LuckyShot Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 1. tocmai pentru ca e o chestie strict subiectiva, nu mi se pare normal sa se foloseasca cuvantul "trebuie". femeia trebuie sa arate feminitate, femeia trebuia sa nu fumeze pe strada, femeia trebuie, femeia nu trebuie. nici mie nu-mi plac fetele care ragaie sa le auda tot barul, vorbesc tare si se manifesta ca niste dihori turbati, dar asta nu inseamna ca nu trebuie. nu mi se pare corect sa se foloseasca "trebuie", cand vine vorba de aspecte din astea sociale. Normalul n-ar trebui sa fie obiectiv si tocmai din cauza faptului ca e, oamenii sunt atat de complexati din orice). Asta am zis si prima data si nu inteleg de ce s-a tinut mortis sa se devieze sensul postului meu la faptul ca as face parte in vreun fel din categoria asta. 2. nici mie nu-mi place sa fumez pe strada. fumez, dar nu pe strada. 3. din partea mea, poate sa vorbeasca oricum, dar in conditile astea sa nu-i mai faca pe altii mahalagii (daca reply-ul meu initial emana asa ceva).
Guest SherkaN Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 1. tocmai pentru ca e o chestie strict subiectiva, nu mi se pare normal sa se foloseasca cuvantul "trebuie". femeia trebuie sa arate feminitate, femeia trebuia sa nu fumeze pe strada, femeia trebuie, femeia nu trebuie. nici mie nu-mi plac fetele care ragaie sa le auda tot barul, vorbesc tare si se manifesta ca niste dihori turbati, dar asta nu inseamna ca nu trebuie. nu mi se pare corect sa se foloseasca "trebuie", cand vine vorba de aspecte din astea sociale. Normalul n-ar trebui sa fie obiectiv si tocmai din cauza faptului ca e, oamenii sunt atat de complexati din orice). Asta am zis si prima data si nu inteleg de ce s-a tinut mortis sa se devieze sensul postului meu la faptul ca as face parte in vreun fel din categoria asta. 2. nici mie nu-mi place sa fumez pe strada. fumez, dar nu pe strada. 3. din partea mea, poate sa vorbeasca oricum, dar in conditile astea sa nu-i mai faca pe altii mahalagii (daca reply-ul meu initial emana asa ceva). Ba uitati-va si voi ce oameni , ba e incredibil asa cevaaaa , E INCREDIBILLLLLLLLLLLLLLLL . pai bai fato daca NU ITI PLACE inseamna ca CONSIDERI DE PROST GUST, asta insaemna ca esti de acord cu tot ce am spus EU, ba fata tu esti sanatoasa ? Deci ea se cearta cu mine ma de 4 pagini ca e normal sa fumeze pe strada , ca nu e de prost gust .... DOAR CA EI NU-I PLACE )))) PS : Apuca-te de olarit, ca la instalatori s-ar putea sa=ti ceara scoala.
JarziNho Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Pasarica piu-piu-pis, pai daca nu fumezi pe strada de ce pui paie pe foc? Hai sa-ti zic cum sta treaba, eu n-am sustinut ca daca un barbat fumeaza pe strada arata masculinitate si alte cacaturi, nu stiu de unde debitezi ideiEle astea. Ah, le inventezi ca sa-ti susti punctul de vedere. pentru blk Sa traiesti bine! :tiphat: Sherkane-> Nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita!
blk Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Baietii astia 2 chiar au o problema mare in a intelege un fapt simplu. E urat si pentru un barbat si pentru o femeie sa fumeze pe strada, nu doar pentru o femeie. Dar deh, e nevoie de desene animate pentru unii.
LuckyShot Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 :lol: in ce hal va enervati. dupa ce ca cititi printre randuri sau numai ce vrei voi, mai aveti si tupeul sa-mi aruncati in carca niste afirmatii pe care nu le-am facut. eu am zis inca de la inceputul topicului ca nu fumez pe strada, dar intotdeauna m-am legat de afirmatiile voastre anapoda si de faptul ca nu aveati dreptate in anumite aspecte. niciodata n-am zis nimic de faptul ca mi-ar placea sau nu sa vad oameni fumand pe strada. ba am zis ca nu mi se pare normal sa se faca discriminare intre fumatul la baieti si fumatul la fete, ba ca nu mi se pare normal sa se foloseasca "trebuie", ba de diverse alte chestii. de ce nu luati voi frumos sa cititi post cu post, reply cu reply si aratati-mi unde anume m-am contrazis sau unde am fost absurda.
Guest SherkaN Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Gata , eu nu mai pot , datorita zicalei aleia ... te las pe tine sa ghicesti care, o sa cedez primu`.
Mister Sinister Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ba uitati-va si voi ce oameni , ba e incredibil asa cevaaaa , E INCREDIBILLLLLLLLLLLLLLLL . pai bai fato daca NU ITI PLACE inseamna ca CONSIDERI DE PROST GUST, asta insaemna ca esti de acord cu tot ce am spus EU, ba fata tu esti sanatoasa ? Deci ea se cearta cu mine ma de 4 pagini ca e normal sa fumeze pe strada , ca nu e de prost gust .... DOAR CA EI NU-I PLACE )))) PS : Apuca-te de olarit, ca la instalatori s-ar putea sa=ti ceara scoala. fail @ reading comprehension much?
logs Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Discutia era despre stereotipii si prejudecati. Dar iar ati reusit sa o mutati in piata, dupa impulsul 'care are sfecla mai mare si mai rosie'... Inainte de straluminarea mondiala ca 'tutunul dauneaza grav sanatatii', ia uitati-va voi putin ce campanii faceau companiile producatoare de tigari :). http://www.historia.ro/exclusiv_web/stiati/articol/lucky-strike-scoate-femeile-fumand-strada
Stargate Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 1. din imaginea zilnica a filmelor americane ale anilor '80 se desprinde clar cea a "lebedei" care face trotuarul cu tigara in gura - si nici azi nu pot sa uit acea imagine 2. femeia care fumeaza e nasoala k gust & miros - pt mine o femeie tre sa isi mentina acea gentilete, feminitate si senzualitate cu un parfum placut care sa iti aminteasca mereu de ea... asa ceva nu prea mai exista in ziua de azi, femeile (in mare majoritate - printre care si nevasta-mea :crybaby: ) put a tigari si au gust amar la sarut si uneori miros a bere... asa sunt eu mai demodat :tiphat: :nanana: