Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Sugestie Castle Siege

82 members have voted

1. 1. Sugestie buna?

• Da, sunt de acord
      60
    • Da, sunt de acord pe jumatate
      4
    • Nu, nu sunt de acord
      9
    • Nu, vreau sa folosesc in continuare speed/dinobug.
      9

Recommended Posts

Posted

Am vazut atatea plangeri de dino/speedpatch si am zis sa fac o sugestie pentru imbunatatirea gameplay-ului pe la CS-uri.

toti stim ca dino nu se poate detecta, si nici patch-ul modificat in client pentru marirea attackspeed-ului.

so, adminii vin la cs-uri da? pe parcursul CS-urilor adminul care supravegheaza buna desfasurare a jocului va avea dreptul de a cere printuri jucatorului care i se pare suspect de dinobug sau speedhack in felul urmator: "boom fa print" (afirmatie repetata de minim 4 ori intr-un interval de cateva secunde intre afirmatii). daca va fi nevoie va da si trace pe respectivul (exista posibilitatea ca jucatorul boom sa nu urmareasca chatul) si va repeta afirmatia de mai sus. cand jucatorul boom va vedea ca i se cer printuri, se va opri pentru 2 secunde din joc, va pune mouse pe adminul respectiv si va face print confirmand printr-un "done", "ok", "am facut", "gata", "print", etc. scris in game.

in urmatoarele 24/48 de ore, adminul va posta printurile facute iar jucatorii care au fost suspecti vor posta si ei printurile cerute. in felul asta dinobug/player.bmd nu vor mai putea fi folosite.

cine nu posteaza printurile in 48 de ore, va lua suspend de 20-30 de zile.

la 3 abateri de genul, va lua 99. - suspect cheating

Posted

nu inteleg cu ce afecteaza faptul ca fac un print gameplay`ul

daca tu folosesti dinobug, doar in ecranul tau se observa. daca folosesti player.bmd, doar in ecranul tau se vede. e buguit jocul. cei care sunt in jurul tau in game nu observa nici o diferenta la tine decat in momentul cand faci pvp, insa nu o pot demonstra.

facand printuri confirmi ca nu ai aceste 2 cheat-uri

Guest banana88
Posted

si cum se vede speedu in print ?

Posted

tocmai am explicat in reply-ul de mai sus ca jocul este buguit. apar/dispar niste elemente din joc. ele se observa doar in ecranul jucatorului care le foloseste. cei din jurul lui (in game) nu le observa. o sa revin cu niste printuri prin care sa demonstrez ce si cum

Posted

Am vazut atatea plangeri de dino/speedpatch si am zis sa fac o sugestie pentru imbunatatirea gameplay-ului pe la CS-uri.

toti stim ca dino nu se poate detecta, si nici patch-ul modificat in client pentru marirea attackspeed-ului.

so, adminii vin la cs-uri da? pe parcursul CS-urilor adminul care supravegheaza buna desfasurare a jocului va avea dreptul de a cere printuri jucatorului care i se pare suspect de dinobug sau speedhack in felul urmator: "boom fa print" (afirmatie repetata de minim 4 ori intr-un interval de cateva secunde intre afirmatii). daca va fi nevoie va da si trace pe respectivul (exista posibilitatea ca jucatorul boom sa nu urmareasca chatul) si va repeta afirmatia de mai sus. cand jucatorul boom va vedea ca i se cer printuri, se va opri pentru 2 secunde din joc, va pune mouse pe adminul respectiv si va face print confirmand printr-un "done", "ok", "am facut", "gata", "print", etc. scris in game.

in urmatoarele 24/48 de ore, adminul va posta printurile facute iar jucatorii care au fost suspecti vor posta si ei printurile cerute. in felul asta dinobug/player.bmd nu vor mai putea fi folosite.

cine nu posteaza printurile in 48 de ore, va lua suspend de 20-30 de zile.

la 3 abateri de genul, va lua 99. - suspect cheating

Voatat prima varianta,dar eu cred ca tu boom, te bati cu morile de vant.

Cel care foloseste ceva ilegal la CS o sa foloseasca mereu,il are in sange si dc ai cere adminul printu, o sa gaseasca o scuza buna sa nu faca print(exemplu:ops am luat d/c)

Nici un ,,codat" nu o sa fie nebun sa dea print dc stie ca risca ss99,mai bine risca 20-30 de zile.

