Jump to content
Random Hero

Fondatorul WikiLeaks promite ca va face public adevarul despre OZN-uri

Recommended Posts

Posted (edited)

In primul rand, acesta nu este modul meu de gandire cu privire la "fiction" ci la "fact." Apoi, nu sunt adeptul teoriei conform careia extraterestrii sunt omuleti verzi, gri sau albastri cu un cap foarte mare, ci merg pe spusele lui Hawking, care afirma ca viata in Univers poate sa fie atat de exotica sau ciudata incat noi sa nu avem cunostinte sa o clasificam drept viata.

Daca sunt inca la stadiul evolutiei noastre nu pot calatori spre alte sisteme solare. Daca sunt avansati, consider ca au trecut de razboaie si au ajuns intr-o epoca a globalizarii unde toate resursele sunt indreptate catre progres. Apoi, nu consider ca civilizatii suficient de avansate ar avea ganduri sa ne ocupe planeta. Consulta informatii despre scara Kardashev si vezi ca nu ar mai avea nevoie de combusitibili fosili. In plus, nu prea mai au ce lua de la noi.

zombie-hawking.jpg

Warn Up!

Edited by Tybork
Posted

In afara de nesimtire si incultura mie nu-mi transmite nimic imaginea. E altceva ce ar trebui sa percep in afara de asta?

Da, tocmai a demonstrat ca este frustrat si ca nu are posibilitatea si nici capacitatea mintala pentru a purta o conversatie normala.

Posted

Da, tocmai a demonstrat ca este frustrat si ca nu are posibilitatea si nici capacitatea mintala pentru a purta o conversatie normala.

Nu tu enerva emo,fugi ca are deformatul de Hawking o noua stire,pardon minciuna.

Posted

In majoritatea cazurilor in care userul cu nick "Dumnezeu" a deschis un subiect sau felul in care a interpretat anumite discutii pe forum nu am fost in totalitate de acord cu el.....Insa acum ii dau perfecta dreptate....nu exista extraterestri care sa locuiasca pe pamant, iar OZN "care exista" sunt facute de om....cautati pe google si youtube sa vedeti .....

Ganditiva in ce an au aparut OZN-urile, si evolutia acestora in materie de infatisare....se pare ca au progresat odata cu tehnologia noastra.........mai aprofundati si clonarile facute in RDGermania...si in SUA,si veti descoperii chestii infricosatoare facute chiar de om...chestii ex. gen Shambala search with GOOGLE si chiar si asta nu e adevarata...insa cel care crede in EL nu asculta povestile altora....

"steff" - opinia unei persoane nu reprezinta limitarea acesteia in gandire daca este diferita de a ta.

" R_SupeRstaR " - uite unde duce globalizarea gen UE sau SUA...intodeauna cineva trebuie muls ca o comuniute care are cerinte sa prospere.

(gen. petrol, gaze ...resurse)

Si cum lumea e plina de spectacol ...ex. Becali OTV ...in care sa facut atata 'TAM TAM'...pe nimic...si in acest caz "globalizat' nu se va face absolut nimic.

Cat despre existenta OZN-urilor , sunt miii, milioaneee de intrebariiii toate fara un raspuns concret , existenta lor se pare a fi limitata doar in gandirea omului.

D.P.M.D.V nu exista Viata extraterestra, si doar pamntul nostru e binecuvntat a radia viata chiar si in conditii extreme.

Posted

In majoritatea cazurilor in care userul cu nick "Dumnezeu" a deschis un subiect sau felul in care a interpretat anumite discutii pe forum nu am fost in totalitate de acord cu el.....Insa acum ii dau perfecta dreptate....nu exista extraterestri care sa locuiasca pe pamant, iar OZN "care exista" sunt facute de om....cautati pe google si youtube sa vedeti .....

Ganditiva in ce an au aparut OZN-urile, si evolutia acestora in materie de infatisare....se pare ca au progresat odata cu tehnologia noastra.........mai aprofundati si clonarile facute in RDGermania...si in SUA,si veti descoperii chestii infricosatoare facute chiar de om...chestii ex. gen Shambala search with GOOGLE si chiar si asta nu e adevarata...insa cel care crede in EL nu asculta povestile altora....

"steff" - opinia unei persoane nu reprezinta limitarea acesteia in gandire daca este diferita de a ta.

" R_SupeRstaR " - uite unde duce globalizarea gen UE sau SUA...intodeauna cineva trebuie muls ca o comuniute care are cerinte sa prospere.

(gen. petrol, gaze ...resurse)

Si cum lumea e plina de spectacol ...ex. Becali OTV ...in care sa facut atata 'TAM TAM'...pe nimic...si in acest caz "globalizat' nu se va face absolut nimic.

Cat despre existenta OZN-urilor , sunt miii, milioaneee de intrebariiii toate fara un raspuns concret , existenta lor se pare a fi limitata doar in gandirea omului.

