Random Hero Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Crestinii evanghelisti din Brazilia au renuntat la intrebuintarea conexiunilor USB dupa ce au identificat in aceasta tehnologie insemnele veneratorilor Satanei. Revelatia s-a manifestat dupa ce cultul evanghelist brazilian "Pacea Domnului Preaiubit" a remarcat asemanarea dintre simbolul USB si un trident. Comunitatea crestina a decis sa interzica dreptul membrilor sai de a mai folosi tehnologia cu pricina, consimtind ca aceasta foloseste simbolul fraternizarii cu diavolul. Potrivit fondatorului congregatiei, "apostolul" Welder Saldanha, simbolul nu este decat altul dintre multele prezente in caminele crestinilor: "Simbolul Satanei este un trident, folosit pentru torturarea sufletelor care ajung in iad. Existenta acestei marci pe tehologia intrebuintata de oameni ii transforma pe toti in adepti ai diavolului", explica monahul. S-au luat masuri stricte pentru ca toate conexiunile USB ale enoriasilor cultului brazilian sa fie schimbate cu unele comune sau chiar Bluetooth, care, potrivit lui Saldanha Welder, este o tehnologie permisa caci "albastru reprezinta culoarea ochilor salvatorului nostru Iisus Hristos". Descopera __________ Cat de primitiv...
Mihnea Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Vai ce tampenie . Mi se pare o chestie absolut aiurea . Nu cred in asa ceva .
Horia_Stef Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ce legatura are credinta cu insemnele tehnologiei , mult prea multe chestii stupide scoase in ultima vreme..
marius_truckerfan Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ce tampenie. Nu are nici o relevanta. Comunitatea cretinilor (crestinilor) a gandit 1 minut inainte sa zica asa ceva ?
Shadow * ClimaCool Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 De cand e stirea asta? Sau astia chiar dupa atatia ani si-au dat seama ca seamana cu un trident? E simbolul lui Poseidon mnoah nu al Satanei.
Cristi-MG- Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 cea mai proasta stire aparuta vreodata cred ..
mortallx Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Auzi si tu,semnul satanei lumea asta prea "crestina" prea o da in joaca de copii. OFF:Pictograma de la yahoo messenger rade de saracia noastra,este satana,eviiiill.
bunny Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Sa-mi bag pixu, unii vad semne sataniste si-ntr-o ceasca de cafea. THIS WORLD IS NUTS!! Daca se uita putin chioras si la sigla de la microsoft, ii gasesc si-aleia o explicatie.
slvr Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Da , exagerari. ce pot spune este ca in ultima perioada mai toate aparaturile de ultima generatie au insemnari satanice sau inclina spre alte rahaturi. credeti in prea multe prostii...
Sergiu Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Sa-mi bag pixu, unii vad semne sataniste si-ntr-o ceasca de cafea. THIS WORLD IS NUTS!! Daca se uita putin chioras si la sigla de la microsoft, ii gasesc si-aleia o explicatie. OMG Am vazut si chestii de genul la melodia Rihanna-Umbrella ca cica cand se fereste de apa apare pe ecran fata diavolului,bullshit crazy people haha
Stargate Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 nu cred k este normal sa cauti in fiecare simbol dp pe planeta asta un substrat satanist sau masonic sau vrajitoresc sau...tre sa fii un pic sarit dp fix sa vezi in jur numai blesteme si nelegiuiri, oare anumite persoane nu au altceva mai bun de facut decat sa agite apa in pahar? WTF??? :blink: :violent:
Guest FaiL Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 lolz. daca ma holbez la un zid 3 ore n-am cum sa nu vad ceva ce se aseamana cu ... orice vreau eu sa vad!
Morello Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Sunt Crestin da sa nu credeti ca ma i-au dupa tampenia asta. Saracii trebuie sa isi cumpere mausuri pe PS/2 :crybaby:
NoComment Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Si wireless-ul e satanic ... te conecteaza direct cu spiritele rele ... nu mai folositi tehnologie de ultima ora treceti la pix si hartie -_-
Mousey Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Las-o ma... ce viata duc si aia. Ma mir cum au dat de internet pastorii.
HighVoltage Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Daca ne luam dupa religii inca am trai in pesteri primitive rugandune la zei si spirite inexistente cu mana pe burta goala,pentru ca,toate sunt facaturi ale satanei.
Guest Bagwell ™ Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Va imaginati si voi ca cei care au facut asta nu erau prea sanatosi psihic..
Dumnezeu Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 au imaginatie bogata in prostie pacat ca nau aflat ca Dumnezeu le vede prostiile pe forumul Linkmania B)