Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Intrebare regulament

Recommended Posts

Posted

5. Meet player, cum zicea cineva mai sus, il ajuta la cc, la cs, si alte eventuri. Tin sa reamintesc ca minunatul clicker nu vine la pachet cu kitul Mu Linkmania. Ce facem cu cei ce participa fara clicker la un cc, spre exemplu?

cine le e de vina k nu`l folosesc (celor care nu`l folosesc) pt k tot serverul a auzit de el, cei care nu`l folosesc au cv mai bun (parerea mea) :))

Posted

Incet incet va raspundeti singuri la intrebari.

1.Dupa cum vedem mai sus se pare ca totusi se poate intra cu doua conturi si fara acest clicker miracol.

2.Linkmania nu a incurajat si nu va incuraja niciodata afk-ul.

3.Nu cred ca mai sunt calculatoare care sa nu reuseasca sa ruleze MU Online intr-un mod acceptabil. Nu cred ca e o problema partea cu resursele (atentie la comentarii ca revenim la punctul 2, sper ca s-a inteles ce vreau sa zic)

4.Bluescreen fata de autopick. Comparati voi frecventa acestor probleme si poate intelegeti ce ar trebui ales. (cand o sa se gaseasca o rezolvare la acest bluescreen o sa o aplicam)

5. Meet player, cum zicea cineva mai sus, il ajuta la cc, la cs, si alte eventuri. Tin sa reamintesc ca minunatul clicker nu vine la pachet cu kitul Mu Linkmania. Ce facem cu cei ce participa fara clicker la un cc, spre exemplu?

1.Dupa cum vedem mai sus se pare ca totusi se poate intra cu doua conturi si fara acest clicker miracol.

Cum? Eu daca nu am clicker bagat, atunci cand dau iar pe start2.exe imi deschide tot acel launcher de la primul mu deschis iar butonul Start este blocat, cum a-ti reusit voi sa deschideti inca un MU fara acel clicker?

3.Nu cred ca mai sunt calculatoare care sa nu reuseasca sa ruleze MU Online intr-un mod acceptabil. Nu cred ca e o problema partea cu resursele (atentie la comentarii ca revenim la punctul 2, sper ca s-a inteles ce vreau sa zic)

Chiar nu este o problema, 40%-50% din procesor imi consuma acest joc si am procesor intel core 2 quad Q8200. Ce ne facem cu cei care inca au amd la 1800 si le sta procesorul in 99%?

4.Bluescreen fata de autopick. Comparati voi frecventa acestor probleme si poate intelegeti ce ar trebui ales. (cand o sa se gaseasca o rezolvare la acest bluescreen o sa o aplicam)

Cu siguranta noi alegem autopick-ul este logic. La prea multe bluescreen-uri se duce dracu calculatorul, preferam sa fim plini de jwl si sign-uri (toti) decat cu pc stricat.

Da, ce mare problema ai gasit, daca nu stii cine e in cc care este problema? Te gandesti tot timpu ca este unul full, ca o sa mori si asta este.. Oricum ancientele s-au dus de foarte multa vreme, mai nimeni nu le poarta..

PS: Degeaba avem jwl`uri daca nu sunt destui goldeni incat sa procuram iteme excelente ca sa avem pe ce le consuma. Asta este principala cauza pentru care un item excelent bun costa sute de jwl-uri, nu autopick-ul.

Posted

Cum? Eu daca nu am clicker bagat, atunci cand dau iar pe start2.exe imi deschide tot acel launcher de la primul mu deschis iar butonul Start este blocat, cum a-ti reusit voi sa deschideti inca un MU fara acel clicker?

1. Cu 2 calculatoare....fara clicker

2. cu 1 calculator....fara clicker

Posted

pe mine unul nu ma intereseaza autopick , vreau ca alea 2 ore amarate de cs sa nu iau restart

sa fim seriosi problema cu bs e veche de un an si 4 luni http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=290547 !!! , cred ca si mai mult , totusi de atata timp nu s-a facut nimic si de ce nu recunoasteti nici nu se va face? ma gandesc ca in 16 luni se gasea vreo solutie daca s-ar fi lucrat evident cu adevarat la rezolvarea problemei

nici macar la stabilitatea cs nu se progreseaza deloc , fraierii sa bage sign in continuare ce naiba nu?

incep sa cred ca sunteti ca si politicienii din ziua de azi ( o sa... )

Posted

Posted

Totusi daca este interzis auto pick-up sa-mi raspunda si mie un admin daca imi da SS daca fac asa:

Tin click dreapta pe mouse si atac iar cu stanga apas continuu pe Space sa adune itemele. Daca vine un admin imi iau SS?Cum demonstreaza ca eu nu folosesc auto pickup folosind clicker?

