Guest CHRIS90 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nu ati inteles nimic!! nu sunt destui moderatori care sa rezolve plangerile si cei care sunt intra din paste in ajun. ei sunt constienti ca elite se va folosi in continuare de catre playeri si cu adunat, cu tot ce are(ca are si niste functii de stealth...deci cat timp nu postez ceva care sa ma dea de gol ca as folosi clicker-ul nu patesc nimic). ideea e ca sunt prea multe plangeri si ca sa faci print-uri in care sa nu apara 'meet', zen +12 si alte asemenea mesaje dragute e mai greu, deci cei care folosesc clicker-ul vor posta mult mai rar >>moderatorii stau mai lejeri. mai raresc din cand in cand pe cate unii care nu sunt atenti si se dau singuri de gol speriind astfel si pe altii ca sa nu mai foloseasca clicker-ul. si uite asa moderatorii au de castigat prin introducerea unei simple interdictii. problema mea e in continuare asta:cu ce va deranjeaza ca eu adun iteme FARA SA IMI SCHIMB COORDONATELE? daca se foloseste in alte scopuri sunt admini in joc, sa faca treaba pentru care au ales sa fie admini. nu am timp sa stau on pentru a aduna jwls. daca s-a inventat 'jucaria' asta de ce sa nu o pot folosi? anticipez un raspuns:' nu ai timp sa stai on atunci nu mai juca'. cam asta vreti? nu ati vrea voi sa faceti ca timpul pe catre il petrecem pe server-ul asta sa fie cat mai placut pentru playeri si nu cat mai usor pentru admini/moderatori? totusi raportul admini/playeri cred ca e mult in favoarea playerilor. :tiphat: ce admini?aia care nu au intrat de 2 luni?sau care? # va bateti cu pumnul in piept degeaba....ei fac tot ce le convine .....in dor in "CUR" de noi cei care jucam pe aici.....ei vor sa stam cu ochii in pc si cu mana pe mouse 24/24 ca niste masochisti. sunt curios ce o sa imi faca daca o sa blochez tasta space sa adune zen...cum o sa dem ca am elite? sau si blocarea tasteilor e hack? =))))) idei de regulament ca pe link .....nu o sa vedem in veci... in loc sa mod reg aia de print la golden in care (presupun ca pun rigla,ruleta pe ecranul de la monitor sa masoare care e mai aproape de golden) :))) ei cauta reg ptr elite. Da ma mai intreb ceva...cum oare masoara ei cu bug vizual??? :dontknow:
tranced Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 sa stii ca ai dreptate cu scaderea nr de plangeri cine se mai risca sa posteze un pk sau ks daca apare meet player in poze? tu iei 40 si ala ia 5 zile , tragi-comic paradoxul asta nu?
Guest CHRIS90 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 sa stii ca ai dreptate cu scaderea nr de plangeri cine se mai risca sa posteze un pk sau ks daca apare meet player in poze? tu iei 40 si ala ia 5 zile , tragi-comic paradoxul asta nu? sau faci print ca disperatu.......cate 100 de print.....o fi 4 printuri fara meet nu? nu o sa ne oblige sa punem printurile anterioare.....dar parca vad ca o sa specifice si asta in regulament:))))
BaroSica Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 sau faci print ca disperatu.......cate 100 de print.....o fi 4 printuri fara meet nu? nu o sa ne oblige sa punem printurile anterioare.....dar parca vad ca o sa specifice si asta in regulament:)))) Sau mai simplu nu folosesti acel cliker :P
