Jump to content
TaGGeD

Parinti i-au cumparat un motor, iar acum este in spital

Recommended Posts

Posted

Degeaba ai pile la politie si iti faci permis/atestat la varsta de 14 ani. Daca agentul rutier nu-i idiot, din moment ce iti cere actele la control buletin, permis/atestat, talon si asigurare, ar trebui sa observe ca ceva nu este in regula :).

Posted

Daca am pile la politie pot de la 14 ?

Va lamuresc eu . De la 14 ani nu poti conduce . De la 16 ani poti conduce fara PERMIS motoare pana in 49cmc . Motoarele aflate intre 49 si 125 se conduc cu carnet A1 [de la 16ani]

# Imi pare rau pentru accesta , nu sunt vinovati parintii ci doar inconstienta lui . Sper sa se faca bine .

Posted

condusul pe drumurile publice ar trebui sa se faca doar cu carnet, indiferent de ce conduci trebuie sa stii regulile de circulatie.

cat despre mihaita sa zicem ca n-a gandit, desi la 15 ani poti sa gandesti cat de cat, dar ta-su?!

Posted

# Imi pare rau pentru accesta , nu sunt vinovati parintii ci doar inconstienta lui . Sper sa se faca bine .

Nu sunt vinovati parintii? Cum sa nu fie vinovati? Cum sa dai un motor de 125 unui pusti de 14 ani? la ce gandire te astepti din partea lui la doar 14 ani?

Posted

Inconstienta tipica.

Parintii au gresit cand i-au luat un motor copilului lor rasfatat.

El a gresit cand s-a crezut zeu.

condusul pe drumurile publice ar trebui sa se faca doar cu carnet, indiferent de ce conduci trebuie sa stii regulile de circulatie.

Corect.

Posted

Va lamuresc eu . De la 14 ani nu poti conduce . De la 16 ani poti conduce fara PERMIS motoare pana in 49cmc . Motoarele aflate intre 49 si 125 se conduc cu carnet A1 [de la 16ani]

mie mi-a explicat altceva tata, ca mai cunoaste asa din politie si i-au explicat ei, poti fara permis, dar trebuie sa faci un curs (inveti semnele si alea) si la sfarsit iti da tot ca un fel de permis care arata ca ai absolvit cursul (dar nu e ca permisul, nu dai nu stiu ce examen cu traseu si scris bla bla) - vorbind de astea pana in 49 , pentru alea mai mari da, iti iei A1 de la 16 ani, sau parca era 17 :-?

Posted

Acum nu avem de unde sa stim. A primit un motor pentru ca avea o pasiune pentru ele, sau doar asa, sa fie si el shmen ? Si mai ales daca era la inceput, 49cc sub fund ii erau suficienti pana castiga ceva experienta.

N-ai citit, bre, pe pagina anterioara? :naughty: Avea scuter la 12 ani si ATV la 14.

Posted

eo sunt in clasa a-11-a...si jumatatate din baietzii din clasa au ba ATV-uri ba motoare ba nush ce alte prostii dastea..da nu s-a int niciodata cv rau

Da insa media voastra de varsta este 17/18 ani , in nici un caz 15 ani , si poate este o alta mentalitate la voi , nu sa zburdati ca fluturasii pe autostrada cum a facut copilul asta.

Posted

Daca "stirea" se numea: "Un baiat si-a cumparat motor, iar acum e in spital" parca nu mai era la fel de interesanta. Dar daca pui in fata "parinti" parca prinde culoare...

Neinteresant, poa` sa moara daca sunt prosti.

Posted (edited)

Daca "stirea" se numea: "Un baiat si-a cumparat motor, iar acum e in spital" parca nu mai era la fel de interesanta. Dar daca pui in fata "parinti" parca prinde culoare...

Neinteresant, poa` sa moara daca sunt prosti.

Ba tampitule , cum sa iti doresti moartea cuiva ma inconstientule? tu sti ce graiesti? e usor ma sa zici,"poa sa moara" dar, daca l-ai fi cunoscut personal ca mne, sa stai vreo 6 ani cu el in banca, sa mergi cu el in cantonamente la schi, sa iei aceleas permii la schi ca el, mai ziceam ma, da asa, nici nu il cunosti!!! asa ca taci bai TAMPITULE!