D.P.M.D.V nu exista Viata extraterestra, si doar pamntul nostru e binecuvntat a radia viata chiar si in conditii extreme.

Okay, cum poti sa spui ca nu exista viata extraterestra daca nu ai vreo dovada. vad ca esti fan Dumnezeu, nu este treaba mea dar, daca esti crestin nu inseamna ca trebuie sa fii si orb right?

Uita-te aici http://www.alien-ufo-pictures.com/ancient_aliens.html , poti spune ca toate dovezile sunt doar coincidente? daca spui asta demonstrezi ca nu poti intelege mai presus de 1 simpla gandire care tine de imaginatie.

Posted

Okay, cum poti sa spui ca nu exista viata extraterestra daca nu ai vreo dovada. vad ca esti fan Dumnezeu, nu este treaba mea dar, daca esti crestin nu inseamna ca trebuie sa fii si orb right?

Uita-te aici http://www.alien-ufo-pictures.com/ancient_aliens.html , poti spune ca toate dovezile sunt doar coincidente? daca spui asta demonstrezi ca nu poti intelege mai presus de 1 simpla gandire care tine de imaginatie.

Nici atata nu ti-ai dat seama ca vorbeste despre userul Dumnezeu.

Posted

Nici atata nu ti-ai dat seama ca vorbeste despre userul Dumnezeu.

Se vorbeste despre un subiect, ca userul dumnezeu face parte din discutie este alta treaba, el a spus ca nu exista oznuri or shit, fara vreo dovada, cand spui un lucru logic este sa ai si niste explicatii solide pentru afirmatiile tale right? dar vad ca si tu esti limitat.

Posted (edited)

Se vorbeste despre un subiect, ca userul dumnezeu face parte din discutie este alta treaba, el a spus ca nu exista oznuri or shit, fara vreo dovada, cand spui un lucru logic este sa ai si niste explicatii solide pentru afirmatiile tale right? dar vad ca si tu esti limitat.

1.Nu am facut nici o afirmatie => nu trebuie sa aduc nici un argument. :readthis:

2.Nu vad ce argumente solide ai adus tu postand un site cu imagini interesante. :(

----------

Asta cum este? :blink:

Edited by RammsteinWelt
Posted

1.Nu am facut nici o afirmatie => nu trebuie sa aduc nici un argument. :readthis:

2.Nu vad ce argumente solide ai adus tu postand un site cu imagini interesante. :(

----------

Asta cum este? :blink:

Mai sus i-am dat quote lui Marius-I nu tie :P el a spus ca extrateresti nu exista blabla etc. fara sa aduca macar un argument solid.

Posted

Ganditiva in ce an au aparut OZN-urile, si evolutia acestora in materie de infatisare....se pare ca au progresat odata cu tehnologia noastra.........

Dovezi despre vizitarea extraterestrilor pe Pamant se gasesc inca din antichitate. Exista si alta explicatie in ceea ce priveste aparitia lor din ce in ce mai frecventa. De exemplu aparitia televiziunii, si modernizarea aparatelor foto si video. La fel si faptul ca din ce in ce mai multi oameni isi permit acum o camera foto\video.

Daca tu ai impresia ca primu OZN a aparut la Roswell e problema ta.

Si chiar daca unele tari ar folosi aeronave care pot fi confundate cu OZNuri extraterestre, asta nu insteamna ca toate aceste obiecte sunt de provenienta pamanteana.

Posted

Tocmai m-am logat pe contul meu de hackforums si a fost anuntata o stire in care toti de pe site ( Hackeri,mediocrii etc. ) vor protesta impotriva guvernului si vor sprijini wikileaks,am in gand ca siteul www.cia.gov va fi distrus incurand.Legat de ce am spus pana acum,acum sper ca va dati seama de ''guvernul mondial'',libertatea de exprimare NU exista,toti eram pe cale sa aflam adevarul dar..ce? A intervenit guvernul,O gramada de oameni au vazut latura noua a Stapanilor Lumii,sper sa sprijiniti adevarul si sa nu mai criticati libertatea de exprimare protejand americanii continuu ca niste sclavi.

FACT: O sa fie distrus guvernul si o sa vina conducerea adevarata,si n-o sa mai fie adevarul ferit de noi.

Posted

sper sa sprijiniti adevarul si sa nu mai criticati libertatea de exprimare protejand americanii continuu ca niste sclavi.

:right:

Pacat ca multi nu isi dau seama de acest lucru.

