul ca nu a fost revolutie ci lovitura de stat?

Nu se gaseste unu' sa-i toace pe toti parlamentarii astia ?

Parlamentarii sunt cei care ar trebui sa te ingrijoreze cel mai putin.

Cei care toaca cei mai multi bani sunt din asa zisa patura sociala "medie" precum avocatii, procurorii, magistratii, judecatorii, administratorii de asociatii / intreprinderi, orice om care are puterea de a transfera si de a manageria banii ce ii vin pe mana. Statul e doar punga din care se hranesc cei expusi mai sus. Poate ca unii parlamentari au o putere mai mare decat cea legala (organizatii criminale) dar sunt prea putini. Inca nu se stiu acei lei care controleaza bunul mers al banilor si de aceea e cel mai usor sa dai vina pe executiv si nu pe cel care pune in aplicare. Oricat s-ar zice de legislatia romaneasca, daca se vrea... se poate, dar (deh) doar nu vrem sa o dam in "comunism" iar, nu 8-|? Mai bine muritori de foame hraniti cu idei tampite si imagini false a unor parlamentari ce se cearta pe niste monezi decat sa se caute responsabilii ce pun in aplicare raspandirea fondurilor si sanctionarea lor cum trebuie. Asta caracterizeaza Romania.

Poate ca ne-ar trebui si noua reporteri ca la americani cu un mod de a investiga mai violent si foarte foarte indiscret. Aia ar fi in stare sa vanda si ultimul secret de stat daca ar sti ca ar face si cel mai mic bine. Pana atunci, ne delectam cu ce a mai facut Varciu si Pestritu. Vizionare placuta!

Posted

Nu tin cu psd , pnl sau mai bine zis cu niciun partid politic .

O chestie ma frapeaza .

Eu inchei un "contract" cu statul atn. cand ma angajez si incep a-mi plati impozitul .

.Timp de nu-stiu cati ani , pana la varsta de 65 de ani eu platesc impozite .

.Atn statul ce-mi zice , tu platesti 19 % timp de 40 de ani iar eu (statul) de la varsta de 65 ani iti dau 70% din valaoare salariului pe ultimele 6 luni lucrate .

Eu platesc ca prostul 190 de lei , la un salariu mediu de 10 mil , in fiecare luna . apoi ca la varsta de 65 de ani statul sa-mi zica .... prostule eu nu am bani sa-ti dau tie cat ti-am zis .... dar iti mai scad din pensia amarata de 7 mil pe luna la 6 mil .

Ei spuneti voi unde este corectitudinea ?

Eu spun sa nu mai vb. noi cei care nu au familia lor(tineri cu familie copii etc) si sa-i lasam pe cei batrani sa-si faca ei dreptate .

Sa va vad eu cand o sa aveti 2-3 copii si sa lucrati ca bugetari , sa vina intr-o zi sa va spuna ca nu o sa mai luati 8 mil , o sa luati 6 mil , atn. sa va vad daca o sa mai veniti sa postati lucruri de gen BOC e Tare , PSD e Tare etc etc , cand nu o sa stiti ce o sa le dati de mancare copiilor vostri .Sa nu mai spuneti ca romanul e prost sau e taran etc.

Posted

Eu platesc ca prostul 190 de lei , la un salariu mediu de 10 mil , in fiecare luna . apoi ca la varsta de 65 de ani statul sa-mi zica .... prostule eu nu am bani sa-ti dau tie cat ti-am zis .... dar iti mai scad din pensia amarata de 7 mil pe luna la 6 mil .

Tocmai din aceasta cauza s-au introdus pensiile private...ca tu sa nu mai patesti ca si bunicii tai care au lucrati 40 de ani la colectivul statului si acum nu mai au pensii. Teoretic, pensia ta este privata si nu are tangenta cu bugetul statului.

Eu spun sa nu mai vb. noi cei care nu au familia lor(tineri cu familie copii etc) si sa-i lasam pe cei batrani sa-si faca ei dreptate .

Batranii sa faca dreptate? Batranii sunt cei mai influentati de porcariile astea din televiziunile propagandiste...se uita la antena 3 si la realitatea ca au culori frumoase si ca e scandal in fiecare zi. Cum vrei ca ei sa faca dreptate?

Sa va vad eu cand o sa aveti 2-3 copii si sa lucrati ca bugetari , sa vina intr-o zi sa va spuna ca nu o sa mai luati 8 mil , o sa luati 6 mil , atn. sa va vad daca o sa mai veniti sa postati lucruri de gen BOC e Tare , PSD e Tare etc etc , cand nu o sa stiti ce o sa le dati de mancare copiilor vostri .Sa nu mai spuneti ca romanul e prost sau e taran etc.