192.168.1.1 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 clickerul trebuia interzis pana la urma, pentru ca nu cred ca ii convine nimanui sa stea on si melfa altuia sa culeaga tot ce pica, dar nu asa. trebuia prima oara sa rezolvati problema conturilor multiple. la faza cu ">>>meet player" am zis ca nu e nici o problema, doar exista avanta clicker care nu are optiunile de pick ale elite-ului, dar opa si aici apare meet player. inafara de partea plangerilor, se mai strica si piata. Oricum "linkmania nu e alte servere"
tycy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nu ar fi simplu daca moderatorii/adminii astia care se dau care mai de care mai desptepti sa opreasca sv asta de kkt ca e plin de buguri si etc..sa ii bage un mu guard si sa mai rezolve din buguri..decat sa dea suspend peste suspend? Dar nu pentru ca ei nu stiu decat sa intre si sa dea niste informatii pe care ei le viseaza noaptea sau sa tina niste event`uri penibile...Am ajuns foarte rau..pana si pe jocurile online traim cu aceeasi mentalitate din romania..decat sa muncim mai bine dam in cap.Sunt servere facute de pusti pe care nu intri nici cu cel mai simplu clicker dapai elite sau mai stiu eu ce alte programe..Speed , autoprint , autoanswer la afk si multe altele pe care cei din guildele mari le folosesc cu o splendoare de neimaginat...dar daca cei din guildele mari sunt admini cum naiba sa ia ei masuri impotriva la asa ceva. Cum a sugerat si boom..schimbati fratilor versiunea sau lasati ajutor din partea unora de aici..faceti un s4-s5 e mult mai spectaculos , ai pentru ce juca..multe evente nu numai CS care e luat mereu de HH si inainte de Honey care erau plini de programe..ce sanse aveau cei care jucau curat? Nu mai zic ca serverele mari si aici nu ma refer la mu online ca asta e un joc care ne-a impresionat cand eram mai mici si alte jocuri online nu prea existau si acum jucam doar pentru prieteni sau ma rog stiu eu .Mu online nu e un joc care merita sa te joci pentru relaxare..cu genu de playeri si admini...cei ce detin astfel de servere in caz ca cineva intra cu hack , sau descopera un bug..administratorul jocului ii multumeste pentru ca la ajutat sa descopere acel exploit bug si incearca si de cele mai multe ori il rezolva nu da 40 de zile ca cei de aici pentru ca vezi doamne scrie Meet x player in stanga sus..E o mentalitate dezvoltata si educatie pe care noi nu o avem..chiar si pe jocurile online..inafara sa ne injuram de parinti pentru ca s-a dat un suspend din cauza unui player , sau ca a primit un pk nu stim..nu avem respect decat pentru cei din guild..si uneori uitam ca ne sunt colegi si aia si trebuie sa ii respectam Stiu foarte bine ca aceste randuri nu sunt luate in seama de catre nimeni.... Have Fun !
Guest L!NU Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Se pare ca domnii admini ne ignora cu desavarsire. Mai cateva ore si regula intra in vigoare iar pe noi jucatorii ne ia numai la misto. Acuma in ultimul ceas poate sa ne asculte cineva si doleantele noastre? Si tacerea e un raspuns...
