Jump to content
slvr

Apocalipsa vine pana in 2016

Recommended Posts

Posted

Inca 4 ani au mai amanat astia apocalipsa , nu-mi vine sa cred. Oare in 2016 vor spune ca pana in 2018 vine Apocalipsa si pana la urma omoara toata populatia globului de inima sau ii fac sa-si doreasca sa vina odata apocalipsa aia sa vada cine e ...

Nostradamus a prezis, se pare, ca in Europa va aparea un "arc satanic al furiei" care va avea consecinte infricosatoare asupra intregii lumi. Acest "arc satanic" ar putea fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva sau rachetele balistice. Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider - LHC) ar putea fi ceea ce a prezis Nostradamus ca va aduce sfarsitul omenirii. Inca nu este clar daca profetia lui se refera la LHC, conform unui articol scris de Irina Shlionskaya si Anton Evseev, publicat in Pravda. Michel Nostradamus, care a trait in secolul al XVI-lea, nu a fost doar fizician si astrolog, ci si o persoana cu vaste cunostinte stiintifice. Ramane un mister sursa informatiilor sale despre viitor. Se spunea chiar ca el a construit o masinarie "oglinda" in care vedea ce urma sa se intample in viitor. Aceasta ar fi fost o masina medievala a timpului. Conform unor interpretari recente ale profetiilor sale, acest "arc satanic" ar provoca un "parjol teribil" peste jumatate din glob. Ca rezultat, in 2011 vor avea loc precipitatii cu efecte devastatoare. Pana in 2016, omenirea se va sfarsi, conform predictiilor sale. Pana de curand s-a crezut ca el se refera la traiectoriaa unor rechete balistice ("arcul furiei"), ceea ce ar produce si precipitatii radioactive. La CERN, Geneva, in 4 si 7 noiembrie au avut loc experimente foarte importante prin care s-a dorit obtinerea unei plasme din cuarci si gluoni. Exista zvonuri conform carora aceste experimente ar putea da nastere unei bombe gigant a carei explozie ar zgudui intreg sistemul solar. Daca profetiile lui se vor implini, atunci jumatate din glob ar putea fi afectata. Aceasta ar fi versiunea mai blanda a profetiei sale. Unii cercetatori afirma ca fenomene naturale extreme ar putea fi cauzate de seria de experimente desfasurate la CERN, Geneva. Cei mai multi, insa, spun ca asa ceva nu este posibil si resping categoric o asemenea ipoteza apocaliptica. Pana acum, inca de la mijlocul secolului al XX-lea au mai fost testate si alte acceleratoare de particule si nu s-a intamplat nimic grav. Chiar centralele nucleare explodeaza mai des decat apar evenimente neplacute cauzate de asemenea experimente. Marele Accelerator de Particule de la CERN, Geneva, ar putea afecta cel mult clima locala a Elvetiei, in cazul unor accidente nedorite. Pana la Apocalipsa, profetiile lui Nostradamus nu trebuie luate prea in serios deoarece ele sunt datate conform unui vechi calendar ebraic care, la randul lui, dateaza de la inceputul lumii. Nostradamus ar fi impins totul cu 1.000 de ani in urma, din nu se stie ce motiv. Astfel, datarea evenimentelor prezise de el este foarte greu de realizat.

Sursa

Posted

nu stiu ce sa spun, mai nou NASA spune ca a gasit tot felul de asteroide care ar putea sa loveasca pamantul peste cativa ani. cine stie..

Posted

Apocalipsa nu o sa vina cat timp o sa traim noi. Russell, daca dumnezeul tau e asa de destept si de calumea de ce nu te salveaza si te lasa sa mori ca un porc strivit de un asteroid sau murind de cald / frig / potopuri ?

Posted

bine, noi sa ne bucuram de viata (ce a mai ramas din ea) ca doar una e

Posted

Baieti,stati linistiti ca in 2012 se duce tot,mai de curand am vazut la stiri ca,au aparut diferite cratere...in europa,si in diferite tarii,deci puneti mana si traitiva viata, :nanana:

Posted

Baieti,stati linistiti ca in 2012 se duce tot,mai de curand am vazut la stiri ca,au aparut diferite cratere...in europa,si in diferite tarii,deci puneti mana si traitiva viata, :nanana:

Sfat dat de un doctor docent ...

Posted

Sfat dat de un doctor docent ...

Uite un sfat de la un doctor docent in gaming (hehe) - nu va mai lamentati atat pentru niste stiri care condamna intr-un mod nesimtit stiinta. Se vorbeste de LHC ca va aduce sfarsitul lumii, savantii de acolo spun ca riscul este inexistent si vin niste neica nimeni sa-si dea cu parerea despre experimentele pe care nu le inteleg.

Exista zvonuri conform carora aceste experimente ar putea da nastere unei bombe gigant a carei explozie ar zgudui intreg sistemul solar. Daca profetiile lui se vor implini, atunci jumatate din glob ar putea fi afectata.

Deci niste atomi care se ciocnesc cu viteza luminii (simplificat - stiu ca nu e viteza luminii) vor crea o explozie atat de mare incat va zgudui sistemul solar. Totodata, doar jumatate din planeta va fi afectata de "bomba" asta - cat de prostesc suna?