Stii cum e zicala "Intotdeauna ai de ales?". Treaba asta se refera si la bugetarii nostrii. Daca vrei sa castigi mai multi bani, cauta-ti job la firme cu capital privat unde ai posibilitatea sa avansezi cu timpul. Ah...ca la o astfel de firma trebuie sa LUCREZI in loc de 8 ore(din care tu esti activ maxim 3) 10...se poate. Pe mine si acuma ma apuca greata cand trebuie sa ma duc la Primarie dupa niste acte si vad in ce hal ma trateaza...si asta nu are nicio legatura cu taierea salariilor ca asa erau si inainte :).

Lasta tu bugetarii ca nu-s ei sfinti!

Posted

chiar in acest moment este la antena 1 Mircea Badea care comenteaza gestul barbatului de 41 de ani.

UITATI-VA!

Si cred ca are dreptate Badea in tot ceea ce zice el acolo .

Ganditi-va si puneti-va in locul acelui barbat .

Posted

daca n-ai "paine" nu te arunci de la balconu parlamentului, exista alte solutii. dar daca vrei neaparat sa te arunci gasesti dracu un bloc.

Te rog sa nu vb in necunostinta de cauza .Aici nu e vb ca nu ai "paine" , aici e vb despre viata fiului tau .

Stiu ca gestul lui nu a fost tocmai ortodox dar nu toti avem pshihicul la fel . Unii sunt mai tari din fire atlii nu .

Eu nu incurajez pe nimeni sa faca ceea ce a facut acest om/parinte/tata etc dar cred ca dupa cum zicea badea nu a mai avut alta optiune .

Daca avea 20 de ani vechime de munca presupunem ca ar avea 40-45 ani . Nu cred ca isi mai putea gasi inca un loc de munca la varsta lui .

Posted

hai mai taceti cu disperatu asta ce s-a aruncat de pe parlament (macar daca cadea pe un parlamentar atunci era ok)

avea salar 2500 lei

vi se pare salar mic?

cati dintre voi aveti 2500 lei? ? ?

ce vroia?

5000 euro? sau ce

in ce tara va credeti? SUA ?

si mircea badea e un cretin platit de PSD(un partid infect btw) sau partidele din opozitie probabil sa vorbeasca in defavoarea guvernului actual. (n-am dovezi bineinteles, nici nu vreau sa dovedesc nimic, dar e opinia mea, sau poate vorbeste asa pentru rating... o fii multi romani care se gandesc sa se arunce :)) )

sau asa e el mai cretin si are ce are cu base

e criza

altii nu se arunca de nicaieri si au 600 lei salar

ORICUM ADEVARUL E URMATORUL : TOTI OAMENII DESTEPTI DIN ROMANIA AU PLECAT IN STRAINATATE SI AU RAMAS DOAR RATATII !

si oricum un presedinte mai bun ca Basescu nu o sa avem in urmatorii 30 de ani.

si apropo TrC ... eficienta in sistemul bugetar lasa de dorit (in special sistemul sanitar), sunt niste sugatori de bani super ineficienti 90%+ dintre ei, nici macar nu se obosesesc cu nimic... se cred zei cu locu lor de munca super stabil :))

Guest SherkaN
Posted

Ba cum puteti ma sa-l martirizati pe idiotu` ala ? Daca murea ce rezolva ? se facea fi`us bine ? Nu era cumva MULT MAI RAU daca i se intampla ceva ? si inca ceva, fi`su aveti impresia ca e singurul bolnav din Romania ? Ba oamenilor Boc sau Basescu (care nu sustin ca sunt buni) aveti impresia ca sunt responsabili pt. bolile alora ? Sunteti incredibil ba , incredibili , multi din astia de comenteaza le e greu sa gandeasca asupra unor lucruri elementare, cum a zis basescu si cu alocatiile, repet nu sunt fanul lui , dar a zis mult prea bine si ar trebui sa va intre bine in cap, COPIII VOSTRI NU SUNT RESPONSABILITATEA MEA SAU A STATULUI, nu faceti copii pt. alocatii ba si pe urma veniti sa plangeti ca nu va da statu` bani, mai intai evaluati-va starea financiara , aveti grija ca atunci cand concepeti un copil sa fiti siguri ca aveti ce sa-i oferiti, nu faceti copil stand intr-o camera de camin cu parintii la care mai vine nevasta si ala micu`, nu munciti nici 1 si veniti sa plangeti ca nu va da statu` bani, apropo pana acum de ce nu s-a plans nimeni de alocatii ? Nu cumva erau la fel ? Asta e ura voastra impotriva sistemului , una total gratuita si ilogica, aveti impresia ca e asta rau doar pt. ca asa auziti in alte parti, nu sunteti in stare sa ganditi, sanatate. Parca pana acum aveati alocatii 10.000 ROn , salarii 200.000 RON , palate si acum sunteti nevoiti sa traiti cu 599 RON pe luna si in case de chirpici ca asa vrea Basescu , GANDITI, e gratis.

