Jump to content
Dropkillerz

A murit Leslie Nielsen

Recommended Posts

Posted

Cunoscutul actor de comedie Leslie Nielsen s-a stins din via?? ieri într-un spital din Florida. Avea 84 de ani, scrie AFP.

Actorul suferea de pneumonie ?i era spitalizat de 12 zile. Starea s?n?t??ii i se agravase în ultimele 48 de ore.

Ieri dup?-amiaz?, "înconjurat de prieteni ?i de so?ie, Barbaree, Leslie Nielsen a murit în somn", a anun?at nepotul actorului, Doug Nielsen, citat de France Presse.

60 de ani de carier?

N?scut în Canada în 1926, Leslie Nielsen a f?cut carier? în Statele Unite. ?i-a început cariera ca actor de televiziune în 1950, la New York.

Leslie Nielsen a jucat în peste o sut? de filme ?i are o stea pe Bulevardul Celebrit??ilor de la Hollywood. A avut roluri memorabile în serialele americane de succes Peyton Place, Dr Kildare, Evadatul, Kojak ?i M.A.S.H.

Cunoscut în toat? lumea a ajuns cu filmele Airplane (1980), Spionul Dandana (1996) ori trilogia Naked Gun (1988, 1991, 1994) unde îl joac? pe locotenentul de poli?ie Frank Drebin.

sursa: evz.ro

Posted

Dumnezeu sa-l ierte, un mare actor, eu fiind un impatimit al parodiilor, nu puteam sa nu-l remarc in astfel de gen de film, pur si simplu te facea sa razi numai uitandu-te la el

Posted

Un actor extraordinar si de neegalat in parodiile in care a jucat. Nu cred ca era un altul mai portivit ca el pentru acele roluri!

Posted

Dumnezeu sa-l ierte! chiar imi pare rau de el , a fost un om incredibil , un parodiant extraordinar si a jucat in filme care acum ... poate (cel mai sigur) din cauza lui au ajuns foarte celebre.

OF! :(

Posted

Dumnezeu sa-l odihneasca

^^Naked Gun e filmul meu preferat, l-am vazut de cel putin 5 ori

Posted

acu 5 minute am revazut Libelula - si acu vad postul k omu' s-a stins...pfff ce coincidenta... :blink: :(

Trista stire, dar ma bucur k nu s-a chinuit - macar cu atat ma consolez :(

Posted

Dumnezeu sa-l ierte ! Un om bun in cariera sa.

nu stiu de ce am vaga impresie ca tu habar nu ai cine a fost Leslie Nielsen. poate pentru ca ai facut spam pe toata categoria de stiri?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...