Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Intrebare regulament

Recommended Posts

Posted

boom nimeni nu vrea sa stea cu bata dupa colt :)

In joc ai nevoie de 2 lucruri: Klick stanga/dreapta si buff.

In rest sa-ti repari iteme singur, sa culegi iteme singur, sa observi daca e cineva langa tine tot singur (legat de meet).

Cum pana a aparut acest klicker se descurca lumea pe server asa se va descurca si acum.

In momentul lasi caracterul la party si pleci la munca iar cand te intorci ai inventarul plin de iteme, eventual daca ai primit pk poate ai si niste poze facute automat ca sa-l suspenzi pe ala, poate esti la baie si piuie pc-ui ca vezi doamne a venit unu sa te preia si sa nu-ti ia spotu s.a.m.d.

Ma repet: In joc ai nevoie doar de Klick stanga/dreapta si buff si de alte lucruri care sa fie facute in lipsa ta.

Si boom tu (si mai sunt destui corecti) mi-ai trimis destule programe care au fost blocate intre timp :) cred ca ajunge si un multumesc din partea mea fara sa facem "hall of fame cu userii ".

Un simplu lucru nu inteleg: de ce pana acum se putea fara si acum brusc nu se mai poate? Chiar nu e mai ok sa stii ca un caracter a fost crescut de tine 100% fara niciun bot si alte ajutoare?

OK, vreau sa folosesc clikerul gui ellite pentru click dreapta, click stanga si buff; CUM DEZACTIVEZ "Meet Player" ca n-am inteles din postul tau

Posted

boom nimeni nu vrea sa stea cu bata dupa colt :)

In joc ai nevoie de 2 lucruri: Klick stanga/dreapta si buff.

In rest sa-ti repari iteme singur, sa culegi iteme singur, sa observi daca e cineva langa tine tot singur (legat de meet).

Cum pana a aparut acest klicker se descurca lumea pe server asa se va descurca si acum.

In momentul lasi caracterul la party si pleci la munca iar cand te intorci ai inventarul plin de iteme, eventual daca ai primit pk poate ai si niste poze facute automat ca sa-l suspenzi pe ala, poate esti la baie si piuie pc-ui ca vezi doamne a venit unu sa te preia si sa nu-ti ia spotu s.a.m.d.

Ma repet: In joc ai nevoie doar de Klick stanga/dreapta si buff si de alte lucruri care sa fie facute in lipsa ta.

Si boom tu (si mai sunt destui corecti) mi-ai trimis destule programe care au fost blocate intre timp :) cred ca ajunge si un multumesc din partea mea fara sa facem "hall of fame cu userii ".

Un simplu lucru nu inteleg: de ce pana acum se putea fara si acum brusc nu se mai poate? Chiar nu e mai ok sa stii ca un caracter a fost crescut de tine 100% fara niciun bot si alte ajutoare?

nu pentru mine vroiam sa faci hall of fame, ci pentru userii care cu adevarat ar ajuta comunitatea asta. eu n-am facut decat niste praguri la agil, am descoperit niste hack etc. sunt 100% sigur ca printre cei care joaca mu aici sunt si doua, trei minti geniale care pot face diferenta. trebuie doar sa fie impulsionati, sa vada ca muncesc pentru ceva, sa aiba o satisfactie catusi de mica si asta cred ca ar fi un prim pas

Posted

vad ca ija citeste doar la unii .... :) de ce nu ma mira....

voi vreti sa interziceti ceva, care de fapt este bun din multe puncte de vedere, asta pentru ca de fapt staff-ul de admini, nu pot sa intre sa dea ss la toti cei carel folosesc pentru adunat... ba ca se gandeste e din HH (no offence) ba e din Honey (no offence again) sau e prieten cu adminu etc... asta pentru ca nu puteti fi "obiectivi"

Daca lucrezi cu cineva din familie in acelasi loc, nu inseamna ca tu daca esti sef, muncesti in locu lui si/sau ii acoperi greselile, asta ar insemna sati periclitezi singur functia, pentru care tu sigur ai muncit sa o ai. Toti trebuie sa-si faca "treaba". Nam nimic cu adminii, dar daca stau afk 5 zile si nu vine nici un admin sa verifice de afk:) si/sau de re off arena, ma scuzi nu vad unde isi fac ei treaba.... si cum dimineata dupa o razie in devias dupa cliker raman afk si sigur au elite doar HH si Honey no offence la adresa guildelor...

