Jump to content
TaGGeD

Parinti i-au cumparat un motor, iar acum este in spital

Recommended Posts

Posted

Din prea multa dragoste, doi parinti din Busteni sunt pe cale acum sa isi piarda unicul fiu. Tatal i-a cumparat pustiului o motocicleta fara sa ia in calcul ca nu are nici varsta si nici mintea pentru un asa ceva.

tAGurI: accidente

Copilul nu s-a multumit sa priveasca darul, si s-a lansat intr-o cursa sinistra pe DN-1. A nimerit fix sub rotile unei masini si s-a facut praf. Doar cerul mai poate face ceva pentru el, spun extrem de rezervati, doctorii.

Mihai abia a implinit 15 ani si este innebunit dupa viteza. Pentru ca au bani parintii s-au gandit sa ii cumpere o motocicleta de 125 de centimetri cubi. Sperau probabil ca doar se va uita la ea pana la majorat. Pe adolescent insa nu l-a rabdat inima si a iesit in sosea.

Dupa ce a acelerat nebuneste pe DN 1, in apropiere de Busteni, a vrut sa depaseasca o masina intr-o curba periculoasa, dar nu s-a asigurat si s-a rasturnat. Cu o viteza incredibila s-a dus ca o sanie sub rotile unui autoturism care venea din sens opus.

O ambulanta l-a dus pe baiat la spitalul din Sinaia. Are lovituri la cap si numeroase fracturi. Parintii au stat la capataiul lui toata noaptea si s-au rugat pentru o minune.

Politistii care investigheaza cazul incearca sa afle daca ranitul a si baut inainte de a se urca pe motor, asa cum povestesc prietenii sai. In plus, victima nu avea voie sa conduca pentru ca nu are varsta legala. Desi motocicleta nu este una de putere poate sa prinda usor 140 de kilometri la ora

Sursa: Stirile Pro TV

Mentinez ca din cate mi-a marturisit mama lui, nu era beat, si are maxilarul mutat, nu mai are dinti, o coasta i-a perforat ficatul, este in coma, dar s-a trezit, si in momentul actual este transportat la Bucuresti...

Posted

Copilul nu s-a multumit sa priveasca darul, si s-a lansat intr-o cursa sinistra pe DN-1.

Mihai abia a implinit 15 ani si este innebunit dupa viteza.

Sperau probabil ca doar se va uita la ea pana la majorat. Pe adolescent insa nu l-a rabdat inima si a iesit in sosea.

Dupa ce a acelerat nebuneste pe DN 1, in apropiere de Busteni,

Si acum ar trebui sa spun ca imi pare rau, nu? Nu cred ca am vazut cazuri mai grave de inconstienta decat asta, atat din partea parintilor cat si din partea ordaslei.

Posted

Parenting fail. Vina e exclusiva a parintilor, pt. ca din partea unui pusti de 15 ani "innebunit de viteza" (poate viteaza din NFS) nu te poti astepta la prea multe.

Posted

S-a intamplat cazul cel fericit, adica cand ala o pateste care o merita si nu ala sufera care circula nevinovat pe sosea. Bravo cumparati toti cate un animal de masina sau motocicleta copiilor, poate trecem si noi de criza, spargem gheata in industria constructoare de obiecte vitezomane, dam bani fara numar spitalelor care is umplute de oameni inconstienti si la urma urmei groparilor si popilor care tot mai des intampina astfel de cazuri.

Oameni imbecili!

Posted

Da capu pt ce il are copchilu ala? Sa nu-l ploua in gat? Nu zic, parintii normal ca au vina lor dar si daca vroia sa se dea pe motor, trebuia sa o ia cu incetisoru nu sa faca pe profesionistu.Daca ii dadeau una de 500 cmc ce se intampla, se facea copilu bucatele? :D

Posted

este vina parintilor... daca i-ar fi cumparat un scuter mai mic nu ar fi fost problema , dar un MOTOR :o?

Mare treaba si cu sutere-le astea , tot romanul nu-i roman fara un scuter smecher cu sigla lu' Gu??.