@ON: Acum maicasa vrea sa il duca la viena , la recuperari, ps: are un picior zdrobit, si s-a dus cariera lui sportiva :(

Vezi ca nu esti la scoala cu hortacii tai "desteptule"

5 zile pauza pentru jignire

Edited by Tybork
Posted

Ba tampitule , cum sa iti doresti moartea cuiva ma inconstientule? tu sti ce graiesti? e usor ma sa zici,"poa sa moara" dar, daca l-ai fi cunoscut personal ca mne, sa stai vreo 6 ani cu el in banca, sa mergi cu el in cantonamente la schi, sa iei aceleas permii la schi ca el, mai ziceam ma, da asa, nici nu il cunosti!!! asa ca taci bai TAMPITULE!

@ON: Acum maicasa vrea sa il duca la viena , la recuperari, ps: are un picior zdrobit, si s-a dus cariera lui sportiva :(

As prefera sa renunti la insulte si sa nu imi interpretezi reply-ul. Nu am zis ca doresc moartea nimanui. Am zis ca nu ma intereseaza si ca daca sunt prosti, pot sa moara. Nu dau 2 bani.

Am avut si eu un prieten *as putea zice cel mai bun prieten*, ne stim de 15 ani, care a intrat cu masina in pom la 160km/h. A ajuns la spital in coma, dar acum e bine-sanatos.

Pot spune acelasi lucru si despre el, daca e prost, poate merita sa moara...

Inainte sa faci pe erou`, gandeste-te mai intai la siguranta ta.

Posted

mie mi-a explicat altceva tata, ca mai cunoaste asa din politie si i-au explicat ei, poti fara permis, dar trebuie sa faci un curs (inveti semnele si alea) si la sfarsit iti da tot ca un fel de permis care arata ca ai absolvit cursul (dar nu e ca permisul, nu dai nu stiu ce examen cu traseu si scris bla bla) - vorbind de astea pana in 49 , pentru alea mai mari da, iti iei A1 de la 16 ani, sau parca era 17 :-?

Deci pentru motoare PANA in 49cc iti trebuie 16 ani SI 2 saptamani de cursuri

Pentru motoare de la 49 LA 125 iti trebuie 16 ani si carnet [A1]

Pentru motoare mai mari de 125 iti trebuie 18 ani si carnet [A]

# Daca a avut scuter si atv de mic , parinti au crezut ca stie ce inseamna viteaza si isi asuma riscul , dar se pare ca nu a fost asa . Asteptam vesti bune

Posted

# Daca a avut scuter si atv de mic , parinti au crezut ca stie ce inseamna viteaza si isi asuma riscul , dar se pare ca nu a fost asa . Asteptam vesti bune

Da, dar n-au crezut ca e cam martalog cand s-a rasturnat si cu ATV-ul?

Posted

e vina parintilor.. cine i-a pus sa ii cumpere motor copilului. Doamne ce oameni :|

Posted

Ce sa faci cu un Motor pe Straziile din Romania ? Nu degeaba Motociclesistii se numesc " donatori de organe ". Cand iti cumperi ditamai` Motorul, defapt iti cumperi moartea. Daca mergi cu 140 km/ h si dai intr`o groapa, ala` esti ... :|

motociclesisti :-SS

in samp nu se moare cu motorul ? accidente astea :> ar trebui sa nu te lase nici acolo sa conduci =))

mai mari de 49 cmc iti trebuie clar A care il iei la 18 ani , mai mici 16 ani , dar in Romania degeaba .. tot ce face politia e sa iti ia cheile de la el atat :)) mai ales la tara la mine , rup cu scuteru lu unu :X

@ de aia nu ma lasa mama sa-mi iau motor , ii tot povestesc visul meu cu motoarele ca vreau sa imi iau si a zis ca nu ma lasa .. pana la urma nu este dupa ea :D

Posted

motociclesisti :-SS

in samp nu se moare cu motorul ? accidente astea :> ar trebui sa nu te lase nici acolo sa conduci =))

mai mari de 49 cmc iti trebuie clar A care il iei la 18 ani , mai mici 16 ani , dar in Romania degeaba .. tot ce face politia e sa iti ia cheile de la el atat :)) mai ales la tara la mine , rup cu scuteru lu unu :X

@ de aia nu ma lasa mama sa-mi iau motor , ii tot povestesc visul meu cu motoarele ca vreau sa imi iau si a zis ca nu ma lasa .. pana la urma nu este dupa ea :D

S-a explicat clar mai sus, in cateva posturi.

De la varsta de 16 ani, iti poti face ori atestat, ori permis A1. Cu atestatul ai voie sa conduci moped a carui capacitate cilindrica nu depaseste 49cc, iar cu permis A1 ai voie motocicleta a carui capacitate cilindrica nu depaseste 125cc. E destul de clar, sau fac un desen ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...