Bredwolf Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Salut,am comandat recent o masinuta telecomandata de la Toymania,una numita Helli Mission.Am facut comanda acum 4zile,ei nu au confirmat inca,iar la statusul comenzii scrie verificare stoc.Cei care ati comandat,ati primit produsele fara sa confirme?V-au confirmat telefonic?Daca da,in cate zile v-au sunat si in cate zile a venit comanda?Multumesc
Bredwolf Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 chiar nimeni nu a comandat de la toymania?
ZaCkYD Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 chiar nimeni nu a comandat de la toymania? de ce sa comandam daca nu ne mai jucam cu jucarii?
blk Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 de ce sa comandam daca nu ne mai jucam cu jucarii? Daca tu nu te joci cu jucarii consideri ca e necesar sa te bagi in seama in topicul omului? Lasa-i pe cei care stiu ceva sa raspunda si raspunde tu acolo unde cunosti.
Random Hero Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 de ce sa comandam daca nu ne mai jucam cu jucarii? Vezi ca pe site sunt si jucarii pentru oameni mari. :)
Mihnea Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Din cate am vazut pe site nu au nici un numar de telefon . Incearca sa le dai un mail la marketing@toymania.ro
yBFdetroit Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Daca tu nu gasesti, nu inseamna ca nu este, Russell. YoRapp, vezi aici.
Bredwolf Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 (edited) le-am dat telefoane peste telefoane,dar nimic,suna dar nu raspunde nimeni.Mailuri,nu mai zic,cred ca am dat 5,tot nu am primit niciun raspuns Si nu are importanta pentru cine am comandat jucaria,este un heli mission dala da care fac reclama la televizor,iar jucaria este pentru fratemiuOo Edited December 17, 2010 by YoRapp
Legacy Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 site lor nu imi inspira incredere. ar fii ultimul site de pe care as comanda ceva. sunt urmatoarele variante: zici ca ai vazut acel produs la tv. daca ziceau in spt ca e distribuit in tara e bine , daca nu poate au furat doar imaginea produsului. sau probabil e perioada sarbatorilor si au prea multe comnezi , si au uitat-o pe a ta. sau nu o au in stoc. asteapta sa le vina produsul si iti vor confirma dupa comanda. probabil curierul care le aduce jucariile are o problema pe drum, se intampla in perioada asta a anului. Insa Craciunul se apropie si daca nu se rezolva nimic pana pe 20 decembrie inseamna ca e o problema. daca ti-au luat banii si nu primesti jucaria poti face o reclamatie la OPC . daca faci asta , te vor suna toymania sigur
blk Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Probabil sunt aglomerati de sarbatori, ai putina rabdare ca nu-i un capat de tara.