Guest LuxyM5 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Deci totul a inceput azi la munca cand impreuna cu 2 colegi am gasit o legatura.. intre religie / biserica etc si MU Asa dar... Totul a inceput cu un player ... D-zeu... Care avea Pc. nou dar nu stia prea multe si in plictiseala sia facut srv de MU Da start la joc... si .. : Creat Car nou ... Nick Isus Date tehnice despre car - Seturi divine...full op .. - Arme - Staf [ toiag] dar si sword... [ DMG max set+staf +cruce&cadelnita full - Apocalipsa + end of the world ] - Magic atac - lightning / storm / cutremur / inundati / incendii etc - Pet - asin alb [ +skil] -porumbelul alb... [tot cu skill ] si atle calitati fenomenale .... Si a inceput in Viflaem...first tawn ... Lv 1 set + sword ne exe... de la cei 3 magi care facusera find&trade event Intre tmp creste...casapeste prin curtea casei : gaini / curci / oi / capre / porci etc.. in cautare de exp Face lvl 200 si creaza 1 G Isus`s G Aici baga vreo 11 playeri pe cre ii face ful status [ apostoli ] Plus ca aveau si elfa [ Maria ] care le dadea buf ...si i tinea la pty...ex nunta aceia ciudata in care a transformat apa in mana ] Normal a aparut si G rivala.... Irod`s G... cu multi playeri ca asta era DL ..ma rog...trecem peste amanunte ... Ei se luptau pentru CS [ Carei SMecher :)) ] In guilda Isus`s se intampla o neasteptata patanie :)) Iuda vroia set gayon +13 dar cum nu avea zen il tradeaza pe GM la cei din irod`s... Normal astia merg la el pe spot in acea gradina fermecata.. unde el era afk cu elyte activat [ culegea tamaie , lucru inacceptabil ] Astia lau postat si a luat Suspend ..3 zile pe cruce ... Cand a revenit la klc si a vazut ..apasa repede C si ce sa vezi avea 400 lvl ..da sw si pac RR Acum ce sa faca .. da /move ceruri / move rai / &....Cheos Rai event strart in 1/2/3/4/5 000 de ani Dar intre tmp vechi jucatori sau lasat de MU..acum joaca Chicken Invaders 7 +Yety`s sport Dar revenirea acestui car suprem si lupta pentru CS nu va fi usoara... Momentan cs este detinut de Allstrar G [ jucatori de baza...Ben10 / songocu / Rambo etc.. ] Oficiali din MU sustin ca in viitor acest car va fi introdus pe ultima versiune a jocului S666 Cunoscuta si sub nume le de Lumea de Dincolo b-( Acest text este o abureala spus din lipsa de ocupatie ..daca va placut sau aveti completari :) astept ..poate face o alta versiune :))
Guest ligadreptati Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 dragutz , misto partea cu tradarea:)) gg :tiphat: ma mir totusi ca nu sa trezit un admin care a visat urat si sa ti zica CLOSED e doar spam:P
Lancelot Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 wtf is this?:)) adica eu inteleg ca e abureala dar mie mi se pare ca e just..non sens :D Il mutam la comunitate ca sa evitam si aparitia celor 11 apostoli ai spamului. Totusi un pic de lucru la gramatica nu ar dauna. Amin
Dumnezeu Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 funny :blink: ati consumat ceva uscat? just 4 aleluia
VuLPe88 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ce prostie.... La noi, la ortodoxi, aceasta incalca o porunca. Ce numar nu stiu dar e aia: Nu lua numele Domnului in desert!. Zic la noi la ortodoxi, deoarece nu cred ca tu esti ortodox, dupa cum ai scris "Isus"
bunny Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Prea o luati in serios. :P Nu va da moise cu toiagu in cap totusi..
babacku Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 :naughty: Ce porcarie mai e si asta??? '' copil copac' ce esti. Daca iesi afara ai sa descoperi o lume reala, incearca sa faci ceva util acolo. Mai dute si la scoala poate ai noroc sa inveti sa scrii o fraza corect :violent:
PETRUT998 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Funny . ti-a trebuit ceva imaginatie sa scrii ce ai scris mai sus Cei care sunt cu Biblia in mana te vor critica dar totusi e ceva amuzant ceea ce ai scris :cool2:
1deamon Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 textul este foarte copic... aparent copiii religiosi..care probabil au fost de 5 ori in biserica..si aia de paste au inceput sa critice... desi..doar incearca sa faca pe desteptii nice text si foarte funny
chaserz Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 multa imaginatie,dar mai treci si pe la scoala :tiphat:
MosPedala Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 nice :))) ,ignora-i babele care vin cu commuri gen "nu crezi in god" si shituri d'astea. #sunt ateu si am motive!
acelasi_bandit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 :naughty: Ce porcarie mai e si asta??? '' copil copac' ce esti. Daca iesi afara ai sa descoperi o lume reala, incearca sa faci ceva util acolo. Mai dute si la scoala poate ai noroc sa inveti sa scrii o fraza corect :violent: vrei sa spui du-te..ia-l de manuta si duceti-va amandoi.. #amuzant :whistle:
KooKie Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ce prostie.... La noi, la ortodoxi, aceasta incalca o porunca. Ce numar nu stiu dar e aia: Nu lua numele Domnului in desert!. Zic la noi la ortodoxi, deoarece nu cred ca tu esti ortodox, dupa cum ai scris "Isus" adica la ortodoc?i
Guest LuxyM5 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 10x pentru cei care au apreciat umorul din poveste :)) iar ceilalti carcotasi care o ard cu nu sti sa scrii sau dute la biserica sau iati o viata ...cred ca va e rusine ca voi nu puteti compune asa ceva :)) iar daca toti am scrie corect ce ati mai corecta voi soriceii de birou ?? [si da sunt ortodox ] ori qm ce e funny funny ramane :))