Guest Silphy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Se pare ca domnii admini ne ignora cu desavarsire. Mai cateva ore si regula intra in vigoare iar pe noi jucatorii ne ia numai la misto. Acuma in ultimul ceas poate sa ne asculte cineva si doleantele noastre? Si tacerea e un raspuns... Poi asta e regula :) dupa ce faci ceva ce il nemultumeste pe un player sau mai multi nu mai zici nimic pana cand nu se mai poate face nimic . ( o sa ne zica pe la vro 00:00 si o sa se inchida acest topic )
KooX Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 asa cum spune neo, cum rezolvam problema asta si, cea cu winmode? Eu joc de la munca, spunem cum pot intra cu 1 singur cont si daca apas ctrl sa nu dau pk la party, zimi ce cliker... ce solutie ai? la sugestii cu am visat noaptea sunteti buni, dati solutii concrete la celelate lucruri bune oferite de elite...: 1. Conectare cu 2 conturi sau mai multe 2. Cand apesi ctrl sau alta tasta sa nu o preia clikerul:0 (adica sa poti si sa muncesti) 3. Resursele mari consumate de starts2 rulat normal fara Elite 4. Bluescreenul si /sau exit gameul aiurea din joc ... 5. functia "meet player" era foarte buna atunci cand dati restart mai ales in tarcuri la revenire, odata ce aparea "meet player x" stiai ca e deja luat... (ex. am luat cu un caract non rr un tarc fire.. stiti ce sentimpla:), daca eu mor incontinuu, pina vine holder... cum rezolvi tu problema pe forum de la 20-24 cat stati voi:) cand eu am de rez neintelegerea la ora 15? simplu... fiind non rr pierd tarcu in defavoarea celuilalt.... lucru total nedrept de altfel) deci cu impartim dreptatea dupa ureche? dupa ally? dupa jucator? ca dupa poze va fi greu .. vor fi in acelasi minut :) unele... Astept raspuns punctual, nu aberatii ca domnul Basescu "trebuie ca asa vrem noi" ... sau si pe voi va innebunit PDL? 1. Pana ati gasit clicker`ul cu cate caractere intrati ? va zic eu , doar cu unul ( atunci nu mai era o problema ) 2. Jocul se cheama Mu-online si nu Mu-workline / Mu-offline ( sunt doua chestii total diferite : jocul si munca ) 3. Aici iti pot da dreptate in privinta resurselor consumate de ``start`` ( dar cum am zis si la punctul 1 , pana sa apara clicker`ul nu era o mare problema ) 4. Eu unul nu am avut aceea problema niciodata pana acum ( nu am folosit niciodata gui`ul ca sa imi faca un super calculator :D sau nu stiu ce alt clicker .... decat winmode`ul de la start ) 5. Fara clicker care iti tipa ``meet player`` nu poti vedea daca e cineva acolo sau nu ? Poti linistit sa sari gardul tarcului si sa intrebi linistit daca este cineva acolo , nu cred ca e foarte greu , nu ? ( inainte de clicker toata lumea stia ce sa faca in situatia aia , acum nu se mai stie nimic daca nu iti arata clicker`ul ceva ) Parerea mea este ca nu interzicerea clicker`ului este marea problema. Problemele mari sunt ca nu mai puteti intra cu nu stiu cate mii de conturi , ca nu mai puteti cere nu stiu cate mii de sign`uri pe un amarat de item , ca nu puteti lasa AFK cu zilele ( incercati winmode`ul de la start + o apasare a tastei Enter sa vedeti ce bine merge 1-2 ore :) ) si lista poate continua dar incerc sa ma rezum doar aici.
