slvr Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Un prilej de bucurie pentru fetitele cu inclinatii spre a deveni ceva gen "parasute" si achizitii pentru fotbalisti. :whistle: Incerc sa preiau si o stire in cadrul Romaniei pentru ca v-ati invartit prea mult inafara si practic trebuie sa mai auzim si de peticele romanesti. Centura de Nord , gata la 1 decembrie Lucrarile la cei 20 kilometri de ruta Chitila-Voluntari au costat aproximativ 100 de milioane de euro. Ana-Maria Niculae ?oferii vor putea circula incepand de luna viitoare si pe tronsonul Chitila-Voluntari din Centura de Nord a Capitalei , pe cqte doua benzi pe sens. Lucrarile de supralargire si modernizare a celor 20.5 kilometri , reprezentand Centura de Nord a Bucurestiului , au inceput in urma cu aproximativ trei ani , iar rezultatele se vad din ce in ce mai bine. În urm? cu cateva zile , premierul Emil Boc impreuna cu ministrul transporturilor Anca Boagiu au inspectat lucrarile de pe santierul Centurii , ajungand la concluzia ca acestea sunt aproape finalizate , iar noua portiune de sosea ar putea fi redata circulatiei auto. „To?i cei 20 de kilometri de ruta Chitila-Voluntari trebuie sa fie dati in circulatie.Mai sunt zile calduroase si trebuie sa fiti pregatiti sa terminati”, le-a spus Boc muncitorilor. Pasajele, gata in proportie de 65% In plus,trei pasaje de pe Centura de Nord a Bucurestiului ar putea sa fie date si ele in folosinta curand , muncitorii lucrand de zor pentru a termina la timp. Pasajele Chitila si Otopeni sunt gata in proportie de 65% si s-ar putea circula pe ele chiar de la sfarsitul acestei luni. De asemenea , la propunerea Ministerului Transporturilor , Comisia Europeana va finanta constructia altor doua tronsoane ale Centurii care fac legatura cu autostrazile Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Constanta. Costurile pentru acestea vor fi de circa 120 milioane euro. „Am fost la Bruxelles pentru a vedea daca putem introduce capetele de centura pe finantare europeana. Si am o veste buna , comisia a acceptat”, a declarat ministrul Transporturilor Anca Boagiu.
2dor Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 100 milioane de euro pentru 20 kilometri , 3 ani ? De ce am impresia ca mi se pare mai exagerat decat autostrada transilvania ?
slvr Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Pentru ca asa este ... astia suntem noi si ne mandrim unii cu altii. :)
Menum35 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ti se pare mult 2dor. Ce parere ai de 100.000 euro pe sigma de promovare a turismului in romania. Care si aia e furata.
Lancelot Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Hai ca-i bine. Ca bucurestean ma simt mandru ca avem atatea curele de astea nefolositoare
LuckyShot Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Pentru ca asa este ... astia suntem noi si ne mandrim unii cu altii. :) tu de obicei folosesti expresii doar pentru ca exista? nu se mandreste nimeni cu nimeni. cel putin nu se mai.
Stargate Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 cand e vorba de strazi, autostrazi si sosele, costurile sunt inzecite, timpii de executie insutiti si nimeni nu este vinovat - este o rusine nationala sa se laude ca au facut 20 km de strada in 3 ani, cred k si in tarile africane merg mai repede cu lucrarile. :angry1:
Mihnea Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Avem bani de dat pe prostii , adica de bagat in buzunar la "smecheri" . Un nou loc de munca pentru "fetele bune"
bunny Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ' date='25 November 2010 - 02:04' timestamp='1290643487' post='5489149'] Ti se pare mult 2dor. Ce parere ai de 100.000 euro pe sigma de promovare a turismului in romania. Care si aia e furata. De ce spui ca e furata? Doar pentru ca Udrea e o uituca? Pur si simplu un tip si-a inregistrat "sigma" pe numele sau. Unde-i crima in asta? Si-n plus, eu as zice ca cere putin tipul daca tot vorbim de turism. 100mil euro? zomg...
Stef Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 De ce spui ca e furata? Doar pentru ca Udrea e o uituca? Pur si simplu un tip si-a inregistrat "sigma" pe numele sau. Unde-i crima in asta? Si-n plus, eu as zice ca cere putin tipul daca tot vorbim de turism. 100mil euro? zomg... Esti cumva B?sist? Adevarat 100 mil euro este cam mult pt 20 de Km, 90% din aia 100 mil au fost furati si restul folositi pt autostrada.
bunny Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nu prietenas, din partea mea poate sa fie si Becali presedinte, daca la asta te refereai, oricum tara asta, impreuna cu legile ei, e de rahat oricine ar conduce-o. De acord cu mine, nu? Cum naiba 100mil euro pentru 20km? Hai sa fim serosi.. >.< Si-acum revenind la centura noastra...sa nu-l suparam pe tybork. xD