Random Hero Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Horticultorii din Marea Britanie au obtinut, dupa patru ani de stradanii, o floare cu o infatisare frapanta: o petunie cu petale negre, pe care au numit-o Black Velvet Interesanta planta a fost obtinuta nu prin inginerie genetica, ci prin metoda clasica a selectiei artificiale, incrucisand (prin polenizare artificiala) diferite soiuri cu flori de culoare violet-inchis. Plantele se vor vinde la pretul de 2-3 lire sterline bucata; creatorii ei - horticultorii companiei Ball Colegrave - se asteapta ca noutatea sa aiba mare succes, iar multe dintre gradinile si balcoanele din Marea Britanie sa arate, in primavara urmatoare, altfel decat pana acum. sursa: Descopera _____________ Arata mirific. :wub:
slvr Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wow , chiar foarte frumoasa! vreau si eu de asemenea o astfel de planta la mine in gradina. abia astept peste 50 ani cand vor aparea si in Romania sa-mi iau si eu o planta d-asta , sau daca nu ma duc eu in Marea Britanie inainte sa apara pe aici prin 'satul' nostru.
Luci Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Frumoasa floare. Negrul este si culoarea mea preferata .. cred ca s-ar asorta perfect camerei mele. Nici prea scumpa nu e. Daca merg bine vanzarile in cateva luni maxim un an o gasim si prin Romania.
slvr Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Frumoasa floare. Negrul este si culoarea mea preferata .. cred ca s-ar asorta perfect camerei mele. Nici prea scumpa nu e. Daca merg bine vanzarile in cateva luni maxim un an o gasim si prin Romania. I hope to be as you say. *din tot sufletul*
spauny Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wow , chiar foarte frumoasa! vreau si eu de asemenea o astfel de planta la mine in gradina. abia astept peste 50 ani cand vor aparea si in Romania sa-mi iau si eu o planta d-asta , sau daca nu ma duc eu in Marea Britanie inainte sa apara pe aici prin 'satul' nostru. ba esti nebun? dar cum ai dedus u treaba asta ? tipic:"in Romania peste 20-30-10000 ani". unde mai pui ca este vorba si de o amarata de floare.
Stargate Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 frumoasa, eleganta, dar chiar floare neagra de mort, nu mi-as pune pe balcon, sincer sa fiu buna afacere pt firmele de servicii funerare
Parazitu' Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 arata bine..da bine..insa totusi nu sunt de acord cu experimentele astea..omenirea nu o sa ajunga bine asa :) # / agree. merge la inmormantari :)
TzuYoshi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nu o sa cumpere nimeni asa ceva in Anglia. Cel mai probabil o sa populeze parcurile cu ele, in rest nimic.
GoodHope Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 arata bine..da bine..insa totusi nu sunt de acord cu experimentele astea..omenirea nu o sa ajunga bine asa :) # / agree. merge la inmormantari :) Asa s-au creeat mai toate plantele din ziua de azi, din incrucisari. Si inca se aplica altoirea pomilor fructiferi, asa ca stai calm, ajungem bine asa.
Guest spanky Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wow , chiar foarte frumoasa! vreau si eu de asemenea o astfel de planta la mine in gradina. abia astept peste 50 ani cand vor aparea si in Romania sa-mi iau si eu o planta d-asta , sau daca nu ma duc eu in Marea Britanie inainte sa apara pe aici prin 'satul' nostru. :( e frumoasa floarea :D abia astept sa apara la noi
LuckyShot Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wow , chiar foarte frumoasa! vreau si eu de asemenea o astfel de planta la mine in gradina. abia astept peste 50 ani cand vor aparea si in Romania sa-mi iau si eu o planta d-asta , sau daca nu ma duc eu in Marea Britanie inainte sa apara pe aici prin 'satul' nostru. #-o tu gandesti putin inainte sa postezi ceva / orice / mereu? aici in satul nostru, cum ii zici tu, ai un calculator, acces la internet, o paine sa bagi in gura, niste oameni care se chinuie sa te-nvete ceva la scoala aia si toate conditiile din lume. dar lasand asta la o parte, e DOAR O FLOARE! iar noi nu suntem la capatul celalalt al galaxiei.
NukeR_MaN Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Frumoasa floare. Negrul este si culoarea mea preferata .. cred ca s-ar asorta perfect camerei mele. Nici prea scumpa nu e. Daca merg bine vanzarile in cateva luni maxim un an o gasim si prin Romania. Nu-mi spune c-ai peretii negri . @inov8boy Ai exagerat cam mult . Nu-ti mai desconsidera atat tara.
Stef Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Eu vad violet inchis acolo..nu negru si cum poate o floare sa fie dramatica? sau chiar surprinzatoare.... useless
Luci Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nu-mi spune c-ai peretii negri . Peretii in principiu sunt vopsiti alb, dar momentan sunt acoperiti cu postere ale trupelor rock si al jucatorilor de tenis preferati. ( majoritatea posterelor fiind negre) Cat despre achizitionare stati chill, nu trebuie sa le avem in magazine la fiecare colt de strada, se pot comanda pe internet. Bani sa ai.
Mihnea Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Foarte frumoasa floarea , dar culoarea negru , exprima mai multa tristete decat bucurie . Sa vedem cand o sa apara in Romania
Random Hero Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Voi si la flori ati ajuns sa comentati cand o sa ajunga in Romania? Cumparati de pe net daca tot vreti, ce rost are sa "ajunga in Romania" - vreti sa se sperie lumea de floare?
slvr Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nimic interesant. :) you're a murderer ! pur si simplu , nu are cum sa nu-ti placa.
Guest spanky Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 you're a murderer ! pur si simplu , nu are cum sa nu-ti placa. e criminal ca nu ii plac florile ? hmm, interesant
Eric Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Floarea in sine e frumoasa, dar nu prea as merge cu ea la o fata...