Guest ierdnA Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 1. Pana ati gasit clicker`ul cu cate caractere intrati ? va zic eu , doar cu unul ( atunci nu mai era o problema ) 2. Jocul se cheama Mu-online si nu Mu-workline / Mu-offline ( sunt doua chestii total diferite : jocul si munca ) 3. Aici iti pot da dreptate in privinta resurselor consumate de ``start`` ( dar cum am zis si la punctul 1 , pana sa apara clicker`ul nu era o mare problema ) 4. Eu unul nu am avut aceea problema niciodata pana acum ( nu am folosit niciodata gui`ul ca sa imi faca un super calculator :D sau nu stiu ce alt clicker .... decat winmode`ul de la start ) 5. Fara clicker care iti tipa ``meet player`` nu poti vedea daca e cineva acolo sau nu ? Poti linistit sa sari gardul tarcului si sa intrebi linistit daca este cineva acolo , nu cred ca e foarte greu , nu ? ( inainte de clicker toata lumea stia ce sa faca in situatia aia , acum nu se mai stie nimic daca nu iti arata clicker`ul ceva ) Parerea mea este ca nu interzicerea clicker`ului este marea problema. Problemele mari sunt ca nu mai puteti intra cu nu stiu cate mii de conturi , ca nu mai puteti cere nu stiu cate mii de sign`uri pe un amarat de item , ca nu puteti lasa AFK cu zilele ( incercati winmode`ul de la start + o apasare a tastei Enter sa vedeti ce bine merge 1-2 ore :) ) si lista poate continua dar incerc sa ma rezum doar aici. 1.stai linistit ca se intra si atunci cu 2 caractere, doar ca tragea din greu pcu' 2. aveti prea multi playeri activi pe server si nu stiu eu? ia da o raita prin orasele mici sa vezi ca e pustiu. 3. a fost o perioada cand nu erau clickere punct, acum ce sa facem sa punem iar scotch pe mouse? 4. nu vad relevanta. daca exista ceva care imi poate usura 'experienta linkmania' de ce sa nu-l pot folosi? doar pentru ca vreti voi o mana de oameni ca atat timp cat sunt on sa stau cu ochii numai in ecran? 5. meet player pe mine unul nu ma intereseaza, daca s-ar putea scoate cred ca as face-o(ma mai documentez in privinta asta). ca nu mai putem cere mii de sign/jwls? dar ce va intereseaza pe voi ca admini cu cate mii de sign/jwls se vand itemele? asta in cazul in care nu sunt dupate, dar v-ati si putea face treaba nu? afk cu zilele- vii faci razie imi dai d/c daca e prea plin server-ul. dar din nou, poate nu vad eu bine, suntem prea multi??
ellysmark Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 1. Pana ati gasit clicker`ul cu cate caractere intrati ? va zic eu , doar cu unul ( atunci nu mai era o problema ) 2. Jocul se cheama Mu-online si nu Mu-workline / Mu-offline ( sunt doua chestii total diferite : jocul si munca ) 3. Aici iti pot da dreptate in privinta resurselor consumate de ``start`` ( dar cum am zis si la punctul 1 , pana sa apara clicker`ul nu era o mare problema ) 4. Eu unul nu am avut aceea problema niciodata pana acum ( nu am folosit niciodata gui`ul ca sa imi faca un super calculator :D sau nu stiu ce alt clicker .... decat winmode`ul de la start ) 5. Fara clicker care iti tipa ``meet player`` nu poti vedea daca e cineva acolo sau nu ? Poti linistit sa sari gardul tarcului si sa intrebi linistit daca este cineva acolo , nu cred ca e foarte greu , nu ? ( inainte de clicker toata lumea stia ce sa faca in situatia aia , acum nu se mai stie nimic daca nu iti arata clicker`ul ceva ) Parerea mea este ca nu interzicerea clicker`ului este marea problema. Problemele mari sunt ca nu mai puteti intra cu nu stiu cate mii de conturi , ca nu mai puteti cere nu stiu cate mii de sign`uri pe un amarat de item , ca nu puteti lasa AFK cu zilele ( incercati winmode`ul de la start + o apasare a tastei Enter sa vedeti ce bine merge 1-2 ore :) ) si lista poate continua dar incerc sa ma rezum doar aici. De ce nu folosim windows 98 ca merge si ala? astept un rapuns plauzibil! Iar acum sa armumentez : cu ce deranjeaza optiuna meet the player , uite i-mi e de folos la cs, la cc , invazii ,duel ,etc ... Ma uimiti in felul in care ganditi pe link voi moderatorii .arata-mi si mie alt server cu regulament cat al vostru ,sau sa iei nefondata ca ai postat .Din toate sugestiile facute cate s-au aplicat ?,unde a-ti mai auzit de numar de goldeni confidential? FAceti voi vreodata ceva in favoarea playerului , va intereseaza vreodata ce au de spus?
