razvan77 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cum pot folosi cliker GUI Ellite doar pentru atack/buff ? Sunt ca legile PDListilor, ambiguu create si interpretate separat in zeci de feluri totul dupa bunul plac al adminilor in cazul nostru, aia nai voie decat pt nu stiu ce, dar nu elite:) si tot asa, se bat cap in cap in aceasi regula
ija4ok Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 De ce Gui Elite, de ce sa nu cauti alt klicker?
Guest L!NU Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pentru urmatoarele motive, le-a enumerat razvan asa cum spune neo, cum rezolvam problema asta si, cea cu winmode? Eu joc de la munca, spunem cum pot intra cu 1 singur cont si daca apas ctrl sa nu dau pk la party, zimi ce cliker... ce solutie ai? la sugestii cu am visat noaptea sunteti buni, dati solutii concrete la celelate lucruri bune oferite de elite...: 1. Conectare cu 2 conturi sau mai multe 2. Cand apesi ctrl sau alta tasta sa nu o preia clikerul:0 (adica sa poti si sa muncesti) 3. Resursele mari consumate de starts2 rulat normal fara Elite 4. Bluescreenul si /sau exit gameul aiurea din joc ... 5. functia "meet player" era foarte buna atunci cand dati restart mai ales in tarcuri la revenire, odata ce aparea "meet player x" stiai ca e deja luat... (ex. am luat cu un caract non rr un tarc fire.. stiti ce sentimpla:), daca eu mor incontinuu, pina vine holder... cum rezolvi tu problema pe forum de la 20-24 cat stati voi:) cand eu am de rez neintelegerea la ora 15? simplu... fiind non rr pierd tarcu in defavoarea celuilalt.... lucru total nedrept de altfel) deci cu impartim dreptatea dupa ureche? dupa ally? dupa jucator? ca dupa poze va fi greu .. vor fi in acelasi minut :) unele... Astept raspuns punctual, nu aberatii ca domnul Basescu "trebuie ca asa vrem noi" ... sau si pe voi va innebunit PDL?
[Neo] Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Motivele puse de razvan sunt foarte evidente , probabil suna aiurea dar daca ar fi un clicker cu toate aceste functii fara autopick/autosay etc cred ca nu ar mai fi atata tamtam.
Guest Silphy Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Stai calm ca o sa fie ;) dar eu tot nu pricep ce drq conteaza daca scrie meet player sau nu ca fix deaia nu mai pot eu cine trece pe langa spot. Asa ai zis-o ija ca si cum noi am fi niste babe si am sta pe mu doar sa vedem ca a trecut x si y pe langa noi...
MariusD Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 castiga adik nu promoveaza astfel de gen de clickere eu as fi pro daca suspendul sar mari mai tare :right: Si eu sunt de acord cu marirea pedepsei pt clickeru elite.....cred ca e prea putin 40 de zile dupa parerea mea
boomeey Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 De ce Gui Elite, de ce sa nu cauti alt klicker? tot noi? :)) pai gui/elite noi l-am gasit :) dati-ne voi alt clicker (scotch-ul, scobitoarea, boxa pe mouse, surub in mouse nu sunt solutii acceptate) :))
[Neo] Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dar clickeru elite nu paote fi modificat sa fie scoase functiile de autopick etc?ar fi mai simplu "cred" :dontknow: si tot am vazut ca sunt oameni p'aci care se pricep dar nu sunt stimulati...