Posted

Da...si cu cata responsabilitatea zicea Boc sa cheme salvarea, abia deschidea gura, putin ii pasa lui ca ala a sarit de la balcon. Da n-ai ce sa faci, Romania, cine a ajuns sa ne conduca pe noi..

Posted

Da...si cu cata responsabilitatea zicea Boc sa cheme salvarea, abia deschidea gura, putin ii pasa lui ca ala a sarit de la balcon. Da n-ai ce sa faci, Romania, cine a ajuns sa ne conduca pe noi..

Ce vroiai sa-i faca ? Sa mearga sa-l pupe in fund ? Si eu daca eram in locul lui Boc, cred ca ma luam al dracu de el. Eu cu ce sunt responsabil ca ala se arunca de la balcon ? Nu are bani sa-si creasca copilul care are probleme de sanatate ? Exista centre speciale, unde poti sa-l dai, daca nu te descurci. La fel cum a zis si Sherkan, inainte sa faci un copil te asiguri ca ai tot ce trebuie, ca sa ii poti oferi o educatie ca lumea, si sa nu duca lipsa de absolut nimic.

De ce credeti ca Basescu nu majoreaza alocatiile ? Deaia ba, ca se inmultesc tiganii pe zi ce trece, stau cate 30 intr-o cocioaba, si asteapta alocatiile copiilor, si daca lor nu le-ar oferi asa ceva ar sari repede in sus toata satra. Cand Boc a taiat salariile bugetarilor cu 25% credeti ca le-a taiat doar asa de flori de mar, ca sa nu mai cheltuie lumea atatia bani ? Era o metoda ca sa iesim si noi oarecum din criza, poate reusim sa dam si datoriile alea la FMI, care sunt colosale. Eu nu tin cu nici un partid, si cu nimeni de la conducerea din tara asta, deja si cu taxele auto si combustibilul se exagereaza la culme. Taxa auto va creste cu 50%, si din luna ianuarie a anului viitor nu vom mai gasi combustibil sub 5 lei/litru. Oricum deja pe la toate benzinariile pretul este undeva la 4.80, exceptand MOL si OMV unde e 4.93, respectiv 5.62 Carrera 100 (OMV).

Poate in viitor vom reveni si noi undeva la linia de plutire, sau chiar mai bine, deasupra ei :D.

Posted

Ce vroiai sa-i faca ? Sa mearga sa-l pupe in fund ? Si eu daca eram in locul lui Boc, cred ca ma luam al dracu de el. Eu cu ce sunt responsabil ca ala se arunca de la balcon ? Nu are bani sa-si creasca copilul care are probleme de sanatate ? Exista centre speciale, unde poti sa-l dai, daca nu te descurci. La fel cum a zis si Sherkan, inainte sa faci un copil te asiguri ca ai tot ce trebuie, ca sa ii poti oferi o educatie ca lumea, si sa nu duca lipsa de absolut nimic.

De ce credeti ca Basescu nu majoreaza alocatiile ? Deaia ba, ca se inmultesc tiganii pe zi ce trece, stau cate 30 intr-o cocioaba, si asteapta alocatiile copiilor, si daca lor nu le-ar oferi asa ceva ar sari repede in sus toata satra. Cand Boc a taiat salariile bugetarilor cu 25% credeti ca le-a taiat doar asa de flori de mar, ca sa nu mai cheltuie lumea atatia bani ? Era o metoda ca sa iesim si noi oarecum din criza, poate reusim sa dam si datoriile alea la FMI, care sunt colosale. Eu nu tin cu nici un partid, si cu nimeni de la conducerea din tara asta, deja si cu taxele auto si combustibilul se exagereaza la culme. Taxa auto va creste cu 50%, si din luna ianuarie a anului viitor nu vom mai gasi combustibil sub 5 lei/litru. Oricum deja pe la toate benzinariile pretul este undeva la 4.80, exceptand MOL si OMV unde e 4.93, respectiv 5.62 Carrera 100 (OMV).

Poate in viitor vom reveni si noi undeva la linia de plutire, sau chiar mai bine, deasupra ei :D.