Parinti inconstienti , chiar astazi in drum spre Brasov vorbeam cu niste prieteni despre cazul asta. tot ce poti sa faci este ori sa le iei toti banii si sa-i lasi saraci sa nu mai pupe frumusete de viata , ori sa ii inchizi , ori sa le sechestrezi copilul. (ori sa fie castrati toti 3)

Guest Bagwell ™
Posted

Pana la urma parintii sunt de vina parintii ... au mintea mai mica decat a pustiului de 15 ani. :|

Posted

viteza omoara, alcoolul omoara, parintii inconstienti si care nu educa bine plodul, platesc.. :dontknow: cine e vinovat?

stirile proteve de la ora 5... :blink:

trist dar nu este si nici nu va fi singurul caz...

Posted

Am uitat sa mentionez, parinti lui ii fac tot felul de cadouri, i-au cumparat pe la 6 ani nujh ce telefon dala smecher [pe atunci] pe la 9 ani i-au mai luat o bicicleta smechera, pe la 12 ani i-au luat scuter, [de 49cc] la 14 ani i-au luat atv [unde s-a rasturnat cu el prin padure, dar din fericire nu a patit nik atunci] la 15 ani motor ;) si app, maicasa nu are nici o vina, a fost mereu impotriva, taicasu ii cumpara detoate ... :(

Guest Mihai Razvan
Posted

Ce sa faci cu un Motor pe Straziile din Romania ? Nu degeaba Motociclesistii se numesc " donatori de organe ". Cand iti cumperi ditamai` Motorul, defapt iti cumperi moartea. Daca mergi cu 140 km/ h si dai intr`o groapa, ala` esti ... :|

Posted

Idiot, si atat. Nu zic, ii dai viteza, dar dai unde-i sigur, drept, si daca se poate sa nu fie alte masini. La fel si cu depasirile in curbe, ok, sa zicem ca dai de o masina mica, poate ai norocul sa zbori peste ea, si daca ai cam tot ce se poate numi echipament ai sanse sa scapi, dar daca dai naibi de o duba/camion/autocar ? In afara de niste probe pentru ADN nu prea ramane dintr-un motociclist dinasta.

Posted

cunosc si oameni mai maturi care au cazut rau cu 125..desi aparent e inofensiv ca putere..daca-i dai in gura merge merge...cat despre cazul in fata..mai bine el decat eu calcat de X5-ul lui prin Bucuresti in 2 ani

Posted

cunosc si oameni mai maturi care au cazut rau cu 125..desi aparent e inofensiv ca putere..daca-i dai in gura merge merge...cat despre cazul in fata..mai bine el decat eu calcat de X5-ul lui prin Bucuresti in 2 ani

True , true! cine stie ce prostii mai face pe viitor asa ca e bine sa le plateasca el de pe acum. si aviz parintilor sai , daca scapa cu fiul in viata sa inceapa sa-i cumpere masini din seria Barbie.

Posted

bai , viteza cu care a mers nu se stie, motorul poate sa prina maxim 140 km/h :) deci aia de ati scris mai sus, gg pt +1 :(

Nu conteaza cu ce viteza rula, conteaza ca n-avea ce cauta pe un asemenea motor.

Posted

True , true! cine stie ce prostii mai face pe viitor asa ca e bine sa le plateasca el de pe acum. si aviz parintilor sai , daca scapa cu fiul in viata sa inceapa sa-i cumpere masini din seria Barbie.

Sau un Vw Polo 1.4 tdi, eu sunt de parere ca este de ajuns, consum mic, si merge bine. Un baiat care sta in scara vecina, are unul din 2000, si cu cip are 100 cp :P.

A da, parca cu categoria A1 (care se face la 16 ani) ai voie motor dinasta de 125cc parca. Eu unul, daca as putea, as pune restrictia la 49cc, astea de 125 merg de rup, si la varsta asta chiar si pe mine m-ar manca palma sa trag de acceleratie :D.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...