Jump to content
Random Hero

Fondatorul WikiLeaks promite ca va face public adevarul despre OZN-uri

Recommended Posts

Guest SherkaN
Posted

Forme INTELIGENTE ? Prietene nu avem cum sa stim daca alea`s forme Inteligente, crezi ca or sa aiba acelasi sablon ca noi ? Crezi ca o sa-i vezi innebuniti dupa D&G ? probabil ca forma de VIATA de acolo nici macar n-o putem percepe , dar INTELIGENTA

Posted

Ah, atunci o sa ne spuna ceva care sa ne trimita cu gandul la asta:

alien-jesus.jpg?w=286&h=286

" In afara de nesimtire si incultura mie nu-mi transmite nimic imaginea. E altceva ce ar trebui sa percep in afara de asta? "

Posted

" In afara de nesimtire si incultura mie nu-mi transmite nimic imaginea. E altceva ce ar trebui sa percep in afara de asta? "

Nu vad nimica nesimtire si incultura.Nu cred ca a zis-o in nume de rau ci doar a vrut sa faca putin divertisment. Imaginea ta chiar transmite nesimtire si incultura.

Dar trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi moneda ca sa ai tu ultimul cuvant, nu?

Wikileaks: http://213.251.145.96/ luati pana nu se inchide si asta.

Posted

Imaginea asta e sarcasm, pentru moment. In viitor va fi ceea ce se va intampla: biserica va trebui sa scoata camasa pe undeva si va apela la povestea asta.

Posted

Imaginea asta e sarcasm, pentru moment. In viitor va fi ceea ce se va intampla: biserica va trebui sa scoata camasa pe undeva si va apela la povestea asta.

Pana descopera saracu' de Hawking "extreterestrii" noi nu o sa mai existam.

Posted

Pana descopera saracu' de Hawking "extreterestrii" noi nu o sa mai existam.

Ai doua bile negre la replica asta: una pentru ca nu Hawking sta se descopere extraterestrii si a doua pentru ca n-o sa murim noi inaintea lui Hawking, cel putin eu, ca nu stiu cati ani oi avea tu.

Posted

Documenteaza-te si ai sa vezi cat de crestin este ordinul iezuit.

Ce în?elegi tu prin cre?tin ?

Din ce ?tiam eu, Ordinul Iezuit sau Societatea lui Isus este un ordin religios care apar?ine Bisericii Catolice ?i care se afl? în serviciul direct al papei.

Dac? a fost implicat în diverse r?zboaie ?i asasin?ri, nu este cre?tin ? Vrei s? i?i reamintesc numele unui mare criminal ?

P.S. Chiar nu m? intereseaz? basmele conspirationiste pe care urmeaz? s? le "prezin?i". :)

Posted

Ce în?elegi tu prin cre?tin ?

1.Din ce ?tiam eu, Ordinul Iezuit sau Societatea lui Isus este un ordin religios care apar?ine Bisericii Catolice ?i care se afl? în serviciul direct al papei.

2.Dac? a fost implicat în diverse r?zboaie ?i asasin?ri, nu este cre?tin ? Vrei s? i?i reamintesc numele unui mare criminal ?

3.P.S. Chiar nu m? intereseaz? basmele conspirationiste pe care urmeaz? s? le "prezin?i". :)

1.Aia vrea sa para a fii.

2.Da

3.La ce "basme" te referi?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...