Conform unor interpretari recente ale profetiilor sale, acest "arc satanic" ar provoca un "parjol teribil" peste jumatate din glob. Ca rezultat, in 2011 vor avea loc precipitatii cu efecte devastatoare

Deci ca urmare a interpretarilor vor avea loc acele precipitatii. :blink:

Articolul mi se pare de-a dreptul penibil per total. Nu ma intereseaza cand vine sfarsitul lumii, sper doar sa fie intr-adevar un "sfarsit" calumea.

Posted

Articolul mi se pare de-a dreptul penibil per total. Nu ma intereseaza cand vine sfarsitul lumii, sper doar sa fie intr-adevar un "sfarsit" calumea.

Nu am facut articolul pentru ca era cine stie ce subiect interesant ci pentru simplul fapt ca stiam ca tot forumul va sari sa-si dea cu parerea si le-am dat un prilej de +1.

Tu ca doctor docent in gaming le-ai dat o explicatie concreta iar acum pot pune pariu ca nu se vor mai strange cateva pagini de tragedie. :crybaby:

Posted

Stai la rand cu apocalipsa ta, ca pana in 2016 mai sunt , cea prezisa de baba aia fara ochi, aia din 2012 si probabil inca cateva.

Posted

Dupa parerea mea aceste lucruri nu ar fi trebuit deloc luate in seama pentru ca nimeni nu poate sa dovedeasca in mod clar cumva ca totul ar fi adevarat , singurul motiv credibil ar fi acea " incalzirea globala" care ar avea efecte tragice , dar pana la toate acestea , noi trebuie sa ne traim viata ... cat mai avem de trait , totusi dac vine maine unul si spune ca in 2-3 zile va fi un asteroird urias care va lovi Terra noi am trebui sa credem , sa fim seriosi

Posted

am vazut pe Discovery,ma rog , nu era o data precisa...soarele se mareste , se mareste, se mareste , se mareste, se mareste BOOOOOOOMMMMMM si devine o planeta alba ( Nucleul ) de marimea Pamantului ( Parca :-?? ) ... .anyway , orice inceput are si un sfarsit. deci...oricum se va sfarsi...explozia aia va zgudui tot sistemul solar.... apoi.... toate planetele sunt ..moarte

Posted

am vazut pe Discovery,ma rog , nu era o data precisa...soarele se mareste , se mareste, se mareste , se mareste, se mareste BOOOOOOOMMMMMM si devine o planeta alba ( Nucleul ) de marimea Pamantului ( Parca :-?? ) ... .anyway , orice inceput are si un sfarsit. deci...oricum se va sfarsi...explozia aia va zgudui tot sistemul solar.... apoi.... toate planetele sunt ..moarte

Peste cateva miliarde de ani...soarele nu devine o planeta o.o

Ce ai vazut tu era o ipoteza: supernova explodeaza sau nu

OT:Nu cred in chestii de genul, cu apocalipsa prezisa de zeci si zeci de idioti.2000,6.6.2006,9.9.2009 - s'a intamplat ceva?

Posted

Daca va venii sfarsitu' lumi cum zici toti penibili astia o sa vina si o sa murim . Au fost inca vreo 10 sfarsituri ale lumii pana cum si vad ca inca traim , bucurati-va de viata , indepliniti-va visele si muriti .

Posted

Daca nu esti stapan pe memorie, pe termeni si pe folosirea lor intr-o explicatie ce se vrea stiintifica, nu mai incerca. In urmatorele miliarde de ani, 5 si jumatate, Soarele va creste treptat. Va exploda si rezultatul va fi o pitica alba de marimea planetei noastre. Oricum, datorita expansiunii, planeta nu va mai apuca momentul exploziei, fiind inghitita de Soare. Si nici noi n-avem prea multe sanse sa tinem civilizatia in picioare atata timp.

OT:Nu cred in chestii de genul, cu apocalipsa prezisa de zeci si zeci de idioti.2000,6.6.2006,9.9.2009 - s'a intamplat ceva?

Soarele nu are suficienta masa incat sa creeze o supernova.

Posted

Daca va venii sfarsitu' lumi cum zici toti penibili astia o sa vina si o sa murim . Au fost inca vreo 10 sfarsituri ale lumii pana cum si vad ca inca traim , bucurati-va de viata , indepliniti-va visele si muriti .

Multumiri din partea penibililor.

Dupa parerea mea aceste lucruri nu ar fi trebuit deloc luate in seama pentru ca nimeni nu poate sa dovedeasca in mod clar cumva ca totul ar fi adevarat , singurul motiv credibil ar fi acea " incalzirea globala" care ar avea efecte tragice , dar pana la toate acestea , noi trebuie sa ne traim viata ... cat mai avem de trait , totusi dac vine maine unul si spune ca in 2-3 zile va fi un asteroird urias care va lovi Terra noi am trebui sa credem , sa fim seriosi

Viata traita inseamna si mersul la ora de Limba si literatura Romana.

Sa nu uitam de cea din 2002 care a zguduit toate ziarele, ca nu mai aveau tus la redactie sa scrie cat mai mult sa sperie lumea.

Posted

Aha,acel accelrator de particule care distrugea toata lumea daca o particula se atingea de alta...2006

altu,in 6.6.2006 ziua sat^nei...panica...

2012.alta tragedie daca nu scoteau filmu ii pupam si plecam...

Dumnezeu stie cand si cum vine sfarsitul lumii

@in biblie scrie ca atunci cand dumezeu va veni a doua oara pe pamant sa ne ia va fi apocalipsa...credeti acei mosi si babe care se dau de ceasu mortii ca vine sfarsitu lumii in 6 zile si 6 luni si 6 ani...

:tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...