mau Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 (edited) Un const?n?ean de 33 ani, amendat de poli?i?ti cu 1.000 lei, a venit s?-?i pl?teasc? contraven?ia cu monede de 5 bani. De patru ore, angajatele Serviciului Public de Taxe ?i Impozite Locale num?r? banii, reu?ind pân? la aceast? or? s? fac? o gr?mad? de 300 lei. În ianuarie, Silviu Miroiu a fost amendat de poli?i?tii de la rutier? cu 500 lei pentru parcare neregulamentar?. Pentru c? a protestat ?i s-a certat cu poli?i?tii, a primit imediat o amend? suplimentar?, în valoare de 500 lei, pentru ultraj. În urm? cu dou? zile, const?n?eanul s-a trezit cu o adres? de executare silit? asupra bunurilor de?i, spune contravenientul, nu primise nicio notificare în acest sens. Singura form? de r?zbunare care i-a venit la îndemân? a fost s? pl?teasc? amenda în monede de câte 5 bani. Astfel, b?rbatul a mers la banc? ?i a cerut s? i se dea suma de 1.000 de lei în monede de 5 bani. Iar pentru a transporta întreaga sum? la Serviciul de Taxe ?i Impozite a pus monedele într-o g?leata folosit? pentru var, care cânt?rea aproxiamtiv 40 de kilograme. Poli?istul care l-a amendat pe Miroiu, Ionu? Merca?, de la Poli?i Local? spune c? Miroiu blocase strada ?i pe urm? i-a adus injurii. sursa Edited October 22, 2010 by Tybork
Stef Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mie nu mi se pare chiar o stire T_T, a platit cu bani romanesti.
Guest GamerX Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mda, nu e chiar o stire, au mai fost vreo 3-4 care au aparut la tv pe motivul asta
iloverap Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mda, nu e chiar o stire, au mai fost vreo 3-4 care au aparut la tv pe motivul asta A?a a? fi f?cut si eu în locul lor ,de nervi.
IceMan Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sunt tot mai multi astfel de oameni, insa prostia lor este faptul ca ei nu se razbuna pe autoritati, ci pe functionari care saracii n-au nici o vina ... Cu siguranta au "demonstrat" multe prin asta, probabil mai mult nu-i duce capul.
Guest uLise - Mg Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sunt tot mai multi astfel de oameni, insa prostia lor este faptul ca ei nu se razbuna pe autoritati, ci pe functionari care saracii n-au nici o vina ... Cu siguranta au "demonstrat" multe prin asta, probabil mai mult nu-i duce capul. Si tu cum ai fi procedat ?
Lucian Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Si tu cum ai fi procedat ? eu nu parcam aiurea tu?
IceMan Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Si tu cum ai fi procedat ? eu nu parcam aiurea tu? Mi-a luat-o Lucian inainte ...
Guest White. Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pai normal. Functionarii au fost de vina ca a parcat el aiurea. #-o
Guest SherkaN Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cat de aiurea e tara asta , avand in vedere ca au mai fost care au platit asa, avand in vedere ca alea sunt institutii care asta fac, primesc bani ... nu sunt in stare frate sa cumpere masini de numarat bani. O masina de numarat monezi e vreo 1200 de lei ... , popor de tampiti,.
Wise Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ar trebui toti cei care se considera nedreptatiti de politie sa faca asa
Guest White. Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ar trebui toti cei care se considera nedreptatiti de politie sa faca asa De ce? Ce vina au functionarii ca este ala prost ? Daca se considera nedreptatiti nu inseamna ca, chiar sunt nedreptatiti.
Guest uLise - Mg Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mi-a luat-o Lucian inainte ... da stiu ai spus ca ai fi procedat altfel DUPA ce ai fost amendat ... acuma o arzi cu paru-n nas.
tranced Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 totusi 500 ron pt parcat aiurea? sa fim seriosi eu as plati toate amenzile in monezi de 1 ban :readthis: , si asa am o datorie fata de fatucile de la taxe si impozite la urma urmei si aia sunt bani , sunt obligati sa ii accepte fiind monezi in circulatie
Cristi-MG- Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 asta este mai mult o chestie de amuzament , aiurea daca chiar s-a gandit sa se razbune asa pe autoritati .. sefii care dau legile astea stau pe un scaun si invart o telecomanda in mana si bietii functionari numara ... nu prea imi place metoda asta , mai bine se ducea si ii arunca lu' Boc in geam niste oua
mau Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 asta este mai mult o chestie de amuzament , aiurea daca chiar s-a gandit sa se razbune asa pe autoritati .. sefii care dau legile astea stau pe un scaun si invart o telecomanda in mana si bietii functionari numara ... nu prea imi place metoda asta , mai bine se ducea si ii arunca lu' Boc in geam niste oua merita sa stea la parnaie pt bOC ?
Mehico Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Poli?istul care l-a amendat pe Miroiu, Ionu? Merca?, de la Poli?i Local? spune c? Miroiu blocase strada ?i pe urm? i-a adus injurii. Daca s-a simtit nedreptatit (deci n-avea nicio vina) trebuia sa conteste amenda.
ZaCkYD Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 20.000 monezi a adus ala iti dai seama ce numarau aia de zor
vLaur Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Foarte bine a facut!Lasa ca si functionarii au partile lor de vina,unii sunt pusi degeaba acolo,sa te plimbe de la un ghiseu la altul,unii chiar habar nu au in functia pe care o detin,ba mai mult te cheama de n' ori la ghiseu pana rezolvi o problema.Barem acum functionarul in cauza are face,sa numere monezi o saptamana,sa vada cum se castiga banu'
Guest Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cel macar omul si-a platit amenda si nu mai are treaba,cum a zis si Lucian mai bine parca corect...
slvr Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Tipic...dar , a vrut sa se razbune , doar nu vroiati sa puna politistul respectiv sa numere banii. A gasit pe cineva si s-a razbunat cum a putut si el.
Mihnea Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 O forma de razbunare aiurea , nu au numarat politistii moneziile ci femeiile de al birou . Ma rog , tipic romanesc Totusi , o forma ingenioasa , deci in duce putin capul
Comy Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 20.000 monezi a adus ala iti dai seama ce numarau aia de zor Cel putin nu au lipsa de ocupatie ;)
xScorpioNx Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Da... mi se pare aiurea modul in care a procedat , a chinuit acei nevinovati oamenii, in fond pe gresala lui...