SUA = Bad Guys (contrar la ce vedeti in filme, care mai mult sau mai putin tot sunt o tactica de indoctrinare si propaganda)

Posted

Bine..pe scurt pentru ca vad ca multi comenteaza fara sa stie. In principiu site-ul respectiv cauta mai putin sa va arate voua ca Guvernul USA se joaca cu omuletii verzi..a incercat sa faca publice o parte din mizeriile pe care le-au comis americanii prin Afganistan / Irak in numele razboiului contra terorismului. In mare parte nu erau niste materiale senzationale..in geenral toata lumea stie ca in razboaie mor civilii si ca au existat si cazuri de tortura/atrocitati.

Era clar ca americanii nu-l vor mai lasa mult timp sa se acunda prin tarile alea pe unde-si facea el veacul.Cei care traiesc cu impresia ca e o lume libera unde fiecare spune ce vrea si cat vrea ..fara sa pateasca nimic ( mai ales in tarile civilizate) sunt naivi..Sferele de influenta se vad cu ochiul liber...E posibil ca omul sa fi incercat chiar sa santajeze un pic Armata/guvernul USA cu logurile si documentele alea ultrasecrete.

Problema e ca daca acelea erau atat de vitale pentru americani si aliatii lor..cred ca vorbeam acum de fondatorul mort al wikileaks

Posted

Se pare ca a revenit.

Dupa eliberarea sa conditionata dupa noua zile de închisoare, Julian Assange traieste împreuna cu garda sa de corp într-un conac, în mediul rural englez, împrumutat de un bogat simpatizant al WikiLeaks.

Pacat ca nu merge site-ul

Guest SherkaN
Posted

Viol reprezenta capatul lui de acuzare, pt. asta a fost dat in urmarire generala ? :))

Incep sa cred ca totul e pur mediatic.

Posted

Nare nici o treaba cu credinta ,doar ganditi logic.

asa zisul primul ozn capturat de americani in 1952(nus sigur) o nava exstrateresta a cazut nustiu unde in america ,din cei 5 pasageri doar unul e gasit in viata ranit etc asta o stiu dintrun documentar din 1992.

acum daca voi ati gandi logic spunetimi si mie ce se intampla daca o nava dea noastra se prabuseste pe luna(sau oriunde)normal in cateva zile/luni pleaca in cercetare altele sa vada ce si cum.

din 1952 pana acum veneau milioane de ozneuri sasi recupere neamurile.

voi tot o dati ca aia sunt avansati ca ne viziteaza de mii de ani ,dar nimic real.

stirea ce o va da wikilicsu vio zic eu acum :P americani cu navele x/j survoleaza peste tot si se dau ozn ,persoane rapite in ani xxxx si dusi in laboratoare secrete pentru diverse chesti ,ne mai auzim

Posted

Nare nici o treaba cu credinta ,doar ganditi logic.

asa zisul primul ozn capturat de americani in 1952(nus sigur) o nava exstrateresta a cazut nustiu unde in america ,din cei 5 pasageri doar unul e gasit in viata ranit etc asta o stiu dintrun documentar din 1992.

acum daca voi ati gandi logic spunetimi si mie ce se intampla daca o nava dea noastra se prabuseste pe luna(sau oriunde)normal in cateva zile/luni pleaca in cercetare altele sa vada ce si cum.

din 1952 pana acum veneau milioane de ozneuri sasi recupere neamurile.

voi tot o dati ca aia sunt avansati ca ne viziteaza de mii de ani ,dar nimic real.

stirea ce o va da wikilicsu vio zic eu acum :P americani cu navele x/j survoleaza peste tot si se dau ozn ,persoane rapite in ani xxxx si dusi in laboratoare secrete pentru diverse chesti ,ne mai auzim

De ce s-ar duce cineva sa recupereze niste resturi ale unei nave prabusite pe o alta planeta? Ce crezi ca am mai gasi daca o astfel de nava s-ar prabusi? Resturi imprastiate pe distante uriase si cu putin noroc, bucati de cadavre. Apoi, in cateva "zile" n-o sa se place intr-o misiune spatiala, n-ai vazut ca aia stau luni intregi ca sa pregateasca astronautii si naveta? Acum, ca sa iti arat a doua parte a gandirii logice: din 1952 pana acum n-aveau de ce sa vina, pentru ca fie nu aveau ce sa recupereze fie nu ii interesa sa faca asta.

Nimic real? Picturile antice sau fotografiile recente nu sunt suficient de reale?

Guest Anazayr
Posted

okay acum sunt si eu curios. Daca chiar exista alte forme inteligente de viata , inseamna ca nelamuririle mele cu privire la Religie sunt adevarate si ca totul e o porcarie creata sa tina oamenii in frau. Astept leaks! :D

Posted

okay acum sunt si eu curios. Daca chiar exista alte forme inteligente de viata , inseamna ca nelamuririle mele cu privire la Religie sunt adevarate si ca totul e o porcarie creata sa tina oamenii in frau. Astept leaks! :D

Ah, atunci o sa ne spuna ceva care sa ne trimita cu gandul la asta:

alien-jesus.jpg?w=286&h=286

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...