Am scris si aici

Posted

1. Cu 2 calculatoare....fara clicker

2. cu 1 calculator....fara clicker

Tu ce tot aberezi? Da stim cu totii cum este fara clicker :

2 conturi = 2 calculatoare

1 cont = 1 calculator

Noi vrem :

2 cont-uri sau chiar mai multe = 1 calculator, ca doar nu avem sala de internet.

Posted

Tu ce tot aberezi? Da stim cu totii :

2 conturi = 2 calculatoare

1 cont = 1 calculator

Noi vrem :

2 cont-uri sau chiar mai multe = 1 calculator, ca doar nu avem sala de internet.

:lol: si eu ce ziceam?

Ca poti intra:

1. pe 2 conturi daca ai 2 calculatoare

2. poti intra cu 2 conturi de pe 1 calculator fara sa folosesti clicker

Posted

2. poti intra cu 2 conturi de pe 1 calculator fara sa folosesti clicker

Explica-mi si mie cum poti deschide tu 2 conturi fara a avea clickerul elite.

Posted

Afla singur.

Atunci abtine-te, atata timp cat nu este un "tutorial" facut public, nu merge sa te connectezi pe 2 conturi de pe acelasi pc.

De ce as face tutorial? sau de ce are face altii tutorial daca ar sti?

Hai ca esti idiot, imi pare rau ca am facut spam aici, ai vorbit aiurea si de aceea murdoc a spus "1.Dupa cum vedem mai sus se pare ca totusi se poate intra cu doua conturi si fara acest clicker miracol.", nu meriti atentia noastra.

De ce ai face tutorial? Ca sa nu ne mai certam pe tema clickerului elite, pentru ca principala cauza pentru care noi vrem elite este problema conturilor multiple, dar pana acum tu ai inteles doar "Daca adun zen de sub mine cu space, imi da suspend? " :|

Posted

Atunci abtine-te, atata timp cat nu este un "tutorial" facut public, nu merge sa te connectezi pe 2 conturi de pe acelasi pc.

Posted

esti cumva unul din cei cae pupa adminii.....? sau esti retard si vrei sati faci prieteni pe forum??

Posted

esti cumva unul din cei cae pupa adminii.....? sau esti retard si vrei sati faci prieteni pe forum??

Cred ca tu esti retard. Si nu pup adminii si nici nu am nevoie sa am prieteni pe forum. Cum am cautat si eu sa caute si altii ca nu le pica mana.

Posted

1. Hai ca esti idiot, imi pare rau ca am facut spam aici, ai vorbit aiurea si de aceea murdoc a spus "1.Dupa cum vedem mai sus se pare ca totusi se poate intra cu doua conturi si fara acest clicker miracol.", nu meriti atentia noastra.

2. De ce ai face tutorial? Ca sa nu ne mai certam pe tema clickerului elite, pentru ca principala cauza pentru care noi vrem elite este problema conturilor multiple, dar pana acum tu ai inteles doar "Daca adun zen de sub mine cu space, imi da suspend? " :|

1. Prea prost esti tu pentru secolul 21.

2. Citeste asta:

21.a. Macro/BOT

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.

Si poate iti dai seama de ce am intrebat eu.

Posted

Cred ca s-a lamurit toata lumea cum sta treaba peaici...

Regulile se executa si nu se discuta :ceuameni:

Guest D3vil_KiD
Posted

Cred ca s-a lamurit toata lumea cum sta treaba peaici...

Regulile se executa si nu se discuta :ceuameni:

trist , si playeri tot tristi raman :crybaby:

Posted

Cand ziceam ca nu ma mai surprinde nimic venind de la comunitatea Link, vad topicul asta si ma minunez. Ce va mai place scandalul :) Personal nu pricep ce e asa greu de inteles.. NU mai folositi clickere care fac altceva decat atac si buff.

Pana la Elite, tot serverul se descurca foarte bine. Sunt charuri facute full fara Elite. Am vazut o chestie si mai tare "da-ti-ne voi alte clickere". Asta mi se pare chiar culmea :lol: Ce ar fi sa folositi acelasi clicker pe care il foloseati inainte de Elite? De exemplu GUI simplu care nu mai are aceasta functie automata de "meet player". Debifati frumos toate balariile de optiuni interzise prin regulament si lasati numai auto atack sau auto buff.

