Guest raris_ovidiu Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 proaspat abonat XP SP 2 + firewall IE 6 cu sp navighez doar pe siteurile RDS si inca vreo 2-3 din romania folosesc MSN Messenger si Yahoo Mesenger 10-15 mb prima zi 80-100 mb ulterior in fiecare zi cauza ??? trafic de la sursa 207.46.x.x adica microsoft si 66.218.x.x adica geo.vip.scd.yahoo.com si aliasurile lor am tot ce se poate in materie de update etc etc dezactivat ? ce este virus, ??? pun toata plaja 207.46.x.x si 66.218.x.x in firewall pe blocare si in urmatoarele zile scade traficul in loguri apare ca services.exe incearca sa se lege la microsoft.com bun daca m-ar spiona microsoftu ar trebui ca eu sa fiu sursa, dar din contra am trafic dinspre retelele mentionate mai sus cine stie explicatia il rog sa ma lamureasca poate e vreun admin de la RDS pe aici sa ne zica ce masuri pot fi luate... sper sa nu va frigeti si voi sper sa nu se mai repete... dar mai intai de toate vreau sa aflu ce inseamna acest fenomen !!!
Guest raris_ovidiu Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 am uitat sa zic ca dupa treaba asta "am aruncat la gunoi" firewalul de la microsoft in care nu mai am incredere chiar daca o sa faca 100 de SP-uri si patchuri, si folosesc un firewall serios
Guest az_dragon Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Disable la automatic upadates sau o sa faci si mai mult trafic deoarece el isi doreste sa ia service pack 2 :> Porperties My Computer - Automatic Updates - Turn Off Automatic Upadates. Cat despre yahoo cred ca e trafic putin de la yahoo mesenger.
Guest MSIPN Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Firewallu' de la microsoft este destul de bun pentru o folosire obisnuita!nu am avut nici o problema cu el!parerea mea este ca el este mai bun decat cel de la norton
Luc Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 ma indoiesc, am citit pe site la zonelabs (zonealarm) ce e cu firewall u de la xp sp2, e un articol acolo, il face mai mult de cacao
Guest OnAndOn Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Tot ce e MS e resurse multe si cantitate mare de info. Asa ca daca vreti SP2 si alea alea luati-va un PC Magazine si in CDul atasat o sa gasiti toate chestiile de service packuri und so weiter. Eu raman la parerea ca cel mai bun firewall posibil pana acuma e Agnitum Outpost. Incercati-l ca merita! Nu o sa fiti dezamagiti - believe me! :> :thumb:
Guest laudia1975 Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 :huh: Si eu m-am fript cu SP2 ..din pacate am vazut post-it-ul tau prea tarziu.
EndeR79 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Folositi fratilor Sygate Personal Firewall Pro e cel mai bun si puteti opri traficul diferitelor servicii ale windows. Sygate rulzzzz :D
Guest doctorlove Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Eu va recomand cu incredere produsele noastre lactate: :P ZoneAlarm Security Suite version:5.5.062.004