Random Hero Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 eu nu simt nimic nici dupa tigara, nici dupa cafea, cola, energizante, etc. Try some weed. :D
The Wizard Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ^ chestii legale ca sa nu avem probleme cu milita :)
Random Hero Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 ^ chestii legale ca sa nu avem probleme cu milita :) Uh... incearca niste [random weird name] de la magazinele alea reprofilate: Coffee shop, auzi la ei. #-o
Guest White. Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nu am inteles niciodata cum este cu fumatul. Mi se pare o prostie sa fumezi, fie ca esti femeie ,fie ca esti barbat. Desigur, fumatul are si efecte pozitive : -distruge viata sexuala -fumul de tigara contine vreo 4000 de substante nocive organismului printre care poloniul radioactiv ( doar unul ditnre compusii radioactivi prezenti in fumul de tigara ) -declinul inteligentei -afecteaza sistemul imunitar' -afecteaza dantura
Shadow * ClimaCool Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 hai sa mai zic una sa se supere juma de linkmanie (parca am mai zis, da nu strica inca o data) iti dai seama dupa om daca fumeaza sau nu (ca sa ma exprim elegant) am pus si eu mana pe tigara sa vad ce gasesc astia in ea de nu pot sa o lase. nici pana acum n-am gasit ce are sau la ce ajuta. organismul nu cere asa ceva ca altfel ar fuma toti. efectiv nu e niciun motiv sa fumezi. sau ar fi unul. omu care fumeaza e bolnav psihic si in mintea lui crede ca daca fumeaza nu se ingrasa, scapa de stres, e mai k0ol, etc. astia care fumeaza ar trebui sa consulte un psihiatru pentru ca tigara iti face "bine" doar la psihic, la fizic te distruge. nimeni n-a murit ca n-a fumat. la fel e si cu cafeaua. bei cafea si gata zbori. la mine nu functioneaza lucrurile astea, efectele placebo, etc. eu nu simt nimic nici dupa tigara, nici dupa cafea, cola, energizante, etc. in concluzie nu mai fuma. ps: nu conteaza sexu' decat daca e in 3. Zece cu steluta pentru postul tau, sunt total de acord. Fumatul si cafeaua sunt doua lucruri de care nu depinzi, nu ai nevoie de ele, nu te ajuta in sensul propriu, e doar un lucru psihologic pe care descreieratii il practica. E la fel ca si cu oamenii care se imbata din bere fara alcool daca il bea intr-o comunitate unde ceilalti o beau cu alcool, adica un efect psihologic, efectul de turma. Is cei mai mari tarani in ochii mei aia care merg pe strada si fumeaza fie fete, fie baieti, ori in masina si apoi arunca chistocul pe geam, de ce nu si-l duce acasa si il baga la **-** ** *****, atata de ratat trebuie sa fi sa arunci cate 20 de chistoace zilnic pe strada, pai daca toti 23 000 000 de romani ar fuma si fiecare ar arunca 20 de chistoace zilnic, unde am ajunge? Oricum e mai urat cand o femeie fumeaza decat un barbat. Totusi e vorba de sexul frumos, atributele femeilor trebuie sa fie frumusetea, gingasia si lucruri din astea. La fel cu ragaitul, e naspa sa auzi si de la barbati si de la femei, dar totusi de la femeeeei? Ah si aici mai intervine si un alt factor care in tara noastra de rahat care se situeaza pe ultimul loc din Europa din toate punctele de vedere, chiar dupa Bulgaria care era pana acuma lepra europei, banii. Toata lumea se plange de bani, moare de foame, nu are bani sa isi cumpere un pateu sa unga o felie de paine, dar de tigari au bani si ultimii boschetari. Toti au cate 11 lei pe zi sa isi cumpere nenorocitul de pachet de tigari. Adica intr-o luna cheltuie 350 de lei doar pe tigari, suma care e jumate din salarul multor fumatori. Aaaa si sa vezi, tot asa toti nenorocitii de prunci care nu au nici un venit si stau ca parazitii si traiesc pe spatele parintilor, au pretentia sa fumeze zilnic numa kent si marlboro, ca tigarile alea cu 5 lei din piata nu is bune pentru ei. Tigara reprezinta cel mai mare drog care s-a inventat vreodata, interesativa putin de "Istoria Marijuanei si Tutunului in America" si o sa aveti o surpriza de ce a fost interzis marijuana si nu tutunul desi tutunul reprezenta un drog mult mai tare. Oricum zilnic se imbagatesc mii de oameni de pe spatele robilor fumatului.
LuckyShot Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 de ce-ar vrea cineva sa fumeze toate buruienile pamantului? <_< macar tutunul stiu ce efecte are.