Si pe forum aceeasi poveste se interpreteaza regulamentu dupa bunul plac... la unii preluarea trebuie sa fie fix "5minute" la altii merge si cu poze pe 7-8 minute ca merge ... si tot asa

Puneti osu la munca sau puneti pe altii care chiar vor sa faca munca asta nu doar cu numele Admins in fata.

Ca sa nu mai zic ca din 2005 nati fost in stare sami scoateti un warn de 10% :)) lati complectat cu altele acum.... lipsa de interes? sau cum sai zic? si taxele se subscriu dupa 5 ani dapai un amarat de warn....

Posted

si daca nu ne spune ti care sunt acele "multe altele"noi de unde stim? :)

avem voie sa il folosim macar pentru a intra cu 2 conturi?

raspunzi si aici ija?

Posted

deci, pana la urma cum e cu "Meet player", daca eu ma duc acum sa curatz un spot prin kalima6/kanturu3 si cei carora le dau pk au "Meet player" in printurile in care le dau pk, eu imi iau 5zile pt pk si ei isi iau 40 pt clicker?=))

Posted

OK, vreau sa folosesc clikerul gui ellite pentru click dreapta, click stanga si buff; CUM DEZACTIVEZ "Meet Player" ca n-am inteles din postul tau

nu se dezactiveaza, asta e ideea: nu le poti scoate, postezi si se vad in poze ->iei ss.

eu as fi curios de partea cu 'altele' ca eu totusi vreau sa stau cu 2 conturi on ca altfel nu mai joc punct. nu am de ce sa joc, sa stau sa ma uit la 1 caracter care da pe un spot. asa cat sm-ul creste si sunt on mai fac cu celalalt un trade, un sell, o aripa...ceva catdecat mai interesant.

am 3 saptamani de cand am revenit, vreo 2 de cand am descoperit elite si chiar eram bucuros ca pot intra cu 2 acc de pe 1 pc si sa mearga bine. nu se mai poate, cred ca mai intru si eu de sarbatori sa salut lumea ca nu vad de ce as consuma curent aci. de pierdut timp pot pierde si in alte moduri mai interesante.

clicker-ul are partile lui proaste. sunteti admini, faceti-va treaba si prindeti-i pe cei care au autopick dar nu pricep de ce sa interzici ceva care are multe aplicatii bune pentru serverul asta. eu oricum nu pot intelege de ce va deranjeaza pe voi ca admini ca eu adun jwls/iteme cu ajutorul unui clicker(nu stiu toti de el?puneti un link si sa il foloseasca la adunat oricine). m-ai prins ca imi schimb coordonatele, deci as putea crea impresia ca sunt on...da-mi ss, dar e greu asta nu? de ce se vrea neaparat ca timpul petrecut pe linkmania sa fie o corvoada? vreti sa fie toti cat mai mult on, nu se va intampla asta atat timp cat e un server pe care se creste greu(si e f bn ca e asa). nu pricep de ce tineti voi neaparat sa indepartati jucatorii, dar poate nu ma duce pe mine neuronul si v-ati gandit voi la binele server-ulu pe termen lung.

Posted

eu oricum nu pot intelege de ce va deranjeaza pe voi ca admini ca eu adun jwls/iteme cu ajutorul unui clicker

probabil k adminii sustin "piata" pe server si nu vor sa se devalorizeze jwl`urile :)

Posted

Pana acum am interzis doar functia autopick dar se pare ca nu a contat prea mult.

Pana acum a-ti interzis doar functia MOVE TO + AUTO SAY, asta scrie in regulament, negru/alb. Interziceti acum clickerul dar o sa fie degeaba, singurul avantaj pe care il veti avea este ca se vor reduce numarul de plangeri datorita faptului ca in print`urile celor ce inca vor folosi elite va exista un text de genul "meet player", in rest sunt 100% convins ca lumea nu va renunta la el datorita avantajelor care le ofera (si nu ma refer la autopick). S-au dat suspend-uri pentru autopick fara move pentru ca nu a-ti precizat voi in regulament si cei ce s-au turnat nici nu se gandeau ca ar putea lua suspend pentru macro/bot.

