Guest k1nd3rb0y Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Are cinci ani si nu se poate opri din mancat. Il cheama Giuly si cantareste nu mai putin de 18 kilograme. Stapana lui sustine ca nu l-a mai suit pe cantar de cand acul acestuia indica 6 kilograme. Din cauza greutatii impresionante, motanul este extrem de lenes si a renuntat de mult la suitul in copaci sau cocotatul pe masa. Dar greutatea are si avantajele ei. In loc sa se mai suie la inaltimi ametitoare, Giuly trage pur si siplu fata de masa daca pofteste dulciuri. Ce parere aveti ? O_o Sursa.
Mihnea Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Asta deja nu mai este motan , este porc . Sincer , e oribil sa ai o pisica asa grasa . Cand spui pisica te gandesti la un animal "fin" si agil , nu la ceva mare si care nu poate sa se miste
mortallx Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 In loc sa manance stapana,mananca animalul.Am o prietena care are un pisoi de 5kg si am intrebat-o ce-i da sa manance,la care ea "Piept de pui,hartane,wiskass ciolane...".Pai in loc sa manance ea da la pisoi.
ZaCkYD Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 daca eram stapansu / stapansa ii dadeam mai putin de mancare si il "puneam" la slabit sa alerge , sa faca miscare , si cateaua mea cand a avut tata grija de ea in concediu s-a ingrasat ,zici ca era cilindru pe picioare,m-am ocupat de ea si are o silueta de invidiat in momentul de fata P.S: Mortall , asa e bine sa dai la animal , de ce sa ii dai toate chimicalele alea facute de pedigree si altele?eu la catea dau numai ce gatim si noi,ii mai pun cand nu avem ce sa ii dam Bobite dealea cu pateu / sos / branza..
Guest spanky Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 daca eram stapansu / stapansa ii dadeam mai putin de mancare si il "puneam" la slabit sa alerge , sa faca miscare , si cateaua mea cand a avut tata grija de ea in concediu s-a ingrasat ,zici ca era cilindru pe picioare,m-am ocupat de ea si are o silueta de invidiat in momentul de fata P.S: Mortall , asa e bine sa dai la animal , de ce sa ii dai toate chimicalele alea facute de pedigree si altele?eu la catea dau numai ce gatim si noi,ii mai pun cand nu avem ce sa ii dam Bobite dealea cu pateu / sos / branza.. exact, asa ii dadeam si eu cainelui, de fapt eu ii dadeam boabe uscate si puneam fie ciorba, fie sos de la mancarea gatita in casa, fie niste orez fiert sau lapte etc. am si eu un prieten si are un motan de vreo 9 ani cred (8 sau 9) si tot asa e cisterna dar e simpatic, e ca aia din desene, asa "grumpy" mereu cu moaca aia tipica pisicilor " " si se balanseaza cand merge de la burta aia imensa si nu face decat sa manance si sa doarma pe calorifer
Sergiu Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ce aveti ma cu pisica ma ati vazut pozele ?E asa de dragalasa,eu as pune-o la slabit doar daca iar dauna sanatatii greutatea in +.
Mihnea Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Asta e porc nu pisica , numai felina nu o po?i numi
Random Hero Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Pfff, n-a intrat pisicuta asta in cartea recordurilor? @Shift - daca tu ai avea vreo 200 de kilograme nu crezi ca ti-ar dauna sanatatii?
Cristi-MG- Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 mda .. cam aiurea sa iti bati asa joc de o pisica :)
slvr Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Asta e porc nu pisica , numai felina nu o po?i numi un porc poate cantari 170 kg si mai mult (porci extra) si aceasta pisica are doar 18 kg amice , deci nu ai facut comparatia corecta. daca vroiati sa va exprimati mai bine , spuneai ca este un porc printre pisici.
Stargate Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 asemenea oameni ar trebui arestati pt chinuirea animalelor, dar deh unii "inteligenti" dau vina pe motan ca e lacom si mananca - ce porcarie... :violent:
mortallx Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 asemenea oameni ar trebui arestati pt chinuirea animalelor, dar deh unii "inteligenti" dau vina pe motan ca e lacom si mananca - ce porcarie... :violent: Arestati :-j,pentru ce? Ca mananca animalul ce i se da? Daca nu-i placea nu manca,doar nu vrei sa-l tina pe apa/paie si bataie ?
Guest spanky Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Arestati :-j,pentru ce? Ca mananca animalul ce i se da? Daca nu-i placea nu manca,doar nu vrei sa-l tina pe apa/paie si bataie ? duda, e animal, tu crezi ca el (motanul) e rational ? ii dai mancare d-aia de la whiskas (sau de la ce o fi) cu sos si o mananca, ii mai dai, o mananca si pe aia, ii mai dai si a 3-a portie, o mananca si pe aia, si tot asa pana vomita; trebuie sa ai grija de animalele astea si sa le dai doar 2 portii de mancare pe zi (sau 3, depinde de fiecare)
mortallx Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Frate daca nu vrea sa mai manance,nu mananca.Asta nu e un motiv de arestare,ca-i dai sa manance la animal....Ar fi mai bine sa-l lasi sa moara de foame? Crezi ca animalul nu gandeste,mananca cat poate dupa nu mai manaca...daca ala manca ca tanku ce sa-i faci?
Random Hero Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 daca ala manca ca tanku ce sa-i faci? Sa-i dai cu portia. Nu ii dai mancare cat cere, ii dai cat e nevoie.
Eric Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Bietu motan, n`are nicio vina saracu, ca stapana e putin dereglata si baga in el ca intr`un sac. Imediat o sa ii apara diverse probleme / boli din cauza greutatii...
spauny Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Asta deja nu mai este motan , este porc . Sincer , e oribil sa ai o pisica asa grasa . Cand spui pisica te gandesti la un animal "fin" si agil , nu la ceva mare si care nu poate sa se miste mie unul nu-mi plac pisicile deloc.. dar asta imi place
Lancelot Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Eu ca propietar de motan ma declar ingrozit cand vad ditamai burtosul. Cred ca nu mai iese de sub scaunul ala pana in 2012
RammsteinWelt Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 O minge medicinala de exceptie. :right:
cosmyn39b Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ar trebui sa fie dusa la un restaurant chinezesc si ar face ceva profit ce ea
Strike^^ Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Au mai aratat astia la tv o gramada pisici grase,toate stirile s-au dovedit fake :)
flamer Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 nu vad ce "lucruri faine" vedeti intr-o stire despre o pisica grasa ? ce ma "freaca" pe mine la ochi daca-i grasa/slaba/skeleton sau nu ? grasa sau nu , nu vad ce e asa de interesant .... e o pisica , un animal , ceva obisnuit , nu un extraterestru sau altceva..
Guest spanky Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Frate daca nu vrea sa mai manance,nu mananca.Asta nu e un motiv de arestare,ca-i dai sa manance la animal....Ar fi mai bine sa-l lasi sa moara de foame? Crezi ca animalul nu gandeste,mananca cat poate dupa nu mai manaca...daca ala manca ca tanku ce sa-i faci? adica tu cand vei avea un copil, o sa ii dai acadele,ciocolata,chipsuri si suc pana vomita ? ca el cere, cere si cere pana i se face rau (pentru ca sunt delicioase si mai vrea) , sau o sa ii dai si tu doar putin, cat e nevoie ?