Guest Silphy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Interesant va fi cum se va rezolva acest topic :> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=385487 @ eu zica sa va mai uitati odata peste regula asta ca nu ajuta cu nimic pe nimeni.(dar defapt nici nu stiu de ce imi bat capu ca voi le stiti pe ale voastre si cu asta basta... )
mau Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Interesant va fi cum se va rezolva acest topic :> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=385487 @ eu zica sa va mai uitati odata peste regula asta ca nu ajuta cu nimic pe nimeni.(dar defapt nici nu stiu de ce imi bat capu ca voi le stiti pe ale voastre si cu asta basta... ) nu vad dc n`ar scapa, regula intra in vigoare din 17.10 00:01
Guest Silphy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nu vad dc n`ar scapa, regula intra in vigoare din 17.10 00:01 da dar daca te uiti atent este un topic acolo unde sa dat ss tot pe aceasi chestie dar inainte sa intre regula in vigoare @ asta e topicu http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=382779
mau Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 De ce Gui Elite, de ce sa nu cauti alt klicker? eu unul sunt curios ce clicker vei folosi u de acu incolo pt k toti stiu k joci de la mnca si depinzi de un clicker :whistle:
razvan77 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 o sa creasca nr de pk pe spot, pentru ca vor sti ca nu se renunta de toto la Elite, asa cum am spus eu nu renunt pe 17 va astept sa dati trace pe caracterele mele, sa fiu primu :) daca vine cu pk si fac print e imposibil sa nu apara meet player.... deci spor la pk pe spot, ca nu va mai posteaza nimeni!! ija de curiozitate tu vrei sa mareste nr de "rautati pe sv"? gen pk pe spot, furtul de spoturi si altele? ca eu asa vad, te gandesti sa nu muncesti tu sai prinzi pe aia cu move si cu asta maresti nr de conflicte pe sv .... chiar nam nimic cu tine dar cand ai facut regulamentul ref la asta la ce teai gandit????
Guest Silphy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 o sa creasca nr de pk pe spot, pentru ca vor sti ca nu se renunta de toto la Elite, asa cum am spus eu nu renunt pe 17 va astept sa dati trace pe caracterele mele, sa fiu primu :) daca vine cu pk si fac print e imposibil sa nu apara meet player.... deci spor la pk pe spot, ca nu va mai posteaza nimeni!! ija de curiozitate tu vrei sa mareste nr de "rautati pe sv"? gen pk pe spot, furtul de spoturi si altele? ca eu asa vad, te gandesti sa nu muncesti tu sai prinzi pe aia cu move si cu asta maresti nr de conflicte pe sv .... chiar nam nimic cu tine dar cand ai facut regulamentul ref la asta la ce teai gandit???? datimi si mie trace ca va dau si pk :)) asa un bonus ^_^ @e o chichita aici ca noi toti urlam la ija dar nu cred ca de la el vine regula ci doar o sustine (parerea mea )
razvan77 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 @e o chichita aici ca noi toti urlam la ija dar nu cred ca de la el vine regula ci doar o sustine (parerea mea ) eu nu urlu la ija in mod special:) dar el e sefu, si e defect de meserie la mine sa vb doar cu sefu :P no offence ija, e doar o discutie pe tema acestei reguli... nimic personal
[Neo] Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ne agitam prea putini ca sa conteze , probabil daca ar urla aici 300 de playeri ar fi alta situatia da cand se cearta 5-6 cu 1-2 admini nu se ajunge nicaieri. ;)
=Simo= Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pot sa ma agit si eu dar mi-e ca e degeaba. Ii dau dreptate lui Razvan la toate punctele mentionate,plus ca elfa mea e full acuma si incerc sa-mi cresc un dl si in acelasi timp sa ajut si guilda cu bufful. Daca nu mai folosesc elite, clar ma las. Cum a zis si Razvan, o sa-l folosesc cat pot si daca iau ss, ma mut pe alt server si iau si guilda dupa mine.
[Neo] Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pot sa ma agit si eu dar mi-e ca e degeaba. Ii dau dreptate lui Razvan la toate punctele mentionate,plus ca elfa mea e full acuma si incerc sa-mi cresc un dl si in acelasi timp sa ajut si guilda cu bufful. Daca nu mai folosesc elite, clar ma las. Cum a zis si Razvan, o sa-l folosesc cat pot si daca iau ss, ma mut pe alt server si iau si guilda dupa mine. Pai bag mana in foc ca 80% din sw are 2char minim , eu unu pot juca maxim cu 4in acelasi timp cu elite ca am pc bun si la fel ca tn o sa il folosesc pana iau ss ,sau luam pk nu postam , facem preluare da nu o postam etc... Totusi ar tr incercata modificarea sursei la elite pt a scoate comenzile interzise , asa ar fi cel mai convenabil pt toti , pastram ce e necesar.
