Jump to content
slvr

Radu Moraru se muta la RCS&RDS

Recommended Posts

Posted

Jurnalistul pleac? de la B1 TV pentru a se al?tura unui nou proiect de televiziune generalist?.

Iulia Bunea

iulia.bunea@adevarul.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Televiziunea B1 TV , de?inut? de Bobby P?unescu, pierde o emisiune-motor de audien??. Realizatorul TV Radu Moraru renunta la televiziunea care l-a consacrat , isi ia echipa de la „Na?ul” si se muta la postul generalist pe care urmeaza sa-l lanseze RCS&RDS. Contactat de „Adevarul” , Radu Moraru a declarat ca nu a avut neintelegeri cu Robby Paunescu si ca doar a acceptat oportunitatea care i-a fost oferita: aceea de a realiza emisiunea la postul generalist pe care RCS&RDS il va lansa cel mai probabil in primavara viitoare. „Este un proiect frumos , pe care nu am putut sa-l refuz si care , pentru echipa «Na?ul» , este o provocare. Este chiar cea mai mare provocare de pe piata media din ultimii ani”, a declarat Radu Moraru. Acesta a completat ca a avut relatii de business cu reprezentantii RCS&RDS inca din anii '90 „Noi am inceput impreuna , dupa acceea fiecare a mers pe alt drum.Noi am ales sa facem televiziune, iar ei au dezvoltat industria de cablu”, a precizat realizatorul talk-show-ului „Na?ul”.

B1 TV va fi relansat

Momentul preconizat pentru plecarea lui Radu Moraru de la B1 TV , ianuarie 2011 , coincide cu un alt moment important pentru postul TV , respectiv relansarea acestuia. O alta miscare interesanta pentru B1 TV este aducerea lui Sorin Oancea in managementul postului.Oancea este cel care a ridicat , alaturi de Dan Voiculescu , Antena 1 si Antena 3.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Articolul l-am transcris acum din ziarul „Adev?rul de Sear?” pentru ca mi s-a parut interesant.

Da deci...sa vedem ce parere aveti :)

Posted

Eu cred ca nu mai facea audienta la B1, si decat sa se spuna ca a fost dat afara s-a inventat aceasta stire.

Eu chiar cred ca el se muta pur si simplu , nu m-as gandi la asa ceva pentru ca nu este chiar ultima emisiune de acest tip , este chiar una foarte buna si nu cred ca va fi dat afara (/a fost) .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...