Jump to content
ZaCkYD

Pieton omorat pe trecere , dupa ce o masina si o motocicleta s-au ciocnit.

Recommended Posts

Ghinion incredibil pentru un barbat care si-a dat ultima suflare pe o trecere de pietoni din orasul Sankt Petersburg, Rusia. Omul a cazut victima coliziunii dintre o motocicleta si o masina.

Motocicleta scapata de sub control l-a spulberat pur si simplu pe pieton, care a murit pe loc.

Pentru decesul barbatului va raspunde motociclistul, care a trecut cu viteza prin intersectie, desi semaforul arata culoarea rosie.

Sursa:

Scuzati daca stirea e prea scurta. Intrati pe sursa si va uitati la Video , e...super dramatic.

Link to comment

ce l-a luat...

vina a fost impartita intre motociclist si pieton...

ala a trecut pe rosu celalant a avut viteza si a trecut si pe rosu..

Pietonul e pe verde in momentul in care are loc accidentul, si dupa cum arata semafoarele motociclistul a trecut pe rosu, in concluzie el e de vina :P

Link to comment

Nu motociclistul a murit ci pietonul lovit de motociclist. daca nu ai observat (daca te-ai uitat macar la video) , motociclistul vine aproape fara nici o zgarietura si isi da casca jos si se uita la pieton.

Oameni calcati pe trecerea de pietoni au mai fost insa cazul asta e foarte aproape filmat si foarte agresiv daca pot spune asa. grav a fost ghinionul ca pietonul acela era 1 metru sa spunem dintr-o strada intreaga si exact in el a zburat motocicleta. acum asta este soarta , era scris sa se intample.

Link to comment

Motociclist inconstient , a facut accident , a omorat un om nevinovat si s`a mai si lovit . Pentru ce sa treci pe rosu sa omori oameni ?

ca sa mergi cu 100 prin oras sa fii smeker de smeker motociclist B) si sa simti adrenalinaaaaaaaaaaaaaa

Link to comment

?i dac? fugea pe trecere tot vinovat era? Adic? el nu are prioritate de a trece?

Motociclistul ?i-a supraapreciat calit??ile ?i puterea motorului, fapt pentru care a accelerat crezând c? prinde culoarea verde, dar n-a fost s? fie. Motociclistul e de vin? pt. ucidere din culp? toat? ziua.

Link to comment

@mehico ..

ei ziceau altceva.. si anume, daca te uiti la momentul in care pietonul paseste pe trecere, el are culoarea rosie. Daca ar mai fi asteptat inca 3 secunde pana se facea verde lucruri ar fi stat altfel.

Da, ?tiu, e corecta partea asta. Dar nu po?i spune c? pietonul era VINOVAT pentru moartea sa, f?r? sa repro?ezi nimic motociclistului.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...