Singurul lucru pe care il obtineti prin interzicerea clickerului este doar reducerea numarului de jucatori de pe acest server, chiar sunteti siguri ca doriti acest lucru?

Posted

probabil k adminii sustin "piata" pe server si nu vor sa se devalorizeze jwl`urile :)

pai daca acum un KB lk edr 2% il iei in 2k sign :) dupa ce se scoate elite... cat o sa coste??? 4k? ca sa nu mai zic de jwl ca raport...

Posted

pai daca acum un KB lk edr 2% il iei in 2k sign :) dupa ce se scoate elite... cat o sa coste??? 4k? ca sa nu mai zic de jwl ca raport...

la mintea ta ar costa 10k sign, la mintea unui om normal s`ar reduce la 1k (cu cat aduni mai putine de pe jos, cu atat creste valorea sign-urilor).

Posted

la mintea ta ar costa 10k sign, la mintea unui om normal s`ar reduce la 1k (cu cat aduni mai putine de pe jos, cu atat creste valorea sign-urilor).

stai linistit ca nici acum nu aduna multi signurile, se fac dupe la ele de aia sunt multe , mai fa vizita la cs si vezi cate se baga saptamanal si intrebati prieteni citi stau sa adune sign si o sa faci balanta.

Dar nu dupele sunt problema sv, ci elite :))) daca ar verifica id-urile de la ce exista pe sv ar vedea si ei asta, o da, asta implica munca am uitat...

Posted

Dar daca este interzis de ce il folositi? De aia il interzicem ca sa nu-l mai foloseasca lumea si nu pentru ca ne place noua sa va suspendam.

Pana acum am interzis doar functia autopick dar se pare ca nu a contat prea mult.

Acum se va da suspend si pentru:

Meet Player

+XX Zen

Autopick OFF(OK)

Autopick ON(OK)

Exit lvl 400 si multe altele care nu au treaba cu atack (klick dreapta/stanga) sau cu buff).

Sa fim sinceri deja se exagereaza. Adica eu daca postez pe cineva si imi apare in pint meet player XXx sau mai stiu eu ce iau eu 40 zile ? Dao drq de treaba atunci nu mai postam deloc? App ce v-a determinat sa puneti aceasta regula? Dauneaza srv'ului daca apare meet player xxx? E un hack? Clikeru acesta e un + la care toti au aces nu doar uni .

@o sa fie multaa vanatoare pe chestia asta. AIUREA SI EGALA CU 0 ACEASTA REGULA.

@bine tata ca nu imi dai ss de ce intru pe mu.(ar fi o iedee)

Si acel Meet Player este un avantaj dat de acest klicker, de ce sa nu fii tu atent cine e langa tine si sa te anunte klicker-ul?

Posted

Nui prob ija modificam clikeru si nu mai e nici un meet player daca e pana acolo :) Dar voi va ganditi nitel inainte sa puneti cate o regula ca asta? Sau noaptea o visati pac la pc hai pe forum sa o punem in vigoare.... Dar oare cate ss se vor da doar pentru ca cineva a postat pentru pk sau ks sau ce stiu eu ce ?

@uite ca deja au inceput http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=385487

Posted

deci, pana la urma cum e cu "Meet player", daca eu ma duc acum sa curatz un spot prin kalima6/kanturu3 si cei carora le dau pk au "Meet player" in printurile in care le dau pk, eu imi iau 5zile pt pk si ei isi iau 40 pt clicker?=))

Pai nu te posteaza bre :)) ...si te`ai facut cu 1 spot

Si asa incurajam si pk`ul pe spot =))

Chiar nu trebuie sa se dea ss pentru asa ceva...trebuie facut sa nu mearga acest cliker

Posted

Pai nu te posteaza bre :)) ...si te`ai facut cu 1 spot

Si asa incurajam si pk`ul pe spot =))

Chiar nu trebuie sa se dea ss pentru asa ceva...trebuie facut sa nu mearga acest cliker

=)) lasa ma ca e super ok or sa joace admini care app nu cred ca nu au cliker elite. Sa o recunoastem ca multi intra cu 2 coante de pe acelasi pc cu acest cliker.

Posted

Inca astept un raspuns...