lenesh Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 1. Pana ati gasit clicker`ul cu cate caractere intrati ? va zic eu , doar cu unul ( atunci nu mai era o problema ) 2. Jocul se cheama Mu-online si nu Mu-workline / Mu-offline ( sunt doua chestii total diferite : jocul si munca ) 3. Aici iti pot da dreptate in privinta resurselor consumate de ``start`` ( dar cum am zis si la punctul 1 , pana sa apara clicker`ul nu era o mare problema ) 4. Eu unul nu am avut aceea problema niciodata pana acum ( nu am folosit niciodata gui`ul ca sa imi faca un super calculator :D sau nu stiu ce alt clicker .... decat winmode`ul de la start ) 5. Fara clicker care iti tipa ``meet player`` nu poti vedea daca e cineva acolo sau nu ? Poti linistit sa sari gardul tarcului si sa intrebi linistit daca este cineva acolo , nu cred ca e foarte greu , nu ? ( inainte de clicker toata lumea stia ce sa faca in situatia aia , acum nu se mai stie nimic daca nu iti arata clicker`ul ceva ) Parerea mea este ca nu interzicerea clicker`ului este marea problema. Problemele mari sunt ca nu mai puteti intra cu nu stiu cate mii de conturi , ca nu mai puteti cere nu stiu cate mii de sign`uri pe un amarat de item , ca nu puteti lasa AFK cu zilele ( incercati winmode`ul de la start + o apasare a tastei Enter sa vedeti ce bine merge 1-2 ore :) ) si lista poate continua dar incerc sa ma rezum doar aici. Aberezi domnu aberezi... cum ne poti spune sa renuntam la clicker dupa ce ne-am obisnuit de atata timp cu el. Cum poti spune "atunci nu mai era o problema (cand nu il foloseam)", e ca si cand ai spune, inainte de masini existau carute si nimeni nu se plangea, uite totusi ca acum toata lumea are una si daca le-ai lua masina, le-ar fi foarte dificil sa revina la caruta. Am stat atata timp sa crestem sm/mg sa fie holderi ca ulterior sa putem face si noi cate un bk decent fara a mai avea probleme, si acum voi ce faceti, il lasati doar pe sadi si inca 5-6 cu cate 12 caractere full si ne puneti interdictie. Acelasi lucru a-ti facut si cu acei goldeni care erau multi tare la numar cand a inceput aceast db, s-au umplut cei care joaca de atunci, iar cei ce s-au apucat ceva mai tarziu au intampinat o multime de dificultati (goldeni in ds, 4 la numar, minim 6 rr ca sa omori unul, etc etc). Scadeti drop-ul si lasati oameni sa culeaga cu autoclicker, care este problema? Oricum nu se aduna prea multe jwl`uri cu acel clicker daca nu ai move. Dupa ce ca nu exista mai nimic pe serverul asta, de s-a ajuns sa te dezbraci la pielea goala ca sa iti cumperi un amarat de item lk dd+13. Parerea mea este ca ajunge, deja lumea a facut full si joaca de luni bune ca sa isi procure seturi si inca nu izbutesc datorita "saraciei" care exista in acest server, mai lasati si de la voi si asa nu mai dureaza acest db prea multa vreme. Cand s-a spus ca voi ganditi precum Ceausescu, am zis ca se glumeste, dar se pare ca aveti ceva in comun cu el.