Posted

ia 30 de zile odata, ia 30 de zile a doua oara. a treia oara doar nu o fi dobitoc sa riste sa ia 99, nu? (am specificat ca la 3 abateri de genul se da 99 fara discutie, presupunand ca respectivul a folosit aceste cheaturi). in felul asta eu spun ca nu o sa riste nimeni sa ia 99. de fapt, daca stau sa ma gandesc, nu o sa riste nimeni sa ia 30-40 de zile suspend. corect? :)

daca se aplica sugestia asta ca regulament pe server2, vor inceta sa mai foloseasca aceste cheaturi.

@LE: s-ar putea folosi si la dueluri la o adica :)

@as vrea ca cine voteaza pro/contra sa si argumenteze de ce.

Posted

nu`i rea ideea,dar daca adminu imi zice sa fac poza,eu tin sw,si 5 bk full dau in mine,cum fac eu print cu click-u pe admin si sa mai scriu si done?

asta daca am inteles eu bine ce ai vrut sa spui

Posted

printul poti sa il faci si dupa dar numai sa vrei sa il faci ...ca doar nea adminu' nu e nebun sa iti ceara tie print cand is 5 pe tine:))

Posted

De apasat print nu`i greu, dar sa ii mai scri si "done" parerea mea ca e prea mult cand te bati cu cate 3-4... qwedqweoqwenqwee? plus ca la BK pe langa QQQ mai trebe sa dai si 123, 123, 123 ca sa faci combo.

Posted

nu`i rea ideea,dar daca adminu imi zice sa fac poza,eu tin sw,si 5 bk full dau in mine,cum fac eu print cu click-u pe admin si sa mai scriu si done?

asta daca am inteles eu bine ce ai vrut sa spui

important e sa faci print. de dat qqq dai cu mana stanga. de la mouse pana la tasta printscreen nu e cale asa lunga. la urma urmei iei mouse in mana si te duci si apesi print :) solutii sunt destule.

nu e necesar sa pui mouse pe admin atata timp cat faci print in momentul cand ii apare afirmatia "boom fa print" deasupra capului.

De apasat print nu`i greu, dar sa ii mai scri si "done" parerea mea ca e prea mult cand te bati cu cate 3-4... qwedqweoqwenqwee? plus ca la BK pe langa QQQ mai trebe sa dai si 123, 123, 123 ca sa faci combo.

nu e neaparat sa scrii un cuvant anume. ajunge sa confirmi cumva ca ai facut print. poti scrie si "qwe" de exemplu.

Posted

Nu am folosit niciodata 1 hack..deci nu stiu daca`i buna sugestia....dar daca voi ziceti ca asa se detecteaza dino, speed ...eu sunt de acord.Dar nu uitati ca trebuie sa stie toti de asta...vine unu care nu se uita pe forum si isi ia 30 de zile...sau mai rau...40 ca face print si se vede meet player :))

Posted

dino bug si speed sau ce mai zici tu cu player.bmd, cum se pot scoate?

ce vreau sa stiu e daca un admin ii cere print unui jucator, respectivu poate sa faca in vreun fel sa scape repede de orice hack sau bug ar folosi si sa faca un print curat?

Posted

dino bug si speed sau ce mai zici tu cu player.bmd, cum se pot scoate?

ce vreau sa stiu e daca un admin ii cere print unui jucator, respectivu poate sa faca in vreun fel sa scape repede de orice hack sau bug ar folosi si sa faca un print curat?

dino prin trade, si atunci adminul observa imediat daca a facut trade cu cineva. + ca se poate vedea si in log-uri.

player.bmd nu se poate scoate decat prin exit game sau sw char.

Posted

atunci mai trebuie o regula, daca adminu cere print si jucatorul respectiv iese din joc...?

desi sunt impotriva introducerii de noi reguli (si asa regulamentu e prea complicat pentru cineva care intra prima oara in mu) cred ca e necesar sa se faca ceva cu privire la cs, iar regula asta e cea mai buna varianta din ce-am vazut pe forum pana acum.

