Jump to content
Andu

AOL in fuziune cu Yahoo!

Recommended Posts

Posted

Grupul american AOL vrea s? se extind? prin achizi?ii strategice ?i a angajat consilieri financiari pentru a analiza o posibil? fuziune cu Yahoo!, au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiate discu?iilor.

Surse apropiate Yahoo! au declarat îns? pentru Reuters c? firma nu caut? ?i nu a primit oferte, ?i nu se afl? în discu?ii cu AOL.

Reprezentan?ii AOL ?i Yahoo! nu au fost disponibili pentru comentarii oficiale WSJ noteaz? c? AOL nu a înaintat înc? o propunere c?tre Yahoo!, dar consilierii financiari au prezentat grupului "idei" pentru o posibil? achizi?ie.

Printre op?iunile analizate se num?r? fuziunea opera?iunilor online ale Yahoo! ?i AOL ?i vânzarea activelor din Asia ale Yahoo! pentru a recupera o parte din capital în folosul ac?ionarilor, scrie publica?ia american?. O alt? idee ar presupune achizi?ionarea opera?iunilor combinate de c?tre un fond de capital privat care ar acorda dividende ac?ionarilor Yahoo!.

AOL studiaz? totodat? alternative care nu presupun un acord cu Yahoo!.

sursa

Posted

deci pana la urma rezulta stirea falsa, doar un zvon, nu? eu asa inteleg din articol :-??

Si presupunand k se vor uni, ce mare branza? globalizarea e in floare...

Posted

Scuza-ma,cine sunt acesti AOL-ieni?

tu vorbesti serios, sau...?

AOL = America OnLine = cea mai mare companie americana ce ofera servicii legate de internet (de la furnizarea de acces la internet propriu zis pana la email sau IM). la un moment dat stiu ca detinea un record furnizand la aproape 30 de milioane de oameni internet global. pe langa asta, situl lor este un portal aproape complet, ca si cel de la yahoo.

Posted

Nu cred ca cei de la Yahoo ar fii interesati , sunt deja prea populari .

sau invers? oricum Yahoo sunt cu un picior in groapa , are noroc daca decizia e finala si asta se va intampla.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...