Jump to content
Mehico

Trei ani ca moderator global

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cum niciodata? :-s

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Eu abia la 8 plec de la munca .....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ce uameni....eu dorm si diseara iar la munca :(

Insa o sa beau si eu diseara, ca nah, fac cinste :D Si imi permit sa-mi bag si scot din firma lor :angry1:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Lasa frate diferenta e ca tu mai iei si bani, eu stau acasa ca un paduche

Chill.

I'm overworked .... and underpaid .....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Mda....

Hate work ....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Hai sa umplem o masina de Linkmaniaci si sa mergem la munte. Quit the job and come with us. :D

Mi-au spart masina acum o saptamana si mi-au furat 11 milioane si toate actele. Am mai recuperat doar actele masinii si buletinul. Mi-au furat pana si bonurile de masa...erau si alea apr 3 mil.....

A si nu am geam la sofer.....

Ho ho ho....

Posted

Mi-au spart masina acum o saptamana si mi-au furat 11 milioane si toate actele. Am mai recuperat doar actele masinii si buletinul. Mi-au furat pana si bonurile de masa...erau si alea apr 3 mil.....

A si nu am geam la sofer.....

Ho ho ho....

n-ai portofel? :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

n-ai portofel? :))

Asta a vrut sa fie o gluma?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Frate ma plimbam cu prietena pe la ea prin oras....si pnm e un parc acolo care imi place, si parchez la intrare, si zic ca na pt 10-15 minute nu mai car gentuta ( care continea portofel+acte+pnm alte chestii) si o las in buzunarul din portiera.

Incui...merg in parc...ma intorc geamul la sofer spart geanta lipsa .

Lucian - numele

Posted

Tare, si pe Lucian il cheama Lucian si pe tine te cheama Lucian si pe mine ma cheama Lucian. Se pare ca Lucian provine de la Lucifer, probabil deasta nu putem dormii noaptea :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...