Jump to content
Guest Hammer

Fund sau sani ?

Recommended Posts

Guest Global Experience
Posted

Ce mi-ar placea sa strang intre palme cand o fac pe la spate ? ASS

Ce mi-ar placea sa vad .... niste bucutze frumoase sau un sutien cu bureti ? ASS

Ce mi-ar placea sa f** ... intre sani sau .... ? ASS

Desi daca stau bine sa ma gandesc la ce scoate pe el .... aleg FUNDUL zis cur.

Guest Elessar
Posted

Un fund bombat ia mereu fata unor sani "bombati" cu silicon.

Posted

Prefer fetele cu sanii si fundul micute dar atragatoare.Niciodata nu mi-a placut sa vad ciudatenile alea cu silicoanele lor si cu fundul cat ecranul =) . Intre fund si sani aleg fundul xD

405317_289618087753457_289139851134614_750140_1904102401_n.jpg

In ziua de azi multi prefera ce este in stanga :-j

Sincer as alege oricand ce este in dreapta :wub:

Posted

Vreau sa fac o mica paranteza inainte de a-mi da cu parere despre alegerea dintre fund si sani . Nu stiu daca ati observat dar femeile/fetele (cum vreti sa spuneti) care au un fund de la mama natura , voluminos , frumos in orice sens al cuvantului nu detin si sani , majoritatea le au ft mici sau chiar nipples. Iar femeile dotate de la zana natura cu sani fermi , mari ,moi s.a.m.d. au fund plat . Astea e statistica pe care mi-am facut-o singur si am observat si pe prietenele mele .

Oricum votul meu merge spre FUND, cu un fund frumos si voluminos te poti dezlantui , in schimb cu sanii ai 2 modalitati (nu le expun ca mnoah...) . Uitati-va si la modelele care au un fund frumos majoritatea apeleaza la silicoane,pt. a intregi si restul corpului , in schimb un fund cu silicon nu prea merge (sau nici nu cred ca se poate)

Interzis pt. cei cu hertz-ul slab :> :> :>

Posted

- o fata cu fund rotund , ferm, ce sa mai, numai bun de...pus in poza + sani...modesti ( aici nu ma refer la marime ci strict la gusturile fiecaruia, pentru ca ce pentru unul poate fi urat pentru altul poate fi paradis . De exemplu eu prefer sanii mai mici. Urasc sanii interminabili )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...