KooX Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Aberezi domnu aberezi... cum ne poti spune sa renuntam la clicker dupa ce ne-am obisnuit de atata timp cu el. Cum poti spune "atunci nu mai era o problema (cand nu il foloseam)", e ca si cand ai spune, inainte de masini existau carute si nimeni nu se plangea, uite totusi ca acum toata lumea are una si daca le-ai lua masina, le-ar fi foarte dificil sa revina la caruta. Am stat atata timp sa crestem sm/mg sa fie holderi ca ulterior sa putem face si noi cate un bk decent fara a mai avea probleme, si acum voi ce faceti, il lasati doar pe sadi si inca 5-6 cu cate 12 caractere full si ne puneti interdictie. Acelasi lucru a-ti facut si cu acei goldeni care erau multi tare la numar cand a inceput aceast db, s-au umplut cei care joaca de atunci, iar cei ce s-au apucat ceva mai tarziu au intampinat o multime de dificultati (goldeni in ds, 4 la numar, minim 6 rr ca sa omori unul, etc etc). Scadeti drop-ul si lasati oameni sa culeaga cu autoclicker, care este problema? Oricum nu se aduna prea multe jwl`uri cu acel clicker daca nu ai move. Dupa ce ca nu exista mai nimic pe serverul asta, de s-a ajuns sa te dezbraci la pielea goala ca sa iti cumperi un amarat de item lk dd+13. Parerea mea este ca ajunge, deja lumea a facut full si joaca de luni bune ca sa isi procure seturi si inca nu izbutesc datorita "saraciei" care exista in acest server, mai lasati si de la voi si asa nu mai dureaza acest db prea multa vreme. Cand s-a spus ca voi ganditi precum Ceausescu, am zis ca se glumeste, dar se pare ca aveti ceva in comun cu el. Daca citeai atent ce am scris eu nu aruncai atata cerneala pe ecran.... 1. Daca se interzice masina crede`ma ca toti revin la caruta cum zici tu. 2. De ce trebuie sa lasam acel clicker liber ca pasarea cerului sa culeaga jwls/sign/si mai stiu eu ce ? De ce trebuie sa fie cineva intr`un party cu auto pick si automat AFK si sa culeaga linistit jwls/sign/etc si cineva care sta on si are mare nevoie de lucrurile mai devreme mentionate sa nu poata culege nimic ca e mai ``smecher`` ala cu clicker si ii ia tot ? PS : am uitat sa ii raspund si celui cu windows 98 , ce legatura are windows`ul cu ce se discuta aici ? Poti juca Mu-online si pe windows 89/2000/xp/vista/win7 , nu vad relevanta raspunsului tau.
Guest Silphy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Daca citeai atent ce am scris eu nu aruncai atata cerneala pe ecran.... 1. Daca se interzice masina crede`ma ca toti revin la caruta cum zici tu. 2. De ce trebuie sa lasam acel clicker liber ca pasarea cerului sa culeaga jwls/sign/si mai stiu eu ce ? De ce trebuie sa fie cineva intr`un party cu auto pick si automat AFK si sa culeaga linistit jwls/sign/etc si cineva care sta on si are mare nevoie de lucrurile mai devreme mentionate sa nu poata culege nimic ca e mai ``smecher`` ala cu clicker si ii ia tot ? PS : am uitat sa ii raspund si celui cu windows 98 , ce legatura are windows`ul cu ce se discuta aici ? Poti juca Mu-online si pe windows 89/2000/xp/vista/win7 , nu vad relevanta raspunsului tau. pff cred ca te-ai pierdut pe drum ^_^ deja se pedepsea autopick'u si ce nu inteleg eu e faza "de ce trebe sa stea x y intr-un pt afk si sa culeaga? si cel on sa nu apuce sa culeaga nimic nus ce" Poi e prob celor de la pt daca nu le convine ii da pk si gata sau ii da x din pt . Sa intelegem ca asta era motivul care nu va lasa sa dormiti noaptea? Ca x si y sunt afk si culeg jwl? Vezi sa nu cumva sa se imbogateasca x, y ca da srv'u in faliment ....
lenesh Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Daca citeai atent ce am scris eu nu aruncai atata cerneala pe ecran.... 1. Daca se interzice masina crede`ma ca toti revin la caruta cum zici tu. 2. De ce trebuie sa lasam acel clicker liber ca pasarea cerului sa culeaga jwls/sign/si mai stiu eu ce ? De ce trebuie sa fie cineva intr`un party cu auto pick si automat AFK si sa culeaga linistit jwls/sign/etc si cineva care sta on si are mare nevoie de lucrurile mai devreme mentionate sa nu poata culege nimic ca e mai ``smecher`` ala cu clicker si ii ia tot ? PS : am uitat sa ii raspund si celui cu windows 98 , ce legatura are windows`ul cu ce se discuta aici ? Poti juca Mu-online si pe windows 89/2000/xp/vista/win7 , nu vad relevanta raspunsului tau. Si eu sunt anti autopick, dar sunt de parere ca inainte sa ne interzice-ti singurul clicker care permite intrarea pe mai multe conturi, trebuia rezolvata intr`un fel problema. Suntem deja prea multi care folosesc doua contruri simultan de pe acelasi pc si ne este prea dificil sa renuntam la unul *(ne este greu sa crestem caracterul secundar fara holderii care sunt deja full si nu mai au nevoie de rr-uri. caracterele secundare nu va sta nimeni sa le creasca fara acei holderi pe care voi ii blocati si uite asa se reduce numarul utilizatorilor mu-linkmania).