Si mai amuzanta mi se pare explicatia "cu el putem intra cu mai multe conturi". Daca s-ar fi vrut sa intrati cu mai multe conturi, ar fi mers din Launcher. Drept urmare faptul ca nu mai intrati decat cu un singur cont nu poate decat sa ne bucure.

Stiu ca va convine Elite: bagi 2 charuri (sau 3-4, depinde de cat de smecher e PCu) pe un spot si pleci la bere. Vii dupa 10h, inventarul plin, charuri crescute, printuri pt ss daca da vreunu PK fara preluare. Din pacate asa nu merge.

tranced zicea pe undeva ca de ce nu vedem si lucrurile bune cum ar fi ca nu mai luati ecran albastru. Avem de ales, fie cautam un workaround pt ecranul albastru dar nu mai joaca clickerul pentru voi, fie plecam toti la bere (si noi si voi) si ne vedem odata pe saptamana la CS, fiecare cu 10 charuri full. Stafful a ales prima varianta. Lasati victimizarea, solutii exista fara sa vi le dam noi, pentru ca le stiti si voi prea bine (chiar mai bine decat noi).

Personal, mi-as dori si eu sa se poata bloca din Launcher acest Elite. Nu numai pentru toate optiunile ajutatoare dar si pentru alte lucruri pe care le mai poate face (stiti voi bine care sunt alea ca va plangeti CS de CS de ele). Din pacate, momentan nu se poate. Cum asa nu se poate, cumva trebuie interzis iar singura solutie e regulamentul.

:tiphat:

Posted

Si mai amuzanta mi se pare explicatia "cu el putem intra cu mai multe conturi". Daca s-ar fi vrut sa intrati cu mai multe conturi, ar fi mers din Launcher. Drept urmare faptul ca nu mai intrati decat cu un singur cont nu poate decat sa ne bucure.

de ce sa va bucure ca nu se poate intra cu 2 conturi? as vrea un raspuns cat se poate de clar :)

Posted

de ce sa va bucure ca nu se poate intra cu 2 conturi? as vrea un raspuns cat se poate de clar :)

Probabil ca sunt prea multe caractere connectate pe server...

Posted

atata timp cat nu va fi blocat majoritatea va continua sa il foloseasca , stau sa dau telefoane sau sa strig pe guild pentru un trade...sau daca ma cresc cu al doilea cont care e problema? folosesc vreun hack? n-am inteles

e ca in filmul ala cu di caprio si tom hanks "Catch me if you can"

Posted

ca tot v`ati agatat de topicul asta, chestia cu "sifon event" mai e?, sau daca mai e....e valabila doar pt anumeti playeri?...cand prind vreun alergator prin joc...nu dau de niciun admin, dar daca las eu afk cu move to nu trece 1h sa nu vina adminu sa ma verifice so... ori suntem admini ori numai suntem

Posted

@boom, ca sa aiba si alti playeri unde creste. Daca tu ai party de 4 pe un spot mare, numai cu charurile tale, restu cresc in Tarkan (nu lua mot-a-mot... ai inteles ideea)

@Linu, un simpatic ca intotdeauna :P

@tranced, nu te opreste nimeni sa cresti cate charuri vrei. Il scoti pe unul si il bagi pe celalalt

@mau, nu iti pot raspunde. Nu am fost niciodata de acord cu acest asa zis event si deci nu il voi "face" niciodata.

Posted

@boom, ca sa aiba si alti playeri unde creste. Daca tu ai party de 4 pe un spot mare, numai cu charurile tale, restu cresc in Tarkan (nu lua mot-a-mot... ai inteles ideea)

@Linu, un simpatic ca intotdeauna :P

@tranced, nu te opreste nimeni sa cresti cate charuri vrei. Il scoti pe unul si il bagi pe celalalt

@mau, nu iti pot raspunde. Nu am fost niciodata de acord cu acest asa zis event si deci nu il voi "face" niciodata.

pai atunci in regulament de ce s-a mai introdus preluarea? :) la urma urmei daca vreau, pot sta singur pe spot cum pot foarte bine sa stau cu alte 4 charuri (de ale mele bineinteles) fara sa imi poata interzice nimeni lucrul asta, atata timp cat spotul este al meu, nu? :) deci de crescut tot nu cresc mai multe charuri indiferent cum ai pune problema :) de ce introduceti tot felul de reguli stupide cand ati putea foarte frumos sa mai aerisiti cat de cat regulamentul. si asa e prea stufos de la mama natura (presupun ca cel putin jumatate de server imi da dreptate)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...