Si mai am o nelamurire pe langa cea de sus, daca tot este interzis dece nu se blocheaza din lancher?

f_ejftiphx0sm_1b0695d.png

Posted

Faptul ca nu se poate dezactiva optiunea Meet Player, ne ajuta sa interzicem clickerul. Atat timp cat ai nevoie de un clicker pentru click dreapta si autobuff ai o multime de alte variante, pe cand noi nu avem alta varianta de a depista daca folositi acest clicker.

S-a interzis pentru ca atat timp cat s-a folosit ati intrecut limita. Sunt o multime de variante care pot da buff si apasa click dreapta, data tot vrei sa il folosesti doar in acest scop, nu vad unde-i marea tragedie.

Nu l-am blocat din launcher pentru ca abia asteptam sa va suspendam pe toti sa ne jucam singuri pe server. Gluma, bineinteles; deocamdata blocarea din launcher nu este o solutie aplicabila din diferite motive.

Posted

Faptul ca nu se poate dezactiva optiunea Meet Player, ne ajuta sa interzicem clickerul. Atat timp cat ai nevoie de un clicker pentru click dreapta si autobuff ai o multime de alte variante, pe cand noi nu avem alta varianta de a depista daca folositi acest clicker.

S-a interzis pentru ca atat timp cat s-a folosit ati intrecut limita. Sunt o multime de variante care pot da buff si apasa click dreapta, data tot vrei sa il folosesti doar in acest scop, nu vad unde-i marea tragedie.

Nu l-am blocat din launcher pentru ca abia asteptam sa va suspendam pe toti sa ne jucam singuri pe server. Gluma, bineinteles; deocamdata blocarea din launcher nu este o solutie aplicabila din diferite motive.

Ideea pare logica doar ca majoritatea jucam cu clickeru pt a intra cu 2conturi , daca se va aplica asa ceva multi playeri o sa renunte la acest sv si cred ca este pacat.... probabil daca s-ar permite intrarea cu 2char in alt mod s-ar mai renunta la acest clicker "magic"

Posted

Mai in gluma, mai in serios... tu ai zis-o. Iti suntem recunoscatori pentru sinceritate.

Care ar fi acele diferite motive?

' date='15 October 2010 - 20:27' timestamp='1287163675' post='5415392']

Ideea pare logica doar ca majoritatea jucam cu clickeru pt a intra cu 2conturi , daca se va aplica asa ceva multi playeri o sa renunte la acest sv si cred ca este pacat.... probabil daca s-ar permite intrarea cu 2char in alt mod s-ar mai renunta la acest clicker "magic"

Asta ar fi doar unul din motive, la care mai adaug si eu topicul acesta care dupa un an si ceva nu s-a facut nimic. Cred ca este destul de clar din ce cauza se ia bluescreen.

Posted

problema e ca deja s-a modificat regulamentul, deci se aplica deja :)

Posted

asa cum spune neo, cum rezolvam problema asta si, cea cu winmode? Eu joc de la munca, spunem cum pot intra cu 1 singur cont si daca apas ctrl sa nu dau pk la party, zimi ce cliker... ce solutie ai?

la sugestii cu am visat noaptea sunteti buni, dati solutii concrete la celelate lucruri bune oferite de elite...:

1. Conectare cu 2 conturi sau mai multe

2. Cand apesi ctrl sau alta tasta sa nu o preia clikerul:0 (adica sa poti si sa muncesti)

3. Resursele mari consumate de starts2 rulat normal fara Elite

4. Bluescreenul si /sau exit gameul aiurea din joc ...

5. functia "meet player" era foarte buna atunci cand dati restart mai ales in tarcuri la revenire, odata ce aparea "meet player x" stiai ca e deja luat... (ex. am luat cu un caract non rr un tarc fire.. stiti ce sentimpla:), daca eu mor incontinuu, pina vine holder... cum rezolvi tu problema pe forum de la 20-24 cat stati voi:) cand eu am de rez neintelegerea la ora 15? simplu... fiind non rr pierd tarcu in defavoarea celuilalt.... lucru total nedrept de altfel) deci cu impartim dreptatea dupa ureche? dupa ally? dupa jucator? ca dupa poze va fi greu .. vor fi in acelasi minut :) unele...

Astept raspuns punctual, nu aberatii ca domnul Basescu "trebuie ca asa vrem noi" ... sau si pe voi va innebunit PDL?

Posted

f_d05nh3m_cca6bac.png

Cum pot folosi cliker GUI Ellite doar pentru atack/buff ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...