Lobster Dog Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Andree@' date='14 October 2010 - 20:08' timestamp='1287079739' post='5413808'] Ce mai conteaza daca fumeaza sau nu? Nu e frumos sa fumeze nici baiatul, nici fata. Fiind la moda, multi/multe fumeaza doar de dragul ochilor celorlalti. Mai rar se vad tineri 25+ cu tigara in mana. :D eu fumez ca-mi place
Random Hero Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ah si aici mai intervine si un alt factor care in tara noastra de rahat care se situeaza pe ultimul loc din Europa din toate punctele de vedere, chiar dupa Bulgaria care era pana acuma lepra europei, banii. Toata lumea se plange de bani, moare de foame, nu are bani sa isi cumpere un pateu sa unga o felie de paine, dar de tigari au bani si ultimii boschetari. Toti au cate 11 lei pe zi sa isi cumpere nenorocitul de pachet de tigari. Adica intr-o luna cheltuie 350 de lei doar pe tigari, suma care e jumate din salarul multor fumatori. Aaaa si sa vezi, tot asa toti nenorocitii de prunci care nu au nici un venit si stau ca parazitii si traiesc pe spatele parintilor, au pretentia sa fumeze zilnic numa kent si marlboro, ca tigarile alea cu 5 lei din piata nu is bune pentru ei. Tigara reprezinta cel mai mare drog care s-a inventat vreodata, interesativa putin de "Istoria Marijuanei si Tutunului in America" si o sa aveti o surpriza de ce a fost interzis marijuana si nu tutunul desi tutunul reprezenta un drog mult mai tare. Pentru primul paragraf din quote iti recomand filmul "Angela's Ashes" - am ramas mirat de tatal si mama care au bani de tigari dar nu au bani de mancare. Pentru al doilea paragraf: e cel mai mare drog doar pentru ca este raspandit, legal si ieftin.
Shadow * ClimaCool Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pentru primul paragraf din quote iti recomand filmul "Angela's Ashes" - am ramas mirat de tatal si mama care au bani de tigari dar nu au bani de mancare. Pentru al doilea paragraf: e cel mai mare drog doar pentru ca este raspandit, legal si ieftin. Pai nu poti sa zici ca e ieftin din moment ce iti fumezi jumate din salar. Raspandit ii destul si legal la fel. Dar este un drog mult mai puternic tutunul decat alte droguri ca de exemplu marijuana care e interzisa. Doar de aceea e interzisa marijuana pentru ca facea concurenta tutunului si astfel bogatasii americani care aveau pamanturile de tutun au resimtit o oarecare scadere al interesului oamenilor pentru tutun, astfel au aprobat legea ca marijuana sa fie interzisa desi tutunul este un drog mult mai puternic si creeaza o dependenta mult mai mare.
ooOOIC3OOoo Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 la femei arata chiar sexi..... "sunt mai salbatice si mai tupeiste" dak sunt fumatoare :D
TombRaider Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 daca nu va lasati de fumat dati faliment . o sa fie imediat pretu pe pachet de 20 lei. 30 pachete = 600 lei = salaru minim :) peste 5 ani sigur pretu pe pachet o sa fie 40 lei minim. daca nu va lasati de fumat, o sa devina foarte bogati niste oameni, si in plus, o sa va lasati oricum de fumat ca nu o sa va permiteti sa le cumparati. Deci oricum a scazut drastic numaru fumatorilor fata de ce era acu 5 sau 10 ani. e un lucru bun ca se lasa oamenii de fumat. si the wizard... cum adica daca fumezi nu slabesti? gandestete, daca dai juma din salar pe tigari ,iti ramane numa juma sa iti cumperi de mancare, si rabzi de foame, si slabesti :) hehehe... decat sa bagi in tine ca porcu mancare mai bine bagi in tine ca disperatu tigari :D EU NU FUMEZ, NU AM FUMAT NICIODATA ! SI NU RECOMAND NIMANUI SA SE APUCE DE FUMAT , NU E BINE DUPA PAREREA MEA! dar cine is eu sa va spun ce sa faceti ?! (din partea mea fumati si carbit)
Random Hero Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Pai nu poti sa zici ca e ieftin din moment ce iti fumezi jumate din salar. Raspandit ii destul si legal la fel. Dar este un drog mult mai puternic tutunul decat alte droguri ca de exemplu marijuana care e interzisa. Doar de aceea e interzisa marijuana pentru ca facea concurenta tutunului si astfel bogatasii americani care aveau pamanturile de tutun au resimtit o oarecare scadere al interesului oamenilor pentru tutun, astfel au aprobat legea ca marijuana sa fie interzisa desi tutunul este un drog mult mai puternic si creeaza o dependenta mult mai mare. E ieftin ca pret unitar. Faptul ca X fumeaza 1-2 pachete pe zi e alta problema, asa cum Y poate sa fumeze un pachet la 1-2 saptamani. Este mult mai puternic, intr-adevar: creeaza dependenta mai lent doar decat heroina si cocaina. Pe langa asta, marijuana are si efecte benefice asupra corpului.