Posted

nu vreau sa fac reclama dar care ati jucat/jucati dota pe garena pe romurile 1/2/3 sau private aceasta regula functioneaza..acol se joaca cu map hack ^_^

:cool2:

Posted

atunci mai trebuie o regula, daca adminu cere print si jucatorul respectiv iese din joc...?

desi sunt impotriva introducerii de noi reguli (si asa regulamentu e prea complicat pentru cineva care intra prima oara in mu) cred ca e necesar sa se faca ceva cu privire la cs, iar regula asta e cea mai buna varianta din ce-am vazut pe forum pana acum.

tocmai am spus mai sus. daca cineva iese din joc, i-a cazut netul fix in momentul cand i-a cerut adminul print (sanse sunt una la un milion), a apasat alt+F4 fix in momentul ala de emotie, respectivul va primi suspend 30-40 de zile.

nu vreau sa fac reclama dar care ati jucat/jucati dota pe garena pe romurile 1/2/3 sau private aceasta regula functioneaza..acol se joaca cu map hack ^_^

:cool2:

n-am jucat si n-am auzit niciodata de asa ceva :))

Posted

Ai zis ca revii cu poze in privinta speed hack-ului. As dori sa le vad si eu, ca sa ne putem da cu parerea. In principiu eu sunt de acord pentru dino bug, deoarece daca vine adminul langa tine si iti cere print nu ai cum sa scoti bug-ul decat cu disconnect (asta insemnand suspend). Din cate stiu eu dino bug se poate scoate doar cu d/c, trade sau sa pui iar dinorantul din inventar pe tine (asta ar insemna ca adminul sa vada acel dino => suspend iar).

In cazul in care se demonstreaza ca acuzatul a folosit dino bug/speed sau mai stiu eu ce alt hack sa ia direct 99 zile, nu 30.

Pacat ca nu merge ca la counter, ca admin sa-i poti face tu screen jucatorului cand crezi ca foloseste coduri. :D

Posted

Nus de acord .

nus de acord nici cu folosirea hakurilor dar nu poate cineva sa oblige pe alcineva cand sa faca print.

ceasa avem un regulament ca constitutia Romaniei,

boom problemele care le avem in joc trebe postate la bug si de acolo Linkmania trebe sa se ocupe de ele

Linkmania ofera acest servici (joc) ,si noi suntem clienti(jucatori)nai cum sa inmpuni jucatorului cand sa apese pe butonul print ,pentru ca acel buton ii apartine si costa banii + deranjul din joc+daca nui merge butonul ce face?

Posted

http://www.imagebam.com/image/524ad6109890109 use next.

asa se vede cand se foloseste patch de speed.

cand se foloseste dino, jucatorul se vede cu dino/uniria pe el, insa ceilalti il vad ca si cum nu ar avea nimic.

99 speed+40 macro :)) joke

sunt deacord desi nu am fost niciodata la cs :D

Nus de acord .

nus de acord nici cu folosirea hakurilor dar nu poate cineva sa oblige pe alcineva cand sa faca print.

boom problemele care le avem in joc trebe postate la bug si de acolo Linkmania trebe sa se ocupe de ele

Linkmania ofera acest servici (joc) ,si noi suntem clienti(jucatori)nai cum sa inmpuni jucatorului cand sa apese pe butonul print ,pentru ca acel buton ii apartine si costa banii + deranjul din joc+daca nui merge butonul ce face?

Luka nici aici nu scap de tine?:))

Posted

Nus de acord .

aici ai dreptate intr-o oarecare masura. dar daca linkmania nu face nimic,nu poate, nu este in stare sau nu are timp sa se ocupe de problemele astea, ce facem? unul care se foloseste de cheats, striga tot gameplay-ul. in felul asta se pierd jucatori, si nimeni nu are nimic de castigat in "afacerea" asta. eu aici am venit cu o alternativa, o solutie la problemele mentionate mai sus vazand ca problema persista deja de luni de zile. daca s-ar face ceva, n-as avea nimic impotriva. cu atat mai bine. nu?

Posted

pai nu se face nimic pentru ca muul e fumat ,nare ce sai faca,exzista 2 posibilitati reale

1.rrrdb si setarea servarului pentru non rr,adica max lvl 400 sa se poata face ,cu un exp de 3x,,4x..si cei care folosesc speed etc sunt vazuti repede de toti

2.inchiderea servaruli de mu si gasirea unui alt joc care sa inlocuiasca muu

@ HunterTrade :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...