Dar de la ei de ce nu isi taie din salarii (parlamentarii , senatorii , PRESEDINTELE ETC)? De ce isi cumpara masini noi in fiecare an , de ce pleaca in vacante pe banii statului ? DC DC DE CE ?

Niciunuk nu este bun de nimic , ei isi bat joc de noi iar noi ne batem JOC tot de NOI . Ar treb facut o revolutie si sa-l dezhumam pe ceasusescu , sa-l clonam si sa ne scoata din rahatul asta in care ne aflam acum . *a se citi cum doreste fiecare :)

Este ultimul post ptr. acest thread , sa aveti Sarabatori fericite si Sa speram ca anul 2012 sa fie mai bun , 2011 = 2010 deci nu cred ca avem vreo sansa sa ne indreptam :D

Posted

Nagasaky' date='23 December 2010 - 21:23' timestamp='1293132204' post='5543973']

Felicitari CryNow... jos palaria. Nu m-am obosit nici o data sa comentez in topicurile politice pentru ca ma gandeam ca nu are rost. Macar tu le-ai inchis gura. M-am saturat sa aud toti copii cum comenteaza "HAOLEU BASEEESCU? MAMI ZICE CA NU E BUN". Informati-va dragi ciobani ai Republicii Bananiere Romania si nu va mai plangeti atata. Nimeni nu o sa urce la putere si sa schimbe statul si sa va dea salarii a doua zi. Mai ganditi dracu si voi, ca m-am saturat sa o faca altii pentru voi/noi. 

So true..

Nu am vrut sa ma exprim pana acu deoarece vorba aia "nu-ti dai drumu" contra vantului, dar eu personal cred ca Boc chiar face treaba insa suntem atat de adanc in rahat incat e greu sa tii toata treaba la suprafata, iar omul de rand nu observa asta si critica pe omu ala in necunostinta de cauza. Eu sunt de parere ca Boc a facut foarte multe pentru tara pana acum, chiar daca a mai dat-o in bara si-a spalat greselile in alta parte, autostrada cluj-campia turzii nu ar fi fost asa bine pusa la punct daca nu se prezenta personal pentru inspectie, cat o fi ea de scurta, faptul ca e facuta la boloboc trebuie apreciat, lista insa poate continua..

In fine, asta e parerea mea.

Cat despre tipul ce a facut pe superman in parlament, ce sa zic .. ala e intreg la cap ? Singura modalitate de a te sinucide de la asemenea distanta e sa pici in cap, el sare pe burta..

Posted

Tare mi-e sila de ce se intampla in romania, dupa ce omul ala s-a aruncat toate posturile de stiri au incercat sa politizeze intamplarea.

Posted

A facut gestu` asta din cauza nu mai avea bani sa isi intretina familia.Doamne,cred ca s-a gandit ca fara el se intreti ce-i 2 copii din care unul bolnav singuri.

Sunt mirat ca a supravietuit avand in vedere ca s-a aruncat cu capul inainte.

Posted

asta nu se intampla doar in romania, nu stiu de ce iti dai cu bota in cap, uitate si la americani .. sau la chinezi .. la oricare. Oricum, ca sa fac si haz de necaz, zic mersi ca Lady Gaga si Biber nu-s romani, sa vezi atunci ce ar fi iesit.

Posted

Ce a avut ala in cap sa se arunce nu stiu.... adv la cum se traieste in tara asta ar face orice ca sa fie mai bine dar nimeni nu ii ea in serios creca Boc deja a uitat.....

Posted

Eu nu tin cu Boc sau Basescu.Da-ti vina pe Iliescu..ca el a marit salariile cu nush cat la suta, stiind ca nu sunt bani multi...Cand era pe vremea lui Ceausescu fiecare avea o casa, fiecare era egal, insa acuma in 2010...unu are 1 palat, unu are 7 vile prin dubai, insule, chestii...Iar Basescu atunci cand a devenit presedinte a tinut legea lui Iliescu si asa s-a ajuns in momentul de fata, nu mai sunt bani la guvern, boc taie salarii, oamenii se arunca de la balcon in semn de protest si urmeaza alte cazuri...oricum vreti bani? STUDIATI e cuvantul principal si luati-va o slujba calumea, capitan pe vas, chestii trestii.Faza care m-a enervat pe mine, guvernul a strans milioane de lei si de banii aia fac niste prostii.

P.S.Mi-a deschis sufletul postul lui unPrapadit:D

Posted

S-a aruncat din disperare, ganditi-va 2 copii si aia bolnavi. Dar sa vedeti ca parlamentul nu o sa sesizeze nici dupa aceasta intamplare nefericita.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...