xIcarus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pai din cate am citit prin topic 'femeia si tigara' este displacuta de nefumatori care nu suporta fumul de tigara, deci mi se pare un argument total invalid sincer. Pai apucati-va si voi de fumat si sa vedeti ce-o sa va placa :D Las la o parte 'pe strada' pentru ca oricum putine femei fumeaza cand merg pe strada desi nu prea gasesc un motiv pentru asta. Fumatul nu este numai un viciu, ci si un mod de exprimare, fie el sincer sau de suprafata. hai sa mai zic una sa se supere juma de linkmanie (parca am mai zis, da nu strica inca o data) iti dai seama dupa om daca fumeaza sau nu (ca sa ma exprim elegant) am pus si eu mana pe tigara sa vad ce gasesc astia in ea de nu pot sa o lase. nici pana acum n-am gasit ce are sau la ce ajuta. organismul nu cere asa ceva ca altfel ar fuma toti. efectiv nu e niciun motiv sa fumezi. sau ar fi unul. omu care fumeaza e bolnav psihic si in mintea lui crede ca daca fumeaza nu se ingrasa, scapa de stres, e mai k0ol, etc. astia care fumeaza ar trebui sa consulte un psihiatru pentru ca tigara iti face "bine" doar la psihic, la fizic te distruge. nimeni n-a murit ca n-a fumat. la fel e si cu cafeaua. bei cafea si gata zbori. la mine nu functioneaza lucrurile astea, efectele placebo, etc. eu nu simt nimic nici dupa tigara, nici dupa cafea, cola, energizante, etc. in concluzie nu mai fuma. ps: nu conteaza sexu' decat daca e in 3. Pai wizard, iti zic eu cum sa faci si iti garantez ca te vei apuca de fumat. Fumeaza o tigara. Nu iti place. Mai fumeaza ocazional cu prietenii/colegii. Apoi este nevoie de putina perseverenta prosteasca, vei ajunge sa fumezi din ce in ce mai des cu ei pentru ca te vei obisnui cu efectele negative de suprafata ale tigarii (zgariat pe gat in general). Apoi o sa te vezi ca iti da un coleg o tigara, o sa incepi sa observi ca are gust diferit, o sa incerci sa-ti cauti gustul tau la tigari pana o sa dai de unul care iti place cel mai mult. Gj you just installed smoking. Eu nu am intalnit in viata mea un adolescent care sa traga primul lui fum de tigara si sa zica 'frate ce misto e' si chiar sa ii placa si nici nu cred ca voi ati facut-o. daca nu va lasati de fumat dati faliment . o sa fie imediat pretu pe pachet de 20 lei. 30 pachete = 600 lei = salaru minim :) peste 5 ani sigur pretu pe pachet o sa fie 40 lei minim. daca nu va lasati de fumat, o sa devina foarte bogati niste oameni, si in plus, o sa va lasati oricum de fumat ca nu o sa va permiteti sa le cumparati. Deci oricum a scazut drastic numaru fumatorilor fata de ce era acu 5 sau 10 ani. e un lucru bun ca se lasa oamenii de fumat. si the wizard... cum adica daca fumezi nu slabesti? gandestete, daca dai juma din salar pe tigari ,iti ramane numa juma sa iti cumperi de mancare, si rabzi de foame, si slabesti :) hehehe... decat sa bagi in tine ca porcu mancare mai bine bagi in tine ca disperatu tigari :D EU NU FUMEZ, NU AM FUMAT NICIODATA ! SI NU RECOMAND NIMANUI SA SE APUCE DE FUMAT , NU E BINE DUPA PAREREA MEA! dar cine is eu sa va spun ce sa faceti ?! (din partea mea fumati si carbit) Bai noi daca o luam pe logica ta nimeni nu o sa mai fumeze, iar multe companii de tigari vor da faliment. Tu realizezi ce tampenie ai zis dpdv economic? Daca dau faliment fabrici de tigari, dispar tigarile, dispare profitul de la atatia fumatori pe lumea asta. Iar daca doamne fereste ajungem intr-un monopol de fabricant de tigari, pai asta o sa frece preturile pana ajung foarte mari, iar drept urmare si mai multi se vor lasa. Tigarile isi maresc pretul din cauza taxei de poluare daca cel care mi-a zis asta nu manca rahat. In legatura cu slabitul: multi oameni care se apuca de fumat slabesc. Eu am slabit 10 kg intr-o luna cand m-am apucat de fumat pentru ca nu imi era foame efectiv. Poate a fost o simpla coincidenta tho. Asa ca las-o mai usor cu salariul pentru ca daca absolvesti o facultate decenta si iti gasesti loc de munca crede-ma ca o sa ai salariu mult mai mare decat 600 ron, si zic asta pentru ca majoritatea fumatorilor sunt liceeni/studenti/post-studenti. Ah si in caz ca n-ai observat, in ultimul timp scumpirea tigarilor cam pune frana. Acum doi ani eu mergeam intr-un bar zilnic si imi ajungeau 10 lei pentru un pachet de dunhill negru care era 7 lei si o halba de bere care era 3 lei. Deci acum doi ani in octombrie pachetul de dunhill era 7 lei (6.9 lei de fapt). In ianuarie anul asta, pachetul de dunhill negru era 11 lei. E octombrie, iar pretul a crescut doar cu inca un leu pana la 12 lei. Si stii care e problema? Ultima majorare de preturi a fost datorita tva-ului. Deci daca excludem tva-ul, anul asta nu a avut loc nicio majorare de pret la tigari. Deci ce zici tu cu pachet de tigari 40 lei e pure bullshit.