tranced Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 eu sunt sigur ca va fi folosit in continuare de majoritatea playerilor pe principiul "catch me if you can"
Prutus Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ' date='16 October 2010 - 10:44' timestamp='1287215055' post='5416400'] Ne agitam prea putini ca sa conteze , probabil daca ar urla aici 300 de playeri ar fi alta situatia da cand se cearta 5-6 cu 1-2 admini nu se ajunge nicaieri. ;) nu mai sunt 300 de playeri adunati,maxim 200,dar majoritatea stau pe 2 conturi
Guest ierdnA Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nu ati inteles nimic!! nu sunt destui moderatori care sa rezolve plangerile si cei care sunt intra din paste in ajun. ei sunt constienti ca elite se va folosi in continuare de catre playeri si cu adunat, cu tot ce are(ca are si niste functii de stealth...deci cat timp nu postez ceva care sa ma dea de gol ca as folosi clicker-ul nu patesc nimic). ideea e ca sunt prea multe plangeri si ca sa faci print-uri in care sa nu apara 'meet', zen +12 si alte asemenea mesaje dragute e mai greu, deci cei care folosesc clicker-ul vor posta mult mai rar >>moderatorii stau mai lejeri. mai raresc din cand in cand pe cate unii care nu sunt atenti si se dau singuri de gol speriind astfel si pe altii ca sa nu mai foloseasca clicker-ul. si uite asa moderatorii au de castigat prin introducerea unei simple interdictii. problema mea e in continuare asta:cu ce va deranjeaza ca eu adun iteme FARA SA IMI SCHIMB COORDONATELE? daca se foloseste in alte scopuri sunt admini in joc, sa faca treaba pentru care au ales sa fie admini. nu am timp sa stau on pentru a aduna jwls. daca s-a inventat 'jucaria' asta de ce sa nu o pot folosi? anticipez un raspuns:' nu ai timp sa stai on atunci nu mai juca'. cam asta vreti? nu ati vrea voi sa faceti ca timpul pe catre il petrecem pe server-ul asta sa fie cat mai placut pentru playeri si nu cat mai usor pentru admini/moderatori? totusi raportul admini/playeri cred ca e mult in favoarea playerilor. :tiphat:
[Neo] Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nu ati inteles nimic!! nu sunt destui moderatori care sa rezolve plangerile si cei care sunt intra din paste in ajun. ei sunt constienti ca elite se va folosi in continuare de catre playeri si cu adunat, cu tot ce are(ca are si niste functii de stealth...deci cat timp nu postez ceva care sa ma dea de gol ca as folosi clicker-ul nu patesc nimic). ideea e ca sunt prea multe plangeri si ca sa faci print-uri in care sa nu apara 'meet', zen +12 si alte asemenea mesaje dragute e mai greu, deci cei care folosesc clicker-ul vor posta mult mai rar >>moderatorii stau mai lejeri. mai raresc din cand in cand pe cate unii care nu sunt atenti si se dau singuri de gol speriind astfel si pe altii ca sa nu mai foloseasca clicker-ul. si uite asa moderatorii au de castigat prin introducerea unei simple interdictii. problema mea e in continuare asta:cu ce va deranjeaza ca eu adun iteme FARA SA IMI SCHIMB COORDONATELE? daca se foloseste in alte scopuri sunt admini in joc, sa faca treaba pentru care au ales sa fie admini. nu am timp sa stau on pentru a aduna jwls. daca s-a inventat 'jucaria' asta de ce sa nu o pot folosi? anticipez un raspuns:' nu ai timp sa stai on atunci nu mai juca'. cam asta vreti? nu ati vrea voi sa faceti ca timpul pe catre il petrecem pe server-ul asta sa fie cat mai placut pentru playeri si nu cat mai usor pentru admini/moderatori? totusi raportul admini/playeri cred ca e mult in favoarea playerilor. :tiphat: vorbim de lucruri sfinte , concluzia : Nervi si cafea multa pe sw asta.