boomeey Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 s-a vazut ca urla lumea pe aici, si abea dupa 6-7 luni ati venit cu solutia asta de a se intra cu 2 conturi. de ce n-ati spus mai devreme de ea? problema bluescreen-ului cum se rezolva? problema resurselor cum se rezolva? consuma mai mult fara gui.
shootervl Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 s-a vazut ca urla lumea pe aici, si abea dupa 6-7 luni ati venit cu solutia asta de a se intra cu 2 conturi. de ce n-ati spus mai devreme de ea? problema bluescreen-ului cum se rezolva? problema resurselor cum se rezolva? consuma mai mult fara gui. da crezi ca ii intereseaza dane?ei privesc doar in fata precum calul...ce trece pe langa ei li se pare ceva ff suspect . lumea oricum va folosi numai ca in loc sa faca 5 printuri la preluare vor face 20 ca sa nu apara meet player :whistle: si ce ati rezolvat?o sa fie lumea mai atentia de acum si gata...daca pe voi va doare-n dos :beer: LINKMANIA=SRV DE MASOCHISTI :cool2: #fratilor daca vreti sa inchideti srv......ce mai ast?nu trb sa cautati nush cate idei GENIALE ptr a alunga lumea de pe srv spuneti in fata
lenesh Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 s-a vazut ca urla lumea pe aici, si abea dupa 6-7 luni ati venit cu solutia asta de a se intra cu 2 conturi. de ce n-ati spus mai devreme de ea? problema bluescreen-ului cum se rezolva? problema resurselor cum se rezolva? consuma mai mult fara gui. Nu au spus ei niciodata ca elite rezolva problema conturilor multiple, dar din moment ce majoritatea il folosim din motivele enumerate de tine, mi se pare stupid sa il interzica. 2. De ce trebuie sa lasam acel clicker liber ca pasarea cerului sa culeaga jwls/sign/si mai stiu eu ce ? De ce trebuie sa fie cineva intr`un party cu auto pick si automat AFK si sa culeaga linistit jwls/sign/etc si cineva care sta on si are mare nevoie de lucrurile mai devreme mentionate sa nu poata culege nimic ca e mai ``smecher`` ala cu clicker si ii ia tot ? Daca ar fi legal si toata lumea ar avea voie cu autopick fara move (a-ti scade totodata drop`ul la jwl si sign putin ca sa se compenseze) nu ar mai avea nimeni problemele de genu "eu stau on si nu pot aduna din cauza celor ce folosesc autopick". Si chiar daca a-ti interzis acest clicker, noi tot il folosim si aceasta problema inca persista, singurul vostru avantaj este ca mai bagati din cand in cand un ban (cred ca este singurul lucru care va incanta pe voi adminii) si rezolvati cu 10% mai putine plangeri. Daca a-ti fi facut un pool sa se voteze daca suntem pro/contra acestui clicker a-ti fi observat ca 95% din jucatorii mu-linkmania sunt pro, dar cum noi nu avem niciodata un cuvant de spus, tot ca voi este si de aceea va spun inca odata : STRICATI TOATA ARMONIA DE PE SERVER (ce a mai ramas din ea). Pana la urma lumea joaca pe linkmania datorita faptului ca se poate juca afk/semi-afk, voi doriti sa se joace online cu mana pe mouse, dar asa ceva nu se poate in acest joc si motivele le stiti prea bine : experienta mult prea mica, drop-ul la fel, goldeni putini, eventuri mai deloc etc. Mai bine a-ti da suspend 40 de zile la primul afk prins, schimbati regula afk la 10 minute si asta este, scapati mult mai repede de noi si fara ocolisuri. PS: