Jump to content
Random Hero

Daca cele mai mari tari ar fi ocupate de cele mai numeroase popoare?

Recommended Posts

Posted

Cum ar arata lumea daca cele mai intinse tari - ca suprafata - ar fi ocupate de cele mai numeroase natiuni - ca numar al populatiei? De cateva zile, imaginea de mai jos a devenit un adevarat "viral" pe internet: o lume reconfigurata virtual in functie de acest criteriu este sensibil diferita fata cea pe care o cunoastem astazi.

In mod bizar, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Yemenul si Irlanda si-ar pastra teritoriile actuale; in vreme ce Romania ar fi mutata in Africa, in locul Camerunului, iar Pakistanul ar ocupa intregul continent australian. Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea intreagul mapamond realocat, dar mai bine o deschideti intr-o fereastra noua.

sursa: Descopera

Noi, in Africa, unde ne e locul. :))

Posted

Germania in Arabia, ce ironie :lol:

Posted

ce ar fi asa ciudat ? ganditi-va la populatiile lumii si apoi comparati cu harta lumii si faceti impartirea .. ei cam atat au facut :)

..si nu e nimic ciudat cu america , ei dateaza din 1600 , nu au o populatie straveche si nu este un popor supraaglomerat ca altele

pe romania au pus-o acolo deoarece populatia romaniei este pentru locatia aia ..

@ nu mi se pare nimic interesant , sincer :)

Posted

..si nu e nimic ciudat cu america , ei dateaza din 1600 , nu au o populatie straveche si nu este un popor supraaglomerat ca altele

Primele colonii dateaza de prin 1760-1770, nu stiu sigur. Nu e un popor "supraaglomerat" pentru ca au un nivel de trai ridicat.

Posted

Primele colonii dateaza de prin 1760-1770, nu stiu sigur. Nu e un popor "supraaglomerat" pentru ca au un nivel de trai ridicat.

si la ce conteaza daca au traiul ridicat ? fiecare face cati copii vrea , china nu cred ca are un trai foarte scazut ... dorinta de a face copii formeaza poparele supraaglomerate ... in 100-200 ani SUA v-a ajunge in locul chinei :)

Japonia prin desert, as fi curios cum s`ar descurca acolo, ei obisnuiti numa cu tehnologie ..:))

Ma voi chiar nu intelegeti ? serios acum nu a-ti citit stirea ? este o impartire "corecta" in raportul populatie/suprafata , nu ca ar fi in africa , asia ... :|

Posted

si la ce conteaza daca au traiul ridicat ? fiecare face cati copii vrea , china nu cred ca are un trai foarte scazut ... dorinta de a face copii formeaza poparele supraaglomerate ... in 100-200 ani SUA v-a ajunge in locul chinei :)

1. Conteaza la numarul de copii pe care il fac, in medie. Nivel de trai scazut = mai multi copii. Nivel de trai ridicat = mai putini copii - compara India cu SUA si vezi care e media de copii / familie.

2. In 100-200 de ani SUA nu va ajunge in locul Chinei. Vezi tu stiri despre vreo crestere alarmanta a populatiei in SUA? Nu prea cred, unde mai adaugi si ca poprul chinez a fost intotdeauna numeros.

Posted

nu vad logica

adica sunt destul de destepti , informati si cu o viata sociala buna sa nu faca copii multi .. e cam greu de explicat dar cam asta este esentialul .. + ca SUA este mare :) are dreptate superstarul ..

Posted

nu vad logica

Cate familii din tari vestice sau nordice ale Europei ai vazut cu 3, 5, 8, 10 copii? Cazuri din astea se intampla unde saracia e mare, din diverse motive precum ajutoare sociale, cersit, etc (in Africa nu inteleg de ce, ajutoare sociale nu cred ca primesc aia la cat de sarace sunt tarile, sa cerseasca n-au de la cine, ajutoarele umanitare n-ar face o diferenta, ca nu fac 10 copii ca sa ii infometez in timp ce eu mananc ce am primit pentru toti).

Posted

Cate familii din tari vestice sau nordice ale Europei ai vazut cu 3, 5, 8, 10 copii? Cazuri din astea se intampla unde saracia e mare, din diverse motive precum ajutoare sociale, cersit, etc (in Africa nu inteleg de ce, ajutoare sociale nu cred ca primesc aia la cat de sarace sunt tarile, sa cerseasca n-au de la cine, ajutoarele umanitare n-ar face o diferenta, ca nu fac 10 copii ca sa ii infometez in timp ce eu mananc ce am primit pentru toti).

americanii vor in general 3, 4, 5 copii in timp ce europenii se multumesc cu 2. nu cred ca depinde de nivelul de trai atat cat depinde de...pana mea...traditie sau cum vrei tu sa ii spui

in tarile mai sarace se fac multi fiindca n-au educatie. si-o trag ca n-au minte, cum fac tiganii la noi

Guest NightWishMaster
Posted

Si in Antarctica am avea iesire la ocean... la mai multe chiar.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...