JarziNho Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Femeia care fumeaza = faliment asigurat (exceptand cazurile cand parintii dau lovelele fara numar). Femeia in general tre' sa arate finete, FEMINITATE, iar una cu tigara in mana arata exact opusul. Restul figure it out ...
xIcarus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Daca fumeaza un cohiba de-ala gros, da, imi imaginez ca nu arata, dar daca fumeaza un ultraslim nu cred ca exprima barbatie.. lol! ))))
LuckyShot Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Femeia in general tre' sa arate finete, FEMINITATE, iar una cu tigara in mana arata exact opusul. Restul figure it out ... da? TREBUIE? mai sa fie-al naibii. pe principiul asta, majoritatea femeilor vor ca barbatii lor sa fie niste sclavi, deci barbatii tre sa fie sclavi, na! <_< asculta la mine, niciun om nu trebuie sa fie nicicum, e clar?
Random Hero Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 da? TREBUIE? Da, trebuie. Asa e lasat sa fie.
Denzel_Lsd Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Daca eram femeie fumam pe strada cu pachetu in mana numa ca sa va fac in ciuda ... Femeia in general tre' sa arate finete, FEMINITATE, iar una cu tigara in mana arata exact opusul. Restul figure it out ... Iar barbatul arata masculinitate atunci cand se scarpina galant la co4e ...
xIcarus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Sa mor eu inca nu-mi revin. Femeia cu tigara in mana arata masculinitate auzi )))))))) Pai ma frate, atunci femeia care bea, care sta la calculator si care conduce o masina tot masculinitate prezinta din punctul tau de vedere nu? Mai ai putin si zici ca daca femeia vrea sex arata masculinitate :D
LuckyShot Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 si feminitate cand arata, cand gateste si e plina de unsoare pe maini si de faina pe fata? eu asta inteleg. ceea ce barbatul a facut dinaintea femeii e masculin.
xIcarus Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Din pacate pentru unii mai involuati chiar asa e.
Denzel_Lsd Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Aici e vorba de aceiasi gandire indoctrinata de care ne tot ferim de 20 de ani in coa' ...pacat e ca tot astia de 16-25 de ani o arata ..sincer daca ii pun lu tata subiectu in fata ma trezesc cu o palma peste ceafa si cu " TU ai inteles ceva din viata ?? ". Femeia ramane femeie ..si cu tigare si fara ..prezentati spatele cand radeti de aia ca isi infasoara femeile in cearceaf ...in acelasi timp vi se pare urat o femeie frumoasa cu tigarea in mana ...
Dilut3D Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nu am nici o problema cu fetele care fumeaza pe strada atata timp cat nu imi sufla fum in gura. Nu mai "suport" fumul de tigara deoarece m-am lasat si imediat cum respir fum imi vine sa fumez.
Lobster Dog Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ce va pasa voua, nefumatorilor, de pretul tigarilor si de sanatatea fumatorilor? imi iau tigari din banii castigati de voi sau ce? mi se rupe ca dau 3-4 mil pe tigari pe luna v-am pupat ceau
SWAt2000 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dependentilor ! eu unul m-as simti penibil, jalnic, patetic, de mine insumi pentru simplul fapt ca nu as putea sa ma las de tigari in cazul fumatorilor care-i auzi: "am incercat sa ma las dar n-am putut" eu unul nu fumez, las pe altii mai c0ol sa o faca, sa le miroase mainile, hainele a tigari si sa-ti fie scarba sa-ti saruti prietena/prietenul dupa o tigara. iar despre femeia si tigara..... o femeie ar fi in stare sa fumeze si o creanga de copac, numai ca sa iasa ea in evidenta cu ceva ps. nu-mi pasa mie ca tu fumezi pe banii tai, dar esti constient ca daca-mi sufli fumul in fata iti sting tigara de limba ;d