a-ti putea face un program ceva care atunci cand apesi simultan SHIFT+F9 (autopick settings) sa iti dea automat disconnect. Sau la comenzile care incep cu // sa dea automat disconnect (cred ca asta puteti face, cum a-ti bagat comanda /move crywolf de dadea warp in mapa crywolf la coordonatele x-y, puteti baga presupun si //autopick on = warp safe zone. Toate cod-urile pe server ar trebui interzise din scripturi nu din regulament (asa v-ati usura munca si a-ti evita conflictele). Inca o idee, daca a-ti avea pe cineva care stie scripting, a-ti putea crea o mapa in care daca intrii in ea, esti nevoit sa stai online fara sa poti da move un anumit interval de timp, iar daca reusiti sa faceti ca atunci cand se porneste autopick-ul sa mute automat caracterul in acea mapa, ar fi ca o inchisoare, si cred ca este o pedeapsa mai frumoasa decat BAN BAN BAN la toata lumea.
-=AlexA=- Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Fiecare aveti dreptate in felul vostru. Eu unul am sa folosesc clikerul mult si bine. P.S.: Mi-as fi dorit sa apara clikeru asta cand era 97d la rare :X Edit: E doar un joc, nu puneti atat suflet in el :). Edit2: Si sa nu uit, daca vreti sa nu va mai scrie in stanga sus pick zen +12 (bla bla), culegeti un item specific spotului si o vreme cand va culege clikerul cv va scrie in stanga sus pick imp (de exemplu). O problema v-am rezolvat-o ^_^
pestisor Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ma repet: In joc ai nevoie doar de Klick stanga/dreapta si buff si de alte lucruri care sa fie facute in lipsa ta. Deci e clara treaba ? :blink: Raspuns a la "Ori suntem golani, ori nu mai suntem!" Cat despre meet player ... hai cu PKURILE !! b-(
you_and_me Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 1. Pana ati gasit clicker`ul cu cate caractere intrati ? va zic eu , doar cu unul ( atunci nu mai era o problema ) 1. Chiar crezi ca se poate intra cu mai multe caractere doar folosind clicker-ul? Te inseli amarnic
Guest Silphy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 1. Chiar crezi ca se poate intra cu mai multe caractere doar folosind clicker-ul? Te inseli amarnic se poate :)
you_and_me Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 se poate :) Cred ca nu ai inteles bine nici tu. Spuneam ca poti intra cu 2 caractere fara sa folosesti orice tip de clicker,
MurDoc Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Incet incet va raspundeti singuri la intrebari. 1.Dupa cum vedem mai sus se pare ca totusi se poate intra cu doua conturi si fara acest clicker miracol. 2.Linkmania nu a incurajat si nu va incuraja niciodata afk-ul. 3.Nu cred ca mai sunt calculatoare care sa nu reuseasca sa ruleze MU Online intr-un mod acceptabil. Nu cred ca e o problema partea cu resursele (atentie la comentarii ca revenim la punctul 2, sper ca s-a inteles ce vreau sa zic) 4.Bluescreen fata de autopick. Comparati voi frecventa acestor probleme si poate intelegeti ce ar trebui ales. (cand o sa se gaseasca o rezolvare la acest bluescreen o sa o aplicam) 5. Meet player, cum zicea cineva mai sus, il ajuta la cc, la cs, si alte eventuri. Tin sa reamintesc ca minunatul clicker nu vine la pachet cu kitul Mu Linkmania. Ce facem cu cei ce participa fara clicker la un cc, spre exemplu?