Jump to content
Guest raris_ovidiu

ca sa nu patiti si voi la fel

Recommended Posts

Guest raris_ovidiu
Posted

proaspat abonat

XP SP 2 + firewall

IE 6 cu sp

navighez doar pe siteurile RDS si inca vreo 2-3 din romania folosesc MSN Messenger si Yahoo Mesenger

10-15 mb prima zi

80-100 mb ulterior in fiecare zi

cauza ???

trafic de la sursa 207.46.x.x adica microsoft

si

66.218.x.x adica geo.vip.scd.yahoo.com si aliasurile lor

am tot ce se poate in materie de update etc etc dezactivat ?

ce este virus, ???

pun toata plaja 207.46.x.x si 66.218.x.x in firewall pe blocare si in urmatoarele zile scade traficul

in loguri apare ca services.exe incearca sa se lege la microsoft.com

bun daca m-ar spiona microsoftu ar trebui ca eu sa fiu sursa, dar din contra am trafic dinspre retelele mentionate mai sus

cine stie explicatia il rog sa ma lamureasca

poate e vreun admin de la RDS pe aici sa ne zica ce masuri pot fi luate...

sper sa nu va frigeti si voi

sper sa nu se mai repete...

dar mai intai de toate vreau sa aflu ce inseamna acest fenomen !!!

Guest raris_ovidiu
Posted

am uitat sa zic ca dupa treaba asta "am aruncat la gunoi" firewalul de la microsoft in care nu mai am incredere chiar daca o sa faca 100 de SP-uri si patchuri, si folosesc un firewall serios

Guest az_dragon
Posted

Disable la automatic upadates sau o sa faci si mai mult trafic deoarece el isi doreste sa ia service pack 2 :>

Porperties My Computer - Automatic Updates - Turn Off Automatic Upadates. Cat despre yahoo cred ca e trafic putin de la yahoo mesenger.

Posted

Firewallu' de la microsoft este destul de bun pentru o folosire obisnuita!nu am avut nici o problema cu el!parerea mea este ca el este mai bun decat cel de la norton

Posted

ma indoiesc, am citit pe site la zonelabs (zonealarm) ce e cu firewall u de la xp sp2, e un articol acolo, il face mai mult de cacao

Guest OnAndOn
Posted

Tot ce e MS e resurse multe si cantitate mare de info. Asa ca daca vreti SP2 si alea alea luati-va un PC Magazine si in CDul atasat o sa gasiti toate chestiile de service packuri und so weiter. Eu raman la parerea ca cel mai bun firewall posibil pana acuma e Agnitum Outpost. Incercati-l ca merita! Nu o sa fiti dezamagiti - believe me! :> :thumb:

Guest laudia1975
Posted

:huh: Si eu m-am fript cu SP2 ..din pacate am vazut post-it-ul tau prea tarziu.

Guest doctorlove
Posted

Eu va recomand cu incredere produsele noastre lactate: :P

ZoneAlarm Security Suite version:5.5.062.004

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...