pizza200 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Copil de bani gata cu tarate in loc de cap.Si-a meritat soarta,sa vedem cat de smecher ii sta in mormant Link to comment
Cartman Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Inconstienta si prostia omeneasca isi arata coltii.Nu ma refer doar la copil si la parinti, ci si la unele idiotenii pe care le debiteaza creierul fals al catorva dintre voi.Sincer, si eu sunt de parere ca nu ar fi trebuit sa se urce pe motocicleta acel copil, dar ce sa facem?Tot copilu la 15 ani e ZEU in ziua de azi.Stie sa faca de toate, sa mearga cu masina direct in zid, cu motocicleta peste o stanca si dupa, apar la televizor plangand ca daca ar mai avea o sansa nu ar face la fel.NU, in viata asta ai decat o singura sansa care ti-o poti modela dupa cum vrea creierul fiecaruia (exceptii...). Link to comment
Eric Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Nu inteleg de ce invinuiti copilul. El nu are niciun pic de vina, e copil, nu stie ce consecinte pot fi. Dar parintii ? Clar nu sunt intregi la minte daca au fost de acord sa ii ia motor, practic si`au omorat copilul cu mainile lor.. Link to comment
enTer01 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Sunt mini ATV-uri sau mini motociclete.. dar cine stie ce i-o fi cumparat parintii lui. Link to comment
Guest Mr.Dibbs Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Am luat legatura cu el, si se pare ca este bine, este foarte bine, are un picior zdrobit, si ficatul gaurit, in rest este bine, merge etc :) Link to comment
Random Hero Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Am luat legatura cu el, si se pare ca este bine, este foarte bine, are un picior zdrobit, si ficatul gaurit, in rest este bine, merge etc :) Are un picior zdrobit si totusi merge? That's the shit! Link to comment
Heini Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Maxim ! ca mama si tata, cum poti sa fi atat de prost. Ca ala ii mic nu-l duce capu.... omg Am luat legatura cu el, si se pare ca este bine, este foarte bine, are un picior zdrobit, si ficatul gaurit, in rest este bine, merge etc :) Deci prea tare. Nu am putut sa ma opresc din ras . Picior zdrobit dar merge e bine ))))))))) Link to comment
Guest k1nd3rb0y Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Bun , parinti trebuia sa se gandeasca la consecinte inainte de a cumpara ceva. Orcum , e si vina lui ca nu s-a asigurat in curba .. Link to comment
xScorpioNx Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Bun , parinti trebuia sa se gandeasca la consecinte inainte de a cumpara ceva. Orcum , e si vina lui ca nu s-a asigurat in curba .. Asa este , ai perfecta dreptate , sunt pasionat de motoare/atv`uri ... dar nu m`ar tenta sa ma urc pe asa ceva momentan Link to comment